6256
-
#5092 felrakod a tft utánan a patcheket és megy a játék -
Keti #5091 Sziasztok! Fel szeretném telepíteni a játékot, de nem tudom hogyan fogjak hozzá. A Reign of Chaos telepítése után most fell kell-e rá rakni a patchot, vagy csak a Frozen Throne után. S melyik patchot rakjam fel, hogy magyarosítva is elinduljon, s hálózatban is lehessen használni? Van-e olyan patch, ami az alap+kiegészítőre is vonatkozik? -
14arsenal14 #5090 Akinek van kedven nyomni pár mecset velem az írjon MSN en
itt a címem: [email protected] -
#5089 az fennt van
már a kanihoz is kellett vagy legalábbi már akkro le kellett szednem
-
14arsenal14 #5088 THX mindenkinek
MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5087 1.20a patchnek fenn kell lenni. -
#5086 cska ez a patch kell és semmi eredeti kulcs stb? -
14arsenal14 #5085 vazze ezt nem hiszem el! csak egyszer engedett be és megint ezt írja ki:
Unable to connect Battle.net
You may be tryny to connect to an
invalid battle.net server. If you are
using a modem. You may need to manually connect to the Interrot
before connecting t oBattle.net -
14arsenal14 #5084 HöHü
Nah sikerült!!
De hogy tudok játszani?? :D
hogy tudok belpni egy játékba?
:S -
14arsenal14 #5083 höHÖ
Figyi feltettem azt a progit amit mondtál, csinált egy ikont és rányomtam arra, és most hogyan tovább??
beléptem a játékba ott rányomtam a battle.net gombra és a következőt írta ki:
Unable to connect Battle.net
You may be tryny to connect to an
invalid battle.net server. If you are
using a modem. You may need to manually connect to the Interrot
before connecting t oBattle.net
PLS HELP ismét :D -
wargammers #5082 Skacok, azt vágjátok hogy van a WarCraftnak egy táblás társasjáték verziója is?
Én tegnap próbáltam ki és naggyon kemény!!!
Néha megszokásból még klikkelgettem is. ;) -
14arsenal14 #5081 ohh mér nem ezzel kezdte
már aszittem nem játszhatok neten! :) -
#5080 Nem muszáj bnetre menni,tőltsd le te is azt,amit belinkeltem... -
#5079 Töltsd le innen a w3battle_120a.exe -t
és futtasd le.Kirak egy icont az asztalra,azzal indítsd.Csinálsz új accountot és már játszhatsz is... -
14arsenal14 #5078 fuck!!
anyit ne mér az egész játék hogy neten játszhassak, inkább hagyom a francab! -
#5077 Igen,mind a kettőhöz eredeti kulcs kell,ha bneten akarsz játszani... -
14arsenal14 #5076 na figyi ha megveszem a war 3 at eredetibe és én frouzen trohnnal akarok játszani akkor azt is meg kell vennem vagy azt nem muszáj!! ??? PLS HELP MEE -
#5075 ???
nem is tudtam
csak simán battlenet és repül? -
#5074 jo jatekos nem jatszik campaignekkel meg hasonlokkal:)
ott meg a bujkalobol van sok
en azert hagytam abba anno war3at, mert rengeteg lossom volt abbol, hogy a gep kisorsolt a legnagyobb 2v2 palyara, es miutan legyoztem a palya legeldugottab teruleteire elkezdett epitkezni, es 20 perc utan sem adta meg magat. -
#5073 eu-ra nem kell eredeti... -
#5072 az a baj h jelentleg még 3ezer ftot sem tok megengedni magamnak sőt elég ritkán is játszok néha van időm rá csak a felsőoktatás szívja az ember vérét: )))
de ez a kani pont jó ilyenre -
14arsenal14 #5071 Még mindig nem megy segítsetek PLS
itt az msn em: [email protected]
-
#5070 Tudom ez van sajnos,ezért nem járok kanira sok kis tacskó akkora ősparaszt,hogy hihetetlen...
Ha teheted menj inkább battlenetre,vagy az euro szerverre.Igaz ott több a leaver,de hát ezért van banlist progi. -
#5069 a csesztetni az enyhe kifejezés annyira el vannak szállva maguktól ezek a tizenéves főkockák, h az szörnyő, az egy dolog h vki felvág mert jól játszik az még bele is fér (bár ne ez legyen már a mérce) de h még tuskó praszt módjára viselkednek... szánalom ezért nehéz jó dota partykat összehozni.. -
heystumafly #5068 ha van msn-ed elmondom! -
#5067 Ebben elég nehéz segíteni,ugyanis minden höshöz külön taktika és más-más cucc kell,de ha sokat játszol rá fogsz jönni magad is a fortélyokra.Elöször ne a 'profikhoz' lépj be,hanem olyan dotákba,amik kezdőknek lettek csinálva,ott többet tanulhatsz/és nem fognak csesztetni :) /
Ha külön hösre szabott kérdésed van,abban már könnyebben tudok segíteni!
Jahh és minimap a jóbarátod,mindíg nézd! -
#5066 egy "mod" a tft-hez
(bocsi de nem találtam külön tft topicot)
szal egy pálya végülis de kicsit felturbózott, szal vannak kombinálható tárgyak, és a hősök 25ik szintig fejlődhetnek akárés az attributumokat is lehet fejleszteni
ja és kb 72féle hős közül válaszhatsz, az a cél h az ellenfél "bázisát" legyaluljátok 5v5ben érdemes nyomni -
#5065 ez milyen fajta játék? -
#5064 van itt olyan aki szeret és tud is DotA-zni? kéne pár jó tipp: )még kb 5x nyomtam szal az alapokat azért vágom, de vhoyg mindíg furfangosan megszívatnak:(
thx;) -
#5063 Töltsd le a legújabb patch -eket, itt meg találod -
14arsenal14 #5062 Le fordítottam de még így se megy!
Itt a fordítás:
Képtelen érvényesíteni a játék verióját lérlek kapcsolódj ujra a Batlle.net hez vagy, alaklamzd az altalános játék pact et kézzel! -
#5061 Fordítsd le magyarra amit ír és meglesz a megoldás. -
14arsenal14 #5060 hy
akadt egy kis bajom a warcraft 3 Frozen Throne nal! NEm tudok neten játszani!
Amikor a játékon belül rákatintok a battle.net gombra a következőt írja ki:
Unable to validate game version
please reconnect to battle.net or,
apply the current game patch manually
PLS Segítsetek! -
Tigerson #5059 este még párszor próbálkoztam és egyszer csak jó lett -
heystumafly #5058 Újreg,no Spam!! -
heystumafly #5056 telepítsd újra! -
Tigerson #5055 ezt a hibát írja ki a Warcraftom, pedig még délután játszottam vele
-
#5054 Eredeti CDKULCS kell ahhoz is.. -
#5053 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy ha megvettem az eredeti alapjátékot akkor ha a kiegészítőjével akarok játszani a neten ahhoz is eredeti kell vagy jó a másolt is? -
#5052 a dio2 nálam megy, de délelőtt téleg nemment a cuccos