6256
-
#4931 én ftp-n találtam 117a-t -
#4930 Kicsit pontosabban? Én a legújabb amit találtam az a 116a és nem a 117a. -
Mihail #4929 van már rég, kani.hu -
#4928 up -
#4927 Van már 117a-hoz crack? Én is hülye voltam és felraktam (reinstallhoz lusta vagyok. :P). -
Mihail #4926 tudja vki az eurobattlenet server címét? az is vmi nagy crackelt server -
#4925 Csak úgy működik, ha megveszed. -
taylorp #4924 Sziasztok! A Battle nethez szeretnék kódot kérni. Tudna valaki segíteni? -
#4923 Hát szerintem alapból a magyar lobbyba lépsz be, vagy nem? -
GDI #4922 Tud valaki a battle neten keresztül olyanokat akik tudnak magyarul? -
GDI #4921 Má megy.KIRÁLY -
GDI #4920 Megvan mind a 2 rész eredetibe de nem megy a battle net .Mér?Kell valahol regisztrálnom is elötte hogy müködjön? -
GDI #4919 Még egy kérdés.Ha nekem a reign or chaos feltört verzio akkor is rátom tenni a frozen thront,na meg persze müködni is fog battle nettel együtt? -
#4918 Menni fog. -
GDI #4917 Ha megveszem eredetibe a cdt akkor menni fog nekem a bat
tle net is?Nincs kedvem patchekkel szorakázni. -
Mihail #4916 Kaniról tud vki vmit? behalt v még megy?
Milyen más crackelt servereket ismeretrek? -
Mihail #4915 mindd1 már van -
#4914 milyen linket? -
Mihail #4913 warcraft 3 fozen throne-hoz linket tud vki? -
#4912 Senki? :(
[Ezt csak azért írta be hogy feljebb kerüljön a topic és így könyebben észre veszik] -
#4911 Lenne eggy problémám. Letöltöttem egy maopt amin elméletileg lecsréli a fajokat de amikor kiválasztom és inditanám akkor felmegy a menü mintha indulna de utána lejön és ugyan ott vagyok. tud valaki segiteni? -
#4910 Köszi, kipróbálom! :) -
#4909 Nagyon sok vedelmi tornyot epitsel.
Tovabba legyen sok magusod hogy sok csotvazakat elesszen fel mert az is lelasitja oket.
A hosodnek csinaj negy pokot , negy olyan oriast , ket papot es ha meg belefer par gargolytot. Ez legyen a focsapatod. A fohosel mindig gyogyitsd oket azzal a zold halalfejes magiaval ami az elohalotakra gyogyito hatassal vagyon.
-
ShaiHulud #4908 tipp: jatszd vegig! -
#4907 Sziasztok. van vhol végigjátszás a játékhoz.
Vagy vmi tippek. Előre is köszi. -
#4906 Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni!
A gondom a következő: Az alapjátékban az élőholt kampány 8. fejezetében elakadtam... (amikor meg kell védeni a varázslót 30 percig). Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni. Általában 3 másodperccel a vége előtt megölik. :( Tudom én vagyok béna, de néhány taktikai, stratégiai tippet szivesen vennék! -
#4905 már tárgytalan :) -
pcmagus #4904 Sziasztok!
WarcraftIII. Bajnokság indul a Game Klub keretein belül. Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthető helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]
Liza
-
#4903 hi. krekket hol találok a RoC-hoz? (1.14b) kiegészítőhöz van már, de alaphoz nem találtam (gamecopyworld.com-on elvileg van, de nem működik a link, megagames-en pedig csak a kieghez van). -
GDI #4902 De nekem nem a szinkron magyar kell hanem a feliratozás.Azt ott nem találom-azé thx -
#4901 Az nekem nem mukodik! Amikor le akarom tolteni a filet hibasan tolti le. -
#4900 huncraft.hu -
#4899 gamecopyworld ! -
GDI #4898 Warcraft3-hoz van magyarosítás?Nem találom sehol-,lehet azé mer nem is létezik?-))thx -
#4897 Hát az 1.17 mostanában jelent meg, szal nem hiszem, hogy már van hozzá nocd patch. -
#4896 Valaki meg tudna dobni egy mukodo 1.17 FT No-Cd patchel? Mer voltam szives updetelni es most mar keri a Cd-et de az nekem mar nincs meg es nem akarozik elindulni :( -
#4895 Aha kosz. De en nem ertem miert nem irja ezt sehol. -
#4894 aha, a patch tartalmazza -
#4893 Emberek! Most fejeztem be a FT-nt es elkezdtem az Orc-okkal a jatekot ami mintha nagyon teccetos. De befejeztem az elso Chaptert mire kiirta hogy majd jon a kovetkezo es toltsem le netrol...
En letoltenem de mar fel oraja nezem a Blizzard.com -ot es nem lelem az uj reszeket... vagy az uj reszek az uj patchekbe vannak benne? Pls help mi. -
steweee #4892 nem tudom az alcohollal csatlakoztatni a virtuális meghajtóhoz az angol verziót, a magyar működik. angol könyvtárai:
w3.ccd + w3.img
magyar könyvtárai:
war3.ccd
war3.img
war3.sub
mi lehet a gond?