6256
-
#4731 Most, hogy ennyit beszéltünk a küldetésekről, mindjárt lejátszom az összeset újra, az Age of-ot is meg a Broodwart is és a Frozent is :) -
#4730 Ja ja, a Szaladin is kemény volt. De azt én úgy csináltam meg, hogy nem építettem wondert, hanem elhúztam a pályát órákig és nullára vertem az 5 támadó sereget. A Frozen azért annyira nem nehéz, de hardon azért könnyűnek sem mondanám. Anno a Broodwar utolsó pályájával szívtam sokat, az is elég brutál volt.
Visszatérve a Frozenre, azért lesz az még nehezebb is! (de nem vészes) A hangulata az megvan bőven, nem is baj, hogy ennél nem nehezebb. -
JLH Fans #4729 Köszi szépen még egyszer a tanácsot az utolso pályához,sajni már elkésett,mert megcsináltam pár hete,de mint mondtam,vért izzadtam....
Pedig az már 1.re leesett hogy egyszerre kell termelni mind a 3 arany bányából:)
a taktikát értem,ezekszerint Neked ezzel sikerült megfognod az rok bázisnál az utolsó támadási hullámot,mikor josok heroval,Frost Wormokkal,és a főherojával támad?(huh nem jut eszembe mi is volt a neve)
Amugy a Blizzard szerintem kiválot alkotott az a FT al is,gondolom Te is végigjátszottad anno a Starcraftot is,a Broodwart is,meg a Dio 2 őt is:)
Azért egyik se volt nekem olyan nehéz,mint a nightelf7.
Ill ha valaki végigjátszotta esetleg pár éve az Age 2 őt is,ott Szaladin szultán utolso pályaja se volt még könnyű hardesten:)
-
JLH Fans #4728 A jutalmat láttam én is,meg végignéztem az egészet,hát nem volt semmi:)))
Gépem meg netem normális sajnos csak most december elejétől van,ezért játszottam végig majdnem 1,5 év késéssel,előtte csak netcafékbol tudtam multizni.
Örülök neki hogy nehezebb a FT,mert a ROC engem is csak 2 pályán izzasztott meg,az Undead utolson meg a Nightelf utolson.
De azon nagyon.Lehet hibás volt a taktikám.hogy már az embereket probáltam max.védeni,mondjuk igy is csak az utolso hullám ütött ki,16 percig védtem őket.
Az orkoknál már 10 ballistával,5-6 medvevé alakitott harcossal,és kb 2 tucat ijasszal valamint 7-8 ősi védővel védekeztem,de az utolso hullámot igy se tudtam megfogni,szinten 16 percig birtam csak.
És maradt még 13 perc,ami kicsit sok.
A FT ban még csak az Aliancés cmapaingnnél tartok aholis az Undeadek ellen vagy és csatlakoztak hozzád a nagák meg vmi Lady Vashi.A sztory nekem eddig még jobb,mint a ROC,de a pályák eddig még könyebbek voltak,mint ott.
MOndjuk lehet csak azért,mert beleszoktam a Single plyerbe?
Szoval akkor mégiscsak később nehezebb lesz ugye?
Köszi.Ráér vki csütütök vagy péntek este multizni? -
#4727 Reign of hard fokozathoz az utolsó pályához a tanácsom: dobj el 3 cuccot a priestesstől és folyamatosan tartózkodj vele a goblin kereskedőnél és ahogy van goblin land mine, azzonnal vedd meg és rakd is ki az alsó és felső lejáróhoz. A keeperrel menj el a trollokhoz és a többi zsoldoshoz, hozd el a harcosokat, és foglald el a másik 2 bányát. Közben adogasd el az összes ládákban található cuccot, hogy legyen pénz elég. Utána tetszés szerint dryad, vagy medve, vagy amit akarsz, én gryphon riders íjászokat szoktam full létszámon nymatni. És kirakok vagy 100 aknát folyamatosan, ahogy elfogy, már veszem is az újabb adagot.És csak whispet gyártok és ancient protectort, de vagy 20 db-ot. Pár whispet autómata javításra rakok az ancientek mögé. Aztán a keeperrel gyógyítok, a priestessel starfallozoz és rakom az aknát, az íjászokkal meg lenyomom a frostwyrmet és a katapultokat, a többit az orkok intézik. Nagyjából így szoktam megcsinálni, de volt, amikor dyaddal nyomtam végig. -
#4726 Ja, nagyon érdemes végigjátszani, bár az utolsó pálya szerintem nem annyira nehéz, mint a Reign of Chaos utolsó pályája, de talán nem is baj. Mondjuk nem egy lagymatag akció van ott sem, de az előző pályák között van, ami keményebb szerintem.Főleg a Bloodelf utolsó 2 map. Véleményem szerint izgalmasabbak a Frozen Throne pályái, és sokkal-sokkal változatosabbak, csak kapkodod majd a fejed, hogy milyen meglepetések vannak, mit ki nem hoztak belőle! Ha nem játszod le, bánhatod!
