6256
-
aiguo #1837 Szia!
Hasznalj ClonyXXL-t, a cloneCD-hez! -
lorim #1836 Evil!
Köszönöm válaszod, 2 apró kérdésem van:
- nocd patch hol elérhető?
- Alcsatornák hol, miért, és hogyan beállítandók a CCD-ben? Mer én csak simán nyomtam egy copy game cd-t.
Köszi: Lorim -
#1835 javaslom hogy hasznalj nocd patchot es akkor tudsz cd nelkul is jatszani ,eleg csak egyszer felrakni a jatekot.
Clonecd vel viszont masolhato a progi.Alcsatornakat beallitottad a masolasnal? -
lorim #1834 Kedves gamerek, fanok, meg effélék!
Frissen vásárolt :) WC3 játékomról megpróbáltam biztonsági másolatot készíteni, ha esetleg az eredeti cd-t rojtosra játszanám. A CloneCd nevű programmal elkészített kópia sajnos nem akar menni. Van ötletetek, hogy mi a megoldás?
Köszi: Lorim -
#1828 atmos?:) -
#1826 én azért nem mentem fel, mert jo jo felmegyek ott vagyok 1ora alatt jatszom 1et, de attol meg a tobbiek nem jönek, akik regen voltak. amugy vannak profi(anubisee), de most neztem milyenek a magyarok europon es hat mit ne mondjak en kkanin meg jonak szamitottam ott kezdo noob lama vminek szamitok -
#1825 JEEEE
tesóm már 1 honapja megvette az eredetit, csak kinthagyta amcsiban. most megérkezett. kiprobaltam. tok jo max 1 percet kell varni gammara. csak minden magyar minimum 10es szintu és nem dumalnak annyit veled, csak ha megismernek,, de tok jo. talalkoztam egy haverral es vele nyomtam. nagyon jo gamekat lehet jatszani. 1oras gammak is vannak, meg rovid rushosak is. szval nagyon jo bneten. szerintem megéri megvenni. sajnálom hogy a kani igy széthullott, pedig nagyon jó volt -
mtubi #1824 Udv Mindenkinek!
Nem irom le a Kanit.
En is gameltam eleinte ott,mikor elindult,akkor meg 40-50-en voltak estenkent.
Mivel modemem van+24 utan lephetek igy fol olcsobban,NEKEM nagyon is szamit,hogy mennyien vannak es,hogy mennyi ideig kell varni 1 gamara.
Ha vannak 10,akkor nehez osszehozni a gamat gyorsan.Azert meg akarok fizetni,hogy varjak,inkabb keresek olyan helyet,ahol sokan vannak es jatszhatok szinte azonnal.
Az a helyzet,hogy be szoktam nezni a Kanira,de mindig max 1-2 ember van kinn a chaten,a tobbi 7-8 meg gamal,erre inkabb mast keresek.
Ennyi.
Ha tobben lennenek,akkor en is oda mennek.
MAGUS!!!
Nem a Kanis kell hozza,csak kell a sima 1.03 patch es igy inditsd: "war3 -pvpgn" (ikonkent egyszerubb)
Azt hiszem ennyi,ha nem megy irj,es jobban utananezek.
Gyertek oda,szoval Tubi a nevem ott,de het kozben ritkan tudok jatszani.
Usa Korea = IP: 216.89.228.18
region code: 8
-
#1821 1 gépet nem versz meg?:)
tubi ahoz milyen loader kell? olyan mint a kanihoz? -
Xboxman #1820 GEész jó PING-eim vannan oda(190ms) -
mtubi #1819 Hi!
Most ugy nez ki,hogy ez az egyetlen(tudomasom szerint) tort jatekkal mukodo szerver,ahol 100-200-an vannak.
Gyertek oda gamelni,ha tudtok!
Nickem: Tubi
Ha ottvagytok,ugy keressetek.
Valtozo mikor tudok menni.
Jo gamat!
region code: 8
BYE -
mtubi #1818 Igen ne csiteljetek!!
Amugy en a 56.6-os modemmel klasszul jatszom 300-500-as pingu szerveren is.
Nagyon jol megoldottak a keszitok.
Ha laggolsz,megvar a tobbi is,de komolyan teljesen jatszhato,nem olyan,mintha FPs-el jatszanal 300 pingel.
