6256
-
Nuki #6014 Köszi! -
#6013 nem -
Nuki #6012 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha Warcraft III-mal úgy játszok, hogy közben billentyűzet-kiosztás-megváltoztató-program fut, azért vajon bannolhatják a CD kulcsomat?
(mint maphack-ért Diabloban, stb.) -
#6011 na köszi végül is az ötletedből kiindulva átállítottam a kompatibilitást xp sp3-ra és már megy...szóval akinek ilyen problémája van ez a megoldás! -
#6010 nemhiszem... ha van a joblklikkben olyan hogy futtatás rendszergazdaként vagy "run as administartor" vagy hasonló akkor próbáld azzal. -
#6009 win7:S az lenne a baj?:S -
#6008 vistát használsz?? -
#6007 az új battle.netről szedem le a játékot ma és telepítettem fel. nem csináltam még semmit, egyből bnetzni akarok ugye, de ezt írja ki ha rákattintok (először a frissítéseket leszedte)
http://i30.tinypic.com/iz3og1.jpg
ja, és több száz giga szabad hely van a gépen -
scarabeus86 #6006 Nekem elvileg dinamikus ip-m van, és állítólag a upc kb félévente cseréli az ip-t. Na mindegy, Garenán is jól elvagyok a Warcraft 3-mal vagy eurobattle.net-en. Majd ha lesz rá 6 rugóm akk talán megveszem eredetibe. -
tomcsa4 #6005 IP-t csak egy megadott időpontban kapsz. Ha dinamikus. Ha statikus, akkor nem.
Nálam (digi) ez minden este 7 óra. -
scarabeus86 #6004 Sajnos hiába áramtalanítom a modemet+a gépet (nincs routerem), hiába húzom ki a netkábelt majd vissza, ugyanaz marad az IP-m, ipconfig /release majd ipconfig /renew kombináció sem segít. Így hát addig is marad a Garena vagy az eurobattle.net. Barátnőmnek van meg a Warcraft III eredetiben, az ő serialját használom, de emiatt nem tudunk bneten egyszerre játszani, ezért kerestem volna másik serialt. -
#6003 Attól, hogy kábelneted van, nem fix az IP-d vagy igen?
Újraindítod a géped, és kapsz egy új IP-t. -
scarabeus86 #6002 Sziasztok! Tegnap Warcraft 3-ban bannolták az ip-m (megvan az ok, hogy miért), amit nem tudok megváltoztatni, mert kábelnetem van. Mennyi időre szól a blokkolás? -
#6001 Asszem be lehet CCC-ben állítani valamit, de nekem egyáltalán nem sikerült. Az erre vonatkozó beállítás "szürke" volt, nem lehetett választani semmit, akkor se, ha nem a natív felbontást használtam. Mint mondtam, nagyon sokat próbálkoztam, és csak a lenti módszerrel lett tökéletes. Az egy univerzális megoldás, a többi vagy összejön vagy nem. -
#6000 A vidkártyák kezelőprogramjaiban is be lehet állítani, hogy 4:3-ba jelenítse meg az olyan felbontású alkalmazásokat. Most meg nem mondom hol, mert Omega-drivert használok, nem az eredetit Catalystot, de valami ilyesmit kell keresni, hogy "keep aspect-ratio", vagy "force original aspect-ratio". nVidiánál szintén.
Vagy veszel egy LG monitort :D
Nálam a W2284F-en 3 gomb megnyomásával lehet 4:3 és 16:10 között ugráltatni a megjelenítést. A "kicsit régebbi" 19"-eseken pedig 1 gomb. -
#5999 Itt is rákérdezek, nem tud valaki eladó, lehetőleg új warcraft könyveket? Boltokban mindenhol készlehiányt írnak, egyedül a www.silverland.hu -n látom őket, de ott dupla áron :( -
#5998 Még egy fontos dolog, ami kimaradt az előzőből: a WideCraft nem csak azért jó, mert 4:3-ra hozza a képarányt, mert azt ablakban futtatva (-window paraméterrel) is nagyjából be lehet lőni, hanem azért, mert így a kurzort nem engedi ki a játékterületről, míg Windowed módban kiszalad a mutató, így nagyon nehezen lehet scrollozni a játékban egérrel.
Apró hiba, hogy miután elindul a játék, az alsó területen megjelenik a tálca, de ha játék közben lemegyünk a tálcához, és a Warcraft III ikonra kattintunk, akkor az is eltűnik és lehet minden irányban gond nélkül scrollozni.
-
#5997 köszi, ennek hasznát veszem -
#5996 Srácok, nem tudom volt-e már róla szó, de leírok egy problémamegoldást a wide képernyőkhöz kapcsolódóan. Mivel elég sokat szívtam vele, hátha megspórolok másnak egy kis időt/fáradtságot.
A napokban ment a BlizzCon, és kedvet kaptam a WC3-hoz, mint a WoW előtt utoljára kiadott játékhoz. Egyszer régebben már nekikezdtem, de egyéb elfoglaltságok miatt abbamaradt. Szerintem ez egy nagyon jó játék, nem annyira csilivili, mint a mai társai, de mai napig megállja a helyét a grafika, sőt szépnek mondható (köszönhető a nagyon stílusos kivitelezésnek), de játékélmény szempontjából azóta sem jelent meg jobb RTS (majd talán a SC2, de az egy másik történet...).
A rövid bevezető után a lényeg: 22"-es 16:10-es monitorom van, és itt kezdődtek a problémák. A játék maga nem támogatja ezt a képarányt, sőt a maximális felbontás (1280x1024) is elmarad a monitorom natív felbontásától (1680x1050). Hiába a játék megjelenése óta eltelt 7 év...
