6256
-
#5292 jaja, nekem is az alapjáték van meg, épp ma rendeltem meg a kieget is
amúgy meg sztem nem rusholós egyáltalán, bár ez az én véleményem... -
GrimReaper78 #5291 Nem arról van szó, hogy skót vagyok kiadni párezret érte, hanem arról, hogy kényelmesebb volt letölteni, mert csak amúgy nosztalgiából elővettem, hogy eljátszogassak vele. A multi meg nem érdekel, ahhoz túl rusholósak ezek a fajta játékok, azt meg nem szeretem. -
Indigo #5290
Teljesen egyetértek. Nekem az alap van meg, de tervezem a FT-t is megvenni, mai játékárak mellett 2400 Ft nem pénz egy ilyen játékért! -
#5289 én meg az ajánlom hogy ne legyenek sóherek és adjanak érte pár ezer forintot...nem értem meg, 2-3 ezer forintot miért nem lehet adni egy ilyen játékért??az oké, hogy ha 10e lenne akkor én se venném meg, de az alapjáték + a TFT kevesebb mint 5 rugóért már kapható, és akkor nem kell semmi trójaival meg egyéb szarsággal törődni, sőt még b.neten is lehet tolni... -
Indigo #5288 Ajánlom mindenkinek az ilyen serial/crack kereső oldalakat, akik be akarnak szedni egy jó kis trójait vagy vírust!!!! A leghatékonyabb módja, komolyan! -
GrimReaper78 #5287 Kösz, megnézem, bár épp' az imént (na jó, 2 órája) szedtem be valamelyik hasonszőrű oldalról egy csúnya trójait... Most kaparászom lefelé a gépről. -
cocobanana #5286 www.serials.ws -
GrimReaper78 #5285 Sziasztok!
Meg tudna dobni esetleg vki egy Frozen Throne CD kulccsal? Természetesen nem kell eredeti, csak a single-t nyomnám végig. Köszi előre is. -
balint89 #5284 nálam ez akkor jött elő amikor rossz volt a crack...
próbáld egy másikkal! -
cocobanana #5283 Ez Fatal.Ilyen másoknál is szokott lenni vmi megzavarja a memóriát.Pl:Mhnál mikor bekapcsolod játékközben.... -
Szevasztok
volna 1 kis problémám a Frozen Throne játék közbe ezt szokta kiírni internetes játék közben (szerencsére nem mindig), ha vki tudja mi ez és mit lehet tenni ellene kérem segítsen. -
#5281 "no mh no disc...stb." álmodj... -
cocobanana #5280 Csak azért Bnet rendesen vannak adminok akik bannolják az embereket,+no mh no disc...stb. Mig a Eurobnet és a Kanin le sem szarják az egészet és nincsenek adminok... -
#5279 valaki tud nekem mondani olyan oldalt(lehetőleg magyar)ahol taktikákat meg tippeket lehet olvasni??tx
-
#5278 http://www.replayers.com/ -
#5277 a replay.kani.hu most nem jó..tudtok adni jó linkeket 1v1 NE menetekre?:)
gyakorolnákö -
#5276 nem különb mint az eurobattle... ugyanannyi leaver,meg paraszt van ott is... -
FLeK0 #5275 gondolom ugyanolyan tört 'szerver' mint a kani. de olcsó a wc3, ha már a kiegészítőt megvetted akkor azt is érdemes, bnet maradandóbb élmény. -
Agreal #5274 kösz
és mi az az eurobattle?
bocs a lama kérdésért de nem játszottam warcraftot soha neten?:(
-
#5273 Játszani tudsz végülis,csak nem a Battlenet-en.Ott a kani,meg az eurobattle is. -
#5272 nem -
Agreal #5271 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy ha van egy másolt warcraft3-am és felteszek rá egy eredeti frozent(kieg) akkor tudok játszani a frozennel a neten? -
balint89 #5270 Én mindent feltettem úgy ahogy le van írva, nincs fekete képernyő, belép a játékba és mikor akármilyen pályát be akarok tölteni visszadoba menübe...
