6256

-
De.Mondták,hogy egy nap és visszahívnak.Azóta már eltel 4 nap... -
Mihail #4970 momolyan, ne má. és reklamáltál? -
Én megvettem és a Warcraft 2 Battle Edition cd kulcsa volt benne...Hát loál.
-
Most már érdemes megvenni eredetiben ezt a nagyszerű játékot! Egy 2 fős kiadós Meki uzsi áráért . . . -
Sajna nincs, ezek a dolgok nalunk cserekereskedelem utjan terjednek. Persze vki leszedi oket, de mire ejutnak hozzam, addigra mar az illeto szemelye feledesbe merul. -
deore #4966 A legújabb van fent. De elég érdekes ez az iso, mert máshol sokkal kisebbek vannak. Neked nincs valami jó helyed, ahonnan le lehet szedni egy jó iso-t? -
Lehet h ujabb formatumu az iso fajl es a daemon-od meg regebbi. Probald meg leszedni a legujabbat. BTW Multkor en pont ugyan igy jartam a Vampire::Bloodlines-szal. -
deore #4964 Ez király, leszedtem egy 790Mb-os Tft iso-t, de nem jó. Pedig elvileg müködik, de a daemon nem tudja mountolni. -
Hy all.
kéne nekem egy kis segitség a Warcraft 2őben.
hogy lehet lan on játszani vele? -
Pörög a fórum... -
deore #4961 Megvan az egész TFT, de rippes és szerintem emiatt nem akarja patchelni. Nem tudna valaki küldeni egy eredeti TFT storm.dll-t,war3.exe-t,worldedit.exe-t? Nagyon szépen megköszönném. -
deore #4960 A sima Roc-ot már fel tudtam patchelni. A TFT ripes változatából meg hiányzik az 53,58-dik zip fájl. Nem tudná valaki elküldeni? Vagy egy privátot küldeni, hogy honnan tölthetném le, köszi. -
deore #4959 UP! -
deore #4958 Köszi a segítséget, de nem megy. Felraktam újból,de ugyanaz a probléma: verzióhiba. Pedig se patch, se crack nem volt, szüz warcraft3-mat sem hajlandó updatelni. Nem lehet, hogy a patchel van valani baja? Ugye nem csak az eredeti játékot lehet patchelni? -
VGQ #4957 nem kell felmásolni a crackelt exe-ket.
Csak az utolso verzio krekkelését.
Nagyábol ennyi. -
deore #4956 Sziasztok! Fel szeretném rakni az új patchet, de nem sikerül. Anno egész cd-s W3 ROC lett a gépemre telepítve, majd egy rippes TFT , ami 1.07-es verzióra frissítette a ROC-t is. A gond ott kezdődik, hogy amikor a patchet szeretném telepíteni, akkor azt írja ki a gép, hogy nem megfelelő a storm.dll,war3.exe,stb verziója. Próbáltam a 1.17-es, 1.12-es patchel is, de hiába. Van valami ötletetek? -
Battle.net-en sehogy. -
Torry #4954 Vagy elindítod a játékot és a bal alsó sarokba kiírja a verziószámot.
Nem éppen eredeti játékkal hogyan lehet Battle.net-en játszani? -
Általában benne van a file-névben. Mi az? -
sagics #4952 A tesóm letöltött a játékhoz egy patch-t, de nem tudom milyet, (és ő se tudja). Ezt hogy lehet megnézni? -
ebben nem tudok segíteni -
Torry #4950 És szabad itt olyat kérdezni, hogy lehet-e kamu játékkal neten nyomni?Ha igen hogyan? -
kell -
Torry #4948 A Frozen Trone-hoz kell a sima Warcraft 3? -
Mihail #4947 ha látjátok egymást és ennek ellenére nem megy,akkor 100% h a router kevar be, ez fix, én is jártam már így -
Mihail #4946 a routernen kell neki nyitni egy portot, amit a hálózati ipdre irányítasz, tcp és udp legyen egyben, az értéke pedig 6112 -
de látom és Ő is látja az én serverem, de nem tudok/zud belépni, bát most jjut eszembe, hogy csak nem rég kaptam fix IP-tszal majd holnap kipróbáljuk az IP szerinti csatlakozást... kösz a segítséget -
aha, hogy Bneten! az más. Akkor a listában nem látjátok? Akkor kézileg be kell írni a game/name-t és úgy meg szokta találni -
na majd megpróbálom hogy megadom neki az Ip-m azt próbáljon rácsatlakozni azon keresztül, hátha így elméletileg mennie kell -
hát mind2 eredeti szal bneten akartuk, de szerintem az Ő 3 felé osztott ADSl-je zavar be.. -
LAN-t támogatja a játék, kábelnet és ADSL IP alapján tudna játszani, de a LAN az nem az. Kell telepítenetek egy KALI nevű programot, azzal tudtok, vagy 2db eredeti kell (ha nincs) és Battleneten. De így nem fog menni, nincs is mit látnia a másiknak, hiába csinál bármelyikőtök szervert. Vagy mindkettőtöknek azonos kábelnet, pl. ilyen a tvnet, egy lakótelepen az LAN-nak számít és mindenki látja, ha valaki kreál egy játékot -
hi!
lenne egy olyan problémám hogy megvettem eredetibe és szeretnék haverrel nyomni 1-et, de, ha én csinálok szervert azt Ő nem látja, ha Ő csinál szervert azt én nem látom...nekem kábel netem van publikus fix ip-vel, neki adsl routerrel elosztva (asszem három felé)
szal remélem tudtok segíteni..
előre is kösz -
samatto #4939 tehát semmi esély csak feliratozva,eredeti hangal játszani....szomorú -
kösz -
Csak a magyarítás, és csak eredetivel működik ( a videókat is lemagyarosították). -
ami magyarítás fent van a neten, az csak magyarítás, vagy a játék, csak magyarul? azért kérdezem, mert negyven akárhány 13 mega körüli file -
Gondolom már megcsináltad, de ha mégsem, legyél brutális, ne sajnáld őket, csinálj full létszámon frostwyrmet a deathknighttal egy csapatba és ölj meg mindent ami mozog, az idézett demonokat meg el se mozdítsd a lich mellől, majd végzik a dolgukat, ha eljön az idő. Belefér még eldobálni a cuccokat és elmenni a goblin aknákért és lepakolni a feljárókra, azok is odabasznak majd nekik amikor megjönnek a humanok. -
Kösz! a GCW-n nem volt, ezt meg sose nézem. :-)
-
aiguo #4933 www.gameburnworld.com
Warcraft3v1.17NoCDVirtualFixedexeAll.rar -
Ezzel is sokra megyek. :P