A felbontás problémáját meg lehet oldani a következő módon:
START / Futtatás / regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Blizzard Entertainment / Warcraft III / Video
Ezután két értéket kell megváltoztatni (DECIMÁLIS módban):
- reswidth
- resheight
Az első érték a "szélesség", a második a "magasság" kívánt képpont értéke. Pl. ha 1680x1050-re akarjuk beállítani a felbontást,
reswidth = 1680
resheight = 1050
legyen!
Sajnos ez a beállítás még nem oldja meg teljesen a technikai problémát, ugyanis a játék felbontástól függetlenül 4:3 képarányban, teljes képernyőn jeleníti meg a képet, így torzított képet kapunk széles képernyőkön. Erre is van megoldás olyan módon, hogy a felbontás marad, a képet 4:3 arányra hozzuk, és a monitor két szélén fekete (üres) terület lesz. Szerintem ez a legjobb megoldás, a két fekete "csík" kevésbé zavaró, mint a torzított megjelenés.
4:3 képarányra megoldás:
Innen le kell tölteni a WideCraft nevű progit, kicsomagolni, majd elolvasni a TXT-t. Ebben benne van, mi a teendő. A WideCraft-al történő indításkor marad a beállított felbontás, de immár középre igazítottan, helyes képaránnyal jelenik meg a játék.
megjegyzés: Windows 7 (64bit) alatt futtatom a játékot, a legújabb (1.24a) patch-el, és minden tökéletesen működik. -
#5995 eurobattle-n nyomul itt valaki? -
#5994 fúú régen nekem is volt ilyen tudtam is rá a választ de már nemtom mi volt:D
sztem valami driver probléma volt vagy vmi codec zavart be? majd valaki megmondja pontosan biztos -
Razuel #5993 Yo.
Nah ezt vajon mért csinálja?
Felrakom a War3-at a kiegjével együtt.. elindítom minden megy rendesen (a hangokból ítélve), de fekete a képernyő (olyan mint amikor ki van kapcsolva a gép és a monitoron kiírja, hogy nincs jel) és kiírja, hogy "érvénytelen formátum".
Windows 7 van fent (RTM).. elsőnek azthittem, hogy a win 7et nemcsípi, de utánnanéztem és másnak megy vele. Régen még minden faszám ment xp alatt 1x se volt ilyen gondom.. Ötlet? -
C7 #5992 Más játékkal megy, a verziószám is elvileg ugyanaz, mert én raktam fel mind a két gépre. Akkor majd megnézem a routert. -
#5991 Ugyan miért kellene? Ez még nem a Starcraft 2.
Én már játszottam LAN-on másolt példánnyal (azóta már eredetim van) net nélkül. Szóval más okozza nála a problémát. Talán a tűzfal (ha van, a router) beállításai nem megfelelőek. Nem ártana kipróbálni más játékkal is a LAN-t, mert ha mással sem megy, akkor tényleg meg kellene nézni azokat a beállításokat. Na meg azonos a két példány verziószáma?
-
C7 #5990 de nem battle.neten játszanék, hanem lanban... ahhoz tán nem kell fizetni hogy öcsémmel játszogassak -
#5989 battle.net előfizetés kell -
C7 #5988 Hali! Én multizni szeretnék itthoni gépeken, Lanban, de nem enged csatlakozni a szerverre. Mi lehet a gond? -
#5987 akkor az első lessz a jó megoldás. -
#5986 legujabb patch van és eredeti a játék, eddig más custom map-pal nem volt gond :) -
#5985 akkor sztem a map hibája, nézz rá hogy nincs-e frissebb verziója. vagy töltsd le ezt a patchet: Link ezen az oldalon válaszd ki hogy az alap vagy a kieg van meg, töltsd le és telepítsd. törés nem kell hozzá. -
#5984 de a probléma az, h a tárgyak nevei a boltokban sem látszodnak meg a krakterek nevei, stb. szoval ami betü az nem látszik, csak a számok :S -
#5983 a beállításokban fogsz majd olyat találni hogy "subtitles" vagy ha magyar akkor feliratozás(vagy hasonló). -
#5982 Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, h szeretnék játszani a Fight of Characters nevü map-al viszont a szöveget egyáltalán nem látom, mit kéne variálnom, h lássak valamit, mert ami szöveg abbol nálam semmi nem jelenik meg.
Előre is köszi! -
C7 #5981 Na megcsináltam. Van, aki hardon is végigvitte? Van valami extra érte? -
C7 #5980 Hali skacok!
Én Archimondenál teljesen leakadtam, az ember bázist tíz perc alatt szétkapja, az orkokat védeni tudom vagy húsz percig, 8-10 perc marad amikor rám jön, maxos sereggel mindenféle researchöt befejezve várom, de 5 perc alatt mindenem szétkapják. Ha az embereket pár perccel tovább tudnám védeni, menne. Hogy csináljam az elején? -
#5979 Kösz! -
#5978 nem kell crack csak ez: #5957 -
#5977 Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudok a Frozen Throne-hoz működő cracket letölteni?? -
#5976 Amúgy nektek bejön a böngészőben battle.net? Nekem nem, csak a classic.battle.net, de ott meg csak ázsiai szekcióba enged be.
Valami nagy hekkelést hajthatott végre magán a Blizzard :) -
#5975 Indítsd újra a routert, akkor új IP-t kap a szolgáltatótól. És máris nem érdekes az IP-ban :)