6256
-
Nasheem #4851 Tudtok valamit az 1.15ös magyarításról? Csinálják a srácok? Mikorra várható? -
GixEr #4850 Szinkron nelkuli(small) verzio nem erheto el valahonnan?
Otthonrol modemmel sokaig tartana a hetvegen, a cegesen meg nem enged be mert tul sokan vannak fent ;( -
sanyiiiii #4849 :( -
#4848 Meg tudja vki mondani, hogy a magyarosítást/amiben a videók is magyarok/ hogy lehet működésre bírni? Mert felraktam a patchet de ahhoz meg nem találok crackelt exet, és a régi exevel meg nem jó, ill a kezdővideo bejön, de az eslő küldetés betöltésénél leakad a gép, még a töltőképernyő se jön be -
#4847 Ezt mondjuk hiába mondod a BSA-nak :) -
#4846 De a CD kulcs a lényeg enm?:) -
#4845 Még ha a játékot akarnád elcserélni :)) -
#4844 Szerintem nem tudom:P War3-al már úgyse játszok a CS-t meg ki akarom próbálni. -
#4843 Szerinted? :D -
#4842 Miért is?:D -
#4841 LoL -
#4840 csá -
Des #4839 pff:) -
#4838 Van egy Frozen Throne CD kulcsom amit egy HL vagy CS CD kulcsért átadok bárkinek. Természetesen eredeti kulcsot adok és azt is kérek:D -
#4837 Miért még kinek? Amúgy újrainstalláltad a játékot? Ha igen, akkor húzd újra a drivereket szerintem. -
Oyama #4836 Nekem is elszáll Critical error-al. Van rá valami megoldás?
(WinXPHUN+SP1, DX9b, CATALIST 4.5, Nforce 3.13, BBA 9500PRO) -
#4835 Benne vannak az újabb frissítésekben (asszem 1.13 és felfele), tehát csak letöltöd a legújabb update-t a Blizzardtól. -
#4834 hogyhogy leszedni? -
Braveheart #4833 Hali! Lécc imondjátok meg, honnét tudom leszednia W3FT ork kampányának a 2. és a 3. actját! Köszi -
#4832 ha lenne digim, már itt figyelne.
-
#4831 fotozd mar le:) -
#4830 nem tudom ismered-e a graffitiket arra-fele ?
mintha egy ork lenne fel festve. -
#4829 merhogy? -
#4828 szokott vki a Filatorigát felé járni ? -
#4827 nem marad meg minden magyarul -
Nasheem #4826 Ha az 1.14re ami magyarul megy felteszem az angol 1.14b-t akkor a magyar nyelv megmarad? 1.14bhez cracket nem tudtok? -
#4825 Sok mindent átír a patch, sőt talán fel sem megy. Mindenképpen magyar nyelvű patch-t kell fetenned a magyarítás után, amit szerintem a huncraft oldalon meg is találsz. -
Nasheem #4824 Ha a RoC magyar verzióval akarok játszani, hogy patcheljen az alapjátékot? Anno a Gamestar cdn az 1.05-ös cucc telepítése utáni magyarítást ajánlották, ha jól emléxem, de azóta már van jónéhány újabb patch.
Ha az 1.05 magyarítottat felpatchelem 1.14re magyar marad? -
#4823 www.gamecopyworld.com -
#4822 Helló! Tudnátok mondani egy címet, ahonnan a legújabb 1.14es patchhez lehet leszedni az új cracket? Nagyon fontos lenne, a VB döntőket szeretném megnézni , de csak a legfrissebb patchel műxik a dolog!
Előre is köszi mindenkinek! -
#4821 Köszönöm szépen.
Azért kellett, mert arra gondoltam esetleg rosszul lett felírva a másolt CD.
Fura, de a W3 az stimmel, de a TFT nem. Ezzel szemben eddig nekem az alap W3-mal volt gondom, TFT-t még nem tudom.
Sztem nem arról van szó, hogy rossz lett a CD, valami más lesz itt.
Azért köszönöm még1x -
#4820 Nem tudom ez miért jó, de tessék, itt van:
W3 CD: war.mpq 420 770 794 bájt
TFT CD: setup.mpq 441 517 020 bájt -
#4819 Üdv!
Nekem is data file corrupt hibám van.
Lenne oly kedves valaki akinek van eredeti WC3-ja, meg TFT-je, hogy leírja a war3.mpq file pontos méretét a WC3 install CD-ről, illetve a setup.mpq méretét a TFT CD-ről?
Nagyon köszönöm -
#4818 Nekem akkor szarakodott regebben, ha az ACE Megacodec pack 5.0x verzioja volt fenn. Azota is a 4.31-t hasznalom, pont emiatt.
-
#4817 biztos megsérült a cd vagy az iso valamikor, és csak 430-nak látta az mpq-t -
Rusy #4816 Hú de kemény elővettem egy régi rip verziót és azzal jó, nem hiszem el de ott a war3.mpq 600mega a full cds-be csak 430 ilyen nincs... -
Rusy #4815 Nagyon durva a tft is ezt csinála, azzal kezdődik le kell vernem rögtön az elején egy kaput, ha állok nem csinálok semmit megy, amint ütök egyet kilép... -
Rusy #4814 Pf nemtom a codec-et leszedtem semmi, az a durva hogy semmi baja a játéknak, amíg nincs harc, amint ütök egyet, azonnak elszáll, hihetetlen... Na kipróbálom régebbi driverrel... -
Rusy #4813 Nagyonszépen köszönöm, én se amd hibára gondolok, mert az durva lenne 2004-bem, csakhát mi lanba nyomjuk 8-an, és abból 3 eredeti, meg van akinek a RoC eredeti a TFT nem és csinálja mind a kettőnél krekkel is meg annélkül is, de igazadvan lehet kodek, kipróbálom, nemtom driver lehet e az egyik gépem 9600pro 4.3 catalyst a másik gépem ti4200 56.64-es driver, mindenesetr köszi codecet mingyá leszedem.... -
CzKaresz22 #4812 Biztos nem AMD a hiba ne hülyülj!Nálam is megy de Én valami driverre gondolok de a kodekcsomagok is szoktak bibit okozni...
Remélem valamerre elindítottalak...