6256
-
#1165 Az isobol mar csak 17 fajl van, de nekem szar modememmel, az meg 3-4 nap jajj :(. Mar nagyon varom, elo is veszem addig a regi warcraft2-t. -
DuriBumi #1163 ha nem igy van bocs -
DuriBumi #1162 Azt hiszem igy kell : Átmásolod az exét és reget /oprendszertől függ melyiket/ reget elindítod elvégzi a dolgát...utána a WC3-mal indítod a játékot...ha elndult a Battlenet gomb mellett van egy pici gomb...nyomd meg és ott válaszd a barnus-t...utána mehet a battle net -
DuriBumi #1158 köszi -
DuriBumi #1155 Na de hagyjuk -
DuriBumi #1154 Na talán igy felfogod hogy mit akarok kérdezni...elindítom a warcraft3-at belépek a barnus szerverére és látok 3 szervert. Ahhoz hogy megtudjam van-e még szabad hely és hogy éppen kik akarnak játszani csatlakoznom kell a játéhoz.A kalin pedig indítás után látom a játékokat és a átékosokat. -
DuriBumi #1152 mit nem értesz...a kalin látom hányan vannak a szerveren van-e még hely és azt is hogy kik vannak bent...a barnuson is?
-
Mihail #1151 Na megyek a barnusra... -
Mihail #1150 nem is kell föltenni elég ha a servernek megvan.
Kalin kérdezd meg egy külfölditől, de holnap asszem utánna nézek. -
Mihail #1149 az egy mod -
Mihail #1147 A kali-n csak a tower defense mod jó. -
Mihail #1146 A www.barnus.hu-ról lehet a legtutibb multit beállítani! -
DuriBumi #1144 Légyszi áruld el honnét tudom van e még hely a szerveren és kik vannak bent.magyar Battle.net ebbe -
#1141 ja nem Anyám tolti, az csak olyan indulatszó szeruseg volt :D -
#1140 Anyám most tolti a 19-es fajlt a 48-bol, de mar nem birok varni, de hetfotol mar nem lesz net, mert nem lesz kedvezmeny, de amig letoltene, az meg egy het minimum lenne modemmel . Szerintetek megiratni meg tudjak mar jobb helyeken? remelem... Ja ha valakinek segitsegre van szuksege egy problemas palyaval kapcs., akkor inkabb olvasson vissza, mert minden nehez palya megoldasa le van mar irva itt valahol. -
#1137 De birtam hogy amikor a jatekban meselte el a Profeta a hosoknek hogy o nyitotta meg az Dark Portalt hogy akkor ott votlak a hajok a 2 esbol a palyan:))) Rohej lenne ha a hamarosan megjeleno Add-On ba hajokat is bele raknanak!!! :)) -
#1134 huha, kezdek berezzenni hatalamdtol :D -
#1133 ember... ez a jatek kerva hoszu... de vegre eljutottam az utcso palyara:) Hamarosan majd jaccom ish csak man elegem lett a rohadt demonoktol... -
#1130 ja:)
ma játszottam 2v2t csávókám 15perc utan megkérdezi melyikbol jon a katona. mondom barrack. erre nm épit. 20perc utan ramjonnek 2en. odajon 20perc utan1 griffel helpelni. elment a kedvem mára:) -
#1129 3v3 volt :) -
#1128 ki ellen?:) -
#1127 végre nyertem először multiban a Barnuson :D
gg -
#1126 mert tudja a Starfallt. -
#1125 Blademaster :DD
flame az a CS topicban van :DD -
#1118 már megy a battle.net is a Barnus.hu szerverem és elég príma. -
#1113 orkoknál is van, majd a Witch Doctor :) -
#1112 Normalon jatszom, lehet csak fura az embertek meg az elohalottak utan mert azok gyorsan regeneralodtak, meg volt gyogyitas is. -
#1106 Ja de amúgy Arthas nagyságrendekkel jobb karakter volt a képességeiről nem is beszélve -
#1105 Na jó lehet de egyenlőre még vmi tanács kéne hogy hogy is jussak tovább mert hát nem nagyon megy mint már lentebb írtam, a villám meg tényleg jó -
#1103 Nem annyira nehéz az a pálya, mondjuk 2x én is meghaltam ott :)
az a lényeg, h. 1ütt kell vele támadni, amikor ő megy, de mindig kell hátrahagyni védőket+tornyokat.
legyapod az 1ik oldalsó ellent és rögtön megszerzed az aranybányát, innentől lesz pénzed, azt megy könnyen. -
#1102 Srácok valaki némi hintéssel szolgálhatna nekem orkok 3ik pályája, ahol a map tetején lévő goblin múhelyből kell 2 zeppelint elhozni, nademármost a higagyú ork hős akinek meg lett mondva hogy nyugi van állandóan zargatja szegény embereket ami után persze rajtam csattan az ostor és annyian özönlenek rám hogy nem tudok csak a védekezésre koncentrálni. Mellesleg miért mindíg az orokok a legsilányabbak tok lassan regenerálódnak gyógyítás nuku egy normális egységük nincsen a hőst is vhonnan az utcáról szedték mert a képességei elég gyengék mert pl a 2 farkast amit idéz még egy tacskó is leverné. -
DuriBumi #1101 nna Te aztán sokat jáccottál vele :) -
#1099 single t nem is nyomtam kizarolag custom map okat. -
#1098 csak a single már kicsit unalmas ;> -
#1097 elhamarkodtam mondtam velemenyt.EZ A JATEK KURVA JO!!! -
#1095 Te őrült! Fél vesémet odaadnám, ha már meglenne! :) 1ébként fél óra, és meglesz :-D -
gift #1094 -
gift #1093 Ne haragudjatok gyerekek, de ha jól tudom, európában még csak július 5-én fog megjelenni a játék! Hogy hogy mindenki már most játszik vele?
Na jó... ez hülye kérdés volt! Egyébként én még nem próbáltam. Ott porosodik berarolva a winyómon! Azért mindenkinek jó szórakozást! Hello -
#1092 OLVASD VISSZA a topicot, ott a válasz lejjebb vhol. -
#1091 SEGÍTSÉG!!! Az ork campaign chapter 5-jében tartok, a favágás utűni pályán, amikor a NE-ek megtámadják a bázist. NEM írja mi a quest! Mit kéne csinálnom? Ott a hőssel meg a kevés emberrel amit kaptam elindultam északra, catapulttal kiirtottam az erdőt, de utána vagy meghaltam, vagy elpusztult az összes épületem és mission failed! Jó irányba indultam? Egyátalán mit kéne csinálni? Valaki segítsen!