6256
-
Sith #667 ÉN arra gondoltma hogy picit sok lesz a varázslatokkal ilyen olyan speckókkal megáldott egyésg. Nekem hiányozni fognak a footmanek -
#666 ezt most nem ertem :) ha egy egyseg erdekes akor szar a jatek?? akor jo ha tök erdektelen tucategysegek vannak lehetöleg minden oldalon ugyanazok mas szinnel?:) vagy mi? -
Sith #664 Látni még nem láttam, és játszani se játszottam vele, tehát ez csak az előzetes véleményem. jobbára honalok alapján. A videók szokás szerint szépek meg minden, de atól félek hogy a játék el lesz szúrva. Szép grafika, meg minden, de érdekesek lesznek az egységek és ez szerintem a hangulat rovására fog menni. -
#662 a net hozaferesnek semmi köze a jatek akadasahoz, ez nem kvék hogy ha te laggolsz a masik elönyben van...
a masik meg az hogy a felbontasnak sincs semmi köze a netkapcsolathoz. ja es egy 56K s modemmel 3v3 tökéletesen lévezhetően játszható. -
Taszi #661 Ez a game meg ebben az evezredben megjelenik? Vagy mit kell anyira varni? -
#659 Ranger ok akkor nektek nemakad, legyetek buszke gepetekre. (Bar furcsa mod ugyanilyen konfiggal, csak GF2-vel, es dupla ennyi rammal, ismerosomnek akadt (Winxp, legujabb driver, minosegi cuccok gepbe)). Szal na, nektek akkor valmiert szerencsetek van. -
#658 Hangsúlyozom ismét:nem akad mindenkinek a game,még 40 résztvevős csetepatéknál sem.A haveromnak és nekem sem.256mb ram,geforce256 ddr,athlon 1000mhz.NEM AKAD,1280x1024 minden fullon.Elég rég nyomom a pc-t,hogy tudjam,milyen mikor akad valami.A War3 nem akad!Aki nem hiszi,szépen ír egy mailt,és eljön megnézni a saját szemével!Op.winXP professional. -
#657 Mindenkinek szaggat nagyobb csataknal a game, de iszonytatoan! - nem kell megijedni, vegelesen finomitanak majd rajta!
fucko: 2x agp akkorat nem valtoztathat a dolgokon! Vard meg a veglegest, ha ott is szaggat nagyon, akkor bizony cserere lesz szukseg :((
Tyb: igaz, nagy csataknal minenkinel szaggat, talan a legizmabb gepeknel is.
A link: http://www.warcraft3.hu/#622 :) -
Mester #656 Nálam azért akad mert egy 416os celeronom van csak... -
fucko #655 Cad lehet az hogy azert docog nekem annyira (640x480,minden minimum,akar 2v2-ben)mert az alaplapom csak2xes agp-t engedelyez? -
BaliHB #653 csak szar volt a link, mert amire mutat, azt már rég olvastam. -
BaliHB #652 http://warcraft3.gamekapocs.hu/622
elvileg ez a leírás van a k6-2-khöz, de erre nekem semmi sem jön be. -
#651 Bali az új leiras a warcraft3.hu -n - ami mar napok ota ott van - megy, ha neked nemmegy, akkor nallad van a hiba, mert en bizony nem egy amd-sel talalkozatm mar bnetd-n, es jatszottam is veluk.
1.04-t sehonnan nem lehet levakarni, es amig nem adja ki blizzard nem is lehetlesz... es ha tegyuk fel meg is lesz, erdemes megvarni hozza a torest. -
#650 Valakinek sikerült már LAN-on nyomni?
1.04 patchet honnan lehet levakarni?
-
BaliHB #649 Emberek!
Nálam azért akad a war3, mert egy kurvaszar alaplapom van: Acorp - Ali (ez hozzáértő körökben hirhedten szar)
Én sosem voltam Harkór StarCraft-os.
