6256
-
#6094 Sziasztok
1.24a-hoz vagy 1.24c-hez létezik valamilyen törés? Magyar felirattal szeretnék játszani, szinkronmentesen, de 1.21-hez a Huncraft nem adott ki szöveges verziót, és jelenleg nincs 6000 Ft-tom a két lemezre, főleg hogy a multi hidegen hagy, nosztalgiázni szeretnék úgy, hogy végre tudom miről szól a történet.
Köszi ha valaki megsegít. -
#6093 A hivatalos oldalt nézegesd szorgalmasan, ott lesz az infó. Én még egyelőre nem találtam pontos dátumot róla. -
Aquir17 #6092 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy a WCG 2010 Magyarországi selejtezője hol és főleg mikor lesz? Lécci írja meg, aki tudja. Előre is köszi. -
Csak77 #6091 nem -
#6090 megoldottam -
#6089 sziasztok!
warcraft3
Élőholtak hadjárata: Az Elkárhozott útja
A három hold kulcsa
ezen a pályán akadtam el
nem tudom hogyan vegyem fel a a kulcsot, 3 ládából csak 2 van meg
és hol vannak a kristályok?
mindenkit megöltem csak a kapun nem tudok átmenni
valaki tudna segiteni ha emlékszik rá valaki? -
#6088 Üdv!
Úgy tudnék battle.net-ezni hogy eredetiben megvan a Frozen Throne csak az alapjáték warez? Mert akkor még ma megrendelném a TFT-t. -
#6087 Sziasztok,
vennék Frozen Throne kieget ami még nem volt battle.net-re regelve.
Ha valakinek van eladó priviben várom az ajánlatokat :) -
#6086 Akkor passzolom :/ -
Zenger #6085 igen -
#6084 Az alapjátékhoz, és a kieghez különböző patchek tartoznak, erre figyeltél? -
Zenger #6083 Heló nekem lenne 1 érdekes problémám.Felraktam utána elkezdtem volna patchelni de semmit sem csinált,nem írt ki hibaüzenetet és semmi mást sem nem történt semmi,utána leszedtem még 6 másik helyről de azok sem működtek pedig régen nem volt ilyen problémám.Mi lehet a baja? -
#6082 Ez gyártónként változó, vedd elő a router kézikönyvét.
A lényeg, hogy a böngészőbe beírod a routered IP-címét (kézikönyvben), belépsz a webes kezelőfelületére (userid/jelszó a kézikönyvben), turkálsz a menük közt, míg nem találsz olyant, hogy Portforwarding.
Lesz kitöltésre váró mező, ebbe beírod a géped IP-címét, amit a router osztott ki*, meg a portot ami a játéknak kell, aztán hozzáadod a Portforwarding-os listához. Valszeg a router újraindítást fog kérni.
* jobbkatt a Hálózati Helyek ikonon -> Tulajdonságok. Feljön egy új ablak a létező hálózati kapcsolataidról (Helyi kapcsolat, Vezeték nélküli hálózati kapcsolat, ilyesmi), balkatt azon amelyiket használod. Feljön egy újabb kisablak, itt a Támogatás fülre kattintasz. Itt lesz a gép IP-címe leírva. -
tucsok63 #6081 le tudnád irni hol keressem ezt ? -
tucsok63 #6080 vagyunk kb 6 an és szerintem mindenkinek az van de csak 2nek megy a szaro de megprobálom amit mondtál nálunk legalább 2 gép mi mindig megy -
#6079 Router van valamelyikőtöknél? Állítsatok be rajta Portforwarding-ot (a játék Options-ban benne van, hogy melyiket akarja használni).
-
tucsok63 #6078 a create server megy látják is a szerot de amikor bejönének nem engedik be öket hanem kifagy a war3 juk.. :S -
#6077 Az pontosan mit jelent, hogy nem tudsz szervert csinálni?
A metódus:
beléptek LAN-ba, ott Create Game, kiválasztod a map-ot, és Create.
Vagy hálózati problémád van? -
tucsok63 #6076 sziasztok az lenne a problémám h haverokal akarnék jáccani de nem tudok mert csak 2 ember tud szervert(LAN Hamachi) csinálni és most jön a probléma h nem mindig van kedvük jáccani azért nem tudunk mi se viszont én meg nem tudok szervert csinálni ez h olhato meg ? -
#6075 igen -
#6074 Ti feltudtok menni a battlenetre a jatekban? Mert en nem es a starcraft 1 ben sem tudok belepni. -
#6073 http://www.gamestar.hu/warcraft-iii-patch-peldaerteku-tamogatasi-politika.html -
#6072 Sziasztok!
