6256
  • ollie
    Nem hülye Amiga. 50k meg nem lesz egy játék, mert akkor már nyugaton sem vennék, viszont a windows meg annyiba kerül már most, amit meg ugyanúgy meg kell venni.
  • Lynx_TWL
    ne foglalkozz vele, sok van belőlük, meg lehet szokni:)
  • JLH Fans
    Szia...én is elvetettem a sulykot csak utálom az olyan hülyéket akik ismeeretlenül törnek pácaát mások felett....
  • Lynx_TWL
    war3 topic SRÁCOK
  • JLH Fans
    Persze csak neki legyen igaza az a lényeg.....
    vegulis tudom Te akkor is megvenned ha nem 5,hanem 50 ezerbe kerulne.....
    Azert annyit felfoghatnal hogy ahol en alkom nem lehet kapni!!!!!!!!!!!
    Bp re meg nem jar minden nap az ember.....
    És tetszik nem tetszik ha neked mp 3 ad van az még nagyobb lopás..........
  • ollie
    Most elég kötözködős hangulatodban lehetsz :))
  • Amiga
    Pajtás, a gond csak az, hogy a letöltésre könnyen rá lehet szokni, ami azt illeti, én olyan warezost még nem láttam, aki "csak" azt az egy játékot szedte volna le, ami tetszett. Tipikusabb a többszáz CD-s warez-állomány. Akkor most mi is van?

Az autó is drága, mégsem illik lopkodni (büntetik is, ha jól tudom :-)).

5 rongyot a WC3 simán megér. Én még kicsit várok, hogy valami Deluxe kijöjjön, azért 7-et is adnék...
  • Outlander
    Rendben, nem vitatkozom, tégy úgy
  • ollie
    Nem adom oda, csak legfeljebb kölcsön. De ha tudom hogy lemásolná, akkor biztos nem adom oda. Vagy ha már megúnok egy játékot, akkor legfeljebb odaajándékozom.
  • Outlander
    Te mondjuk a barátaidnak nem adod oda a törvény miatt?!
  • ollie
    Viszont ez még mindig nem legalizálja a letöltést.
  • Outlander
    Hát kb.
  • ollie
    Persze ebben igazad van. Sajnos a szoftverárak nem a magyar pénztárcához vannak méretezve. Nyugaton olyan nekik egy játékot venni, mint neked mondjuk egy mozijegyet.
  • Outlander
    Igen, de ez nem lenne így, ha barátibb áron adnák a játékokat, ami nem lesz így mert az árakat nem magyar pénztárcához igazítják. Erről csak ennyit...
  • ollie
    a jog szerint a letöltés is lopás
  • ollie
    ja hát kár is volt eladni
  • Outlander
    Kivétel a hosszúéletű lan és net játékokat...
  • Outlander
    Hülyeség, ha letöltöd azzal nem elveszed hanem lemásolod és az nem ugyanaz, másrészt nem mindenki engedheti meg magának, és azok csak nézzenek? (Hozzáteszem nekem Diabo2+kieg, Warcraft3+kieg és StarCraft+kieg is eredeti)
    Ki vesz meg 16 rongyért eredetit, amit 2 nap alatt kijátszik? Az hülye...
  • Amiga
    LoE miatt most majd újra meg kell vennem... :-( :-)
  • ollie
    Mi szél hozott a WC3 toicban? :))
  • Amiga
    Nekem is 50+ eredeti gammám van.

Aki letölt, az lop. Aki lop, az sutyerák.
  • ollie
    egyetértek
  • Dr DeViLKiNG
    Egyébként ilyen játékért az az 5k huf az semmi...
    Még ha kis nyomoronc anyuci/apuci pénzéből is él valaki, akkorse (most nem rád gondolok)
  • RangeR
    A ronda , gonosz bácsi meg én vagyok, tehát másikhoz menni minek???