Reign of... én lenyomtam hardon is, az ork bázisnál szoktam megfogni a támadási hullámot, a human tábornál csak az időt húzom kicsit, hogy az orkoknál ki tudjam építeni a brutál védelmet. A végén a Warcraft3 engine-jével látható egy Starcraftos marine vs. grunt összecsapás egy holdbéli tájon 3d-ben. Ez a Hard végigjátszás jutalma. Más nincs. -
#4725 szerintem nehezebb a FT,mint a RoC. a RoC hardon is konnyu volt nekem(par palya kivetelevel),de ez valamivel nehezebb. -
JLH Fans #4724 Jah még 1 kéréds:Eddig csak ritkán tudtam játszani multit,de mostmár van otthon netem.
Vki este vagy csütürtökön egy partyra? -
JLH Fans #4723 Sziasztok,én csak most szereztem meg a Frozen Thronet.
Érdemes ezt is végigjátszani?
Van akkora kihivás mint a Reign of Chaos?
Egyáltalán végigjátszotta valaki a Reign of Chaost anno hardon?
Mert én multiban elég jo játékosnak szamitottam,de hardon megszenvedtem iszoinyatosan anno a nightelf 7.es utolso pályán....
Iszonyatosan nehéz megvédeni 45 percig azt a helyet....
Szoval....mi a véleményetek? -
loga #4722 KaniKani -
loga #4721 Mondjuk ezert mondtam hogy korrekt mert 4000ert megveszem boltban... 2000az korrekt mivel hasznaltad... -
loga #4720 Ez nem vicc. -
#4719 thx -
#4718 Akkor grat! -
#4717 az egész oldalt én csinálom.. -
#4716 http://warcraftempire.try.hu/ ennek az oldalnak a készítésében van neked is szereped? Nem semmi a design, mondhatni k..va jól néz ki az egész! -
#4715 akkor látogass IDE -
#4714 igen most! -
#4713 most? -
#4712 Elkezdtem vele játszani nekem tetszik!
A World of Warcraft is hasonló? -
#4711 szóval de szóval -
#4710 hánamá -
#4709 jaaaaaa, bocsi -
#4708 Mire gondolsz? a Multiplayer mapekre vagy, hogy a single campaign mennyi küldetésből áll? A single az:
orc 2+8 map human: 9 map undead: 8 map nightelf: 7 map
ha nem tévedek.
Ezután a The Frozen Throneban folytatódik az a két orc pálya a custom campaignben kb.: 3 pálya asszem. Utána az a diablo-szerű orc küldetés van, az 1.14 patchel +3 baromira hosszú pálya, egyenként felér vagy 5 pályával,
különben meg: sentinel/nightelf: 8 pálya, human/bloodelf: 6 pálya + 1 bonusmap, undead/scourge: 8 pálya. De ezek vahahogy sokkal hosszabbak mint a Reign of Chaos küldetései.
-
#4707 Atii:korbe fogom kerdezni a warcraftos haverjaimat.háthaa van valami otletuk. -
#4706 Kb 38 +/-3 -
#4705 hány pályás a Warcraft 3 Reign or chaos? -
#4704 francokat, előbb beszéltem velük, és mondták, hogy:
-Igen Mester, holnpaa készen kapod:D -
#4703 az a smiley nem a nevetés,hanem a helyeselés,az egyetértés. -
Atiii #4702 inkább megkéne oldani mintsem nevetni -
#4701 -
Atiii #4700 szívás.... -
#4699 :D -
Atiii #4698 akkor már az elején sötétség lesz.... -
Atiii #4697 már volt olyan hogy minden patchet feltettem és akkor sem... -
#4696 legujabb -
Atiii #4695 akkor plss valaki írja le milyen patch kell hozzá... -
#4694 az a baj.kell hozzá egy mittoménhanyas patch -
Atiii #4693 hogyan lehet magyarítani?? letöltöttem egy 370mb magyarítást ami jó is csak az elején jó aztán amikor elszeretném kezdeni akkor sötétség van és semmi reakcio...patch nélkül van minden... -
#4692 Bocs srácok, én állítattam le velük a projectet, mivel már nem tudtam nézni a szenvedésüket...