791
Vad Angyal
-
Piquet #558 Axel félre ne értsd én szoktam nézni a VA-t, mert sztem jó sorozat, csak azon döbbentem meg, hogy a tinédzserek közt népszerű, sztem ezen Natalia is tutira megdöbbent. -
#557 Nem baj, maj Héliosz barátunk csak tud vmi pozitívumot is mondani. -
#556 te is kint aludtal a repteren hatha hamarabb jön? -
Piquet #554 tv2-n volt este bejátszás a Natalia Oreiro koncertről. Szal megdöbbentő, hogy a terem dugig volt 14 év alatti korosztállyal, és az anyukáikkal, Natali meg szexi cuccban ugrált a szinpadon.
De ami ennél is megdöbbentőbb az az volt, amikor mutatták, hogy 1 tizenéves felrohan a szimpadra, Natalia nyakába ugrik, majdnem kiveri a fogát (utána meg is piszkálja, hogy a helyén van-e még :), és mindeközben szépen folyamatosan megy a zene és az ének. Tehát laza playback volt a 10e forintos belépőért :) -
Razgon #552 ÉS ki az a Fuck Undo A ragya? -
#551 Tényleg... Ki az a Lydia Lamaison?
Súgjátok már meg nekem! : )
-
frey #550 a sorrend figyelmet erdemel. nekem is hasonloan alakulna;) -
frey #549 Nekem ugy tunik, hogy minden sztarocska epp azzal veri a nyalat, hogy ok ugy elnek, mint mas normalis emberek...? -
#544 Én meg fogom nézni a Facundo Aranával készített riportot! Biztos érdekes lesz... : )
Nézzétek meg te is! -
#543 Köszi, majd utánanézelődök, ha időm engedi. -
frey #541 Nem vagyok vallasi fanatikus, de neha en is fellapozom: multkor talaltam egy ket erdekes dolgot a Jezus, Sirak fianak konyve c. reszbol, az asszonyrol, a butasagrol meg ilyesmikrol, es nagyon nem ertettem egyet vele: raadasul meg maganak a Teremtesek konyvenek is ellentmond. Ha van idod, nezd meg! -
#540 De ezt már Neon Bibliának hívják,nem? -
#539 Ja tök jó.
Bírom az ilyen reklámparódiákat. -
#538 Valamikor hallottam az estFM-en, hogy kijött a Biblia3 :)) -
#537 maximum az otestamentum miatt -
#536 Mint minden mondavilág nagyobb könyvei. De azért légyszi tiszteld meg egy nagy B betűvel, megérdemli. Mintahogy a Korán, a Bhagavad Gita és a többi is. -
#535 most nem azert hogy itt vallasi vitakat valtsak ki de a biblia tele van baromsaggal... -
#534 Tudom, hogy egészséges. És azt, hogy nagyon helyes, mindenféle vigyorok nélkül, teljesen komolyan mondtam.
Nagyapámnak a doki írta fel étkezés előttre az egy pohár minőségi vörösbort. De ettől még nekem nincs kedvem kipróbálni. -
#532 Nagyon helyes. Egy kis alkohol csak jót tesz az emberek nagy részével. Magamról nem tudom, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó kipróbálni. -
#529 Nem tudom :) Nem iszok alkoholt. Illetve nagyjából szilveszterenként egy fél negyed pohár pezsgőt a koccintás céljából :)) -
#527 ^.^
ez szinten anime-os, önfeledt vidám szemek -
#525 Én hétfőn voltam nagyonilyen. 14 órát átaludtam a 24ből...
_o/ (van jelentkezős figura is) -
#523 ez olyan anime-os csodálkozós nézés... :)))
@.@
(ki vagyok ütve) -
#521 Rózsa Sándor felvonja szemöldökét :) -
#520 ez most kancsal?:) -
#519 o.O
van még rengeteg hasonló... IRC közben az ember beletanul az ilyenekbe. -
#517 nem ez a kijelölsz mindent karakterlanc :))) -
#516 *.*
valahogy így ? -
#515 És azt kívánja, az kapja az oscart, akinek ki tudja mondani a nevét. (dzsulijaroberc száksz!) -
#513 es azon gondolkodik vajon miert nem a folyt. topicba irogatnak :) -
#512 Én igen. Az összes nagyobb mitológia nagy könyveit olvastam, és hogy ne essen sértődés, mesekönyvnek hívom mindet. -
#511 ...majd elgondolkodott azon, hogy hogy is kellene annak a cégnek a nevét kimondani, amit leírni se nagyon bírna... -
#508 *a kamera ráfordul az említett személyre, akinek meghatódottságában egy könnycsepp csillan a szemében, és hatalmasat nyel* -
#507 Olvasok én rengeteget. 4 éves korom óta állandóan. Ez spec egy Biblia nevezetű mesekönyvből volt. -
#505 Honnan jut ennyi eszedbe? Többet kéne olvasnod!
Legalább ckm-et, vagy valamit! -
#504 Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahooooooooooooooooooooooooooo :::::::::::)))))))))))))))
-
#503 taps taps taps taps
vastaps vastaps vastaps vastaps -
#501 Na végre :)) -
#499 Én nem :) én Petőfit hallgatok most, meg Spektrumot nézek. Amúgymeg, a tvzombiknak abból a szempontból jó, hogy nem szomorkodnak a 'való világ'-on. "Ha nem tudok róla, nem zavar"
Közhely time: Boldogok a lelki szegények. -
#498 ettlölvalsz tv zombiva csak nezed és butulsz azt a vegen azt veszed eszre hogy ülsz a tv elött és kapcsolgacc mindenfele gondolkodas nelkül... keresed a brazil/mexikoi sorozatokat, mignem vegül a romantica csatornara is elöfizecc és megtalalod a dobozbazart menyorszagodat :)