WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
hát elég sokszor fogsz pofára esni 😄
én legalábbis így tettem😊

๏̯͡๏﴿

ollie
há öcsém térj meg 😊

Davidus
Nem láttam a wc3at kb 3 honapja😊

V9ykn8_TZL0

ollie
Biztos nem.

ollie
jeeeeee

Lynx_TWL
jaaaa

๏̯͡๏﴿

ollie
up

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

ollie
up

Davidus
Az enyém jó lesz?

V9ykn8_TZL0

Nem tudok felmenni a kanira, mert Your connection to Battle.net has been lost! amior bejelentkezek!
Másnak is van ilyen baja. Aki tud segíteni, segítsen plz!

ollie
hõ!

Lynx_TWL
pffff😄

๏̯͡๏﴿

ollie
az

Lynx_TWL
ja

๏̯͡๏﴿

ollie
így van

Lynx_TWL
áhá

๏̯͡๏﴿

ollie
ki nem az?

Lynx_TWL
királyságom örökké tart, pár fehérköpenyes ebben nem fog megállítani😄

๏̯͡๏﴿

Sajnálattal közlöm veled Lynx, hogy te még mindig ugyanolyan bolond vagy, mint anno voltál.
Hogyhogy még nem szirénáztak eddig nálad a dilidokik? 😄
Lynx_TWL
há hé!

๏̯͡๏﴿

ollie
jó 😉

Aztahétmeganyócát neki, ti aztán tudtok spammolni. 😄 Nem csoda, hogy már 58 oldal van itt.
De érdekes, hogy még mindig él ez a forum, pedig már annyira nagy mértékben ki lett beszléve ez a játék, hogy olyan nincs még egy, és mégis, mégmindig írnak ide egyesek (igaz, hogy sokszor csak ilyen há meg hé-ket, de akkoris).

Shawn: nekem ugyan lövésem sincs, hogy mi lehet nálad a gond, de ha mondjuk megkéred szépen TCat-et vagy beírod a kanis forumra a problémád, elképzelhetõ, hogy esetleg értelmes és világos magyarázatot is fogsz kapni.
Egyébként meg elég gáz, hogy elvesztetted a cd-keyt, de mégis, hogy a pcsába csinálta te azt? Lekapartad a dobozról a cd-kulcsos ragacsot, vagy mi? 😄 Én az ilyen esetek miatt írtam mondjuk le a kulcsot a telefonomba, abban legalább mindig benne van. 😊
Lynx_TWL
ne én hozzam már fel mindig a topicot he😄

๏̯͡๏﴿

ollie
én is irni ide

töltsd le a kani loadert (www.kani.hu) és amikor installálod akkor leszedi a patcheket meg a crackeket is

War. War never changes.

Lynx_TWL
más irni bele?

๏̯͡๏﴿

en irni ide

Lynx_TWL
na írni bele ide!

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
képen legjobb a jobb felsõsarokban kévõ kis kalapos😄
nincs humanos ez is egy special karácsonyi csak...
jött ki egy új blizzard tower def pálya😊

๏̯͡๏﴿

kiraly ez a kep 😄
humanosba nincs?

Hali ha szeretnék a kanin játszani, milyen sorrendben kell felrakni a dolgokat? Régóta nem waroztam, így kissé lemaradtam...

War. War never changes.

Davidus

V9ykn8_TZL0

ollie
azérisup!

Davidus

V9ykn8_TZL0

ollie
milyen bannert?

ollie
up

Lynx_TWL
jaja, jeeee berakták a bannert kira😊

๏̯͡๏﴿

ollie
Ehe, már van 1.13b is?

Lynx_TWL
ja kijött ugyebár az 1.13 már pár napja, erre küdltek rá ega 1.13b-t amiben megíírták jól, hogy hát gyerekek ez a peccs még szar bugos, úgyhogy majd kaptok egy 1.14est is aztán örülni!

๏̯͡๏﴿

ollie
és az miért kár 😉

ollie
Hmmm, hát nyomj sok menetet a gép ellen és máris tanulsz. Egyébként meg igyekszik a Blizzard teljesen kiegyenlíteni a 3 fajt, szóval mindegyikkel nagyjából ugyanannyi esélyed van. És végül talán kéne egy kicsit figyelned a helyesírásra.

DJ_HELL
mejik a legerosebb csapat a wárcráft 3-ban?és mejikkkel lehet a leglyobban felylodni me mennék lan partyra es nem szeretek leegni fontos lenne ha segitenetek mert kulonben csak lol leszek sajna 😞

Hell Is Burnin\'

ollie
nagyon kúúl az act2 a bonus kampányban! 😊)

Lynx_TWL
😊
keresd meg😊
egyébként meg keress majd crackes peccset aztán szingliben úgyis tudod nyomni!

๏̯͡๏﴿

Kösz a választ Gumbo. Ez végre konkrét volt...😊 Megpróbálom, bár a taurenekig nem szoktam eljutni. Ha mozgok kell az utánpótlás, ha nem mozgok nem fejlõdik a hõsöm és a "köcsög" a tápos hõsével, a puskásaival és a gyógyítóival lehentel... Most majd kiderül...

ollie
heheheee

Lynx_TWL
háhááháh

๏̯͡๏﴿

Davidus
Hé bazz mikor jössz vissza b.netre?😄

V9ykn8_TZL0

ollie
oksa