WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltötted a éegfrissebb peccset?
hy !megvettem a warcraft -ot de soha nem sikerült még a net-es kapcsolet létrehozása .velem van a baj ?...aki tud az segitsen plzz.thxx
izé nekem kéne a TFT-hez 1.12höz world editor crack
nah rájöttem mi votl a gond asszem a movement detailt kellett levenni lowra és minden jo onnantol. driver mindig legujabb van fent , Ti 4600 Ultra van szóval nem értem mi a gondja ezzel : (
amugy a war3.mpq filera hivatkozott
amugy a war3.mpq filera hivatkozott
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
elsõ lépésben installáld fel újra az összes driver-t (dx, video, audio, chipset, stb) és lehet hogy már meg is oldódott
nekem hlp pls, koddal továbbmentem human hadjáratra de elsõ 2 pályánál ugyanaz a hiba, 3-4 megy 5.-tõl megen fagy 😞
- SOUULIBZYBVLCRVPMW77F3PCWB - Insall key only
- FCHFXLJPLATTMWZJRN19D3UOBY - Insall key only
- ALOOIUFEKYQMHVZILP13P2LSTP - Insall key only
- NA8174RLJNXNAR9WORACLTVFYM - Insall key only
- JH2217YWXZPTGC4UXOJVDOCNRA - Insall key only
- UM6728LRSOVHLO6HSNGHEZCTSV - Insall key only
- FCHFXLJPLATTMWZJRN19D3UOBY - Insall key only
- ALOOIUFEKYQMHVZILP13P2LSTP - Insall key only
- NA8174RLJNXNAR9WORACLTVFYM - Insall key only
- JH2217YWXZPTGC4UXOJVDOCNRA - Insall key only
- UM6728LRSOVHLO6HSNGHEZCTSV - Insall key only
๏̯͡๏﴿
eh egyiken se tudok segíteni 😞
Beren ha visszaolvasol nemtommennyit megtalálod a megoldást, mert ez gyakori problem volt másnak is..
Beren ha visszaolvasol nemtommennyit megtalálod a megoldást, mert ez gyakori problem volt másnak is..
๏̯͡๏﴿
Sziasztok volna egy kérdésem, a Frozen Throne-val kapcsolatba. azért ide irom mert az a topic nem annyira látogatott ugy vettem észre. szóval az elsõ hadjárat 7. részét töltené be (vmi ruins) és kb 85-90%os töltésnél kidob windowsba vmi hibaüzenettel. Meg tudná vki mondani ez mitõl lehet ?

akkor megtartom