6256
  • TneX
    Király a játék,Blizzard hozta a formáját,szerintem senki se fog csalódni benne.
  • NeoMaN
    Igen fentvan,tobb helyen is... :P
  • Lazarus
    Na? Fenn van már valahol?
  • skorpio7
    HARDWIRED

Warcraft III.: ARANYLEMEZ!
    Dixie Flatline, 19:49 - Játék: RTS - (18 komment)

(Shacknews) A tegnapi pletykát megerősítette a Blizzard mai bejelentése, miszerint hivatalosan is vízre bocsátották a Warcraft III. aranylemezét! Már csak pár nap és újra fogva tartott orkokat ültethetünk a katapultba, hogy a gonosz, csatamezőn hadonászó sötét elfek még a vizes árok előtt fűbe harapjanak :)). A megjelenési dátum: július 3.

Most végre én is megtudhatom , milyen is ez a játék , ha már nem bétatteszteltem , mint itt egyesek .
  • skorpio7
    06/12/2002 Age of Wonders 2: The Wizard's Throne Razor 1911 [xx/34]

Na ugye , hogy megmondtam ! :)))
  • djcom
    Lesz még Syberia is!
  • ubi
    nekem igen!!!!! persze a warcraft3-at is várom mint állat!
  • skorpio7
    Hát ez a fajta autós játék nem az esetem . :)
    Valami még ?
  • ubi
    GRAND PRIX 4
  • skorpio7
    Hát ez a hónap tömör gyönyör lesz eddig . :)

NWN , WARCRAFT III , AGE OF WONDERS 2 ( még ma letölthető lesz !!! ) , ARX FATALIS , ... mi lesz még itt ?!?
  • djcom
    Ezt nézzétek!

Warcraft 3 Gold? - [ 1:56 12/6 2002 john_d PC News ]
    EBGames.com has posted up a notice on their homepage stating that Blizzard's long awaited RTS, Warcraft III, has gone gold and is available for pre-orders. No confirmation or announcement has been made yet by Vivendi or Blizzard.
  • Laalee
    gondolod ha megjelenik csond lesz korulotte? :D
  • Dikkma
    Még nem.
  • hun-ter
    ha esetleg még nincs meg akkor nézd meg a www.filemirrors.com on w3b_103.exe néven
  • DeXoSZ
    általában az iso-k mellett szokták tárolni,legalábbis nekem úgy volt
  • hun-ter
    www.warcraft3.hu minden itt van ami kellhet
  • settlers4
    war3loader rel kell indítani
  • hun-ter
    na ok már megvan csak akkor nemtom miért azt írják hogy a war3.exe-vel indítsam
  • hun-ter
    kicsit későn, de: letöltöttem, futtattam, telepítettem, megcsináltam mindent és mégse tudok csatizni se a barnushoz se máshoz, mi lehet a baj? lehet hogy mégiscsak velem van gond? ennyire azért még _én_ sem lehetek hülye...
  • settlers4
    Most voltam fent a barnuson semmi gond :)
  • magus
    Lenne egy óriási problémám. Feltudok menni a barnus.hu-ra, de nem tok beloginolni, mert kiir vmit és isconnectel. Nem tudja vki miért?
  • Sephi
    Az nincs benne...
  • Sephi
    Ahm nos nekem nem tudom miert nem akar man indulni a gama... siman elinditom a Loadert majd jon egy fekete kep es ugy marad... mi a teendo ?:((
  • Eperzselé
    ... és hol lehet letölteni? Valaki megdobhatna egy emillel ...

ThX: Eper
  • Eperzselé
    Na hol lehet a neten nyomulni?
  • DeXoSZ
    CAD, bezártak már márc. 3-án...
    EGyébként nekem is hiányzik a 12es,nem tud valaki egy linket rá ?
  • CAD
    Ja eleg sokan irtak, hogy gaz a extremes dolog... csak tudnam hogy aki onna szedte le miet nem irt nekik egy mailt, ok felteszik es annyi.

Mas: kijott 1.12 patch loader-... de 1-2 oraja mar a v2-s is ami orvosolja a win9x/me.s problemakat! - letoltesi hely :) - sztem tudjatok, aki nem az a jatek neve utan tegyen egy .hu-t :).
  • BaliHB
    Nekem lejött onnan az egész, valószínűleg az extra törölte pont a 12-es fájlt.
    Úgyhogy ne velem üvöltözz és gorombáskodj, hanem az extrásokkal.
  • BaliHB
    http://free.x3.hu/xtreamwt1/
  • BaliHB
    Feltöltöttem 2 War3beta CDcover-t.
    Azért ezekkel csinosabban néz ki a cd :)
    itt van:
    http://www.tar.hu/balihb/w3b_covers.ZIP

Az ISO-ról meg:
    Amint lesz adsl-em bejárok pár külföldi warez szájtot BR és Ballistics ISO-k után kutatva.
  • OPM
    Teljesen igazad van! Marmint ami a BR-t + a War3 -mat illeti :)
    A csatak sokkal jobban vannak megcsinalva a Battle Realmsben, ha ilyen lenne a warcraftban is, akkor tenyleg nem nagyon lehetne utolerni...
    Egyebkent az ISO (BR) nekem is nagyon kellene...
  • CAD
    Akit erdekel: kijott az 1.11 patch stable patche ... tudjatok hol kell keresni az infot :).
  • CAD
    LBeaveis: ha csak szorakozol, akkor nem vicces a dolog. de ha nem: I've aleady sent a mail yesterday, it was contain the english site ulr, check it out!
  • BaliHB
    Kipróbáltam újra a war3-at.
    Most alig akadt az alap beállításokkal. Csata közben szaggat, mint a szél, de az mind1.

Jó játék ez a war3 (bár eddig csak multiban probáltam).

Szerintem a Liquid-nek (BattleRelams) és a Blizzard-nak (war3 :) együtt kéne dolgoznia, és akkor egy olyan pöpec kis RTS-t kapnánk, hogy a többi csak kullogna a nyomában.

War3 és BR rulz (csak adjon valaki egy BR iso linket vagy egy eredeti exe-t, ami crackeletlen).
  • CAD
    Errol van szo :)
  • CAD
    azazel_lusta: www.warcraft3.hu -ra esetleg nezz el, ott minden megvan (kiveve warez iso!).
  • Taszi
    Silver: http://free.x3.hu/xtreamwt1/
    A Game / ISO -ban van ha meg nem toroltek
  • CAD
    Hat hidd el sok varazslat nem fog elveszni... alig hasznal az ember varazslatot, es nem is tunik olyan soknak amikor jatszik az ember... sott.
  • Laalee
    meg kb 2-3 napig utana mar mi is installalhatjuk :)
  • Laalee
    mire gekapod cdn lentvan modemmel is... 2 este alatt leér. több ismerösöm is modemmel toltotte le.