WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DEVILKING]AM[ ROFL
Figy egyszerû!
Fogod, és gyártasz taureneket, meg spirit walkereket, amiknek ha masterek, felélesztik a tauenjeidet. Kell pár troll witchdoktor a healing warddal, meg a stasis trappal.
Sztem ez elég hatásos, de sok fa kell hozá.
Ha nem jön be, akkor sorry, de én Night Elfel nyomulok, és az orcal nem vagyok valami fényes ^^'
Fogod, és gyártasz taureneket, meg spirit walkereket, amiknek ha masterek, felélesztik a tauenjeidet. Kell pár troll witchdoktor a healing warddal, meg a stasis trappal.
Sztem ez elég hatásos, de sok fa kell hozá.
Ha nem jön be, akkor sorry, de én Night Elfel nyomulok, és az orcal nem vagyok valami fényes ^^'
Hali !
Szeretném a figyelmeteket felhivni a W3 teljes magyaritására , ahol még a szikron is tök jó ( GMiki )
Persze akit érdekel .
Egyébként megjelent a W3 és a W3FT végigjátszása is 😄
Szeretném a figyelmeteket felhivni a W3 teljes magyaritására , ahol még a szikron is tök jó ( GMiki )
Persze akit érdekel .
Egyébként megjelent a W3 és a W3FT végigjátszása is 😄
Na most eléggé limitálva van itt az egységek max száma, ezért célszerû neked jó védelmet is kiépíteni.
MIndíg a Farseerel tolom és kb olyan felállással amivel mondtad... mégis... Azért köszi...
Pl. Farseer hõsõd van, chain lightingot fejleszted, sok sok grunt meg troll kell, + még néhány dobos lény (hú most nem jut szembe a neve, egy nagy állat, rajta egy orkkal aki dobol) és azokkal bekapod pl. a gyógyítóit, rengeteg taktika van...
War. War never changes.
Need Help!!!
A spanom mindíg lenyom! Õ emberekel tolja én orkokkal. Az a taktikája hogy megindul a kalapácsos hõssel egy rakás puskással meg ballistával, 5-6 gyógyítóval és nem tok ellene mit csinálni. Az lenne a kérdésem hogy orkokkal mi az a taktik amivel le lehetne ezt a felállást tarolni...
A spanom mindíg lenyom! Õ emberekel tolja én orkokkal. Az a taktikája hogy megindul a kalapácsos hõssel egy rakás puskással meg ballistával, 5-6 gyógyítóval és nem tok ellene mit csinálni. Az lenne a kérdésem hogy orkokkal mi az a taktik amivel le lehetne ezt a felállást tarolni...
háááááá hagytad hogy elvigye a war3-adat? ejnyebejnye 😊))) hívd fel hogy mondja be neked a cd kulcsot.
Szeintetek elég a b.nethez ha a tft cd kulcs eredeti de a sima war3-é nem? Havernál van az eredeti war3 cd aki most el van utazva szal most töltöm épp az alibi war3-at DC-röl.
V9ykn8_TZL0
te akartál felhúzni arra a néger farkadra, de én nem hagytam magam!!!! 

๏̯͡๏﴿