WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem megy a kani szerver!Se a honlap!
Nálatok sem?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

az jó lenne

én tudok adni!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

sztem engem érdekelne

Sziasztok!
Most készül az új oldalunk, ami stratégiai játékokkal fog foglalkozni
Arra lennék kiváncsi, hogy lenne-e kedve valamelyikõtöknek szerekeszteni a Warcraft 3 részleget
Feladatok az lenne, hogy cikkek írjatok, szerezzetek, képeket, letöltéseket gyûjtsetek, leírásokat írjatok
Ha valakit érdekel a dolog keressen fel e-mailben vagy msn-nen . mindkét helyen ugyan az a címem
[email protected]
tigeroo
1.19a --> 1.19b ---> 1.20a
Szisztok. ÓRIÁSI GONDOM VAN.

Nekem eredeti War3-am van. Csináltam egy gépfejlesztést és ujrainstaláltam a WAR3-at. Letöltötöttem a 1.20-at és azt vettem észre, hogy sehogy sem akarja a Patchet felrakni. Miért van ez?

Kipróbáltam azt is, hogy elkezdem sorról sorra a Patcheket felinstalálni, de sajnos sikertelen volt. 1.14-es felment de az 1.15-s már nem. A hibaüzenet szerint újra kell instalálni a gamet. Már sokszor instaláltam újra de semmi. Most majd mepróbálom, hogy mi történik, ha a a Program files könytárba installálom, vagy a Reign of Chaos-t patchelem meg 1.2-re és utánnan A Frozen Thront.

Nem tudtok segíteni mi lehet a gond ????
PLZ help szabin vagyok és nem tudom kipróbálni az új géppel a játékot
andriska
nem

tigeroo
nektek se megy a kani most?:S
tigeroo
1.2.0 van most fennt:p

ugy elkentek kanin hogy neeemigaz.!
andriska
A megfelelö patchel müxik (1.17a) és kell hozzá az 1.17a crack is.

tigeroo
hehe megy, csak a küldetés kezdése elõtt critical errorral kilép :l
tigeroo
a war3 + tft (szinkronos) magyarítás csak eredeti játékkal mûködik?
vagy ez csak egy dajkamese?
tigeroo
lolvagy!!
és mit fog érni az eredeti war 3 + tft cd key nélkül??
én tuti nem cserélném "félig" el..
hi!

vkinek van felesleges eredeti ROC és TFT cdkeye?
(adhatok cserébe mást)

Hali!
Eltudná valaki mondani hogy milyen sorrendben rakjam fel az uj patcheket?Mert Miota kijöt az uj patch nem tudok felmenni se kanira se EUROPE PVPGN-re.
Szal..elöször az 1.19a és utána meg szükséges a b is?
tigeroo
hmm nekem a tft kani server mindig offline!!😞
mind1 hamarosan mek b.netre
Salty
Én 😊 (Kanin)

tigeroo
topikáp!😄
senkise war3-azik, vagy csak én vagyok itt REPÜLÖ?😊)
tigeroo
kanin vagy bneten szokott valaki játszani?:l
tigeroo
magyar végigjátszást tud passzolni valaki?:p vagy még jobb lenne egy magyar war3 portál..
Hello

Valaki tudna a Warcraft 3 Reign of Chaos-hoz olyan magyarítást küldeni amiben csak a szöveg van lefordítva???Elõre is köszönöm.
pcguru
A WWW:MAGYARITASOK.hu-ról!

SLICK
Hi all

Vki tud róla vmit????

A múltkor hallottam egy haveromtól, hogy lesz a Warcraft+nak egy új kiegészítõje... bár nemtúl sokat mondott de mintha a PC-Guruban olvasta volna nemtom...
Ez mennyire igaz, LEsz vlóban új Kiegészítõje???

Hi! Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet az egyszerû Warcraft III- hoz magyarítást letölteni?
Ha valaki még el is tudna küldeni egyet a [email protected] címre, annak nagyon hálás lennék...........................
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

OliApa
Bezzeg, ha az új textúráimról lenne szó . . .
OliApa
Sziasztok! Van vkinek egy Warcraft III RoC-os DVD cover-e fájlban?
ja, ok

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

holnap fogom kipróbálni, mert ma jöttem haza

jo??

köszi, olvastam az üzid

Shep
Srácok, honnan lehet a szinkront letölteni, mert a huncraft oldala nem igazán jön be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

andriska
persze

Mustang2005
Megy XP-n és Service Pack 2-n a Kieg és az alap is???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hihi
Valaki leirná nekem a w3 as parancsokat(pl.: /ping stb)
Olyanokra gondolok hogy bannolás,a játékosok adata(honnan nyomja)ienek.
Köszke
by Cida
minnza belinkelem!

;nn tudok

ha vkinek van nem használt eredeti cdkeye a játékhoz (jó a simához is, de ha van a kieghez is az még jobb lenne), az írjon nekem plz

Match
ok, változott a helyzet...
szereztem cracket, viszont most az istennek sem magyar a játék...
mi kínja lehet?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
valaki nem tud nekem egy cracket a magyarításos verzióhoz? (1.17a)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Engem érdekel hogy lehet jáccani törttel!!!

Ott néztem, de ott csak az 1.17-hez van.

A magyarítással akarok játszani, ott meg a legfrisebb patch amire optimalizálva van az 1.17a.

1.17-el nekem nem megy a magyarítás, esetleg vki leírná mit milyen sorrendben telepítsek..

Ehm, sry de meg kell kérdeznem nem-e tud vki az 1.17a-s patchez cracket.
(War3+TFT egyaránt)

az mien pálya, a neten???

Hi!
Tudnátok adni vmi tuti tippet,mert nemtok megcsinálni egy küldetést.Az a küldetés hogy kel thuzadot kell megvédeni 30 percig amíg megidézi a démont.Köszi
SLICK
Nem tom. Az én verzióm kb ilyen:
A WarCraft 3 meg a Frozen Throne nekem nem eredeti, a magyarosításom olyan h mind2 játék magyarosítását tartalmazza. Na ezt a magyarosítást felraktam. A telepítés végén mondta hogy a start menübõl fel kell rakni egy patch-et ( 1.14b patch). Ezek után én normálisan tudtam vele játszani... Nem tom hogy ha így nem eredeti cd-vel játszok neten akkor fizetnem kell vagy mit kell csinálnom???

kcsbubi
és hogy? mer én kani loaderrel akarok neten jáccani magyarul, de nem inditja el
Vagyis belép, csak mikor beirom e jelszót kilép és minden hüjeséget kiír..

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

akkor jó😊

SLICK
Köszi! idõközben megoldottam a problémát mostmár normálisan megy 😊!
De mégegyszer kösz!