Widecraft legális nem bannolnak érte battle.net en ? -
#6071 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200810&id=143 -
#6070 Igen mert volt róla szó is egy hírben, hogy a Starcraft 2 után csinálják. -
#6069 Mondta már a Blizz, hogy csinálják a 4. részt? :)
Szerintem most van elég dolguk a Dio3, SC2-vel, meg a WoW huszmilliomodik kiegészítőjével.
Kíváncsi lennék amúgy mit tudnának rajta újítani. Azért a War3+TFT elég "up to date" játék.
A Battle.net 2-re leszek kíváncsi, állítólag fejlesztik benne az AMM-et, hát rá is fér.
Tegnap este nyomultam haverokkal 3v3-ban, régen játszottunk már ilyet, tehát lv1-esek voltunk a Ladderen. Hát nem összesorsolt elsőre egy 28-as trióval?! Le is aprítottak minket rendesen.
A többi játék sem volt különb... -
#6068 Mi a helyzet a 4.-dik részével? -
#6067 Nem jó majdnem ki is dobtam a játékot. -
#6066 És úgy is kéne hogy az alapjátékra is menjen. -
#6065 Hát nem lett jó egy 1.24.c kéne de amit találtam azt meg nem tudom megnyitni mert kicsomagolva utána miben kell megnyitni?,mert egy ismeretlen fájl lesz. -
#6064 Na találtam egyet remélem jó lesz. -
#6063 Aha akkor keressek olyan pachet, az 1.24c-t szedtem le honosításból. -
#6062 patch-re figyelj, hogy megegyezzen a huncraft patch-ével.
amúgy meg huncraft honlapján van GYIK. -
#6061 A magyar szinkron nálatok működik?
Mert nálam nem amikor elindítom a játékot akkor egy sötét képernyőt ad be, pedig eredeti a játék. -
graffiti #6060 hamachi nem rossz..
de nagyon ajánlom mindenkinek a Game Ranger-t:)
www.gameranger.com
megcsinálod a reget, felhasználói fiókot..aztán mehet is minden..elég sok játékot támogat...köztük a warcraftot is:)
nekem az lenne a kérdésem h itt van vki aki PRO trigger editorban?:)
főleg kapuk kinyitása, footswitch, csapdák érdekelnének..van egyéb eszement ötletem is..de azokat majd később:) -
tyukol #6059 Ja lehet hogy én is inkább megveszem. Nem egy nagy kiadás és ezért a játékért tényleg megéri kifizetni azt a kis összeget! -
#6058 Szóval a Hamachin belül egy hálózaton vagytok, látjátok is egymást, stimmt?
Utána beléptek a játékba, kiválasztjátok a Local Area Network-ot, valamelyikőtök csinál egy játékot, a másik pedig egys listában tudja ezt a játékot kiválasztani, és csatlakozni hozzá.
Amúgy simán elképzelhető, hogy nem működik így sem. Régebben a haverokkal Hamachin keresztül nyomtam mindenféle játékot, de aztán egyre többször előfordult, hogy nem látjuk a másik által létrehozott játékot. Nem csak War3-ban.
Nem tudtuk megtalálni az okát, aztán hagytuk a fenébe az egészet, azóta nem tartom nagy valamire a Hamachit.
Ja, a War3-mat megvettük eredetibe, mert azért arról nem akartunk lemondani :) Szóval battle.net-et toljuk. -
tyukol #6057 Kipróbáltuk a Hamachit és létre is jön a hálózat, de valamiért mégse működik a játékba! Biztos, hogy mi vagyunk a hülyék hozzá, úgyhogy nem tudnál adni pár tanácsot, hogyan kell beállítani a programot, hogy működjön? -
#6056 Eredetiben van meg? Akkor a battle.net-re felcsatlakoztok.
Ha nem eredeti, akkor Hamachi nevű programot kell telepítenetek, az képes elhitetni a géppel, hogy a LAN-on vannak.
-
tyukol #6055 Üdv mindenkinek!
Egyik haverommal szeretnén neten, egymás ellen játszani a Warcraft 3 sima, egyszerü, minden kiegészítőtől mentes, alapjátékot, csak az 1.24-es patch van feltéve hozzá. Nos tehát az lenne a kérdésem, hogy tudnánk mi ezt megoldani? Mert ha csinálok egy szervert, arra ő hogy tud rákeresni? Vagy az csak egy sima, hálózati szerver és semmi köze a nethez?
Köszi a választ előre is!