WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
na van gépem írjál Priviben és add meg az M?SN címedet!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
😄😄😄 ez a P*NA.HU -n van fent 😛😄😄😄

Nem tudom mi ez, de az biztos hogy kamu...

gecc
ÖÖÖÖÖÖÖ<#wilting>

John Cena
csak SANYIX😊 tök jó Vasárnap már 99,9% hogy mek kapom ha nem nem tom mit csinálok szülõkkel! EUROPARKBA vesszük majd meg😊 11 lessz meccsem azt ahogy haza érek neki állok össze szerelni! és Minden szart Fel instalálni! meg stb.

gecc
John aztán milyen gépet fogsz kapni?

John Cena
mondjuk mindegy milyen a borítója!!

panther112
Ha ugyanannyiba kerülne, akkor egyértelmûen NE-et, vagy UD-t választanék. Amúgy sajnos ez papírdobozos, ami kevésbé tartós, meg most látom, hogy az utólagos kiadás (w3+tft egyben) olcsóbb egy ezressel(3950ft), mint külön a w3, és a tft.

No nem mintha nem lenne tökmindegy milyen a borítója... =)

Vmelyik áruházban láttam Orc borítósat is. Eredetileg olyat akartam, de késõbb mikor vettem már sehol nem lehetett kapni.

panther112
Volt mind a négy fajjal borító, de még a papírdobozos verzióból. Hogy Mo.-ra bejött-e mind, azt nem tudom, szerintem akkor nem.

John Cena
nekem is az van más nincsn nem??<#vigyor2><#zavart1><#pardon1><#vigyor2>

Nekem a borítón Human van, magán a CD lemezen Orc. Miért?

panther112
Valakinek van warcraft3 cd-je NEM human borítóval?

Na jó akkor lemondok a battle.net-rõl de ha valaki tud segíteni azért írjon.<#whatever><#whatever>
gecc
<#nemtudom>

Na mostmár azt írja ki hogy invalid cd key ,most mit csináljak?Pedig a játék eredeti.<#gun><#gun>
John Cena
ja és a WC3an belül hol lehet Privát vagy Public servert csinálni?? de inkább Public!!!

John Cena
ÁÁÁÁÁ pár nap és lessz gépem azt tudok gémelni a 7 szentségit!

gecc
HAHAHA nekem is azt írja ki, a Blizzard-al lehet valami.<#duhos2>

JA és a játék eredeti.Van tûzfal.És nincs olyan Peer Guard vagy hasonló program.
Esetleg ha valaki leírná hogy hol kell a battle.net weboldalon belül csatlakozni akkor talán sikerülne.<#circling>
David01
Eredeti a játék?
Tûzfal?
Peer Guard vagy valami hasonló program nincs fenn a gepen?

gecc
Akko nem tom<#conf>

sebessége 1MB
chello
gecc
A net-ed milyen?

gecc
Heuréka jó a sg fórum.<#taps>

Hello all! Nem tudok csatlakozni a battle.net-hez ezt írja ki mindig.You may trying to connect to an invalid Battle.net server.If you are using a modem,you may need to manually connect to the internet before connecting to Battle.net.

Pls<#help>

Minden nap próbálokzok de mindig ezt írja ki.Help!!
John Cena
szopás van😊<#finom><#banplz><#beka3><#gunyos1>

gecc
Még mindig szar.<#kuss>

gecc
Hát nálam még mindig szarakszik az sg fórum, nem tudok privátban üzenni!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent><#levele><#levele><#levele>

gecc
Le kreténykedtem az MSN-t,ezt a gyökér e-mail cimet kell majd elküldenem amit adott?Azért a Skype jobb.<#fejvakaras>

John Cena
8-9 vaygunk néklüled😊 és szerintem szedle az MSN-t😊 könnyebb használni!

gecc

MSN-em az nincs Skype az van,valahol ha felrakom.Amugymeg hogy áll már a klán szervezés?

John Cena
Frozen Thore

gecc
Miért is ne,de most warcraft3 vagy frozen throne?<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

John Cena
te jáccanál?? a Klánomba😊

gecc
<#conf> <#wilting> Ahhha.

John Cena
nem mert lessz New gépem azt remélem hogy azon jó lessz😄😄 vágod a logikát?😄

gecc
<#confused>egy pár napja még csatlakozni sem tudtál a Battle-NET hez ,mostmeg egybõl klánt szervezel?<#worship><#worship><#worship><#worship>

John Cena
Kinek van Klánja a WC3 ban??? azért kérdem mert akarunk Spanommal Klánt csinálni és asszem 10 ember minimum kell szóval akinek van MSN-e és akar Clanba csatlakozni és meg van neki a GAME😄 akkor Küldjetek Privát üzit oks!😊

John Cena
ÁÁÁÁÁ várom az új gépemet😊 Remélem el indul majd vagy valakit nagyon el verek ÁÁÁÁÁÁÁ😄

Montly
WarcrafAutorefresh.exe
Ez a progi elvileg autorefresht végezne a slotokon, de valahogy sehogysem akar mûködni. 😞

Montly
Sziasztok!

Battle.net-en játszok a Frozen Thon-al. Amikor kreálok egy custom gamet akkor elég nehézkes a frissités, mivel a slotokat ki-be kell kapcsolni. Láttam egy gyereknél, aki kreált, hogy valami autorefresh progit használt. Meg akartam kérdezni, hogy mi a neve a proginak de nem válaszolt. ha valaki tud valami mûködõ autorefresh progit, ami a slotokat autómatikusan frissíti az váaszoljon már pls! 😊

Exigonál most a hivatalos szerver nem müködik. De volt már ilyen leállás, próbálkozni kell, elõbb-utóbb jó lesz.

gecc
1000 fééle oka lehet, nálam most az Armies of exigo nem akar csatlakozni a netre; ha van másik winyon telepített op. rendszered probáld azzal is.

John Cena
hellosztok akarok Warcraft 3ban a Regin of Chaos-ba BATTLE.NET -hez csatlakozni de hibát ír ki! ezt írja léccives mondjátok meg mi a hiba!!!

UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET

You may be trying to connect to an invaild battle.net server. If you are using a modem. You may need to manually connect to the internet befoe connecting to battle.net

gratulálok<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

John Cena
56 asszem!