791
Vad Angyal
-
Fabesz #628 Szeptemberig tart még vagy mi a fene! -
#626 Inkább nézem a cselédlány történetét, mint a barmok közt című szappanoperát. Bár ennek sem látom az értelmét. Akkora sztárt csináltak Oreirobol, hogy csak na. Pedig nem is olyan jó buksza... -
#625 A Vad Angyal mellett mindenki nézze a Rém Rendes családot... :)
Nagyon király....
-
#623 meg jo!
kar hogy nalunk eleg fos minsosegben jon a viasat kulonben felvennem az egeszet videora... -
#622 Köszi.
Nem tudtam.
Este otthon a helyem! -
#621 hat ha szereti csaknem hagyja megsavanyodni... -
#619 Megissza millit? Vagy mi van? -
#618 hatha az ivo nemszereti a tejet akor valoszinuleg a milli ert se rajong, marpedig nemlatam meg olyan embert aki a tejivas miatt kapott volna ivo jelzot... -
#616 az... :)))
Tippeljünk!! Szerintetek Milli és Ivo összefog még veszni a végéig?
-
#613 Én elkezdtem nézni ezt a Mirigy Show-t, de borzasztó volt!! Nem bírtam nézni. Lehet, hogy utána dögössé vállt, de az eleje borzasztó volt! :)
-
#611 az ember mindig jobbat vár... (mai közhelyem megvolt :) -
#609 mirigy jó volt... :) -
#608 de lattam az a rész poén volt amugy egy kalap szar a musor...
traider olyat nemde olyat aki furulyazik nem is egyet:) -
#605 :)))
Nagyon jó csaj ez a Milli... :)
Nekem nagyon bejön! :) -
#604 ált rá a farkad mi?inkabb meny egy hivatasoshoz mint hogy a tv elött csinald... -
#602 Nekem van egy tippem!
Szerintem Rozi nem Milli anyja!! :)
-
#599 Most a Milli miért rinyál, amikor Ivo nem tett semmi rosszat?! Nem értem én már ezt a sorozatot!! :)
-
#598 ez legalabb olyan jo volt mint egyy wa resz :) csak az a baj hogy a cselekmenye 3 resszel is felert :) -
#596 Úgy érted begyűri? -
#595 :) -
#593 :))))
-
#592 Gólt megértem -
#590 :))
Ebből egy szót se értek! :)
-
#588 Akkor nem én vagyok a Lama... :)
-
#586 Most lehet, hogy én vagyok a Lama, de nekem ez az oldal nem jön be (http://milagros.fbi.cz/)...
Na, mind1! Nektek bejön? -
#584 mar töltöm is az egesz szervert lefele... -
#582 fel lehetne tölteni valahova? -
#581 Téged is?:) -
#580 jajj de felcsigaztal -
TBWonder #575 Azér mer fogadni akar? -
#574 Akkor tévedtem... :)
-
#572 szerintem se. -
TBWonder #571 Azért erre ne fogadj! -
#570 Factor: Itt (szinte) csak olyanok vannak, akik szeretik a Vad Angyalt... :) -
TBWonder #569 :) -
#568 Natália Oráljó! -
TBWonder #565 Ja.Csak próbálnak integrálódni. Olyan jó dolog, ha különbözik az ember? -
#564 nnemtudom mi a bajod veluk lattak a fokuszban hogy igy szokas viselkedni... -
#562 Bazz!
Most megint mi lesz?
Most Milli meglátja az építészt és tökre be fog rinyálni. 20 rész megint azzal fog elmenni, mire kibékülnek! :) -
#561 :)