WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm frozen throne ban alapbol van egy a frozen throne/scenarios mapoknal...azt lehet egyedul is

Terra
Hi.

nem tudtok olyan tower defense pályákat, ahova elég egy ember??
Van sok többemberes pályám , de ott egyedül elvesztem, és szeretnék TD-zni egyedül is...
Ja és még egy: tudtok magyar szervert ahol lehet játszani?

What I do, and what I listen.That defines me.

Lynx_TWL
na ez így jó lesz, msot nem erõltetem meg magam😄

๏̯͡๏﴿

ollie
www.huncraft.hu, de készülj fel kb 300 megányi letöltésre, ugyanis minden hang is (a videók is) magyarul szólalnak meg. A kieghez meg most készül.

Lynx_TWL
nigger

๏̯͡๏﴿

Unknow
http://www.warcraft3workshop.org/
Dragoner
olvass visza pls
Szasztok.

Kérdés:van 1 biztonsági másolatom a WarCraft 3-rol,feltettem hozzá a Full Magyaritást bemásoltam a 1.05 NO CD Cracket.Elindul a játék lemegy a pálya elötti demó és amikor a pályát töltené csak nagy fekete képernyöt kapok.

Kell valami patchet leszedni a magyaritáshoz vagy mi lehet a gond?Az Englis verzió simán fut.

Unknow
Ha egy ember csinálja akkor egy faszság de ha már ketten akkor kurva jó taktika😊)))))
fm
másnál penge.no problem..csak warcraft

davidus te dave vagy?^^

nem szart be a ramod? mas gamenal megy faszan ?

fm
nem,nincs installom.de talán beszerzek egyet megint,ha nincs más lehetõségem. sztem nincs😞

ollie
hát ez érdekes. nem tudod installálni a dolgot?

fm
ja.az eredetin. elindítom a jatekot,akár 1 gépen,akár 2õn és amint egyre több egységem van,egyre jobban meg-megállnak. a képet tudom mozgatni,de az egységek megállnak,majd elindulnak.20 egységnél már inkább csak állnak,pihennek😊 parasztok

Davidus
noob😊

V9ykn8_TZL0

jaccik vki innen bneten? Sw-YaL- vagyok es jottok eqra?

ollie
és akkor hol akad? az eredeti gépen?

fm
alaplapi audio van(abit nf7) ezt használom. hw csere nem volt. annyi történt,hogy átcopyztam a másik gépemre,hogy tudjam lanon nyomni..

ollie
eh, rokon lélek, én is így nyírtam ki õket ;D

ollie
mi változott? valami hw csere, stb? hangkari milyen? az sb live driverek szoktak ilyet csinálni. ha van alaplapi audio, az le van é tiltva? rengeteg hiba lehet.

Unknow
Vagy az se rossz taktika ha Maivnek veszel pár potiont és szépen beteleportálsz a varázsló nagák közé majd egy - két tördobálás (ez is mágikus képesség ugyanis sebzi a boszorkákat) és kész is van.Nekem full könnyen megadták magukat😊
Dragoner
fm akkor szivás van 😊
A pálya jobb felsõ részén lévõ Paladint szabadítsd ki, nagy segítségedre lesz a gyógyító képességével. Erõsítsd meg a sereged(építs pár Mountain Giants-et és Chimaerae-t, a fejlesztésekrõl se feledkezz meg) és menj a bázisodtól nyugatra, majd a pálya szélén északra. Két kisebb bázist pusztítsd el szépen fokozatosan, majd a Summonerekre ereszd rá a Chimaerae-kat(csak õk tudják megsebezni). Másodszorra sikerülni fog!
fm
nincs installom😞(

Dragoner
telepisd ujra a warcraftot és meni fog szépen rendesen 😊))))))
fm
hali..

vki help me,mer eddig max grafikán tuti volt a warcraft3,de mától akad.néha folyamatos,néha megáll mindenki. miért??

(amd1800Mhz,256ddr,8500le,winxp)

Kashgar
www.megagames.com ott a cheats és ird be a pályamegnyarö kodokat és kész is
Kashgar
sajna csak anyit tudok mondani hogy en mar napokat nyomtam halot ezzel de semmi gond nem volt arra figyeljetek hogy egy munkacsoportba legyetek és ne cox cabelel jaccatok többet sajna nem tok
Mayday
SOS!
Veletlen torolve lett a gepemrol minden Warcraft 3 jatekallasom. Nem tudna valaki atkuldeni? Ember hadjarat vege, elohalott eleje kellene! (RoC)
Vagy letoltheto valahonnan?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Elore is koszonom a segitsegeteket!

