6256
  • Gladiator
    vki világosítson fel erről a razoros feltevésről:-))) bocs, hogy hülye vagyok
  • magus
    akkor minek neked crack? nekem simán megy ha razorosra rakom fel a patcheket
  • Ion5
    Akkor a 2.2-eset ajálom!!!
  • Gladiator
    az csak vmi bonyolult izét ír le, amivel b.netezni, lehet, én meg azt nem akarok. bár van egy olyan erős selytésem, hogy az is az 1.04-es patch. de vmi egyszerübb nicsnen, hogy felrakom az 1.04-es patch, és letöltök hozzá egy másik cracket? a kani-s nekem túl bonyolult
  • Gladiator
    a patches kérdésemre is válaszoljon már vki plz.
  • BADE
    Nem tudja valaki,hogy a kiegészítőt honnan lehet letölteni?
  • magus
    hát a humant utalom mert jol kell tudni kezelni mert gyengeke gyenkent az egysegei de azert a lenyeg hogy az altart mindig legeloszor epitsd amint lehet. kiveve ud-nel es humannal. ott a crypt barakk es utana az altar. bar en reg jatszottam de akkor meg ez volt. mert ugye mig neki van serege nekem jobb esetben van 3a hosom. foleg elfnel...
  • Braveheart
    Az elején csak parasztot csinálj, 6-al szedd az aranyat, 2-vel épits a többi fát vágjon. Épits az elején rögtön egy farmot vagy annak a megfelelőjét, utána egy barackot és csinálj 1 hős tazonnal vmit 11 katonát, hogy meglegyen 1 csoport. Utána fejlessz, majd kezd előről az egészet. Sokat kell gyakorolni, nekem ez a taktika szinte mindig bejön.
  • Gladiator
    lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a nyomi, de custom gameban, elkezdek játszani, és 5 perc múlva, mikor még csak építgetek, az ellenség megtámad egy egész sereggel, nekem meg van kb. 3-4 emberem. elég szar, mit csesztem el?
  • Gladiator
    cső! írott cuccom van, hozzá hol találok megfelelő patchet? vagy cracket? köszépen, cső
  • magus
    a normalist ugy ertem hogy napi 2 rep 1 meccs, hetvegen gyakorlas.
  • gothic1
    Miért mit csinálsz? :)

Múltkor egy figura a battleneten megtámadta a bázisom 5 elf épülettel meg két ancient protektorral meg a maradék hunteressével, amikkel addig zavargatot! :) Azt se tudtam mit csináljak meglepetésemben! :) Most már tudnám, de már bebrokiztam...

Valami ilyen abberált :) dolgot csinálnál?
  • magus
    persze lenne csk most nem jutottam gephez, vmikor megbeszeljuk

ircen mindig megtalalsz #warcraft3.hu csatin ha eppen fenn vagyok

de amivel jatszani fogsz az nem en leszek en mar reg nem jatszom normalisan, en ennél sokkal jobb vagyok.
  • Antonio
    JA játékstílustól függ.
    Amugy keigbe ha ennyi lesz akkor neméri meg majd megvenni.
  • gothic1
    Kéne egy patch amiben maximálják a casting egységek számát, mert már látom a lelki szemeim előtt a human sereget:

6 priest 6 sorceress 6 blood elf spellbreaker...
    meg néhány katona mutatóba.

Ez olyan mint régen az Age of Empiresben amikor az ellenfél serege nem állt másból csak papokból, rámentél jött a sok "héja-hója" és az egész seregedet átállította magához, aztán mehettél a sóhivatalba a fasza stratégiáddal meg a jó economyddal.
  • gothic1
    Ja persze, attól is függ ki van a humánnal és ki van a NE-vel.
  • Antonio
    Új egységek a War3:TFT-ben:
    Emberek
    Új hős: Blood Mage (Vérmágus): "meghülyült" High Elf :-) Képességei: Flame Strike (tűzzel támad, amolyan Blizzard-szerűség...csak talán jobb), Banish (egy egységet kivon a játékból egy kis időre), Mana Flare (Mana Burn kicsit nagyobb kivitelben, de ezzel arányosan gyengébben is), Mark of Fire (saját egységünkből egy időre Tűzdémont csinálunk...de szar neki :-)) Új egységek: Blood Elf Spellbreaker (Dryad-szerűség...csak jobb) Képességei: Spell Theft (autocastolni is lehet ezt, amúgy ez "ellopja" a segítő varázslatot az ellenségtől és saját egységre rakja...az aranyos :-)), Improved Spell Immunity (az ellenség varázslatai nem hatnak rá, de segítő varázslatot szívesen elfogad, amúgy ez egy passzív skill...)...Dragon Hawk is "új" egység, képessége a Fog (egyet mondok: Starcraft Distruption Web...no comment)...

