WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najó térjünk war3ra...
lesz honlapunk készülge,t és akkor jó lesz!
lesz honlapunk készülge,t és akkor jó lesz!
๏̯͡๏﴿
...fú, te a múltkor legyártottam két archert, és tök jó volt!....
....jajj aztán meg a moon well az épület tudtad? és még gyógyít is!... 😊
....jajj aztán meg a moon well az épület tudtad? és még gyógyít is!... 😊
๏̯͡๏﴿
War3 topicba semmi értelmeset nem lehet írni mert ha valaki meg akar tudni valamit az megnéz egy replayt. Most miröl lehetne beszélni? Mennyit sebez a footman vagy mi?😊
V9ykn8_TZL0
majd ha te nyomod ide az értelmes warcraft3al kapcsolatos fasza beszólásokat, akkor abbahagyjuk a "marketinget" 😊
de addig is topic up lesz mindig😊
de addig is topic up lesz mindig😊
๏̯͡๏﴿
szállííííccsatok a suli büfénkbe is!
cím: nemtomhányker kálvin tér mellett törtök pál u 1-2 😊
cím: nemtomhányker kálvin tér mellett törtök pál u 1-2 😊
๏̯͡๏﴿
Komoly??
off
küldj már nekem, én még nem ittam....
lesz lógecis kóla is tök finom lesz....nemittam még, csak dav mondta, hogy az 😊
on
a war3 az király!
küldj már nekem, én még nem ittam....
lesz lógecis kóla is tök finom lesz....nemittam még, csak dav mondta, hogy az 😊
on
a war3 az király!
๏̯͡๏﴿
A keycraft is a customkeys.txt-t buzerálja csak egy userbarát felületen keresztül😊 Én úgy szoktam hogy a herok meg a meele egységek az egyes csapatba a rangedek a kettesbe a varik meg a hármasba. Herok között meg tabbal váltogatok. Ha csak egy "alegységgel" akarsz támadni akkor nyomva kell tartani a ctrl-t is.
V9ykn8_TZL0
Én általában hozzárendelem õket egy csapathoz, plusz külön is hotkeyezem, hogy szükség esetén ugorhassanak.
Ez megy txt-ben is, a CustomKeys.txt-t variálgattam tegnap.
A hõsöket hogy érdemesebb használni F1-F3.mat használva, vagy hozzácsapva valamelyik csapathoz, vagy mindkettõ?
Ha egy csapatban többféle egység van. Ezek között TAB-bal lehet ugrándozni. Ha TAB-bal kijelölöm az egyik "alcsapatot" nem lehet csak velük támadni? Mert én mindig azt tapasztaltam, hogyha tabbal jelöltem ki egységeket és nyomtam egy jobbklikket az egész banda támadott.
A hõsöket hogy érdemesebb használni F1-F3.mat használva, vagy hozzácsapva valamelyik csapathoz, vagy mindkettõ?
Ha egy csapatban többféle egység van. Ezek között TAB-bal lehet ugrándozni. Ha TAB-bal kijelölöm az egyik "alcsapatot" nem lehet csak velük támadni? Mert én mindig azt tapasztaltam, hogyha tabbal jelöltem ki egységeket és nyomtam egy jobbklikket az egész banda támadott.
hotkeyek nélkül halott vagy😊 A minimum hogy a hero skilleket hotkeyel használod. Van egy progi amivel át lehet variálni az összes hotkeyt és be lehet õket pakolni oda ahol jobban kézre esik. Keycraft

V9ykn8_TZL0
Egy normálisabb kérdés:
Mennyire érdemes rámenni a billentyûk használatára multiban?
Én csak a csapat menedzseléshez használok billentyûket (ALT, CTLR, TAB, 1, 2, 3, 4, néha - F1, F2, F3)
Érdemes megtanulni egyéb parancsokat is veszõdjek vele? Tapasztalatok?
Mennyire érdemes rámenni a billentyûk használatára multiban?
Én csak a csapat menedzseléshez használok billentyûket (ALT, CTLR, TAB, 1, 2, 3, 4, néha - F1, F2, F3)
Érdemes megtanulni egyéb parancsokat is veszõdjek vele? Tapasztalatok?
nagyon világos volt , meg sötét a kép , nem ismerhetõ fel, barnáa bulája van csubinak😄
๏̯͡๏﴿
ez olyan program ami szimulálja a battle netet, így tudsz multizni. pl. www.kani.hu, asszem ez a címe az egyik legjobb loadernek, ott megtalálsz mindent
War. War never changes.
megvenni az eredetit... (nem köcsög vagyok, ez az igazság... má
solttal soha a büdös életben nem fogsz Battle.net-en játszani, esetleg töltsél le egy loadert)
solttal soha a büdös életben nem fogsz Battle.net-en játszani, esetleg töltsél le egy loadert)
War. War never changes.
Sziasztok!
Van egy másolt Wc3mam és egy ugyancsak másolt FTm és szeretnék FTvel Battle netezni! Mit kel letöltenem hogy mûkösjön?
Van egy másolt Wc3mam és egy ugyancsak másolt FTm és szeretnék FTvel Battle netezni! Mit kel letöltenem hogy mûkösjön?