Mindíg is tudtam, hogy mi a hibám, mégis mindíg lassú és béna voltam.
Én egyébként sem azt mondtam, hogy engem vertek meg kevés egységgel, vagy hogy értettétek férre.
Biztos nagyon jó és élvezetes a War3, de nem várhatjátok el tőlem, hogy himnuszokat zengjek róla, amíg nem tudtam kipróbálni.
Valaki viszont leírhatná, hogy hogyan kell k6-2-n beindítani, mert a http://warcraft3.gamekapocs.hu/ -n elvileg van egy leírás, de gyakorlatilag nem jön be.
Gf2-re meg ha rárakom a legújabb detonátort, akkor nem ad képet, úgyhogy annak lőttek :(
Azér remélem, hogy az 1.04-el már jobban fog menni a war3, meg azt is remélem, hogy sikerül venni egy abit alaplaot a procimhoz (a mostani acorp-ali-ról csak annyit, hogy a 2 memóriát rakok bele, akkor már állandóan fagy, pedig lenne még egy 32-esem a 128 mellé )
Najó:
Ha valakinek a lelkébe tiportam a véleményemmel, attól bocsánatot kérek. Nem akarom, hogy megint a biztonságiőr szindróma lépjen föl }:(
-
fucko #648 Tyby,kene a te gf2 drivered,mert mar kikeszit ez a szar.Nekem meg jo is a gepem,megis kurvara akad,kiprobaltam 2 drivert nem volt valtozas,szoval help plz! -
#647 Szerintem irjatok xtram warez tulajoknak.
Tyby: komoly? - hat sztem nagyobb mecset akkor meg nem jatszottal, mert ha megindul egymasnak 3-3 faj akkor bizony ott a legerosebb gepek is szaggatnak, foleg ha sok repulo egyseg + varazslas is van.
Egybknt tenyleg mindenhol kezd az a kep kialakulni, hogy arny elfek az egyik legutosebb faj... remelem erositik emberek+orkok legvedelmet kov patchbe, mert arnyelfek repulos naszadjai ellen egyszeruen tehetetlenek, vagy csak igen nagy aldozatok aran :( -
Ebola #644 Szerinted en mit kerestem ... #633 ...
Szedem ujbol az egeszet ...
innen
De az elso rar-bol erdemes kiszedni a toreseket... -
Ebola #641 Köszi! Rendes vagy, de nekem 20Mb-es feilek kellenenek... :( -
#640 Bocs elirtam ...
15 MB filek
rar + 0-15ig (15 os : 11.940kB)
remelem igy ertheto:)
-
Ebola #639 Hmmm? 15 x 45 ... egy egesz CD?
En ugy tudtam, hogy ugy kb 260Mega. Nem? -
harcu #638 Próbálkozzál a www.extra,hu/vipera2 oldalon. Ott a W3 béta mindössze 14 file. -
#637 Udv
nekem nem a http://free.x3.hu/xtreamwt1 oldalrol van.
45 Mb filek 15 db ha ebbol kell akkor irj mailt. -
Árnyvadász #636 Mondjuk ez tényleg rossz. Remélem segítenek, bár a pénteki nap eléggé kihalt szokott lenni. Azért kitartás! -
Ebola #635 Salut! Rulz-rulz de pont az utolso filet nem tom leszedni... tudod milyen bosszantooo? -
Árnyvadász #634 Nem is tudom, hogy az Ebola egy kor vagy a Warcraft.... :)) Mindesetre mindkettő nagyon RULEZ annyi szent! Hi Rolcsi.... -
Ebola #633 Meg van valakinek a http://free.x3.hu/xtreamwt1/ -es cimrol a Warcraft III. beta utolso 12. rar-fileja?
Igazan hálás lennek a irna ide, vagy dobna egy Emilt...
Koszike! -
#632 elfeknel egy kis letszamu jol összereakott csapat is ütökepesebb mint 11 footman+hös az embereknel :) -
#631 a geforce2 d is valami herelt mx400 vagy mx200 lehet a geped tobbi tagjabol kiindulva, ennel egy sima g1 ddr is gyorsabb...
