6256
-
Tonesz15 #5333 valaki nem tudná megírni nekem hogy hogy kell játszani neten a warcraftot vagy a frozen throne??? -
Mihail #5332 Van más is akinek egy óra játék után kékhalálozik a gépe a legújabb patchcsel? Lehet ez ellen vmit tenni? -
#5331 jah, ez így tényleg elég gáz... -
#5330 "a klánba nemcsak zöldfülüek vannak jómagam és a barátom már évek óta nyomjuk a Bnet-en a játékot de csak most gonoltuk hogy csinálunk 1 klánt"
már bocs, de ha tényleg évek óta bneten gyakoroltok akkor nem így írnátok meg egy toborzót:D -
#5329 lol, a pro klan, gep ellen meri a skillt:D:D -
#5328 link -
#5327 -
#5326 felraktam, de mégse magyar.
még a menü se. rákerestem a wmv-kre. és mind magyar hang a játékban mégse !
azis biztos hogy jó helyre telepitettem, szal a kérdés:
Mi lehet a baj ? -
#5325 sdf -
#5324 Helo. Segitsetek pls, honnan lehetne letölteni a W3 magyarítást?
Miután rákerestem mindig a http://www.warcraft.hu oldal-t linkelték de az nekem nem töltödik be és hát gondolom nem csak nekem. Aki megtud dobni egy müködö FTP-vel annak köszi. -
spartus #5323 Halika! Valaki van itt aki meglehetősen otthon van a World Editorban, és hajlandó volna nekem MSN-en segiteni néhány dologban? -
#5322 az tuti! -
#5321 Attól még hogy beírod 3X nem fognak gyorsabban jelentkezni... -
#5320 hy all
Pár haverral csinlnánk 1 klánt a neve RESURRECTED WARRIORS
kéne még 1 ember úgyhogy lehet jelentkezni!!
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hős(ök):
Nickname:
FONTOS
a Nick-ed CSAK játékba illő lehet pl A-Jay NEM
NEM lehet benne szám ill. @
a jelentkezésnél el KELL küldeni egy 1v1-es számítógép elleni játszmát
Easy computer(100%)ellen Max játékidő:10p
Normal computer(100)ellen Max játékidő:20p
Aki elver EGYEDL egy 100%-os insane gépet azt azonnal felvesszük ill ha több ilyen jelentkező van akkor a játékidő alapján döntünk.
Jelentkezni lehet:[email protected] vagy
[email protected] ill. msn-en
[email protected]
jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket ide v. a [email protected] írjátok!!
Ne csüggedj hogyha nem veszünk fel a klánba mert ha elég jelentkező van akkor csinálunk 1 sub-guildet itt nem muszáj kurv@ jól játszani mert bnet-en kitanítjuk az esedleges tagokat. -
#5319 hy all
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hős(ök):
Nickname:
FONTOS
[email protected]
Mégvalami:a klánba nemcsak zöldfülüek vannak jómagam és a barátom már évek óta nyomjuk a Bnet-en a játékot de csak most gonoltuk hogy csinálunk 1 klánt
-
#5318 hy all
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hős(ök):
Nickname:
FONTOS
[email protected]
-
FLeK0 #5317 www.portforward.com -
Viktorr11 #5316 nos tehát a 3 márka: Ruby , cisco pix, dialcom. legalábbis ez van ráirva.ha tudtok valami honlapot a routerekkel kapcsoladban akkor adjátok meg elöri is köszi -
Viktorr11 #5315 a tüzfalas már megvan csak a routerrel nemtom mit kell csinálni.réadásul három router van :( . a márkát megnézem és remélem tudtok segiteni -
#5314 W3-hoz kéne no-cd crack, amivel fel tudok menni bnet-re. Megvan az eredeti játék mindkét cd-je, a két key, viszont építettem egy teljesen halk, fa számítógép-házat, amibe a dvd-lejátszó nem fér bele. Hallottam, hogy van valami program, amivel ilyen no-cd crack-eket lehet készíteni, de csak eredeti cd segítségével, nekem ennek a nevére lenne szükségem. Köszi -
mikusmate #5313 *extra és *Windows -
mikusmate #5312 Hello! Na sikerült rájönnöm hogy lehet beállítani a 6112-es port engedélyezését. Nem kell hozzá semmi extre progi, csak egy sima Wondows SP2. Annyi az egész, hogy Vezérlőpul/Biztonsági közpon/Tűzfal beállításai, ott pedig a kivételekhez hozzá kell adni egy portot ("port hozzáadása" gomb ). Névnek mindegy mit adtok, port egyértelműen 6112, a és TCP kapcsolatot kell bejelölni. Remélem sikerült valakinek segítenem. -
loga #5311 A blizzard oldalan ott van hogy a 6112 es portot kell engedelyezni de van asszem hogy egy routerlista hozza szal 1xu...
Szal mint elottem is irtak hajra. -
#5310 portot -
#5309 kikel engedni a 6112es porot routeren, az hogy hogyan, azmár routertől függ. hajrá -
#5308 -
SPZ2 #5307 péénzess. ez sookk -
Viktorr11 #5305 hahóóó nem tudja senki? -
billy132 #5304 van a bilzardnak egy titkosított warcraft 3 frozen sepulcher ez lett volna a kiegésítő neve de megváltoztaták throne ra meg az utolsó hónapokban pár dolgot kivettek bellőle pl:az egyik hajót kivették belőle
-
Viktorr11 #5303 -
Viktorr11 #5302 megtudná valaki mondani hogy kell a routerrel engedélyezni a warcraftot hogy tudjak kreálni? -
loga #5301 En meg dotazok a Bneten ennyi. -
loga #5300 10kell de utanna nem muszaly benntmaradniuk. -
#5299 használjunk Internet explorert.. az hatékonyabb..az a tökéletes ha kombináljuk a kettőt :) -
#5298 Aztán mit számít, hogy rusholós? Kivéded, visszatámadsz, kivédi, betámad és még ue. 10x és akkor már hol a rush??? :-) -
#5297 hány ember kell egy klán alapításához?? -
#5296 huhh remélem jó lesz, már szedem is!thx -
#5295 patchén csak ezt találtam:S -
#5294 valaki adjon már egy linket hogy honnan tudom leszedni a roc hoz az 1.07-es huncraftos peccset, mert én sehol sem találtam. -
cocobanana #5293 Ö kért egy szérial számot és én ajánlottam neki ezt az oldalt. Az már az ö baja ha nem képes a játékot megvenni 5000FTért(ROC+TFT).