6256
  • steweee
    ok, köszi
  • Davidus
    b.neten most 1.16 van. Hogy 1.16a vagy b azt nemtom:P
  • steweee
    1.15 / 1.16a ?
  • Davidus
    Rakja fel a frozen throne-t aztán a legutolsó peccset ami kijött és meg is van.
  • steweee
    légyszi segítsen már nekem vki. sosem játszottam a warcrafttal mert nem kötött le, bár egy kiváló játék. viszont az egyik barátomnak kellene a teljes sorozat, w3, reign of chaos, frozen throne, és a bonus pályák és peccsek. a bonusok egyértelműek, viszont a peccsekből miket kell letölteni? ha mind a hármat felteszi, akkor az alapjáték peccselődik ,egyértelmű. a frozen thronnal a reign of chaos is peccselődik, vagy kell még neki a legújabb 1.15 / 1.16a peccs? és gondolom a f.throne-t még kell a legvégén peccselni a 1.15 / 1.16a-ra? légyszi aki ért hozzá, segítsen!
  • ollie
    Fel lehet, de fogja kérni az eredeti cd-t.
  • steweee
    nem tudja vki hogy biztonsági másolatra is fel lehet e telepíteni a magyarítást vagy tényleg csak eredetire? mert ha igen akkor nem töltöm le, de egyébként meg jó lenne
  • ShaiHulud
    jaja
  • Sephi
    Fent van FT 16a patch... ebben benne van minden?
  • ShaiHulud
    elsozor Night Elfekkel aztan Human(bloodelf) aztan Undead...az Orcok meg kulon camapignban vannak a frozen throneban, amit a custom campaign alatt talalsz meg es ha felrakod a legujjabb patchet sot valamelyik korabbiban benen volt mar...akkor a tobbi reszet is megkapod az orc campaignak mert alapbol csak az elso chapter van benne.
  • Sephi
    Azt akartam megkerdezni hogy hany csomag campaign van?

Most fejeztem be a Night Elf-ekkel es most jonnek a Blood Elf-ek vagy kik....

Azt kerdem hogy hosszua a jatek vagy nem hoszzu a jatek? Oszes fajjal vegig kell menni kulon kuldiket vagy nem?
  • Pogi
    Állat lett, én még csak a simához raktam fel, mondjuk, a kisebb egységek hangjai nem éppen profi szinkronhangok, de a főszereplők tutira meg vannak csinálva.
  • Pogi
    Ollie-nak igaza van, több helyről termelj,és inkább csinál csomó protector-t, mert ugye azokért nem kell fentartási költséget fizetni.Embert meg annyit vegyél, amennyiért még épp nem kell f.k.-t fizetni,aztán a vége felé, az utolsó hullámban vehetsz annyi egységet, amennyit csak bírsz.Persze segíts be a többiek bázisán is, ha tudsz, és ha van mivel persze.
  • gothic1
    Aha...borzaszto nem? Ez a Blizzard minek farasztja magat! :)

Magyarul csinalod a kieget? Ha nem, akkor ajanlom, hogy toltsd le a magyaritast. Szinkronhagok vannak, nem csak magyar feliratok.
    www.huncraft.hu
    Profin megcsinaltak a kieghez is.
  • Pogi
    Sajna nem estek tulzásba a küldetések számát illetően, legalább is nekem rövidnek tünt. De tény hogy k*rv* jó lett.
  • Sephi
    Ahm...

En meg csak most fogtam neki a Frozen Throne-nak.... hosszu a kuldis resze? Mar itt jaccom par oraja es meg mindig az elfekkel vaok! Ebbe is vegig kell menni minden fajon ?:)
  • janson
    sziasztok. Jo lenne ha valaki tudna nekem segiteni abban, hogy ha Kanin akarok játszani a haverommal akkor nem megy mert nem tudunk egymás játékába belépni. Már probáltuk hogy kikapcsoltuk a tüzfalat meg a nortont de semmit sem ért.Beirtuk a tüzfalnak is hogy azt az ip cimet engedje át, ez sem sikerült. Egyébként mind a ketten chellosok vagyunk. Várom az ötleteket.
  • ollie
    egyszerre több bányából termelj aranyat, és persze sok fát is, és 3x ennyi protectort építs (az orcok bázisát védd be nagyon, küld oda a hőseidet meg egységeidet is, és az orkok és a te bázisod közötti rész is legyen tele protectorokkal, és közéjük küldj időnként egységeket is) a lényeg a gyorsaság
  • Sprintman
    Ez az uccsó küldetés nagyon brutális.Az időmből még maradt 6 perc 40 mp mikor a kapu elpusztult.A 6-6 Protector ott volt a 2 nyugati bejáratnál a bázisom előtt plusz a kapu előtt 6-8 protektor szintén állt.Sajna rohadt lassan tudtam pótolni az egy ségeimet és a protektorok hamar kidőltek.Lehet,hogy csak a saját bázisommal kellene tőrődnöm hogy túléljem?Mert az elején az orkoknak és az embereknek is segítettem.Lécci adjatok vmi ötletet vagy tanácsot.Főleg azok lécci akiknek már sikerült.Köszi.
  • ShaiHulud
  • Dylan
    Üdv mindenkinek! Nemrég nyílt WarCraft3 replay portálunkról szeretnélek titeket értesíteni, melyet a http://war3.replays.hu címen találtok meg. Az oldal (mint a domain is mutatja)elsősorban replayekkel foglalkozik. A replay feltöltés automatikus, tehát elég a fájlt feltöltened, minden mást az oldal kiolvas a fájlból. normal/gosu replayek között tudtok csemegézni.
    Persze a replayeken kívül a friss híreket is megtalálhatjátok. :)
    Gyertek és nézzetek be hozzánk.
    http://war3.replays.hu - WarCraft3 Replay Portál
  • ShaiHulud
    terkep felso reszen van egy dugi resz ahol egy "teknosnel" van egy resz az megvan mar?:)
  • GregSB
    Hi, kéne 1 kis help. A Frozen Throne 3.pályáján van egy optional quest: meg kell találni 10 Fragment of Shadow Orb-ot. 9 gond nélkül meg is lett, de az utolsót SEHOL nem találom.
    Ha valaki tudja plz segítsen, kezd elegem lenni annyit kerestem :D

