WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv,nah végigjátszottam a Symphony of forst en Flamet és nagyot csalodtam,ez volt az utolsó pálya....
Ha összehasonlitom a sima ROC oszt a Ft al,kicsit vegyes a kép....Elméletileg jobbak a FT os pályák,de nekem vhogy össegészében mégis s sima verzió jön be sokkal jobban.
Nézzük a részletezést:
-Sentinel Campaign....Hááát mondjuk 50% Maiev ot nagyon de nagyon rühelltem végig a story is elég pocsék szegény Tyrandénak és a másik druidnak szinte semmi szerepe sincsen....Ilidan ok-ok még,de soha nem lesz a kedvencem,csatában meg még gyengus is.
Aliance Campaign:Úristen mi ez?Mondjuk 40% Szeretem az embereket,a nightelfekkel sincs semmi bajom,de mik ezek a bloodelfek????
A sztory még csak-csak bár nekem ez az egész Outlandes rész nem nõtt a szivemhez.
Az ötletes páylák miatt lehet ez is mondjuk 50%
-3.Arthasos élõhalott campaign.... 70%
Mindigis utáltam az élõholtakat a WC ba,de ez egyéni szoc problem...Szoval nehéz volt igy végigseznvedni,amugy egész jo sztory,profi pályák és kivitelezés.....
Hibapont ,hogy ez az utolsó pálya....Mi az hogy a gonoszok gyõznek?!S közben ugye Lordareont meg a Bloodelfek+az az élõholt volt nioghtelf hogyishivják csaj irányitja😞(((
Bonus Campaign,To tame a Land: 80%
Mi az hogy csak 1 pálya?????Neeeee....
Aranyos az a macis kiscsákó a Medve képességei Medvegyenkoéval vetekszenek,nagyon szép,nagyon jo de tul könnyû.Épp ezért kicsit uncsi,de a sztory kárpotolna,ha nem lenne olyan gyorsan vége.....
Mi az hogy se Thrall se Jaina (a kedvenceim de fõleg Jaina) nem szerepelnek a progiban?!Menjenek a viz alá....
Összegészében igy 60% ra adom a kiegészitõjét........
ollie
hehe én orknak értettem 😄

Lynx_TWL
pókot bocs😛

๏̯͡๏﴿

kurvasok mit?!
Amiga
Az egészségügyben dolgozom és nem vet fel a pénz...

És pont mert megveszem az eredetit azért sutyerákozhatok.

Az eredeti játékok megvételével jár a sutyerákozó licensz is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
öööööö

Lynx_TWL
otthon kurva asok torony, a 4 ponton meg kurva agresszívan harcolni😄

kurvasok óokot ajánlom hozzá

๏̯͡๏﴿

Aquli
Hello!
Az APM értéket hogyan lehet megnézni?
Elõre is köszi!
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Bakutyin
"aki letölt az lop--->aki lop az sutyerák"
akinek van pénze 50 játékra---->az egy kivételesen jó helyzetben lévõ gazdag egyén---->örüljön neki hogy lik van a seggén----> ne sutyerákozzon le másokat azé mer nem vesz + egy játékot amit egyébként egy délután végigjátszana
SZVSZ

Tud valaki esetleg egy stratégiát FT ban egy pályára?
Hardon játszom,mint mindig,és a Ft ban az elsõ komolyabb nehézségekkel szmebesültem,kb a 20.pályán.
Az Undead campaign valsószinu uccso pályályáan vagyok,aholis az alaposan legyengült Arhassal kellene 4 pontot ellenõrizni Ilidan&Prince Kaelthas Bollod elfjei és nagái ellen.Tök jo,mert neked egy tucat szar egységed van összvissz,bázisod nincs aranyad is csak 2000.Az ellenfél 3 jol kiépitett bázissal bir,folyamatosan támad.
Eközben neked meg kéne osztanod a seregedet a 4 elfoglalando pont+a bázisod között is.
Egyelõre 2 bõl semmi az eredmény
ollie
upmá

ollie
namostmivanmá

Lynx_TWL
upmár😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ha

๏̯͡๏﴿

ollie
Azért csak az alap WC3 magyarítás van meg neked, mert a kieghez nincs. Eccerû...

Szia,magyarositást(marmint a ROc ét) én is tudok küldeni Neked,a masiké meg nekem sincs meg.
Hihetetlen,mit ki nem hoztak a FT bol....Haláli,pl mikor a Naga és Nightelf seregek csatáznak,Te pedig közben le kell hogy nyomd egy csomoszor Maievot hogy kiszbaditsd Ilidant....Ez volt az elsõ pálya ahol többször is vissza kellett bizony töltenem a gamet.....
Ez a pálya is tetszik ahol most vagyok😊))
Nem emlékszem kinek a fõvárosat kell bevenni 2 iránybol Prince Kaelthas és Ilidan a szföldön,mig Lady Vashi és nagái a vizen támadnak😊)))
ollie
namá