Egyszeru Dal

Sziasztok!

Nekem a loader inditasakor atz irja ki: file not found Runtime error 53

A masik pedig, hogy fagy a jatek vagy neha ujrasindul miatta a gep. De semmi masnak nincsen baja a gep jo csak ezzel a jatekkal szarozik 1.12es pocs.

Egyszeru Dal

Kashgar
DRAGONER ne égesd magad a forumon hat nem tod mi az inpale ejjjjjjj bazz ez zsényen gyalázat 😄DDD
cl tudja nézd meg
hoppá mi az a cl ? hehehe
Kashgar
1. ha lanon nyomod akkor nem kell szerver csinálj gamet a tobbi meg csak joinol ha meg van net menja kanira www.kani.hu
ja 😊
jelenleg más bugról nem tudok...
hacsaknem a spirit link+berserker orc bug, bár az még csak egyszer fordult elõ war3 történelemben (ti. 2 hyppogriff rider kinyírt vagy 20 berserker+shaman+hõsök+spirit walkert 3 lövésbõl!)
Dragoner
mi az az impale vagy mi a fax kicsit láma vagyok az undeadhez
Rincewind
Kösz, végre sikerült. Bár nekem 3 órámba került... 😊
Kashgar
figy kolok nem az ellenfélét kell impalelni ? és ugy lesz a bug? und vs und ???
Tehát az elején gyorsan építs egy great hallt a közeli aranybánya mellé, majd ott építs burrowokat meg tornyokat, ezután sok sok grunt és troll! Én a trollokkal simán kinyírtam a griffeket, nemtom te miért nem tudod... aztán elmentem jobbra, megcsináltam a goblinok küldetéseit, kaptma 1-2 shreddert, aztán elmentem balra ott kinyírtam az elsõ bázist majd jobbra fel ott is nagy gyakás és kész a pálya kb 30-40 perc alatt 😊

War. War never changes.

ne hülyézzél le gecó
ahelyett hogy gondolkodnál pattogsz itt. gyökér láma.
Rincewind
Hali!

A nagy Warcraft stratégákhoz lenne egy "szakmai" kérdésem:

Elakadtam az alapjáték 4-es Ork pályáján! Ott, ahol a 15.000 fát kel kitermelni. Egyszerûen nem jutok sehova! Olyan szinten támad az ellenség, hogy számomra lehetetlen kézben tartani a dolgokat. Már azzal is próbálkoztam, hogy le kéne rohanni az egyik bázist, de a folyamatos támadások miatt nem tudok felállítani egy normális támadó sereget, mert mindig felõrlik szinte nullára, a pénz meg csak fogy. Mitöbb a griff-lovasokkal (vagy mikkel) sem tudok nagyon mit kezdeni, mert a Trollok szart se érnek ellenük, és a sámánok szintúgy! Az meg nem megoldás, hogy állandóan a tornyok közelébe csalógatom õket.
Szóval hogyan kéne azt a pályát megcsinálni??
ez hülyeség. a saját egységeket nem lehet impalolni.
Kashgar
hát ez LOL
Najó elmondom...
Ha Impale-olod a burrowolt crypt fiendeket, akkor csak árnyékok maradnak, tudnak lõni, menni, stb.., de az armoruk Invulnerable lesz. Így kapsz egy örökké sebzõ, halhatatlan sereget...!
Dragoner
a cripta field egy szar nah azé nem de elég gagyi a grutival leda
rálni lehet
próbáltam volna ha nem nézel hülyének, de mostmár
Dragoner
valaki mondja és nyögje és baszameg mondja megvalaki mi az a hiba a mátrixban azaz a warcraftban vagy buh vagy mi a fax haLOD TE NYOSZOJOLÁNYYYYYY
Dragoner
valaki mondja és nyögje és baszameg mondja megvalaki mi az a hiba a mátrixban azaz a warcraftban vagy buh vagy mi a fax haLOD TE NYOSZOJOLÁNYYYYYY
Csak Motha Fucka HanngÁr

Kashgar
ja DRAGONER majd nyomass má valami infot a kanirol mert kurva rég ne voltam és fingom sincs mikor megyek beindultak a bulik az egyetemen