Orkok:
    Új hős:
    Troll Shadow Hunter: eredetileg War3-ban is lett volna, de aztán kidobták...
    Képességei: Healing Wave (Chain Lightning szerűség csak ez éppen gyógyít méghozzá dupla annyit, mint a CL levesz...), Hex (átváltoztatja az egyik egységet egy akármilyen állattá pl. birka stb.), Ancestral Guardian (gondolom ezt nagyjából ismeritek, ez egy kígyó, ami tüzet okád az ellenfélre), Globe of Invulnerability (a hősöd körül az egységeid megüthetetlenek lesznek, de a varázslat alatt a hősödnek mozdulatlannak kell lennie, hogy működjön...szal ez vmi Starfall...)
    Új egységek:
    Troll Batrider: az Orkok légi egysége, ami talán jó is lesz, de ne bizakodjunk el. Amellett hogy légiekre van specializálódva, addig épületekre "molotov cocktail"-okat dobálnak :-)
    Képességei: Flaming Tail (az a bizonyos molotov) és még van egy passzív skillje amit nem tudok...
    Élőholtak:
    Új hős:
    Crypt Lord: pókhős...brr...belegondolni is rossz...
    Képességei: Impale (megtámadott egységet hátralökéssel megsebzi...), Summon Scarabs (gondolom skarabeusz bogarakat hív elő, amelyek közelharcosok...), Locust Swarm (a kiválasztott egységet körülveszik ezek a bogarak...talán sáskák...a lényeg az, hogy ha körülötte vannak akkor sebződik és aki Ő körülötte van az is...ezt szépen megfogalmaztam :-)), Thorn Shield (hősünk bebújik a föld alá...a kis gyáva...ezáltal megnő a védelme a támadása meg átváltozik a Lurkerévé a Starcraftból...ja és ez sokkal nagyobb sebzés...)

Night Elfek:
    Új hős:
    Night Elf Warden: Na ez egy szép kis hős, őt is dobták a War3-ból.
    Képességei: Blink (átteleportál a képernyő bármely pontjára), Fan of Knives (Warden megpördül és egy-két kés repülni fog minden irányban és aki körülötte van azt sebzi), Spirit of Vengeance (ez a legnagyobb képessége, avagy az ultimate...ha megölik, akkor a szelleme megöli azt aki megölte...hmm...aranyos :-))
    Új egység:
    Mountain Giant: egy ideig békességben éltek, de miután megjöttek az idegenek, akkor dühbe gurultak és a NE-k oldalán fognak harcolni...
    Képességei: Taunt (MG idegesíti az ellenség egységeit és azok csak rá támadhatnak...), Stoneskin (passzív skill...kevesebbek sebeznek a nyilak neki, mert hát ő kőből van nem de?)
    Na ennyit erről...

Ork kampány külön lesz, nem tartozik majd bele a történetbe...

Asszem egyenlőre ennyi.

• Antonio
    NE vs Humanba nem éppen az NE szív.....
    Amugy a kiegbe egypicit kevés dolgo lezs hacska annyi lesz amiről tok.
  • gothic1
    A nightelfeknél már nem is lesz szükség más egységre mint huntressre meg dryadra. Akkor meg minek a többi?

• gothic1
    Ez elég szar lesz!

A humánoknál már így is elég nagy a casterek szerepe és még ezt tovább növelik. És mi lesz a balance-val?
    Már így is nagy divat a mass priest és sorceress sereg, és ezt még tovább erősítik...

A night elfek meg kapnak egy ninja-hőst meg egy melee attack unitot, nemhogy egy healingelő egységet csináltak volna, ez a legnagyobb hátrány a night elfekneknél. A druiddal elég körülményes a healingelés. HMN vs NE továbbra is szívás a nightelfeknek...

• gothic1
    Magus!

Lenne kedved valamikor játszani velem egy pár meccset a neten? Már nem számítok kezdőnek, talán még élveznéd is! :)

• Antonio
    Kiegészitőről mit tudtok?
  • magus
    az amelyiken 1 bolt es 1 banya van mindekettotoknek kozepen? tul kici, tul konnyu bevedeni:( meg amugyis full bugos orkkal siman lelehet gyepalni a sarkanyokat
  • gothic1
    Mondjuk a Plunder Isle sem rossz pálya 1vs1-re.
  • magus
    engem loston nem szoktak elverni. ha ott vernek el elismerem hogy jobb volt az ellen, mert a lost temple a skilles map egyedül. elmentem a repet megnezem mit csinalt.
    ha más mapon ver meg az szanalmasan lolmakker faszlama lehetett mert aazert nem loston jatszik mert tudja hogy csak az az egyetlen egy map ami ugy van megtervezve hogy folyamatosan leeht latni mit csinal az ellen, es muszaly talalkozni apalyan, nem lehet fatalisan szarra verni valakit. ha it ver el akkor röhögök egy jot es ennyi.