Lynx_TWL
jja

๏̯͡๏﴿

ollie
aha

Lynx_TWL
ja

๏̯͡๏﴿

ollie
Hát ha bp-i vagy, akkor szívesen felveszem neked egy üres cd-re. Ha nem az vagy akkor is, de akkor küldj vissza cserébe 2 üres cd-t, hogy megtérüljön a postaköltségem meg az üres cd is.

jazzboy
Ne aggódj ott van az csak sajnos nem jön le róla semmi, ezért fordultam hozzátok. Hova is fordulhattam volna máshova. Hiszen itt úgy gondoltam segítõ emberekre találok.
ollie
Hûha, nem találtad meg a letöltések oldalt?

jazzboy
IDE KÜLDTEK EZÉRT ITT ÍROM LE:

Szeretnék tõletek segítséget kérni.
Tudom régies dolog, de én most kaptam meg a Warcraft III-at.
Olvastam hogy megvan ennek a játéknak a magyarítása a Huncraft oldalon.
Többször visszanéztem már oda, de úgy tûnik, hogy nem lehet onnét letölteni, vagy csak én vagyok a béna (?).
Tudnátok nekem segíteni ennek a játéknak a magyarításában?
Köszönöm szépen...
ollie
egyetértek

Lynx_TWL
jáj

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
up

๏̯͡๏﴿

ollie
áz™

Lynx_TWL
ja jaup😄

๏̯͡๏﴿

ollie
Amúgy meg én tényleg nem kötözködni akarok, de elõbb-utóbb minden warezolós megjegyzést törölni kell a fórumból (ill abba kell hagyni ezt a témát - honnan töltsem le, hogyan crackeljem, stb), mert már most van arra jogi háttér, hogy a BSA elérhesse az egész SG site bezárását. Elõbb-utóbb ez lesz minden oldallal, ami csak érintõlegesen is foglalkozik warezokkal (fórum szinten is). Ezt meg senki sem akarja (én sem).

ollie
Nem hülye Amiga. 50k meg nem lesz egy játék, mert akkor már nyugaton sem vennék, viszont a windows meg annyiba kerül már most, amit meg ugyanúgy meg kell venni.

Lynx_TWL
ne foglalkozz vele, sok van belõlük, meg lehet szokni😊

๏̯͡๏﴿

Szia...én is elvetettem a sulykot csak utálom az olyan hülyéket akik ismeeretlenül törnek pácaát mások felett....
Lynx_TWL
war3 topic SRÁCOK

๏̯͡๏﴿

Persze csak neki legyen igaza az a lényeg.....
vegulis tudom Te akkor is megvenned ha nem 5,hanem 50 ezerbe kerulne.....
Azert annyit felfoghatnal hogy ahol en alkom nem lehet kapni!!!!!!!!!!!
Bp re meg nem jar minden nap az ember.....
És tetszik nem tetszik ha neked mp 3 ad van az még nagyobb lopás..........
ollie
Most elég kötözködõs hangulatodban lehetsz 😊)

Amiga
Pajtás, a gond csak az, hogy a letöltésre könnyen rá lehet szokni, ami azt illeti, én olyan warezost még nem láttam, aki "csak" azt az egy játékot szedte volna le, ami tetszett. Tipikusabb a többszáz CD-s warez-állomány. Akkor most mi is van?

Az autó is drága, mégsem illik lopkodni (büntetik is, ha jól tudom :-)).

5 rongyot a WC3 simán megér. Én még kicsit várok, hogy valami Deluxe kijöjjön, azért 7-et is adnék...

Outlander
Rendben, nem vitatkozom, tégy úgy

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

ollie
Nem adom oda, csak legfeljebb kölcsön. De ha tudom hogy lemásolná, akkor biztos nem adom oda. Vagy ha már megúnok egy játékot, akkor legfeljebb odaajándékozom.

Outlander
Te mondjuk a barátaidnak nem adod oda a törvény miatt?!

ollie
Viszont ez még mindig nem legalizálja a letöltést.

Outlander
Hát kb.

ollie
Persze ebben igazad van. Sajnos a szoftverárak nem a magyar pénztárcához vannak méretezve. Nyugaton olyan nekik egy játékot venni, mint neked mondjuk egy mozijegyet.

Outlander
Igen, de ez nem lenne így, ha barátibb áron adnák a játékokat, ami nem lesz így mert az árakat nem magyar pénztárcához igazítják. Errõl csak ennyit...

ollie
a jog szerint a letöltés is lopás

ollie
ja hát kár is volt eladni

Outlander
Kivétel a hosszúéletû lan és net játékokat...

Outlander
Hülyeség, ha letöltöd azzal nem elveszed hanem lemásolod és az nem ugyanaz, másrészt nem mindenki engedheti meg magának, és azok csak nézzenek? (Hozzáteszem nekem Diabo2+kieg, Warcraft3+kieg és StarCraft+kieg is eredeti)
Ki vesz meg 16 rongyért eredetit, amit 2 nap alatt kijátszik? Az hülye...

Amiga
LoE miatt most majd újra meg kell vennem... :-( :-)

ollie
Mi szél hozott a WC3 toicban? 😊)