6256
  • Carmang
    Megy.
  • Sefike
    sziasztok
    windows 7 alatt megy a warcraft 3 ?
  • starfoxer
    Szinkronnal packolva tetted fel?
  • starfoxer
    Nem tudja valaki honnan lehet letölteni szinkronos warcraft 3 tft Grand prix és magyar stáblista közben játszódó zenét?
  • Fec papa
    próbáld ki az én megoldásomat, ennek csak annyi hátránya lesz, hogy nem lesznek filmek.
  • NateDrake
    Sziasztok
    Nekem az lenne a baj hogy felraktam a játékot és minden tökéletes volt de mikor elkezdeném a Hadjáratot akkor lemegy a video és mikor jönne az első fejezet akkor csak elsötétedik és várhatnék életem végéig de nem történne semmi....
    Valaki tudna segíteni??
  • Fec papa
    Sikerült megoldani, videót akart lejátzani de nem ment, ezért a Movies könyvtárat átneveztem hogy ne találja, és igy elindul.
  • Pianista
    jah és az op. rendszer fülnél is állítgathatsz, hátha lesz változás:)
  • Pianista
    próbálj meg kompatibilitást állítani rajta.
    jobb klatty a parancsikonra, majd kompatibilitás, itt a 640x480-as felbontásos kockát jelöld be és imádkozik:)
    ha nem müxik jön vissza beszólni:)
  • Fec papa
    Felraktam a játékot újra, még csak a Reign of Chaost, de amint indítanám, fekete képernyő, kis felbontásban és látszik a tálca, de semmi más nem történik, feladatkezelő megnyit azt bezár warcraft.exe-t. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Felpatcheltem legujabbra de úgyse megy.
  • darthakos
    elindítja magától a játékot és onnan hogyan tovább?
  • darthakos
    mit kell csinálnom mikor össze gyűlt minden ember? csak mert amikor rá nyomok a startra akkor valamit ki ír csak nem tudok angolul :S
  • darthakos
    valaki tud segíteni csak mert a gamerangerhöz sem értek XD
  • darthakos
    csináltam ilyen gameranger-ös játékot aki akar az jöjjön fel a nevem "rendszergazda" XD
  • lolSL
    akkor töltsd le onnan.
  • darthakos
    bocs nekem ezt írja ki mikor rá akarok lépni a Battle.netre:
    "Nem lehet beazonosítani a játék verzióját.
    Kapcsolódj újra a Battle.net-re vagy telepítsd manuálisan a játék legfrissebb javítást."
  • lolSL
    belépsz és letölti
  • darthakos
    és h tudnék játszani valakivel mert az ismerőseim közül csak nekem van meg XD
  • darthakos
    heló tud valaki segíteni?
    melyik most a legújjab patch? csak mert szeretnék battle.netezni és asszem ahhoz az kell. előre is köszi
  • attila0012
    És nem 12 éves vagyok!!
  • attila0012
    Valaki segítsen a kaniba pls, mert a földhöz baszom a gépet, pls!33
  • attila0012
    Aki akar játszani hamachin:

Az:
    Id: WarcraftSzerver
    Jelszó:interCOM9
  • lolSL
    már van
  • Klub
    Na mit mondtam én hogy lesz 4-dik része a játéknak. XDXD
  • Vass Gábor
    Az jó.
  • Fehercsoki
    Na sikerült megoldanom,futott a játék a háttérben,ezért a war3.exet nem tudta a magyarítás felülírni,újratelepítettem mindent és most jó.
  • szucsy89
    ha nem eredeti sehogy
  • Fehercsoki
    Warcraft 3 TFT 1.24e(legújabb) patchel hogy lehet működésre bírni a magyarítást?(azt a szinkronos dolgot,huncraft.hu)War3.exe hibával nekem kilép,de ha törlöm a magyarítást akkor meg jó.
  • ch13
    Ui.: Nem eredeti a játék.
  • ch13
    Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet WarCraft 3 mat online játszani főleg DotA. Lécci adjatko egy linket, miket kell csinálni, hányas patch stb.. Bocsi h nem olvasok vissza!
  • Bogdogege
    Ismerem én is a Google-t
  • TBTPumpa
    12 évig kellett rá várni, de csak 6 évig fejlesztették!
    2004-ben kezdtek neki a WarCraft 3 TFT után!
  • Bogdogege
    A Warcraft III nem lehet überelni, tökéletes ultra mega ,úgyhogy jobb is ha nem lesz 4 rész , ez a starcraft2 nem nagy valami.Pedig 12 évbe került.
  • Vass Gábor
    Hát ja kizárt hogy jönni fog egyhamar.
  • szucsy89
    lol

amúgy is most jött ki egy blizz stratégia, 10 éven belül ne számíts újra :)
  • FSpofon
    mert ez így működik
  • Vass Gábor
    Aha, azt mondták, hogy bejelentik akkor amikor a starcraft 2 kijön, de annak már holnap lesz két hete hogy kijött.
  • FSpofon
    csinálják azt csaknincs bejelentve.
  • Vass Gábor
    Hát nem csinálják a warcraft 4-et nem is lesz belőle semmi sem.
  • Pianista
    Nem kell hozzá semmilyen törés, a mostani patch-ekben fel van oldva CD-kérelem
    Huncraft tessék megnézni a híreket.