6256
-
#6134 Megy. -
#6133 sziasztok
windows 7 alatt megy a warcraft 3 ? -
starfoxer #6132 Szinkronnal packolva tetted fel? -
starfoxer #6131 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni szinkronos warcraft 3 tft Grand prix és magyar stáblista közben játszódó zenét? -
#6130 próbáld ki az én megoldásomat, ennek csak annyi hátránya lesz, hogy nem lesznek filmek. -
NateDrake #6129 Sziasztok
Nekem az lenne a baj hogy felraktam a játékot és minden tökéletes volt de mikor elkezdeném a Hadjáratot akkor lemegy a video és mikor jönne az első fejezet akkor csak elsötétedik és várhatnék életem végéig de nem történne semmi....
Valaki tudna segíteni?? -
#6128 Sikerült megoldani, videót akart lejátzani de nem ment, ezért a Movies könyvtárat átneveztem hogy ne találja, és igy elindul. -
#6127 jah és az op. rendszer fülnél is állítgathatsz, hátha lesz változás:) -
#6126 próbálj meg kompatibilitást állítani rajta.
jobb klatty a parancsikonra, majd kompatibilitás, itt a 640x480-as felbontásos kockát jelöld be és imádkozik:)
ha nem müxik jön vissza beszólni:) -
#6125 Felraktam a játékot újra, még csak a Reign of Chaost, de amint indítanám, fekete képernyő, kis felbontásban és látszik a tálca, de semmi más nem történik, feladatkezelő megnyit azt bezár warcraft.exe-t. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Felpatcheltem legujabbra de úgyse megy. -
darthakos #6124 elindítja magától a játékot és onnan hogyan tovább? -
darthakos #6123 mit kell csinálnom mikor össze gyűlt minden ember? csak mert amikor rá nyomok a startra akkor valamit ki ír csak nem tudok angolul :S -
darthakos #6122 valaki tud segíteni csak mert a gamerangerhöz sem értek XD -
darthakos #6121 csináltam ilyen gameranger-ös játékot aki akar az jöjjön fel a nevem "rendszergazda" XD -
#6120 akkor töltsd le onnan. -
darthakos #6119 bocs nekem ezt írja ki mikor rá akarok lépni a Battle.netre:
"Nem lehet beazonosítani a játék verzióját.
Kapcsolódj újra a Battle.net-re vagy telepítsd manuálisan a játék legfrissebb javítást." -
#6118 belépsz és letölti -
darthakos #6117 és h tudnék játszani valakivel mert az ismerőseim közül csak nekem van meg XD -
darthakos #6116 heló tud valaki segíteni?
melyik most a legújjab patch? csak mert szeretnék battle.netezni és asszem ahhoz az kell. előre is köszi -
attila0012 #6115 És nem 12 éves vagyok!! -
attila0012 #6114 Valaki segítsen a kaniba pls, mert a földhöz baszom a gépet, pls!33 -
attila0012 #6113 Aki akar játszani hamachin:
Az:
Id: WarcraftSzerver
Jelszó:interCOM9 -
#6112 már van -
Klub #6111 Na mit mondtam én hogy lesz 4-dik része a játéknak. XDXD -
#6110 Az jó. -
#6109 Na sikerült megoldanom,futott a játék a háttérben,ezért a war3.exet nem tudta a magyarítás felülírni,újratelepítettem mindent és most jó. -
#6108 ha nem eredeti sehogy -
#6107 Warcraft 3 TFT 1.24e(legújabb) patchel hogy lehet működésre bírni a magyarítást?(azt a szinkronos dolgot,huncraft.hu)War3.exe hibával nekem kilép,de ha törlöm a magyarítást akkor meg jó. -
ch13 #6106 Ui.: Nem eredeti a játék. -
ch13 #6105 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet WarCraft 3 mat online játszani főleg DotA. Lécci adjatko egy linket, miket kell csinálni, hányas patch stb.. Bocsi h nem olvasok vissza! -
#6104 Ismerem én is a Google-t -
#6103 12 évig kellett rá várni, de csak 6 évig fejlesztették!
2004-ben kezdtek neki a WarCraft 3 TFT után! -
#6102 A Warcraft III nem lehet überelni, tökéletes ultra mega ,úgyhogy jobb is ha nem lesz 4 rész , ez a starcraft2 nem nagy valami.Pedig 12 évbe került. -
#6101 Hát ja kizárt hogy jönni fog egyhamar. -
#6100 lol
amúgy is most jött ki egy blizz stratégia, 10 éven belül ne számíts újra :) -
#6099 mert ez így működik -
#6098 Aha, azt mondták, hogy bejelentik akkor amikor a starcraft 2 kijön, de annak már holnap lesz két hete hogy kijött. -
#6097 csinálják azt csaknincs bejelentve. -
#6096 Hát nem csinálják a warcraft 4-et nem is lesz belőle semmi sem. -
#6095 Nem kell hozzá semmilyen törés, a mostani patch-ekben fel van oldva CD-kérelem
Huncraft tessék megnézni a híreket.