TRY IT!!!
-
#1815 max maphack, de arrol nem tok semmit, mert soha sem használtam. minek cheat? -
Xboxman #1813 köszke,már töltöm is. -
mtubi #1812 Bizony,Magusnak igaza van,szetesett a Kani csapata,kevesen vannak mar ott.Vege a jo oreg esti partiknak,ezert szoktam at en is mashova.
Kani WF Server = IP: 80.98.46.109
Barnus.hu = IP: barnus.hu
800user = IP: 211.62.58.113
Taiwan Privar = IP: 210.85.196.19
Trinidad = IP: 209.94.212.152
Brazil = IP: 200.176.227.17
Usa = IP: 216.127.65.102
Roman = IP: 80.96.95.140
Orosz = IP: 195.58.6.10
Karamba = IP: games.karamba.ru
En ezeket ismerem,de nem mind muxik.
A 800-as volt a legjobb,de most valamiert nem tudok accot kreallni,parszor kellett ujra,pl patch-valtaskor,de most nem megy :-(((.
A 800-ason 300-4000!!!-en is voltak ejjel (Koreai szerver)
Ilyenek kellenek!
BYE -
#1811 kanin mar nem jatszik senki. annak a fele chat es bot. a masik fele meg lamer. ritkan vannak jo gamerek ott mar:( -
#1810 Mármint ez a teljes wc3. -
#1810 Mármint ez a teljes wc3. -
#1809 http://twp.frd.hu:8080/nyilvanos/gamez/wc3/wc3.zip -
#1807 nem tok mar. volt vhol egy server kereso. ircen keresgelj -
Xboxman #1806 A Dc-n két CloneCd-et is találtam,de inkább felejtős volt a dolog mert 2K-val csordogált... -
#1804 Ha találsz egy clonecd-et nekem is szólj, pls! -
mtubi #1803 Senkise tud szervereket,ahol lehet tort jatekkal jatszani???????????? -
Xboxman #1801 ott nincs:( -
#1800 nincsen tört szerver, amire ne 1800as ping lenne
eletöltést meg rescuewt.fw.hu
clonecd-set ha talalsz szolj mert az nekem kene -
Xboxman #1799 Inkább letöltési heléyet írjatok vagy dühbe gurulok:) -
Xboxman #1797 Faszom,en meg azt unom ,gogy nincs meg -
#1796 hajj. de unom mar azut a kurva war3at. nem lehet mar csak bneten nyomni. tok szivas. -
Xboxman #1795 Még ma kéne -
Xboxman #1794 Honnan lehet letölteni a gamet(dc-ről kétszer is lehúztam mindkétszer hibás volt a cucc)? -
#1792 ha ha megvettem végre a WarCraftot és 1 hét alat végigvittem. :)
Na mind1 nem fontos! Szerintetek melyik a legjobb faj????? -
Orgi #1789 www.kani.hu - Mintha párszor szerepelne itt az oldalon... -
#1788 Tud valaki olyan címet ahol lehet multiban nyomni wc3at. Természetesen nem battelnetre gondoltam.
Kösz. -
waracsk #1785 tud valaki kódokat? -
aiguo #1784 Warcraft III: --ISO--
http://ct.moldtelecom.md/~oleg/pub/files/games/WC3.iso -
aiguo #1783 Itt a link:
http://kani.web1000.com/new_kani_loader_all_version_full_installer.exe
:)))))) -
aiguo #1776
Rise of Krill WCIII Campaign
http://wc3campaigns.com/rok/index.shtml
Letoltheto innen:
http://www.star-craft-2.com/downloads/pafiledb.php?action=download&id=76
-
Orgi #1775 A Kani tutira megy, de új loader van (ha esetleg a régid lenne...). Ezzel sokkal egyszerűbb felmenni szvsz. -
#1771 Arra még nem is gondoltál,hogy sorrend lett kialakítva,igaz? Akkor keresgesd még az undeadet és az elfet,az helyett,hogy lejátszanád sorban amit kell,és mindegyik jönne a történet szerinti idejében,amikor jönnie kell.Basszameg.... -
#1768 Mire lehet jó a következő fájl: Warcraft3_CloneCD_Download.bob ?