6256
  • Nasheem
    Tudtok valamit az 1.15ös magyarításról? Csinálják a srácok? Mikorra várható?
  • GixEr
    Szinkron nelkuli(small) verzio nem erheto el valahonnan?
    Otthonrol modemmel sokaig tartana a hetvegen, a cegesen meg nem enged be mert tul sokan vannak fent ;(
  • sanyiiiii
    :(
  • Shep
    Meg tudja vki mondani, hogy a magyarosítást/amiben a videók is magyarok/ hogy lehet működésre bírni? Mert felraktam a patchet de ahhoz meg nem találok crackelt exet, és a régi exevel meg nem jó, ill a kezdővideo bejön, de az eslő küldetés betöltésénél leakad a gép, még a töltőképernyő se jön be
  • ollie
    Ezt mondjuk hiába mondod a BSA-nak :)
  • Davidus
    De a CD kulcs a lényeg enm?:)
  • ollie
    Még ha a játékot akarnád elcserélni :))
  • Davidus
    Szerintem nem tudom:P War3-al már úgyse játszok a CS-t meg ki akarom próbálni.
  • ollie
    Szerinted? :D
  • Davidus
    Miért is?:D
  • ollie
    LoL
  • Davidus
    csá
  • Des
    pff:)
  • Davidus
    Van egy Frozen Throne CD kulcsom amit egy HL vagy CS CD kulcsért átadok bárkinek. Természetesen eredeti kulcsot adok és azt is kérek:D
  • ollie
    Miért még kinek? Amúgy újrainstalláltad a játékot? Ha igen, akkor húzd újra a drivereket szerintem.
  • Oyama
    Nekem is elszáll Critical error-al. Van rá valami megoldás?
    (WinXPHUN+SP1, DX9b, CATALIST 4.5, Nforce 3.13, BBA 9500PRO)
  • ollie
    Benne vannak az újabb frissítésekben (asszem 1.13 és felfele), tehát csak letöltöd a legújabb update-t a Blizzardtól.
  • csabawarchief
    hogyhogy leszedni?
  • Braveheart
    Hali! Lécc imondjátok meg, honnét tudom leszednia W3FT ork kampányának a 2. és a 3. actját! Köszi
  • Serpa
    ha lenne digim, már itt figyelne.
  • magus
    fotozd mar le:)
  • Serpa
    nem tudom ismered-e a graffitiket arra-fele ?

mintha egy ork lenne fel festve.
  • ollie
    merhogy?
  • Serpa
    szokott vki a Filatorigát felé járni ?
  • ollie
    nem marad meg minden magyarul
  • Nasheem
    Ha az 1.14re ami magyarul megy felteszem az angol 1.14b-t akkor a magyar nyelv megmarad? 1.14bhez cracket nem tudtok?
  • ollie
    Sok mindent átír a patch, sőt talán fel sem megy. Mindenképpen magyar nyelvű patch-t kell fetenned a magyarítás után, amit szerintem a huncraft oldalon meg is találsz.
  • Nasheem
    Ha a RoC magyar verzióval akarok játszani, hogy patcheljen az alapjátékot? Anno a Gamestar cdn az 1.05-ös cucc telepítése utáni magyarítást ajánlották, ha jól emléxem, de azóta már van jónéhány újabb patch.

Ha az 1.05 magyarítottat felpatchelem 1.14re magyar marad?
  • SarkanyfuaRUSH
    www.gamecopyworld.com
  • Bond 007
    Helló! Tudnátok mondani egy címet, ahonnan a legújabb 1.14es patchhez lehet leszedni az új cracket? Nagyon fontos lenne, a VB döntőket szeretném megnézni , de csak a legfrissebb patchel műxik a dolog!
    Előre is köszi mindenkinek!
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszönöm szépen.

Azért kellett, mert arra gondoltam esetleg rosszul lett felírva a másolt CD.
    Fura, de a W3 az stimmel, de a TFT nem. Ezzel szemben eddig nekem az alap W3-mal volt gondom, TFT-t még nem tudom.

Sztem nem arról van szó, hogy rossz lett a CD, valami más lesz itt.

Azért köszönöm még1x
  • gothic1
    Nem tudom ez miért jó, de tessék, itt van:

W3 CD: war.mpq 420 770 794 bájt
    TFT CD: setup.mpq 441 517 020 bájt
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

Nekem is data file corrupt hibám van.

Lenne oly kedves valaki akinek van eredeti WC3-ja, meg TFT-je, hogy leírja a war3.mpq file pontos méretét a WC3 install CD-ről, illetve a setup.mpq méretét a TFT CD-ről?

Nagyon köszönöm
  • gothic1
    Nekem akkor szarakodott regebben, ha az ACE Megacodec pack 5.0x verzioja volt fenn. Azota is a 4.31-t hasznalom, pont emiatt.
  • ollie
    biztos megsérült a cd vagy az iso valamikor, és csak 430-nak látta az mpq-t
  • Rusy
    Hú de kemény elővettem egy régi rip verziót és azzal jó, nem hiszem el de ott a war3.mpq 600mega a full cds-be csak 430 ilyen nincs...
  • Rusy
    Nagyon durva a tft is ezt csinála, azzal kezdődik le kell vernem rögtön az elején egy kaput, ha állok nem csinálok semmit megy, amint ütök egyet kilép...
  • Rusy
    Pf nemtom a codec-et leszedtem semmi, az a durva hogy semmi baja a játéknak, amíg nincs harc, amint ütök egyet, azonnak elszáll, hihetetlen... Na kipróbálom régebbi driverrel...
  • Rusy
    Nagyonszépen köszönöm, én se amd hibára gondolok, mert az durva lenne 2004-bem, csakhát mi lanba nyomjuk 8-an, és abból 3 eredeti, meg van akinek a RoC eredeti a TFT nem és csinálja mind a kettőnél krekkel is meg annélkül is, de igazadvan lehet kodek, kipróbálom, nemtom driver lehet e az egyik gépem 9600pro 4.3 catalyst a másik gépem ti4200 56.64-es driver, mindenesetr köszi codecet mingyá leszedem....
  • CzKaresz22
    Biztos nem AMD a hiba ne hülyülj!Nálam is megy de Én valami driverre gondolok de a kodekcsomagok is szoktak bibit okozni...

Remélem valamerre elindítottalak...