WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi ez, de az biztos hogy kamu...
csak SANYIX😊 tök jó Vasárnap már 99,9% hogy mek kapom ha nem nem tom mit csinálok szülõkkel! EUROPARKBA vesszük majd meg😊 11 lessz meccsem azt ahogy haza érek neki állok össze szerelni! és Minden szart Fel instalálni! meg stb.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ha ugyanannyiba kerülne, akkor egyértelmûen NE-et, vagy UD-t választanék. Amúgy sajnos ez papírdobozos, ami kevésbé tartós, meg most látom, hogy az utólagos kiadás (w3+tft egyben) olcsóbb egy ezressel(3950ft), mint külön a w3, és a tft.
No nem mintha nem lenne tökmindegy milyen a borítója... =)
Vmelyik áruházban láttam Orc borítósat is. Eredetileg olyat akartam, de késõbb mikor vettem már sehol nem lehetett kapni.
Volt mind a négy fajjal borító, de még a papírdobozos verzióból. Hogy Mo.-ra bejött-e mind, azt nem tudom, szerintem akkor nem.
nekem is az van más nincsn nem??<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#pardon1>#pardon1><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem a borítón Human van, magán a CD lemezen Orc. Miért?
Na jó akkor lemondok a battle.net-rõl de ha valaki tud segíteni azért írjon.<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
Na mostmár azt írja ki hogy invalid cd key ,most mit csináljak?Pedig a játék eredeti.<#gun>#gun><#gun>#gun>
ja és a WC3an belül hol lehet Privát vagy Public servert csinálni?? de inkább Public!!!
JA és a játék eredeti.Van tûzfal.És nincs olyan Peer Guard vagy hasonló program.
Esetleg ha valaki leírná hogy hol kell a battle.net weboldalon belül csatlakozni akkor talán sikerülne.<#circling>#circling>
sebessége 1MB
chello
Hello all! Nem tudok csatlakozni a battle.net-hez ezt írja ki mindig.You may trying to connect to an invalid Battle.net server.If you are using a modem,you may need to manually connect to the internet before connecting to Battle.net.
Pls<#help>#help>
Minden nap próbálokzok de mindig ezt írja ki.Help!!
Pls<#help>#help>
Minden nap próbálokzok de mindig ezt írja ki.Help!!
szopás van😊<#finom>#finom><#banplz>#banplz><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
Hát nálam még mindig szarakszik az sg fórum, nem tudok privátban üzenni!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Le kreténykedtem az MSN-t,ezt a gyökér e-mail cimet kell majd elküldenem amit adott?Azért a Skype jobb.<#fejvakaras>#fejvakaras>
8-9 vaygunk néklüled😊 és szerintem szedle az MSN-t😊 könnyebb használni!
Miért is ne,de most warcraft3 vagy frozen throne?<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
nem mert lessz New gépem azt remélem hogy azon jó lessz😄😄 vágod a logikát?😄
<#confused>#confused>egy pár napja még csatlakozni sem tudtál a Battle-NET hez ,mostmeg egybõl klánt szervezel?<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kinek van Klánja a WC3 ban??? azért kérdem mert akarunk Spanommal Klánt csinálni és asszem 10 ember minimum kell szóval akinek van MSN-e és akar Clanba csatlakozni és meg van neki a GAME😄 akkor Küldjetek Privát üzit oks!😊
ÁÁÁÁÁ várom az új gépemet😊 Remélem el indul majd vagy valakit nagyon el verek ÁÁÁÁÁÁÁ😄
WarcrafAutorefresh.exe
Ez a progi elvileg autorefresht végezne a slotokon, de valahogy sehogysem akar mûködni. 😞
Ez a progi elvileg autorefresht végezne a slotokon, de valahogy sehogysem akar mûködni. 😞
Sziasztok!
Battle.net-en játszok a Frozen Thon-al. Amikor kreálok egy custom gamet akkor elég nehézkes a frissités, mivel a slotokat ki-be kell kapcsolni. Láttam egy gyereknél, aki kreált, hogy valami autorefresh progit használt. Meg akartam kérdezni, hogy mi a neve a proginak de nem válaszolt. ha valaki tud valami mûködõ autorefresh progit, ami a slotokat autómatikusan frissíti az váaszoljon már pls! 😊
Battle.net-en játszok a Frozen Thon-al. Amikor kreálok egy custom gamet akkor elég nehézkes a frissités, mivel a slotokat ki-be kell kapcsolni. Láttam egy gyereknél, aki kreált, hogy valami autorefresh progit használt. Meg akartam kérdezni, hogy mi a neve a proginak de nem válaszolt. ha valaki tud valami mûködõ autorefresh progit, ami a slotokat autómatikusan frissíti az váaszoljon már pls! 😊
Exigonál most a hivatalos szerver nem müködik. De volt már ilyen leállás, próbálkozni kell, elõbb-utóbb jó lesz.
1000 fééle oka lehet, nálam most az Armies of exigo nem akar csatlakozni a netre; ha van másik winyon telepített op. rendszered probáld azzal is.
hellosztok akarok Warcraft 3ban a Regin of Chaos-ba BATTLE.NET -hez csatlakozni de hibát ír ki! ezt írja léccives mondjátok meg mi a hiba!!!
UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET
You may be trying to connect to an invaild battle.net server. If you are using a modem. You may need to manually connect to the internet befoe connecting to battle.net
UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET
You may be trying to connect to an invaild battle.net server. If you are using a modem. You may need to manually connect to the internet befoe connecting to battle.net
gratulálok<#banplz>#banplz>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"