De éljen a Warcraft III. !
  • RangeR
    De én is adok egy tanácsot neked: Alcohol 120%. Gondolom, tudod mi ez?
  • RangeR
    Nekem nem kell az 5 kilós változat, azt úgy 10 évvel ezelőtt űztem. Manapság jól megvagyok az eredetivel, Blizzard téren meg különösen:)) De kösz a tanácsot azért...
  • Dr DeViLKiNG
    Ja... most, hogy tovabbolvastam látom h ja...
    eredetiről nem fog menni (írásvédelem)
    Max azt tudod tenni, hogy leszeded a netről cd image formában, és azt kiírod (vagy elmész egy olyan ronda gonosz bácsihoz, aki 5 kilóért árulja)
  • Dr DeViLKiNG
    Eredetiről próbáltad leírni?
  • RangeR
    Nálam az orkok táboránál senki nem jutott tovább eddig, csak a feljáró tövéig annál a kis ösvénynél, ami felvezetne az elf táborhoz. A perceket nem nézem, csak küzdök mint állat, klikkelek mint barom :) Az embereknél pedig már először sem akartam megállítani őket, első végigjátszáskor megláttam, hogy mekkora a támadó erő, és már akkor eldöntöttem, hogy nem foglalkozok a védelemmel. 4-5 whispet küldet oda és az összes kezdő unitot, aztán pár percig tartottam a pozíciót. De, majd egyszer lehet, hogy megnézem, meg tudnám-e tartani az emberek várát, de szerintem nem. Egyszer megpróbáltam azt is, hogy kiütöm az undeadek termelését, felülről repülő egységekkel lenyomom az összes munkást és a bányát, lehetőleg a főépületet is. Teljes kudarc volt. Chimaerákkal akartam, azokkal sztem menne a dolog, de pont ezért le van tiltva ezen a pályán a chimaera roost.
  • JLH Fans
    Irigyellek...
    Azért lásd be a többség (99%) ezzel nem egészen igy van....
    Hogy másolni nem lehet az elég gáz,hát akkor igy csinálom végig,majd max minden pálya után mentek,és utolag meghallgatom a dialogusokat....
    Jah eszembe jutott egy még nehezebb mission anno Age kiegészitő,Aszem El Ciddel valencia védelme előtti pálya,aholis szovitarsunk csodat épit nekunk 2 kemény paréval és azt kell védeni....brutál....
    A taktikat különben értem miszerint az orkoknál épitettél brutal védelmet csak azt nem,hogy akkor ugye az mebereknel nem tudtad tartani 16 percet csak 7-8 at....Szoval akkor kivédted az orkoknl a fotámadását mikor már Archimondeval támadott?
  • ollie
    Nekem mindegyik eredeti (beleértve windows, total commander is!) pedig 50+ játékom van.
  • RangeR
    Újraírhatón is tököltem vele, de az sem működött :(
  • RangeR
    Figy. elküldeném neked, de most komolyan mondom, hogy nem tudom leírni. A barátnőmnek is akartam egy példányt, és valamiért nem működik, pedig a Starcraft eredetit simán átírom, de a W3 és Frozen az nem megy utána. Már vagy 4 cd-t tönkrevágtam vele. Biztos lámaság, de nem jön össze...
  • JLH Fans
    Figy azért is fizettem ám hogy leszedtem a netről.
    Időt is ,pénzt is.
    Én ezt már nem veszem meg.
    Különben is tegye a szivere a kezét mindenki kiváncsi lennék van -e itt vki akinek minden játéka a gépén 100% ban eredeti.....
  • ollie
    Hát kérj meg valakit, hogy utánvétel küldje el neked.
  • JLH Fans
    Ki tudni ki tudok,de nem lehet mindenki BP i mint Te.
    Mohács Cityben meg nem lehet kapni.....
    Amugy megvenném ezt is bár most szarul állok anyagilag.
  • ollie
    Nem is beszélve arról, hogy a Blizzard megérdemli, hoyg megvedd a játékait.
  • ollie
    4 rugó MediaMarkt-ban az FT, annyit csak ki tudsz köhögni?
  • JLH Fans
    A Broodwar utolso pályája nekem inkább hosszu volt mint nehéz.Illetve...nem volt könnyű,de már fél ora mulva egyértelmu lett meg fogom nyerni,és válsághelyzet is csak 1-2 alakult ki.
    Thank u Ranger for all,egy utolso gondom van még.
    Az ROC nekem erdetiben van meg,a FT meg jo volna másolt CD n is,de hihetetlen modon egy barátomnak sincsen meg,pedig minden szar megvan nekik....
    Gondoltam letöltöm a netről,ami sikerült is,megy is,de 1 baj van vele:Az elég gyakori dialogusokban csak kiirja hogy mit beszélnek a herok,hangjuk nincsen...
    És ez igy nagyon sokat elvesz a hangulatbol....Ezért játszottam ilyen lassan,már hetek ota,mert gondoltam közben előbb-utobb csak meglersz vknek,de nem....
    Ha esetleg megoldhato volna hogy küldök Neked (de ha vki más tudna segiteni a forumon az is jo) postán egy üres CD t ,és atirva visszakülöd?:)))
  • ollie
    5 perc alatt mi? hehe :)))