6256
-
#1090 Még jó, hogy nincs fokozat, így egyből a mély vízbe esünk!! ehe-ehe-ehe -
#1088 Hát igen ubi! Az elég durva! Főleg, ha két gép ellen játsol, az kb impossible-nek felel meg a heroes...Nem szabad gyorsan építkezni, hanem egy barack+kovácsműhely, és katonákat csinálj, meg tuningold őket(fegyver/páncél), talán túléled az első rohamokat... -
#1086 s milyen múvi van a végén ? megéri a szenvedést ? -
#1084 Állítólag, ha hardon végigvisszük, lesz valami ingame movie. Látta már valaki? -
#1083 Király! -
-
#1080 - Sérthetetlenség és egy ütéssel halálosztás: whosyourdaddy
- Teljes térkép látható: iseedeadpeople
- Azonnali győzelem: allyourbasearebelongtous
- Azonnali vereség: somebodysetusupthebomb
- Végtelen mana: thereisnospoon
-
#1079 sajnos igaz :D
amúgy végigvittem.
az uccsó pálya télleg nem okozott nagy gondot, maradt még 10 percem, amikorr az orkok is megmurdáltak, de azt simán kivédekeztem.
szép volt jó volt end -
#1078 nem csak akar :D -
#1077 még nem fejeztem be, most lájtolok, de még hosszú a nap :D
kéne mulitizni, azt is meg kell tanulnom, mert láma vagyok azt Lali le akar nyomni :D -
#1075 miért van az hogy custom game-ban 5-10 perc után a gép 5-6-os levelü muksikkal támad, én meg csak ippek hogy elkezdtem gyártani a katonákat??? 1 gép ellen játcok! -
#1074 köszi.
uccsó kérdés az lett volna, h. a server állandóan megy vagy csak időközönként ? -
#1073 de ertetlenek vagytok :D -
Lantee #1072 Jó reggelt!
Tegnap hazavittem a játékot, felinstalláltam, elinditottam...és leesett az állam!!! Ilyen hangulatos introja utoljára a Diablo-nak volt!
Elképesztően jó!!! Maga a játék nem hozott akkora változást, mint vártam volna, de a sztori, a grafika, meg az átvezető moviek nagyon faszák lettek!!!
Gratula BLIZZARD!!!! -
#1070 Nos, megtudná mondani nekem valaki hány campaign van? (nem kell részletezni csak a szám érdekelne) -
#1068 most már qrvára nem értem mivel alap mapok hiányoznak neki.
megnéztem, Custom Game-ben ott van mind, B.neten pedig nem találja.
valaki nagyon gyorsan segítsen... -
#1067 királyság, már be is mentem, csak :
nincs meg 1 map se, honna tudnám leszedni ?
be lehet menni spectatornak simán ?
folyamatosan megy a géming ? -
#1066 lejjebb már volt válasz vmikor.
szvsz le kell költözni 1 másik aranybányához, elverni a kék elfeket, megcsinálni az opcionális küldrtést, megvenni az összes Shreddert és mp-ek aladt +nyered a pályát azután, mert azok termelnek, mint az állat :) -
#1062 Okay, megnyugodtam :) -
#1059 Egyébként megjelent már valahol?
Nehogy vmi béta-isot töltsek le, mert magamhoz nyúlok! :) -
#1058 én meg már lassan végiviszem a gémet :D -
Kft. #1056 bazz kurva broadband nincs letöltésem és még mindig hiányzik 20 15Mb-os file hogy meglegyen végre az iso
egyébként ma voltam a media markt-ban és még meg se jelent a game -
#1054 utolsó ork pálya.
Gromor nem kell elcsalni, hanem be kell börtönözni abba a kis gömbizébe, ami Thrallnál van.
amúgy én 7. night elf pályán vagyok, ugye ez nem az uccso még ? -
#1053 nem, de ez 1 vicc, amit a pali most odaírt -
#1051 hehe! küldtél be pályákat Coine?
Amúgy ez ingyért akarják? -
#1049 De még mennyire, látszik csak most járhatsz ezen a fórumon
Amúgy szept. óta ez volt ez első progi amivel játszottam a gépen.
(UI : nem konzolozok mielőtt :) ) -
#1046 Köszi, olyan jól belelendültem, h. már a 6. night elf pályán vagyok.
jó a sztori :)
kíváncsi vagyok mi jön még :) -
#1045 hahahahaha.
PC GURU -
Blint #1041 Két felhívást tennék közzé!
Ha valaki birtokol, vagy tudja hol lehet letöltteni a full játékhoz MAP-eket, az írjon a [email protected] címre! Lényeges, hogy jó pályák lenyenek, ne valami sivatak pár fával és arany bányával, mert a PC Guru lemezujság CD mellékletére mennének ezek.
Ez lett volna az egyik felhívás, a másik:
Keresek olyan embereket akik hajlandóak lennének ingyen warcraft 3-al kapcsolatos angol szövegeket fordítani. Ezek egy része szintén a PC Guru, valamint a dest.gamespage.com és a warcraft3.hu web helyeken is megjelenne.
A jelentkezéseket szintén a [email protected] címre várom! -
#1036 probald meg visszavenni az fsb-t, lehet erzekenyebb a jatek a tuningra mint a tobbi -
#1033 custom game-ben még nem éltem 15 percnél tovább -
#1032 most vagyok Night elf 4. pályán.
Segítsetek !
Ellenem van 1 ork, 1 undead, 2 human és 1 korrumpált nightelf bázis és mind ellenem vannak.
Továbbá van összesen 2 db aranybánya.
Az elsőben van 1500 a másodikban 2000 pénz.
ötletek ?
-
#1031 jaja ez igaz, de csak 5 fát tudnak összeszedni a wispek :P
-
#1030 Nézd a jó oldalát is. Fa vágáskor nem fogy el a kivágandó fa, ha jól emléxek ;> -
#1029 hááát, azért ezt nem mondanám.
van rögtön az elején 1 intro, amit már régóta le lehetett szedni.
utánna van átlag 1,5 kámpányonként. -
#1028 Csütörtökre ha minden jól megy meglesz az iso, a fasza modemes kapcsolatommal!
1ébként sok videó van benne? -
#1027 NAH !
Vhogy elvette a kedvem a 4es és 5ös ork pálya a játéktól, DE utánna...hmm....nagyon állat és végre megszerettem az orkokat (minden fajt megszeretek vmikor vmiért :) )
Szal befejező ork pályák 6 felett + az outro félelmetes.
Most Nightelfekkel megyek a 3. pályán, amikor fel kell ébreszteni a druida srácot.
Amúgy bejönnek a Nightelfek, harmónia a természettel meg minden...ari :)
csak sajna gyengécskék az orkok ellen :(
-
#1026 jah, igen. war2.txt-hez be kell írni a cdpath-nál az elérési utat, így jó lesz -
DuriBumi #1025 Elindult valakinek ez a WC2 verzió? mert nekem nem megy...csak a mapeditorja -
#1024 nyah télleg jáccunkmájáccunmkmá :)
csinál vki servert ?