6256
-
TneX #737 Király a játék,Blizzard hozta a formáját,szerintem senki se fog csalódni benne. -
#736 Igen fentvan,tobb helyen is... :P -
#735 Na? Fenn van már valahol? -
#734 HARDWIRED
Warcraft III.: ARANYLEMEZ!
Dixie Flatline, 19:49 - Játék: RTS - (18 komment)
(Shacknews) A tegnapi pletykát megerősítette a Blizzard mai bejelentése, miszerint hivatalosan is vízre bocsátották a Warcraft III. aranylemezét! Már csak pár nap és újra fogva tartott orkokat ültethetünk a katapultba, hogy a gonosz, csatamezőn hadonászó sötét elfek még a vizes árok előtt fűbe harapjanak :)). A megjelenési dátum: július 3.
Most végre én is megtudhatom , milyen is ez a játék , ha már nem bétatteszteltem , mint itt egyesek . -
#733 06/12/2002 Age of Wonders 2: The Wizard's Throne Razor 1911 [xx/34]
Na ugye , hogy megmondtam ! :))) -
djcom #732 Lesz még Syberia is!
-
#731 nekem igen!!!!! persze a warcraft3-at is várom mint állat! -
#730 Hát ez a fajta autós játék nem az esetem . :)
Valami még ? -
#729 GRAND PRIX 4 -
#728 Hát ez a hónap tömör gyönyör lesz eddig . :)
NWN , WARCRAFT III , AGE OF WONDERS 2 ( még ma letölthető lesz !!! ) , ARX FATALIS , ... mi lesz még itt ?!? -
djcom #727 Ezt nézzétek!
Warcraft 3 Gold? - [ 1:56 12/6 2002 john_d PC News ]
EBGames.com has posted up a notice on their homepage stating that Blizzard's long awaited RTS, Warcraft III, has gone gold and is available for pre-orders. No confirmation or announcement has been made yet by Vivendi or Blizzard.
-
#726 gondolod ha megjelenik csond lesz korulotte? :D -
#725 Még nem. -
#721 ha esetleg még nincs meg akkor nézd meg a www.filemirrors.com on w3b_103.exe néven -
#720 általában az iso-k mellett szokták tárolni,legalábbis nekem úgy volt -
#717 www.warcraft3.hu minden itt van ami kellhet -
settlers4 #715 war3loader rel kell indítani -
#714 na ok már megvan csak akkor nemtom miért azt írják hogy a war3.exe-vel indítsam -
#713 kicsit későn, de: letöltöttem, futtattam, telepítettem, megcsináltam mindent és mégse tudok csatizni se a barnushoz se máshoz, mi lehet a baj? lehet hogy mégiscsak velem van gond? ennyire azért még _én_ sem lehetek hülye... -
settlers4 #712 Most voltam fent a barnuson semmi gond :) -
#708 Lenne egy óriási problémám. Feltudok menni a barnus.hu-ra, de nem tok beloginolni, mert kiir vmit és isconnectel. Nem tudja vki miért? -
#703 Az nincs benne... -
#701 Ahm nos nekem nem tudom miert nem akar man indulni a gama... siman elinditom a Loadert majd jon egy fekete kep es ugy marad... mi a teendo ?:(( -
Eperzselé #699 ... és hol lehet letölteni? Valaki megdobhatna egy emillel ...
ThX: Eper -
Eperzselé #698 Na hol lehet a neten nyomulni? -
#696 CAD, bezártak már márc. 3-án...
EGyébként nekem is hiányzik a 12es,nem tud valaki egy linket rá ? -
#694 Ja eleg sokan irtak, hogy gaz a extremes dolog... csak tudnam hogy aki onna szedte le miet nem irt nekik egy mailt, ok felteszik es annyi.
Mas: kijott 1.12 patch loader-... de 1-2 oraja mar a v2-s is ami orvosolja a win9x/me.s problemakat! - letoltesi hely :) - sztem tudjatok, aki nem az a jatek neve utan tegyen egy .hu-t :). -
BaliHB #693 Nekem lejött onnan az egész, valószínűleg az extra törölte pont a 12-es fájlt.
Úgyhogy ne velem üvöltözz és gorombáskodj, hanem az extrásokkal. -
BaliHB #691 http://free.x3.hu/xtreamwt1/ -
BaliHB #689 Feltöltöttem 2 War3beta CDcover-t.
Azért ezekkel csinosabban néz ki a cd :)
itt van:
http://www.tar.hu/balihb/w3b_covers.ZIP
Az ISO-ról meg:
Amint lesz adsl-em bejárok pár külföldi warez szájtot BR és Ballistics ISO-k után kutatva. -
OPM #688 Teljesen igazad van! Marmint ami a BR-t + a War3 -mat illeti :)
A csatak sokkal jobban vannak megcsinalva a Battle Realmsben, ha ilyen lenne a warcraftban is, akkor tenyleg nem nagyon lehetne utolerni...
Egyebkent az ISO (BR) nekem is nagyon kellene... -
#687 Akit erdekel: kijott az 1.11 patch stable patche ... tudjatok hol kell keresni az infot :). -
#686 LBeaveis: ha csak szorakozol, akkor nem vicces a dolog. de ha nem: I've aleady sent a mail yesterday, it was contain the english site ulr, check it out! -
BaliHB #685 Kipróbáltam újra a war3-at.
Most alig akadt az alap beállításokkal. Csata közben szaggat, mint a szél, de az mind1.
Jó játék ez a war3 (bár eddig csak multiban probáltam).
Szerintem a Liquid-nek (BattleRelams) és a Blizzard-nak (war3 :) együtt kéne dolgoznia, és akkor egy olyan pöpec kis RTS-t kapnánk, hogy a többi csak kullogna a nyomában.
War3 és BR rulz (csak adjon valaki egy BR iso linket vagy egy eredeti exe-t, ami crackeletlen). -
#682 Errol van szo :) -
#679 azazel_lusta: www.warcraft3.hu -ra esetleg nezz el, ott minden megvan (kiveve warez iso!). -
Taszi #677 Silver: http://free.x3.hu/xtreamwt1/
A Game / ISO -ban van ha meg nem toroltek -
#674 Hat hidd el sok varazslat nem fog elveszni... alig hasznal az ember varazslatot, es nem is tunik olyan soknak amikor jatszik az ember... sott. -
#671 meg kb 2-3 napig utana mar mi is installalhatjuk :) -
#670 mire gekapod cdn lentvan modemmel is... 2 este alatt leér. több ismerösöm is modemmel toltotte le.