6256
  • Bogdogege
    sajna várni kell még rá
  • Nyufeee
    Hello!
    Segítséget szeretnék kérni, azt szeretném megtudni hogy honnan lehet netről rendelni Warcraft 3-mat? Ha valaki tudna adni egy linket megköszönném, elöre is köszi!
  • Mihail
    tud vki hamachis dota szervereket?
  • szucsy89
    nekem nagyon tetszett a magyarítás már végig is vittem alapot+kieget is!!és nagyon zsír!htxhtx
  • Bogdogege
    Nekem nagyon tetszet a Magyarosítás mivel nem igazán beszélek Angolul, sok mindenben segített melyik varázlat micsoda.De tényleg megfagyott egy jó párszor. És én sem nevezném kontár munkának nagyon jólett
  • TBTPumpa
    sziasztok!

olvasgatva a fórumot, látom, hogy a többségnek tetszik a HunCraft munkája, ennek örülök, de vannak olyanok is akiknek nem tetszik... nem akarok senkit sem rábeszélni.. ez ízlés kérdése... mindenesetre furcsának tartom, hogy épp a magyarítás miatt fagyna le a játék, hisz egy csomó időt töltöttünk el teszteléssel és senkinél sem volt ilyen hiba.. ott valami más lesz a gubanc... másrészt nem értem hogy az 1.21-es HunPatch-csel miért van bajotok, mert rengetek sok idő és munka van benne, és egy rakásnyi hibajavítást tartalmaz, tehát egyátalán nem nevezném kontár munkának! nah csak ennyit akartam!
    További szép napot és jó játékot!

Üdv.: TBT-Pumpa
  • Carmang
    Helló,
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom neketek volt-e ilyen problémátok, de nem tudunk a haverokkal Hamachin keresztül egy LAN partyt összehozni. Tűzfal kilőve, patch mindenkinél ugyan az, és egyszerűen nem jelenik meg a host által indított játék a Map List-ben, hogy Join-olni tudjak.
    (ha olyan srác indít host-ot akinek megvan az eredeti, akkor viszont simán megy minden.)
    Egyébként más játékokkal tudunk nyomulni, szóval nem hálózati problémánk van.
    Megoldás létezik rá?
  • Bogdogege
    Menj fel a battle net-re azt ott találsz
  • c115
    Hy vki adjon má vmi modot vagy kieget a frozen throne-hoz.
  • Bogdogege
    nekem is
  • mooo
    nekem megy...
  • Sheltem
    Gyerekek a Dota oldalával(dota.retech.hu) mi lett? :(
  • Mihail
    szuper!
  • szucsy89
    nem
  • Nivea
    ez is magyar lesz?
  • Bogdogege
    júliusban ismét lehet kapni
  • szucsy89
    törttel sztem nem megy
  • Sheltem
    Gyerekek fpvod videókat keresek WC3hoz...azaz saját nézetes avikat lehetőleg a legjobb játékosoktól(moon,grobby,sky,tod stbstb).

Tudom van a wcreplays.com ahol vannak replayek ,de kifejezetten FPVOD kéne nekem. Létezik ilyen oldal?
  • bgabor
    Valaki árulja már el nekem légyszíves, hogyan kell tört vertióra telepíteni a magyarítást. 1.21-esre.
    Előre is kösz.

Mert én ugyanis tudom mi a különbség a nyelvtanulás szükségessége, és aközött, hogy egy játékot az anyanyelvemen élvezhetek, és nem azért szeretném magyarítani a játékot, mert nem értek angolul.
  • Kurt97
    indigo nagyon nem értem miért pofáztad le panthert... teljesen igazat mondott. én nem is hasznáálom 1ébként, az eredeti nyelven jobban szeretem...
  • panther112
    Én nem árnyrémséget írtam...
  • Indigo
    Árnyrémség... hihi... Szerintem az árnyborzalom semmivel sem hangzik rosszabbul...