txh!
  • ollie
    Hőst gyártani nem tudsz. Minden pálya elején kapsz 1-3 hőst, ha meghalnak akkor újjáélesztheted őket az oltárnál.
  • Sprintman
    Hogy kell hőst gyártani?Hiába húzom fel az oltárt nemtok.Lécci segítsetek!
  • peet69
    kössz :D
  • Mihail
    menjél ide:
    http://bnetd.kani.hu/Main.asp
    töltsd le a kani installer&updatert, olvasd el a honlapon a leírást a multiplayer beizzításához, aztán jó játékot!
    egyébként ez egy magyar server!
  • peet69
    az obszcén hozzá szólás nemnektejk szól hane csak egy fokozó jelleggel tettem oda amásik tuti lehet NEMeredetivel jácani NEMbattlenetes módon

Kérném valaki hozzáértőbb segítségét

[MÁ BOCCS]
  • ollie
    mondjuk ha szebben kérnéd...
    Mindenképpen fel kell menni a netre (battle.net) hozzá, és persze csak eredetivel müxik (serial miatt).
  • peet69
    Hi alle szeretném megkérdezni a közt hogy hogy a picsáb lehet neten jáccani ???
    pl: haverral 2 ne stb...
  • Sprintman
    Szevasztok!
    Nagyon tetszik nekem a Warcraft3 csak az a helyzet hogy még nem nagyon tudok vele játszani.Most jönne az a küldetés amikor előbb kell 100 zombit megölni mint Mal'Ganis kreálna 100-at.Segítsetek lécci mert nem tudom megcsinálni.Hány fővel induljak neki.Volt már hogy 60 körül jártam csak a tábort meg lerombolták.A másik pedig mikor high upkeepem van nemtudom olyan gyorsan írányítani a csapatokat.Ha a maxot kijelöltem,azokkal támadok a többivel nemtudok.Meg a hotkeyeket sem tudom igazán használni.
    Lécci segítsetek.Meg ha tudtok küldjetek vmi végigjátszást mailben ([email protected]).Előre is köszi.
  • Nasheem
    1.15 magyarról van vmi hír? Tudom még nincs július közepe, de már nagyon várom:-)
  • Pogi
    Nem tudom mitől lehet, de szerintem nem éri meg vele küszködni, nekem angolul sokkal jobban tatszenek a hangok.Faszán meg van csinálva a főbb szereplők hangja, de a "kisebb" egységek hangjai nagyon bénák.Amúgy becsülöm a Huncraftos srácokat, csak a szinkronhangok kissé gyengék.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Warcraft 3 magyaritast a huncraft.hu-rol, és mindegyik fájlhoz crc hibát ir, kivéve, amelyiket nem FlashGet-tel töltöttem le. Miért lehet ez? Elöre is köszönöm válaszaitokat.
  • ollie
    Ja, gyorsan cserélj intelre
  • RangeR
    Igen-igen, biztos AMD hiba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Csak 6 éve an AMD-m, de mostmár lassan rábírom, hogy csináljon valami ilyesmit, mert eddi nem volt rá hajlandó Biztos az enyém szar akkor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • ollie
    szerintem max custom, általad kreált pályához lehet
  • Shen Frost
    Sziasztok!
    Megtudná valaki mondani hogy hogy lehet a WArcraftba zenét berakni?
  • mustar
    Van egy eladó eredeti WC3+Frozen Throne-om. Már meguntam azért adom el. Akinek kell írjon mailt: [email protected]
    Árban megegyezünk.
  • VGQ
    Megkérdeztem, nekem azt irtk sajna Julius közepéig várnom kell rá:(((