6256
-
Árnyvadász #1221 Tanulságos. Amúgy az élőhalottakkal nem rossz lenni. Csak gyengék egy kicsit. Egyedül a hulladobáló és a mészáros felfújt ad magára kicsit, mert szegény hulla Arthas-unk sem valami nagyon erős. Bár ez az Animate Dead, nagyon cool :) Kis piros zombi elfek :)) -
fucko #1219 Szedjed csak majd eljutsz legalabb addig mig kuplung,neki is a beta van fura hogy mar a orc kampanyt nyomja nem?:)) -
#1218 koooooooooool :DDDDDDDDDDDDDD
ez az skacox, gyűrjétek!!!!!!!!!!!!! -
rusland #1217 na mondjatok egy oldalt ahonnan lehet ezt szedni mert en most valami 250megas betat szedek -
fucko #1216 Ennyi telik tőled huhh?Akkor ezt is besorolom a gyenge pontjaid köze ha nem haragszol,de ah igen akkor is.Nemcsak szanalmas vagy az egesz elbaszott eleted miatt ,de mentalisan is retardalt vagy ,mondhatnank hölye embert az ag is huzza,de ahdd huzzon csak te kis fasz ,tudom eleted csucspontja hogy itt irkalhacc a forumon na meg a reggeli felkeles es a felismeres hogy meg muxik szerszam de vedd mar eszre mi van veled mer a vegen keső lesz.Nekem is vannak hibaim , de igy 12 evesen meg siman valtozhatok es valtozni is fogok,nemugy mint te(pl. leszokok a sok gepezesrol,inkabb maradok a nőknel)Te is probald ki kuplung jo ha van egy nőd,nemcsak mer dughatods hanem azer is mer jo:)Tom neked nem nagyon jonne ossze de jobb megprobalni,legalabb vmi rossz ciganyqrvat szedj mar össze. -
fucko #1214 Egyik:en fel eve cszek es meg mindig inkabb cszek minthogy 36eves fejjel a gep elott öljek egesz nap es razzam a faszom azsiai köver nőkre(nagy hülyeseg volt multkor elszolni magad)Masik:Azokban a sracokban több a kurazsi mint benned barmikor lesz,te majd 50 eves korodra felebredsz egy reggelen es eszreveszed hogy a gatyad hot gecies felorditassz:Success!!Meg ma is műxik,közbe azt nem veszed eszre hogy a gep az eleted es a szüleiddel lax meg mindig.Haaat ez lehuuzo lesz ,ugyhogy inkabb te kis szanalmas fereg nem is szidom tovabb a fejed mer van eleg bajod. -
fucko #1212 Na ne mar ki irt ide?Csak nem a kibaszott nagykepű fasz kuplung?Büdös a topic tőled bazz pedig ez egy topicnal igencsak furcsa.En beszeltem... -
fucko #1210 Nem is lehet ilyen nincs benne csak beszeled a hülyesegeidet amit bekepzeltel magadnak . -
#1205 megyek....lámulni :D -
#1204 na megyek is vissza barnusra jon valaki? -
#1203 multiztam is egyet iszonyat jo, es nem is ment olyan rosszul! -
#1202 haha, engem mindig 1 nightelf ellenfél öl meg starfall-al, majd meglátjátok a multipalyerben.... -
#1201 Szerintem az orkoknál még gyengébbek a nightelfek. NA, de egyébként az a legegyszerűbb ha nem gyógyítasz! Sok lúd disznót győz alapon... Egyébként a trolloknak ki lehet fejleszteni hogy gyorsabbban regenerálódjanak! -
#1200 VEGRE MEGVAN A JATEK!
Szerintem nagyon jo, a hetedik ember kuldetesen vagyok. Na megyek is multizni, legalabb jol levernek :D. Gyertek ti is a Barnusra!