128 mega... hmm kb masfel eve igencsak kevesnek szamit.
es mint irtak is ez BETA tele hibakkal, és optimalizacio hinnyal, de mar most megmondom hogy a veglegeshez a 600 as proci tuti kell majd. -
#630 A Orcoknal es embereknel kozepes a kifejledseg a Undead-eknel hamar lehet csinalni egy kissbeb hadsereget gond nelkul de a NightElfeknel mig csinalni egy rendes csapatpt eltart kicsit.
Vajon nem adnak ki hamarosan valami uj Multi Mapeket?:))) -
#629 Igy van, 450 proci mar eleg kicsi mit mondjak, ma mar 20 ert kapsz 1 ghz cel2-t! Ram is eleg keves, mert par honapja meg 10ert vettem 256-t! - szal akkor kellet volna veszegetni rammot, procit meg most is le7.
Bali az ellennek miert volt tobb egysege "ugyna olyan jo" - nyilvan ha tobb volt akkor megvert, de annak hogy neki tobb volt neked kevesebb valami oka van!
War3ba is lesz idojaras, csak multiba nemsok ertelme lenne (eso, ho stb). Legalbbis beta multiba semmikeppen. Es hogy sokkal szebb lene, vagy hogy szebb lenne nemtom... -
#628 Egybknt erdekes, hogy sokan alazzak embereket, pedig sztem meg kene neznetek pl paladin feltamasztas fovarazslatat, vagy a lovagokat :) - nem akarmik az tuti! -
BaliHB #625 2 dolog.
1. Sokat sc-ztem. Hiába vannak jó embereid, ha a másik ugyan olyan jókkal jön, de sokkal. Az sc-ben a mennyiség számít, csak a lamák ellen nem.
2. Nekem ne mondjátok, hogy milyen jó a war3, mert amíg nem tudom úgy elindítani a gépemen a war3-at, hogy ne akadjon, akkor mi a francra megyek azzal, hogy milyen jó, mikor a br 2x annyi efektel fut gyönyörűen (és ott meg van időjárás a war3 napszakaihoz képest).
A war3 lama játék, egészen addig, amíg meg nem tudják csinálni, hogy egy gef2-vel felszerelt gépen fusson, mert az a 450-es proci és a 128mb memó nem olyan kevés. -
#623 na ezt erösen megkerdöjeleznem...
ezekszerint ti tenyleg keveset sc z tetek...
-
#622 BaliHB az üzeneteid alapján igen keveset Starcraftoztál és Warcraftoztál bármelyik epizóddal.SC-ben 20 emberedet vagy 20 másodat aláznám 2-3 egységgel.De a Warcraft3-ban is valami ilyesmi történne könnyen.Akkor mit írnál?Hogy nem a mennyiség számít?mert igaz lenne,tényleg nem az számít! -
#620 nah letöltöttem, de addig inkább el se indítom, amíg nincs meg minden pecs hozzá (+bnet emu vagy mi), valaki linkelje mán lécci be ide mindent, ami kell hozzá. nagyon thx -
#619 BAli: hogy mondhatesz ilyet hogy mennyiseg war3-ban??? - ahol kiscsoportokkal kozlekedik az ember, es nagyon is fontos a csapat osszeallitas... akarcsak SC-ben. Jatszottal te egyaltalan veluk? -
BaliHB #618 http://www.supergamez.hu/kep/2002_01/battle_realms_bemutato_08.JPG
Szerintem ez nem körülményes.
BR-be az a jó, hogy a blizzardos stratokkal ellentétben nem az embereid mennyisége, hanem a minősége számít.
A War3-ban hogy kell a kamerát mozgatni? -
#616 thx -
#615 laikus: nem kell kiirnod cd.re - ha felraktad installt, onnantol kezdve nem kell egyaltalan se cd- se install konytar.