Amúgy szerintem kár a fordításon vergődnöd, ha nem tetszik, akkor ignorálod, és nem ugatsz a minősége miatt. Aki meg nem tud olyan szinten idegen nyelven, annak nagy segítség egy magyarítás.
  • panther112
    A khiméra pajta rettenetes, mondjuk khiméra fészek lett volna elfogadható, tudod te egyáltalán mit jelent az a szó, hogy pajta????

A shadow fiend-et pedig a meglévő magyar szókészletből fordítanám mondjuk rémségre. De azt nagyon sürgősen be kéne fejezniük a magyar fantasy fordítóknak, hogy nem létező magyar kifejezéseket alkotnak létező angol kifejezések tükörfordításával... Ez egyszerűen nem megy, nevetséges, és kiábrándító a végeredménye. Arra a problémára pedig, hogy a magyar nyelvben kevesebb ilyen szó van két megoldás adódik. Az egyik, hogy visszahozzák a köztudatba a már használatból kikopott népi megnevezéseket a különféle lényekre (ha jól tudom maga az angol fantasy szókészlet is így épült ki). A másik pedig, hogy kevesebb szóból építkeznek, és bíznak benne, hogy majd a szövegkörnyezet, a megfelelően alapos fordítás, a helyesen formált mondatok, stb. létrehozza az egyértelmű jelöleteket.
  • szucsy89
    zsííííííír megy:DDDDletöröltem az egészet, felraktam megint előről mindent ahogy fleko írta és jó!!nagyon király!és sztem az egyik legjobb magyarítások egyike!
  • Bogdogege
    Nekem tetszet a magyarosítás csak elég sokszor le fagyot.Azt le töröltem .
    Footman vs Grunts a legjobb MOD
  • magus
    én naponta játszom pár dotát

a huncraft témához hozzászólva: ugyan nem láttam a warcraftos huncraftot, de amit a starcrafthoz csináltak az tényleg nagyon igényes jól elkészített munka volt, és sokat melóztak vele, ha nem tetszik nem tetszik, nekem sem tetszett annyira, de nem azért mert igénytelen fos volt, hanem mert nekem jobban tetszettek aze redetei hangok
  • Indigo
    Nem. Az eredeti problémája az volt, hogy nem működött rendesen a magyarítás...

Mellesleg a kiméra pajtával semmi baj nincs, a shadow fiend-re pedig várom a saját ötleteidet...
  • argo001
    Nemtom, mitől lehet, nálam működik.
  • szucsy89
    jah és eredeti a játék(alap+kieg is)
  • szucsy89
    már régóta fent volt az alapjáték meg a tft, és mivel a battle.net automatikusan letölti a legújabb patcheket, ezért az 1.21-es a verzióm...lehet letörlöm az egészet és újrakezdem mert nem hagy nyugodni
  • argo001
    Fekete képernyő? Ami előtt felrakod az 1.21 magyar javítást, előtte rakd fel az 1.21 angolt! (és kell az alapjáték+tft)
  • szucsy89
    pedig fent van a war3+tft, fel van peccselve 1.21-re ,és most raktam fel a magyarítást, az alapot, még anno egy gamestar cd-ről, arra meg egyből az új peccset, indítanám és semmi, csak fekete képernyő
  • argo001
    Szerintem a magyarosítás nagyon jó lett. Nem sok ilyen színvonalas munkát látni. (Az új patch-el tényleg működik minden.)
  • szucsy89
    hihetetlen, fekete képernyő amikor indítom a játékot....grrrrrrrrrr
  • panther112
    A magyar nyelvvel semmi gondom. Pont azzal van problémám, hogy szemét módon használják, pl.: folt.
  • FLeK0
    ha nem bírod elviselni a magyar nyelvet akkor ajánlom a battle.net fórumát
  • panther112
    Mármint a legfrissebb folthoz? Mert gondolom ezt akartad írni.
  • argo001
    Szerintem meg az, hogy a legfrissebb patch-hez igazítják a magyarítást, nem kontár munka.
  • argo001
    Akkor meglessük. :D
  • FLeK0
    Felraktam wc3 + tft + angol 1.21 tft patch + huncraft + huncraft 1.21 sorrendben, és így megy tökéletesen, de lehet hogy az angol patch nem is kell.