WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok sem?
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Most készül az új oldalunk, ami stratégiai játékokkal fog foglalkozni
Arra lennék kiváncsi, hogy lenne-e kedve valamelyikõtöknek szerekeszteni a Warcraft 3 részleget
Feladatok az lenne, hogy cikkek írjatok, szerezzetek, képeket, letöltéseket gyûjtsetek, leírásokat írjatok
Ha valakit érdekel a dolog keressen fel e-mailben vagy msn-nen . mindkét helyen ugyan az a címem
[email protected]
Nekem eredeti War3-am van. Csináltam egy gépfejlesztést és ujrainstaláltam a WAR3-at. Letöltötöttem a 1.20-at és azt vettem észre, hogy sehogy sem akarja a Patchet felrakni. Miért van ez?
Kipróbáltam azt is, hogy elkezdem sorról sorra a Patcheket felinstalálni, de sajnos sikertelen volt. 1.14-es felment de az 1.15-s már nem. A hibaüzenet szerint újra kell instalálni a gamet. Már sokszor instaláltam újra de semmi. Most majd mepróbálom, hogy mi történik, ha a a Program files könytárba installálom, vagy a Reign of Chaos-t patchelem meg 1.2-re és utánnan A Frozen Thront.
Nem tudtok segíteni mi lehet a gond ????
PLZ help szabin vagyok és nem tudom kipróbálni az új géppel a játékot
vagy ez csak egy dajkamese?
és mit fog érni az eredeti war 3 + tft cd key nélkül??
én tuti nem cserélném "félig" el..
vkinek van felesleges eredeti ROC és TFT cdkeye?
(adhatok cserébe mást)
Eltudná valaki mondani hogy milyen sorrendben rakjam fel az uj patcheket?Mert Miota kijöt az uj patch nem tudok felmenni se kanira se EUROPE PVPGN-re.
Szal..elöször az 1.19a és utána meg szükséges a b is?
Valaki tudna a Warcraft 3 Reign of Chaos-hoz olyan magyarítást küldeni amiben csak a szöveg van lefordítva???Elõre is köszönöm.
Vki tud róla vmit????
A múltkor hallottam egy haveromtól, hogy lesz a Warcraft+nak egy új kiegészítõje... bár nemtúl sokat mondott de mintha a PC-Guruban olvasta volna nemtom...
Ez mennyire igaz, LEsz vlóban új Kiegészítõje???
Ha valaki még el is tudna küldeni egyet a [email protected] címre, annak nagyon hálás lennék...........................
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki leirná nekem a w3 as parancsokat(pl.: /ping stb)
Olyanokra gondolok hogy bannolás,a játékosok adata(honnan nyomja)ienek.
Köszke
by Cida
szereztem cracket, viszont most az istennek sem magyar a játék...
mi kínja lehet?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A magyarítással akarok játszani, ott meg a legfrisebb patch amire optimalizálva van az 1.17a.
1.17-el nekem nem megy a magyarítás, esetleg vki leírná mit milyen sorrendben telepítsek..
(War3+TFT egyaránt)
Tudnátok adni vmi tuti tippet,mert nemtok megcsinálni egy küldetést.Az a küldetés hogy kel thuzadot kell megvédeni 30 percig amíg megidézi a démont.Köszi
A WarCraft 3 meg a Frozen Throne nekem nem eredeti, a magyarosításom olyan h mind2 játék magyarosítását tartalmazza. Na ezt a magyarosítást felraktam. A telepítés végén mondta hogy a start menübõl fel kell rakni egy patch-et ( 1.14b patch). Ezek után én normálisan tudtam vele játszani... Nem tom hogy ha így nem eredeti cd-vel játszok neten akkor fizetnem kell vagy mit kell csinálnom???
Vagyis belép, csak mikor beirom e jelszót kilép és minden hüjeséget kiír..
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu