6256
-
#6176 Páran baráti társaságból körbe szoktuk egymást ütni multiban. Bneten szerintem kisujjal levernének :D -
Daermon #6175 Ezer rég nem. Majd a Reforgedet mindenképp, de ott is csak a sztori. Multi csak szökő évente :) -
#6174 Militia rush lvl 99
Tolja valaki a fórumon a játékot? -
#6173 Grubby-t én évek óta követem. Back2warcraftra meg a prime subom megy. Egyik nap egy olyan acolyte rush volt, hogy beszartam. 3 óra 8 perctől -
#6172 mondjuk a régebbi infernalok szerintem jobban néznek ki mint ezek a legion-re rework-ölt infernalok, a vállappal szerintem butácskán néznek ki. de nagyon jó lesz. a "téli szünetben" felraktam a játékot, most járok az undead végső küldetésnél a frozen throne-ból. még mindig üt a játék. -
#6171 2019 ismét a Warcraft III éve lesz!
-
#6170 Szívből remélem, hogy a WarCraft III Reforged lezáró videója legalább olyan lenyűgöző és katartikus élmény lesz, mint amilyen a The Frozen Throne vége volt 2003-ban. Az eddig megmutatott Intró videó alapján erős kétségeim vannak, de azért reménykedem. :)
És némi befektetett munkával ez is működik az 1.30-as változattal:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.30. 22:33:11 -
Daermon #6169 -
Daermon #6168 Jaja várjuk :) -
2019 -
JonasSandor #6166 Nem lesz 4-dik rész kár érte. -
Daermon #6165 Nagy patch és hivatalos verseny jön -
Darun #6164 A SC2 után szerintem ideje lenne már a Warcraft 4-nek, de jah, amig megy a WoW szekér, aligha fognak belekezdeni.
A videóról meg: pre alpha mi? És a blademaster protos? Hagyjuk mán! Ne felejtsétek el dislike-olni a videót! -
#6163 ez csak valami sc mod, nem? sztem kamu, bár örülnék neki. míg a wow vezeti a warcraft univerzum történéseit, addig nemhiszem, hogy kiadnak mellette mást is -
Daermon #6162 Bár igaz lenne :) -
#6160 ja persze, de nekem többet ér ha megvan a fizikai copy is, kulcs járt hozzá
igen. az biztos, hogy kincs már most is. -
Daermon #6159 Digitálisan simàn beszerezhető :)
Amúgy maga a játék a kincs :) -
#6158 én nemrég vettem meg. az utolsót vihettem el kb. az országból :D
jól felment az utóbbi években az ára. de megéri, kincs lesz pár év múlva. -
iRockYou #6157 Sziasztok.
Olvastam lentebb hogy érdekel valakit hogy játszhat lanba. Ajánlom a GameRanger nevű programot ami könnyen kezelhető és akadálymentesen teszi lehetővé hogy lanozzatok. -
Darth9 #6156 Valamiért elkezdett játék annak ellenére, hogy eddig működött cseszekedni. Nehéz lenne elmondani mit csinál, de a lényeg az hogy az elején csak ritkán majd szinte folyamatosan elkezd a képernyő villogni.Olyan mintha fekete lenne, amit bevág helyette, de azért kivehető rajta a kép.Sajnos olyan gyorsan csinálja, hogy csak annyit tudtam rajta még megfigyelni, hogy a képernyő alsó felén csinálja főleg.Nos az összes létező drivert frissítettem a windows updaterrel és a driver genius proffesionallal is úgyhogy elavultság nem lehet.
Érdemes megjegyezni, hogy előtte telepítettem a jedi outcastot és vele egy időben a gta3-at.Miivel a jedi outcasthoz valami OpenGL kellett ezért és azt olvastam, hogy a videó kártya drivert kell frissíteni hozzá így ezt csináltam.Ezután mikor elkezdtem játszani a gta3-mal az is villogott, de betudtam a régiségének.Ezután kezdett el a warcraft is, mert előtte semmi baja nem volt, de ha leállítom a drivert akkor is villog.
Nagyon szépen kérem, hogy segítsetek, mert meghalok ha többé nem gépezhetek normálisan!
Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 358MB( tudom nyomi, de hónapokig semmi baja nem volt a játéknak)
Illesztőprogramok: igdumdx32.dll, igd10umd32.dll
verzió:8.15.10.1930
dátum:2009.09.23. 19:14:54 Na ezt furcsállom, mert esküszöm, hogy rámentem az eszközillesztő frissítésére, letöltöttem majd telepítettem, illetve azóta nem talál újabbat, pedig 2009-óta elég sok megjelenhetett, de akkor gyanús, hogy nem a driver a ludas.
Ui. Köszönöm, hogy végigolvastál!
