6256
-
#5011 valaki nem tud nekem egy cracket a magyarításos verzióhoz? (1.17a) -
fadi #5010 Engem érdekel hogy lehet jáccani törttel!!! -
NiGhTM4R3 #5009 Ott néztem, de ott csak az 1.17-hez van.
A magyarítással akarok játszani, ott meg a legfrisebb patch amire optimalizálva van az 1.17a.
1.17-el nekem nem megy a magyarítás, esetleg vki leírná mit milyen sorrendben telepítsek.. -
NiGhTM4R3 #5008 Ehm, sry de meg kell kérdeznem nem-e tud vki az 1.17a-s patchez cracket.
(War3+TFT egyaránt) -
heystumafly #5007 az mien pálya, a neten??? -
Sprintman #5006 Hi!
Tudnátok adni vmi tuti tippet,mert nemtok megcsinálni egy küldetést.Az a küldetés hogy kel thuzadot kell megvédeni 30 percig amíg megidézi a démont.Köszi -
#5005 Nem tom. Az én verzióm kb ilyen:
A WarCraft 3 meg a Frozen Throne nekem nem eredeti, a magyarosításom olyan h mind2 játék magyarosítását tartalmazza. Na ezt a magyarosítást felraktam. A telepítés végén mondta hogy a start menüből fel kell rakni egy patch-et ( 1.14b patch). Ezek után én normálisan tudtam vele játszani... Nem tom hogy ha így nem eredeti cd-vel játszok neten akkor fizetnem kell vagy mit kell csinálnom??? -
#5004 és hogy? mer én kani loaderrel akarok neten jáccani magyarul, de nem inditja el
Vagyis belép, csak mikor beirom e jelszót kilép és minden hüjeséget kiír.. -
heystumafly #5003 akkor jó:) -
#5002 Köszi! időközben megoldottam a problémát mostmár normálisan megy :)!
De mégegyszer kösz! -
heystumafly #5001 találtam egy oldalt csak embiztos hogy ellehet tölteni, de azér nézz körül: -->itt nézd emg<-- -
#5000 Hi all!
Van egy kérésem. Felraktam az alap játékot és a kiegészítőt. Haveromtól megszereztem egy teljes magyarosítást amely mindkét játékhoz tartalmazza a magyar verziót. szal az a kérésem hogy amikor elindítom a gamet és "Costume Gameban akarom nyomni, akkor a pályát amit kijelölök nem jeleníti meg azokat az opciókat ahol betudom állítani az ellenséget meg a szineket stb... De a játék magyar. és haverom azt mondta hogy kell hozzá egy 1.7-es patch azzal működni fog. EZt a patchat honnan tudom letölteni??? Nagyon fontos lenne...
köszönöm -
#4999 -
heystumafly #4998 tudok oldalt ahol van cd-key!! -
SPQR3 #4997 Tegyük fel hogy nekem van egy pár elfekvőben lévő felesleges eredeti cd-kulcsom a battle.nethez. Mit adnátok érte? Mennyit lehet egy ilyenért elkérni? ^^ -
SAX #4996 Hali!
Nemtudom mennyire általános, vagy éppen ellenkezőleg, az a probléma, amire szeretnék valami féle választ találni.
Tegnap az asztali gépem bemondta az unalmast, azóta a laptopomon pörgetek. Ma délelőtt fel is raktam a wc3at, ahogy kell. Sajnálattal tapasztaltam, hogy miután mindnt felinstalláltam, a játék nem hajlandó elindulni.
Kani-n szoktunk játszani haverokkal. Örülnék, ha valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban.
Az error logot nem másolom be teljesen, gondolom feleseleges lenne, ellenben ha van valaki, aki vissza tudja fejteni belőle hogy mi a baja, megköszönném neki.
Egy kis részlet, hátha ez is elég:
This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: C:\Program Files\Warcraft III\War3.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:00000000
The instruction at '0x00000000' referenced memory at '0x00000000'.
The memory could not be 'read'.
A laptopról annyit, hogy egy Acer Travelmate 2300as széria, MS XP Home-al, 256 rammal, egy 32 megás vgakártyával és 1.t GHz-es P4 es procival.
Érdeklődve várom az észrevételeket.
Előre is köszi: Sax -
Adrian Graves #4995 És ráadásul még nem is drága. -
#4994 Te meg vedd megfele azt toljuk multiba ezerrel!!! -
#4993 Szerintem már mindenki eredetivel játszik.Ez a játék nagyon megérdemli,hogy megvegyék!!! -
Tomka #4992 Hi! Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni, vagy mi a neve az európai szervernek? Tehát nem a kani, hanem valami európai szerver cucc. Thx -
#4991 Up!senkit se erdekel? -
#4990 UP!! -
#4989 Hi ALL
ha valakit erdekel,hogy lehet jatszani eredeti cd nekul az irjon [email protected]! -
#4988 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy vki tud vmit a kani-ról? vagy hogy vhogy még lehet-e tört szervert találni? Kösz! -
#4987 up -
ricky #4986 Ma feltettem a játékot. Jáccottam vele egy negyed órát, és újra indította a gépet. Ezt mindig megcsinálja, amikor jáccani akarok. Mi lehet a baj, és hogy lehet megoldani? -
#4985 Valahol fellelhetőek a FT bónbusz küldetései? Lenyomtam az elsőt, írta, hogy majd le lehet őket szedni de sehol nem találom. -
#4984 Lehet mákom lesz lehet nem:) Tud nekem adni vlk 1 ROC cd kulcsot ? Ha van akkor plz küldj privit :P elöre is ty amugy nem 1x halottam mar olyat aki adott másnak, csak ezért irok köszi. -
bzsoltika #4983 Sziasztok!!
Megvan a Warcraft 3 Reign of Chaos v1.00 (eredeti). Letöltöttem a csak a Roc-hoz való magyarítást , a jatekok.hu-ról.Feltettem, de sztem rossz sorrendben a dolgokat.Mert nem indul.Leírná nekem valaki, hogy milyen sorrendben kell felrakni a dolgokat?(magyarítást,patcheket).
Előre is köszönöm a segítséget. -
#4982 Elcserélném a következő játékszoftvereket(XIII, Uru – Ages Beyond Myst, Prince of Persia – The Sands of Time, illetve egy Iggy Pop zenei válogatás-CD vagy egy the Prodigy bootleg-CD ) eredeti cd-key-s(battle.net-en játszható) Warcraft III –ra.
[email protected] - ide írj, ha érdekel a dolog
-
Mihail #4981 ha 1.17es patch van fent, akkor melyik crack kell a world editorhoz? szinten 1.17es? és ha igen tudja vki hogy hol lelhető? -
#4980 En a kovetkezo port-tartomanyt hasznalom, vagyis ezt adom meg a routernek: 6112-6119 -
#4979 Nekem se pedig felraktam a magyar patchet is... -
samatto #4978 hi.
a tft nem indul el magyarul...az angolváltozat meg igen.
béna vagyok-e?
a roc hibátlanul ment:) -
#4977 Nem tudok segíteni. -
Mihail #4976 vki írjon má ide -
Mihail #4975 most akkor melyik portot használja a 6111-et v 1330-at v 6112-t? -
Mihail #4974 -
Mihail #4973 tudna vki abban segíteni, h miért nem tudok hostolni, ha nyitottam portot (6112, tcp+udp) a játéknak, és a tűzfalon belül is engedélyeztem, létezik, h más portot használ a játék? -
Mihail #4972 vidd már vissza, hát ez milyen már, csak a cd key miatt veszi meg az meber h tudjál neten jáccani