791
Vad Angyal
  • Piquet
    Axel félre ne értsd én szoktam nézni a VA-t, mert sztem jó sorozat, csak azon döbbentem meg, hogy a tinédzserek közt népszerű, sztem ezen Natalia is tutira megdöbbent.
  • Lteebee
    Nem baj, maj Héliosz barátunk csak tud vmi pozitívumot is mondani.
  • Laalee
    te is kint aludtal a repteren hatha hamarabb jön?
  • Piquet
    tv2-n volt este bejátszás a Natalia Oreiro koncertről. Szal megdöbbentő, hogy a terem dugig volt 14 év alatti korosztállyal, és az anyukáikkal, Natali meg szexi cuccban ugrált a szinpadon.

De ami ennél is megdöbbentőbb az az volt, amikor mutatták, hogy 1 tizenéves felrohan a szimpadra, Natalia nyakába ugrik, majdnem kiveri a fogát (utána meg is piszkálja, hogy a helyén van-e még :), és mindeközben szépen folyamatosan megy a zene és az ének. Tehát laza playback volt a 10e forintos belépőért :)
  • Razgon
    ÉS ki az a Fuck Undo A ragya?
  • LoSA
    Tényleg... Ki az a Lydia Lamaison?
    Súgjátok már meg nekem! : )
  • frey
    a sorrend figyelmet erdemel. nekem is hasonloan alakulna;)
  • frey
    Nekem ugy tunik, hogy minden sztarocska epp azzal veri a nyalat, hogy ok ugy elnek, mint mas normalis emberek...?
  • LoSA
    Én meg fogom nézni a Facundo Aranával készített riportot! Biztos érdekes lesz... : )
    Nézzétek meg te is!
  • Efreet
    Köszi, majd utánanézelődök, ha időm engedi.
  • frey
    Nem vagyok vallasi fanatikus, de neha en is fellapozom: multkor talaltam egy ket erdekes dolgot a Jezus, Sirak fianak konyve c. reszbol, az asszonyrol, a butasagrol meg ilyesmikrol, es nagyon nem ertettem egyet vele: raadasul meg maganak a Teremtesek konyvenek is ellentmond. Ha van idod, nezd meg!
  • Assassin
    De ezt már Neon Bibliának hívják,nem?
  • Lteebee
    Ja tök jó.
    Bírom az ilyen reklámparódiákat.
  • Efreet
    Valamikor hallottam az estFM-en, hogy kijött a Biblia3 :))
  • Laalee
    maximum az otestamentum miatt
  • Efreet
    Mint minden mondavilág nagyobb könyvei. De azért légyszi tiszteld meg egy nagy B betűvel, megérdemli. Mintahogy a Korán, a Bhagavad Gita és a többi is.
  • Laalee
    most nem azert hogy itt vallasi vitakat valtsak ki de a biblia tele van baromsaggal...
  • Efreet
    Tudom, hogy egészséges. És azt, hogy nagyon helyes, mindenféle vigyorok nélkül, teljesen komolyan mondtam.
    Nagyapámnak a doki írta fel étkezés előttre az egy pohár minőségi vörösbort. De ettől még nekem nincs kedvem kipróbálni.
  • Efreet
    Nagyon helyes. Egy kis alkohol csak jót tesz az emberek nagy részével. Magamról nem tudom, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó kipróbálni.
  • Efreet
    Nem tudom :) Nem iszok alkoholt. Illetve nagyjából szilveszterenként egy fél negyed pohár pezsgőt a koccintás céljából :))
  • Efreet
    ^.^
    ez szinten anime-os, önfeledt vidám szemek
  • Efreet
    Én hétfőn voltam nagyonilyen. 14 órát átaludtam a 24ből...

_o/ (van jelentkezős figura is)
  • Efreet
    ez olyan anime-os csodálkozós nézés... :)))

@.@
    (ki vagyok ütve)
  • Efreet
    Rózsa Sándor felvonja szemöldökét :)
  • Laalee
    ez most kancsal?:)
  • Efreet
    o.O

van még rengeteg hasonló... IRC közben az ember beletanul az ilyenekbe.
  • Laalee
    nem ez a kijelölsz mindent karakterlanc :)))
  • Efreet
    *.*

valahogy így ?
  • Lteebee
    És azt kívánja, az kapja az oscart, akinek ki tudja mondani a nevét. (dzsulijaroberc száksz!)
  • Laalee
    es azon gondolkodik vajon miert nem a folyt. topicba irogatnak :)
  • Efreet
    Én igen. Az összes nagyobb mitológia nagy könyveit olvastam, és hogy ne essen sértődés, mesekönyvnek hívom mindet.
  • Efreet
    ...majd elgondolkodott azon, hogy hogy is kellene annak a cégnek a nevét kimondani, amit leírni se nagyon bírna...
  • Efreet
    *a kamera ráfordul az említett személyre, akinek meghatódottságában egy könnycsepp csillan a szemében, és hatalmasat nyel*
  • Efreet
    Olvasok én rengeteget. 4 éves korom óta állandóan. Ez spec egy Biblia nevezetű mesekönyvből volt.
  • Lteebee
    Honnan jut ennyi eszedbe? Többet kéne olvasnod!

Legalább ckm-et, vagy valamit!
  • Efreet
    Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahooooooooooooooooooooooooooo :::::::::::)))))))))))))))

• Laalee
    taps taps taps taps

vastaps vastaps vastaps vastaps
  • Efreet
    Na végre :))
  • Efreet
    Én nem :) én Petőfit hallgatok most, meg Spektrumot nézek. Amúgymeg, a tvzombiknak abból a szempontból jó, hogy nem szomorkodnak a 'való világ'-on. "Ha nem tudok róla, nem zavar"
    Közhely time: Boldogok a lelki szegények.
  • Laalee
    ettlölvalsz tv zombiva csak nezed és butulsz azt a vegen azt veszed eszre hogy ülsz a tv elött és kapcsolgacc mindenfele gondolkodas nelkül... keresed a brazil/mexikoi sorozatokat, mignem vegül a romantica csatornara is elöfizecc és megtalalod a dobozbazart menyorszagodat :)