-
#6155 Egészségedre! :D -
Zenszkij #6154 Majd ha a Starcraft 2 és a három kiege lecsengett, majd ha a WoW kap még két kieget, amint a Diablo 2 második kiege is kijött, valamint a Titan is ütött, kezdhetjük várni a Warcraft 4-et.
Magyarra lefordítva majd ha a nap nyugaton kél és keleten nyugszik, ha minden tenger kiszáradt és piros hó esik, valamint cigánygyerekek potyognak az égből jő el a Warcraft 4. -
pjboy091 #6153 Dehogy közeledik. Ha lenne is mozgolódás ilyen téren, azt valószínűleg a Blizzcomon közölnék az emberekkel legelőször, és tudomásom szerint semmi ilyet nem tervez a Blizzard. Ami meg az oldalt illeti: szerintem pár rajongó dobta össze tehetetlen dühükben. Ahogy azt olvasom, legnagyobb érvük a warcraft 4-el kapcsolatban a Titan fedőnevű blizzard projekt. De mivel az köztudottan egy MMO-lesz és nem RTS ez az egyetlen érv is hibás :D -
#6151 ez a játék annyi év után is tud újat mutatni :D
Tudtátok, hogy ha a Frozen Throne-ban a Blood Elf bónuszpályán visszaveritek az összes hullámot, akkor megkapjátok ajándékba a panda hőst? :D -
#6150 Bőven találsz még játékost magadnak. Bár kb. fél éve toltam, de viszonylag sokat tolják, vedd meg nyugdtan ez a játék megéri :)
(vagy gyűjtesz még ugyanennyit, és kivárod a Diablo 3-at) -
pjboy091 #6149 Helló! aki játszik még a warcraft 3-mal online meccseket az megtudná nekem mondani hogy milyen sokan szoktak még fenn lenni? Ha nincs kihalva a játék online része akkor lehet hogy megveszem. Most a golden edition 5000 Ft amely tartalmazza az alapjátékot+ a kiegészítőt -
et7465 #6148 Tudna valaki segíteni nekem a pályaszerkesztőben? -
argo001 #6147 *játékost -
argo001 #6146 Előszedtem újra ezt a csodálatos játékot. Ami meglepő, hogy milyen komoly kihívások elé állítja a játékot, alacsonyabb fokozaton is. Hát igen, vissza kell rázódni... -
#6145 nem ez függ attól --> ez nem függ attól -
#6144 Én Normal-on vittem végig. Igazából szerintem nem ez függ attól, hogy milyen nehézségen viszed végig. -
#6143 Az megvolt, de csak könnyű formában... az lehet gáz, hogy hárdban nem toltam végig? -
#6142 Asszem végig kell menni sorban a kampányokon, és úgy "unlockolódik" a következő faj. Így sorrendben vezet végig egy történeten, mert így van értelme. -
#6141 ROC-ban csak humán és orc kampány van meg, a többit hogy tudom elővarázsolni,???? eredetiben vettem meg, szóval jónak kéne lenni -
dvid95 #6140 csö kéne egy ötlet hogy mikép tudok multiban játszani haverommal ugy hogy magyarosított a játék és nem eredeti. mien programal vagy törtszerverrel
-
Chiro13 #6139 Hello
Az lenne a probmlémám hogy: gamerangerrel szeretném játszani a warcraft 3 -mat de amikor elindul a játék nem látom a szobát és nem tudok csatlakozni és mások se tudnak hozzám :/ a tűzfalon átengedve de próbáltam h kikapcsolom de ugyse.. pls segítség -
#6138 nem kell egyik warcrafthoz se törés, egyszerűen szedd le a legfrissebb patch-et a blizzard oldaláról és voilá -
Najtel09 #6137 hello emberkék, nekem sajna az a problémám adódott, h: szal, leszedem a kani loadert-t feltelepitem a warcraft3 mappájába, elinditom. eddig minden király müködik jeee. aztán kéri, h irjam be, h hol van a warcraft3 mappája, megcsinálom, a tft-s kipipálom. beindul a loader. aztán elkezdi az automata update-et, na és itt adódik vele bajom. szépen elszámol nekem 100%ig, majd kiirja gyönyörüen, h : error: bad filename or number. na most mi a retket csináljak? próbáltam azt is h leszedtem kani loader telepitőjét (mer az előzőt azt valahonnan máshonnan szedtem le:) ) és azzal ujrateszem a telepitőd, de ott is tölt le vlamit és ezt a hibaüzenetet jelzi ki nekem: Failed to download file from Web. (#50, Line 6) ... szal...totál nemvágom h mitcsinálok rosszul...vlaki ha tud segitsen lécciiiiiii :D -
#6136 Elég későn kezdesz neki :) -
#6135 köszi akkor megveszem :)