én sem játszom már sokat, pedig a pd anno jo klan volt, es eleg regi.
  • mtubi
    Allitolag a nyaron,remelem azt nem huzzak el nagyon sokaig...
  • Mihail
    Mikor jön a kiegészítő?
  • gothic1
    A nem túl szellemes "valaki" néven nyomulok. :)
    Sajnos nem tudok annyit játszani, mint amennyit szeretnék, mert csak percdíjas telefonos netem van. A gép ellen gyakorolva nem lehet normálisan felkészülni a bnetes ellenfelekre. Az elején rengetegszer elkenték az arcom. Először dührohamot kaptam, amikor zsinórban négyszer elvertek, aztán káromkodtam, mostmár ritkábban vernek el és ha ki is kapok mindig megjegyzem: "De nem voltam rossz!" :)
    Jó kis jellemépítés ez a net! :)))

Szóval valaki néven játszok kb 50 meccs után 7-es szinttel. Majd adok magamnak hangzatos nevet, ha kiforrottabb lesz a stílusom. Mindig a Night Elfekkel nyomulok és utálom a "mass of caster"-ező human játékosokat! :)
  • magus
    marmint bneten
  • gothic1
    Én a battleneten szoktam játszani, ami nem mindig használ az egómnak! :))) A kanival pont amiatt nem foglalkozom, mert kevesen vannak rajta. De működik! Legalább emailen meg lehetne beszélni a játékot a kanin, bár ez elég körülményes belátom.
  • mtubi
    Usa Korea = IP: 216.89.228.18
    Karamba = IP: games.karamba.ru

ezek kulfoldi jol mukodo szerverek,szedjetek le a netrol az 1.04-es patchet es a No-CD cracket es ezek menni fognak
  • tokfej
    Bizos emlékeztek még a Kali nevű progira. Amolyan szerver kereső. Most 20 db szerver fut éppen.
    Akit érdekel itt leirták a lényeget #751
  • magus
    kanin mar nem nyomja senki, magyarul meghalt. elezeng neha max 10 ember de ez mar nemaz ami volt, de ezt mar soxor leirtam. milyen neven nyomod?

en magus[pd]
  • gothic1
    Nincs kani? Honlap szerint csak időleges gubancok voltak és megint OK! Vagy én láttam rosszul?
    Azért nem vagyok biztos benne, mert én csak Battleneten nyomulok, mivel egyszer feltettem a kanit és a battlenetem nem működött utánna, csak a kani. Hmm...
    A corában már csak 8eFT volt a Warcraft3 legutóbb, ami szerintem eléggé elfogadható, ahhoz képest, hogy 11eFT-ért vettem anno (ezt a bnet miatt említem).

• magus
    + http://www.replayers.com

itt is van nehany jo rep

amugy Spehi kani.hu mar nem letezik(fizikailg es mentalisan sem), csak a bnet. kanin jonak szamitottam, elkentek a szamat ugy 10-szer bneten es utana rajottem hogy kisse mas a dolgok rendje...
  • gothic1
    Más: aki esetleg nem tudná a

http://www.warcraftreplays.com

oldalról eszméletlen jó replayeket lehet letölteni, az ingyenes regisztráció után.
    Meg lehet nézni, hogyan játszanak az ászok:

tillerman, sk.insomnia, crazyassassin, ai16hazeem stb.
  • gothic1
    www.kani.hu
  • Sephi
    Menyek fel a netre? Megis hogyan? Nincs eredeti War3-masom mint masoknak bazze... :(

• gothic1
    Unod a játékot ?????????????

Menj fel a battlenetre! Elvernek egy párszor és rögtön új perspektíváit fedezheted fel a játéknak, új egységek nélkül is.
    A campaign része a játéknak tényleg megunható, de a custom gameval is el lehet szórakozni, állíts be magadnak két ellenfelet és rögtön lesz kihívás...
  • Sephi
    Dehogy nem orulsz! En mar oszinten unom a jatekot igy ahogy van! Ha jonnek az uj palyak es uj ellenfelek es unitok na az lesz elvezetes!!

Es alitylag a grafika is szepul!