791
Vad Angyal
-
#497 Szerintem ez a szappanizé pont ugyanaz mint egy-egy regény. csak kevesebb energiát igényel a nézése, sőt... -
#496 de ha belegondolsz az pont az olyan emberek dolgait erinti mint te vagy en :)
-
#495 Nem. De nem hétköznapi gondokkal foglalkoznak, hanem hogy melyik vállalatot adja el holnap... -
#494 békésebb??? mitneztek tei a monoszkopot?:)
minden sororzat arrol szol hogy egymasnak keresztbetesznek, atvagjak, meggyilkoljak, megeröszakoljak egymast... -
#493 Néha én is tapasztalok belőle... édesanyám nézeget néha ilyeneket. Én megértem. Az a világ jóval békésebb mint ez. -
#492 talan a kszakták :) -
#491 es mindezt 800 reszen keresztül teljesen leterheli az agyadat... nem veletlen hogy ilyen nepszerüek -
#490 Van DTS szappanopera? -
#489 ahha ez igy logikus -
#488 Lehet, hogy sztereó. -
#487 de bonyolult a sorozatok élete... ki kibe mikor miért hogyan meddig... brrr... :) -
#486 viszont ha keksz nö akor miert teccik neki milli???? hameg ferfi akor mert izgatja hogy ivo hogynez ki?:)
itt valami ferde van a dologban... -
#485 Ejj!
Mindig a rohanás! -
#482 Tök penge vagyok.
Anélkül, hogy nézném, megtudtam, hogy milli csajszi, ivó meg pasi(bár erre nárcisz azt mondta, hogy ő is nő). -
#480 Ördögi éleslátás. -
#477 Mosolyt csaltál az arcomra. -
#476 jaja :) főleg, hogy te is tudod, hogy lehetne sokkal sokkal rosszabb is. -
#474 :( sajnálom.
nekem a mai napom a tegnapomhoz képest hatalmas javulást mutat. dehát a közhelyek már csak közhelyek :) -
#472 jééé ... kilopta a 'közhely on' és 'közhely off' feliratomat... hovatűnt? -
:) Mosolyogj :) A holnap csak roszabb lesz.
nárcisz ez azért bíztató :) -
#467 Nekem valami olyasmi rémlik, hogy nárcisznak hosszú szőke haja van. de azért köszi :) -
#466 #392 ott egy kep, nemhinnem hogy narcisz az de te keprte voltal kivancsi :) -
#465 :))) mostmár tényleg kíváncsi lennék egy képre ;) -
#463 köszönöm :) igyekszem :) *elpirul* -
#461 Vigyori... ez is jó név lenne annak a kutyusnak. Sőt... nagyonjó :) -
#459 Hát, lassan igen... legalábbis ma reggel már nem kellett a porcelánistenség előtt imádkozni. És már jónéhány HT kexet megettem :) -
#458 tegnap meg a zsömle nevetöl is rosszul voltal, ugylaccik rendbejött a bélésed :) -
#457 :) -
#456 ez nem újdonság, de most miből vontad le a következtetést? -
#454 imádom a fahéjat.... főleg palacsintában :P -
#450 Közhely kapitány. -
#449 az sosem art. -
#446 Nemtom, itt egy százas. -
#445 mint pl a vakangyal? :) -
#444 Mostmár a sértődök is helyes(elvileg) egy pár éve, de szerintem csak a bunkók használják. -
#441 Mert most főszerepet jáccik vmi bclass filmben. -
#440 Láttam, kár, hogy megbántódtál. -
#438 Hm. koszi nekedis Laalee -
#435 az is jo volt! -
#434 ez a vadangyalt se zavarja ugyhogy hajra, akar meg sztar is lehecc!!!