WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki eredetit szerezni? 😊
Remélem valaki tud segíteni.
Laci
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
itt a címem: [email protected]
már a kanihoz is kellett vagy legalábbi már akkro le kellett szednem
MÛKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unable to connect Battle.net
You may be tryny to connect to an
invalid battle.net server. If you are
using a modem. You may need to manually connect to the Interrot
before connecting t oBattle.net
Nah sikerült!!
De hogy tudok játszani?? 😄
hogy tudok belpni egy játékba?
:S
Figyi feltettem azt a progit amit mondtál, csinált egy ikont és rányomtam arra, és most hogyan tovább??
beléptem a játékba ott rányomtam a battle.net gombra és a következõt írta ki:
Unable to connect Battle.net
You may be tryny to connect to an
invalid battle.net server. If you are
using a modem. You may need to manually connect to the Interrot
before connecting t oBattle.net
PLS HELP ismét 😄
Én tegnap próbáltam ki és naggyon kemény!!!
Néha megszokásból még klikkelgettem is. 😉
már aszittem nem játszhatok neten! 😊
és futtasd le.Kirak egy icont az asztalra,azzal indítsd.Csinálsz új accountot és már játszhatsz is...
anyit ne mér az egész játék hogy neten játszhassak, inkább hagyom a francab!
nem is tudtam
csak simán battlenet és repül?
ott meg a bujkalobol van sok
en azert hagytam abba anno war3at, mert rengeteg lossom volt abbol, hogy a gep kisorsolt a legnagyobb 2v2 palyara, es miutan legyoztem a palya legeldugottab teruleteire elkezdett epitkezni, es 20 perc utan sem adta meg magat.
de ez a kani pont jó ilyenre
Ha teheted menj inkább battlenetre,vagy az euro szerverre.Igaz ott több a leaver,de hát ezért van banlist progi.
Ha külön hösre szabott kérdésed van,abban már könnyebben tudok segíteni!
Jahh és minimap a jóbarátod,mindíg nézd!
(bocsi de nem találtam külön tft topicot)
szal egy pálya végülis de kicsit felturbózott, szal vannak kombinálható tárgyak, és a hõsök 25ik szintig fejlõdhetnek akárés az attributumokat is lehet fejleszteni
ja és kb 72féle hõs közül válaszhatsz, az a cél h az ellenfél "bázisát" legyaluljátok 5v5ben érdemes nyomni
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
thx😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itt a fordítás:
Képtelen érvényesíteni a játék verióját lérlek kapcsolódj ujra a Batlle.net hez vagy, alaklamzd az altalános játék pact et kézzel!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
akadt egy kis bajom a warcraft 3 Frozen Throne nal! NEm tudok neten játszani!
Amikor a játékon belül rákatintok a battle.net gombra a következõt írja ki:
Unable to validate game version
please reconnect to battle.net or,
apply the current game patch manually
PLS Segítsetek!