WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha neked jobb hogy 5 ember lézeng a serveren míg a northrenden 7000 akkor ne vegyél eredetit😊
V9ykn8_TZL0
dolgoztam 140 et összeszedtem vettem butort meg cuccot magamra szal kani rulahhhhhhhhhhhh no eredeti 

Szal akkor most van ugye eredeti war3+exp? Nem kell mást tenned csak elindítod a gémet és rányomsz a b.net gombra. Automatice a magyar chanelre fog berakni.
V9ykn8_TZL0
hi nah figyu ez netes cuc?? ugértem mindenki csatlakozhata rá??? nah szoval majd ott megbeszéljük és gyere a kani.hu ra és ott keresd TCat et ö csinálta azt a szervert nah szoval enyi nah és ö elmondja milehet a baj mert nagyonvágja
hmm. olyan van, hogy 1.12-s patch. lehet, hogy most csak 1.02-es van? mindenesetre próbáld meg legalább azzal, amivel mentettél, vagy nagyobbal.
Régen az 1.05ös patch volt fent most meg asszem valami 2.21-es! Akkor ez a baj csak?
...úgy hogy...no comment!
tedd vissza a mentéseket a játék save könyvtárába, ill. patcheld fel a gámát, mert lehet, hogy nagyobb patch-en volt savelve, mint ami most van.
Segítség! Újratelepítettem az egész játékot és a save könyvtárat elmentettem elõtte! Na de amikor beakarom tölteni az állást akkor valami térképpel kapcsolatos gomdja van! Találkozott már valaki ilyen problémával? Ugye nem kell kidobnom a mentéseimet! 

...úgy hogy...no comment!
Mikor fog megjelenni a kiegészítõhöz a bonus campaign folytatása?
Gyere😊))csak mond meg milyen néven vagy😊Egyébként aki akar játszani az a Kanin megtalál Disagree néven😊
Én még ehhez hozzá tennék annyit,hogy ha huncraft magyarosítás van fent akkor lehet,hogy rosszul peccselted a gamet és azért van ez.
Tudja magára is de mikor át van változva nem tud varázsolni. Akkor kell leütni mikor még ugy néz ki mint Bud Spenser 😊
V9ykn8_TZL0
Rendben, koszonom.
Ennek a druidanak mennyire kell kozel lennie az egyseghez, amire varazsol? Es magara is tudja nyomni?
Ennek a druidanak mennyire kell kozel lennie az egyseghez, amire varazsol? Es magara is tudja nyomni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Van a druid of the claw-nak(ami át tud változni macivá) egy varázslaza ami igen gyorsan regenerálja az egységeket. A megoldás 1: Nymod le a druid of the claw-t ami nem maci formában van mert csak úgy tud varázsolni. Megoldás 2: Vegyél wand of negatiation botot és szedd le róluk a varázslatot egy hanyag mozdulattal.
V9ykn8_TZL0
Sziasztok,
Kisse lamer kerdessel jonnek. Sima Warcraft3-am van, 1.12-es peccsel, meg magyaritassal, magyaritas 1.12 peccsel. Jelenleg a hadjaratot nyomom, elohalott, 4. kuldi.
A bajom az, hogy egyes elf egyseges nem akarnak igazan sebzodni, max akkor kezd el fogyni az energiaja, ha nekem kb. 20(!) egysegem nyomja egyszerre! Ez igy o.k., van ilyen elf, ami gyogyul, regeneralodik vagy ilyesmi, vagy ez valamifele bug? Tok gaz, amikor tobb ilyen jon egyszerre, aztan ha nincs eleg emberem (mondjuk 10 az egy ellen), akkor szep lassan o nyirja ki az egesz bandat...
Kisse lamer kerdessel jonnek. Sima Warcraft3-am van, 1.12-es peccsel, meg magyaritassal, magyaritas 1.12 peccsel. Jelenleg a hadjaratot nyomom, elohalott, 4. kuldi.
A bajom az, hogy egyes elf egyseges nem akarnak igazan sebzodni, max akkor kezd el fogyni az energiaja, ha nekem kb. 20(!) egysegem nyomja egyszerre! Ez igy o.k., van ilyen elf, ami gyogyul, regeneralodik vagy ilyesmi, vagy ez valamifele bug? Tok gaz, amikor tobb ilyen jon egyszerre, aztan ha nincs eleg emberem (mondjuk 10 az egy ellen), akkor szep lassan o nyirja ki az egesz bandat...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következõ témában:
Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létezõ, saját hardverre letölthetõ multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövõje. Milyen lehetõségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?
Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.
a címem [email protected] vagy [email protected]
elõre is köszi a segítségeteket!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következõ témában:
Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létezõ, saját hardverre letölthetõ multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövõje. Milyen lehetõségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?
Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.
a címem [email protected] vagy [email protected]
elõre is köszi a segítségeteket!