WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát elég sokszor fogsz pofára esni 😄
én legalábbis így tettem😊
én legalábbis így tettem😊
๏̯͡๏﴿
Nem tudok felmenni a kanira, mert Your connection to Battle.net has been lost! amior bejelentkezek!
Másnak is van ilyen baja. Aki tud segíteni, segítsen plz!
Másnak is van ilyen baja. Aki tud segíteni, segítsen plz!
királyságom örökké tart, pár fehérköpenyes ebben nem fog megállítani😄
๏̯͡๏﴿
Sajnálattal közlöm veled Lynx, hogy te még mindig ugyanolyan bolond vagy, mint anno voltál.
Hogyhogy még nem szirénáztak eddig nálad a dilidokik? 😄
Hogyhogy még nem szirénáztak eddig nálad a dilidokik? 😄
Aztahétmeganyócát neki, ti aztán tudtok spammolni. 😄 Nem csoda, hogy már 58 oldal van itt.
De érdekes, hogy még mindig él ez a forum, pedig már annyira nagy mértékben ki lett beszléve ez a játék, hogy olyan nincs még egy, és mégis, mégmindig írnak ide egyesek (igaz, hogy sokszor csak ilyen há meg hé-ket, de akkoris).
Shawn: nekem ugyan lövésem sincs, hogy mi lehet nálad a gond, de ha mondjuk megkéred szépen TCat-et vagy beírod a kanis forumra a problémád, elképzelhetõ, hogy esetleg értelmes és világos magyarázatot is fogsz kapni.
Egyébként meg elég gáz, hogy elvesztetted a cd-keyt, de mégis, hogy a pcsába csinálta te azt? Lekapartad a dobozról a cd-kulcsos ragacsot, vagy mi? 😄 Én az ilyen esetek miatt írtam mondjuk le a kulcsot a telefonomba, abban legalább mindig benne van. 😊
De érdekes, hogy még mindig él ez a forum, pedig már annyira nagy mértékben ki lett beszléve ez a játék, hogy olyan nincs még egy, és mégis, mégmindig írnak ide egyesek (igaz, hogy sokszor csak ilyen há meg hé-ket, de akkoris).
Shawn: nekem ugyan lövésem sincs, hogy mi lehet nálad a gond, de ha mondjuk megkéred szépen TCat-et vagy beírod a kanis forumra a problémád, elképzelhetõ, hogy esetleg értelmes és világos magyarázatot is fogsz kapni.
Egyébként meg elég gáz, hogy elvesztetted a cd-keyt, de mégis, hogy a pcsába csinálta te azt? Lekapartad a dobozról a cd-kulcsos ragacsot, vagy mi? 😄 Én az ilyen esetek miatt írtam mondjuk le a kulcsot a telefonomba, abban legalább mindig benne van. 😊
töltsd le a kani loadert (www.kani.hu) és amikor installálod akkor leszedi a patcheket meg a crackeket is
War. War never changes.
en irni ide
képen legjobb a jobb felsõsarokban kévõ kis kalapos😄
nincs humanos ez is egy special karácsonyi csak...
jött ki egy új blizzard tower def pálya😊
nincs humanos ez is egy special karácsonyi csak...
jött ki egy új blizzard tower def pálya😊
๏̯͡๏﴿
kiraly ez a kep 😄
humanosba nincs?
humanosba nincs?
Hali ha szeretnék a kanin játszani, milyen sorrendben kell felrakni a dolgokat? Régóta nem waroztam, így kissé lemaradtam...
War. War never changes.
ja kijött ugyebár az 1.13 már pár napja, erre küdltek rá ega 1.13b-t amiben megíírták jól, hogy hát gyerekek ez a peccs még szar bugos, úgyhogy majd kaptok egy 1.14est is aztán örülni!
๏̯͡๏﴿
Hmmm, hát nyomj sok menetet a gép ellen és máris tanulsz. Egyébként meg igyekszik a Blizzard teljesen kiegyenlíteni a 3 fajt, szóval mindegyikkel nagyjából ugyanannyi esélyed van. És végül talán kéne egy kicsit figyelned a helyesírásra.
mejik a legerosebb csapat a wárcráft 3-ban?és mejikkkel lehet a leglyobban felylodni me mennék lan partyra es nem szeretek leegni fontos lenne ha segitenetek mert kulonben csak lol leszek sajna 😞 

Hell Is Burnin\'
😊
keresd meg😊
egyébként meg keress majd crackes peccset aztán szingliben úgyis tudod nyomni!
keresd meg😊
egyébként meg keress majd crackes peccset aztán szingliben úgyis tudod nyomni!
๏̯͡๏﴿
Kösz a választ Gumbo. Ez végre konkrét volt...😊 Megpróbálom, bár a taurenekig nem szoktam eljutni. Ha mozgok kell az utánpótlás, ha nem mozgok nem fejlõdik a hõsöm és a "köcsög" a tápos hõsével, a puskásaival és a gyógyítóival lehentel... Most majd kiderül...