6256
  • ollie
    és az miért kár ;)
  • ollie
    Hmmm, hát nyomj sok menetet a gép ellen és máris tanulsz. Egyébként meg igyekszik a Blizzard teljesen kiegyenlíteni a 3 fajt, szóval mindegyikkel nagyjából ugyanannyi esélyed van. És végül talán kéne egy kicsit figyelned a helyesírásra.
  • DJ_HELL
    mejik a legerosebb csapat a wárcráft 3-ban?és mejikkkel lehet a leglyobban felylodni me mennék lan partyra es nem szeretek leegni fontos lenne ha segitenetek mert kulonben csak lol leszek sajna :(
  • ollie
    nagyon kúúl az act2 a bonus kampányban! :))
  • Lynx_TWL
    :)
    keresd meg:)
    egyébként meg keress majd crackes peccset aztán szingliben úgyis tudod nyomni!
  • Gyro
    Kösz a választ Gumbo. Ez végre konkrét volt...:) Megpróbálom, bár a taurenekig nem szoktam eljutni. Ha mozgok kell az utánpótlás, ha nem mozgok nem fejlődik a hősöm és a "köcsög" a tápos hősével, a puskásaival és a gyógyítóival lehentel... Most majd kiderül...
  • ollie
    heheheee
  • Lynx_TWL
    háhááháh
  • Davidus
    Hé bazz mikor jössz vissza b.netre?:D
  • ollie
    oksa
  • ollie
    háháhááá
  • Davidus
    Kijött a peccs MUHAHAHA
  • yal
    DEVILKING]AM[ ROFL
  • Gumbo
    Figy egyszerű!

Fogod, és gyártasz taureneket, meg spirit walkereket, amiknek ha masterek, felélesztik a tauenjeidet. Kell pár troll witchdoktor a healing warddal, meg a stasis trappal.
    Sztem ez elég hatásos, de sok fa kell hozá.
    Ha nem jön be, akkor sorry, de én Night Elfel nyomulok, és az orcal nem vagyok valami fényes ^^'
  • Lynx_TWL
    jiha
  • ollie
    az
  • Lynx_TWL
    jáj
  • rimo51
    Hali !
    Szeretném a figyelmeteket felhivni a W3 teljes magyaritására , ahol még a szikron is tök jó ( GMiki )
    Persze akit érdekel .
    Egyébként megjelent a W3 és a W3FT végigjátszása is :D
  • ollie
    uppá
  • Lynx_TWL
    hja
  • Lynx_TWL
    jaajjjj
  • ollie
    Na most eléggé limitálva van itt az egységek max száma, ezért célszerű neked jó védelmet is kiépíteni.
  • Gyro
    MIndíg a Farseerel tolom és kb olyan felállással amivel mondtad... mégis... Azért köszi...
  • Braveheart
    Pl. Farseer hősőd van, chain lightingot fejleszted, sok sok grunt meg troll kell, + még néhány dobos lény (hú most nem jut szembe a neve, egy nagy állat, rajta egy orkkal aki dobol) és azokkal bekapod pl. a gyógyítóit, rengeteg taktika van...
  • Gyro
    Need Help!!!

A spanom mindíg lenyom! Ő emberekel tolja én orkokkal. Az a taktikája hogy megindul a kalapácsos hőssel egy rakás puskással meg ballistával, 5-6 gyógyítóval és nem tok ellene mit csinálni. Az lenne a kérdésem hogy orkokkal mi az a taktik amivel le lehetne ezt a felállást tarolni...
  • ollie
    je
  • Lynx_TWL
    ja
  • ollie
    hemárna!
  • ollie
    én is
  • Lynx_TWL
    nemtom szeretném tudni
  • ollie
    patch mikor?