1000féle képpen próbálkoztam akkor se lett jó...
ha tud hozzá valaki akármelyik huncraftos verzióhoz crackat az plz szóljon...
-
#5269 Így van ez nem vicc,egyszerűen csak lusták elolvasni...Írja,hogy EREDETI játék kell hozzá(törtel is lehet csak ugye a megfelelö patchez a megfelelő cracket kell,ami megint problémákat szokott okozni egyeseknek)illetve melyik patchet kell feltenni(az 1.17a verzióhoz asszem még külön patchet csináltak)Szal aki úgy csinálja,ahogy le van írva annak működik,aki meg nem az jön ide hogy feka a képernyő...
Egyébként tény,hogy össze lehet keverni dolgokat,de azért fel lehet rakni.A lényeg a magyarítás nem gázul van megcsinálva... -
#5268 Hát szerintem az a kb. 100 ember,akinél ez volt a hiba,fekete képernyő,stb... nem tud olvasni? Vicces vagy!
Amúgy én is ,mikor ezt a magyarítás dolgot akartam rátenni,mindent kipróbáltam,kb 50 verziót,és sehogy sem volt jó... De mindegy,már régen volt,téma lezárva részemről! -
balint89 #5267 Hali!
Csak azt akarom megkérdezni h tört játékkal sehogy se fog futni a szinkronos magyarítás?? -
#5266 A magyarítás jól van megcsinálva,csak el kellene olvasni a telepítőt,hogy hogyan kell felrakni.......... -
#5265 Nekem se volt jó elsőre,nagyon gázul van megcsinálva a magyarítás...
Kb. 1 hétig szarakodtam,aztán feladtam.
Ezután segített valaki itt a fórumon! :) Sok-sok fájlt küldöt át anno,és úgy lett jó. -
#5264 reinstall.............. -
#5263 de ha már 1.2-es a warcraftom akkor hogy peccseljem vissza 1.14-re??:D -
#5262 A magyarításnak az 1.14 kell (RoC) vagy ha TFT van akkor 1.17a...... -
#5261 de jó peccs van fent, mert már az 1.2e-t használom, és a magyarítás csak az 1.05-öt.amúgy ha ezt fel akarnám rakni akkor azt írja ki hgoy újabb verzióm van,tehát nem engedi felrakni.még mindig fekete képernyő van!!!!!lehet hogy az a baj hogy felpeccseltem 1.2-re? -
#5260 Re ALL!!!
szeretném tudni hol vannak a mapok ??? mármint leszeretném tölteni őket és nyomatni!!! Előre is köszönöm!!! -
#5259 Nem a megfelelö patch van fenn.Ha jól emlékszem a magyarítás felmásolja a war3 könyvtárba azt amelyik neki kell(egyébként ha elolvastad volna a telepítőt az írja is...)így nincs más dolgod,mint onnan feltelepíteni. -
#5258 hi!
nah a következő lenne a problémám:megvettem eredetibe a wc3-at, felrakom, minden ok.fel akarom tenni hozzá a huncraft magyarítást, de amikor felrakom, és elsőnek indítom el a játékot, fekete képernyő, és nem történik semmi
baj?
előre is thx -
#5257 -
loga #5256 Ne lvl 1esekkel gyere nekem kanin meg azt rak be neked aki eppen akad megha az eppen az ottani aktualis legerosebb ember....
Szal Bnet balancos probal lenni azaz mindig az aktualis szintethez merten probal adni ellenfeleket. jatszal 27felettiekkel 1v1 aztan meglatod. -
#5255 oké, megoldottam, megy:D -
#5254 oké, sikerült felrakni, meg minden, csak nemtom feltörni, kére a cd-t, wáááá, ez mostmár télleg az uccsó kérés, valaki mondja meg, hogy lehet feltörni -
#5253 köszike, csakhogy itt több file van, az egész mappát tallózzam, vagy csak azt az egy iso filet?