Aquli -
#1199 Troll witchdoctorral gyógyítsd őket,egyszerre gyógyít akár 20 orkot is a legnagyobb bunyó közben is akár.Healingward.Tényleg jó gyenge...csak majdnem a legjobb gyógyítás az egész játékban -
gtom #1197 NA HALI MINDENKINEK! LEHET HOGY MOST UTOLJÁRA ÍROK IDE BE!(sajnos)sux MATAV
HAJRá BLIZZARD!
gtom voltam -
#1196 mindenki mond mindent...nem hiszek már senkinek sem, főleg a matávnak ;> -
#1195 Új vagy itt? vagy az egész számteches közösségben? Semmi értelme hazudni, ha irattad a w3-at, vagy letoltotted, mert mi is ugyanazt tettuk :D. Egyebkent nekem nincs cd-keyem, de a jatek cd-jén, razor könyvtárba van cd-gen, de ra is kereshetsz a www.gamecopyworld.com-on.
Aquli
azé ez lol... -
kuk@c #1192 Hi!
Egy cd-key kellene, mert a dobozát elhagytam.
Előre is köszi!
DuriBumi #1191 Augusztus 1-től szünik meg -
#1190 És a 150Ft-os kedvezménnyel mi lesz? ;> -
#1189 Hello! Mar csak 10 fajl van hatra az isobol. modemmel 2 nap...
De ha meglesz, akkor ...
Aquli -
#1187 Greg az orkok meg tényleg jók csak az a pálya kicsit szar volt meg a fakitermelős is de a többi nagyon bejött. -
#1186 Na srácok egy kis helpet pls. Nightelf taktika kéne mert hát hogy is mondjam elég silány népség egyenlőre még, mert van az a védő fa aki közelre csak akkor tud támadni ha feláll de ezt nekem kell csinálni szóval nem kóser a dolog. Na 3ik pálya jönnek az orkok mint állat nem bírok velük mert a hülye fák tok szarok a whispeket meg minden építkezés után újra kell gyártani. A hős miért olyan semmire való egy normális képessége nincs mert hát a baglyok aztán halálos ellenfelek bárki számára :) meg mi az a fa védelem visszaszámláló a 0-ra ér meghalok vagy mi? -
#1185 azer koszi! mondjuk mostma letoltom az iso-t inkabb. -
#1184 ...kár, hogy a linkek nem jók :( -
#1183 Meg is van!
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/nwo/html/newrips/warcraft3.html -
#1181 ...de pedig az nwo-n is fent volt még reggel... -
#1179 Akkor sorry....biztos a Warezcenteren volt... -
DuriBumi #1178 Ird le hogy csináltad -
#1176 plz help: elkezdtem tolteni a rescuewt-rol a w3 isot, le is jott a 31-es fajlig, es ratalaltam, hogy a hlc ftp-n is fenn van, onnan gyorsabban jon, de ott mas a neve (egyiknel mondjuk rzr-wc3.032, masik warcraft3-iso.r32) es nem tudom hogy ugyanaz-e, hogyha a hlc-rol folytatom, akkor ki tudom-e majd tomoriteni. de a meretuk ugyanaz. -
#1175 pontosan hol van? -
#1174 Bocs de itt nem talaltam a ripet a "New Rips" menupontban! -
#1173 http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/nwo
...innen letöltheted a RIP-et... -
#1172 WarCraft III: Reign Of Chaos (c) Blizzard
Released : Jun 15th, 2002
Game Type : RTS
Protection : SecuROM / Compression
# of Disks : 65 * 2.88mb -
#1171 Most sikerult letoltenem a 31-es fajlt, 16:42-tol -
#1170 A link nem jó, de hogy a class ripet csinált belőle, az még igaz lehet! Létszi akinek van valami fizetős warez-ftp-je, az derítse már ki hogy van-e ilyen, es hogy valami ingyenes helyről le lehet-e tolteni!
Elore is koszi minden modemes nevében!
Aquli -
#1169 es a Class csinalta. -
#1168 -==WARCRAFT III RIP==-
A http://portalz.warez.hu/ Gamez szekciójában, nem tudom hogy jó-e a link, szerintetek ez igaz lehet??? -
#1167 meg nem az egeszet :D 31-es fajl 85%, es most rohadt jol, 3,1-k/s-el jon ami nekem atomnak szamit :D de tenyleg. egyebkent cd-irom nincs, ugyhogy daemon tools, de meg is fogom iratni valakivel. nagoyn warcraft orult vagyok. mondjuk en nem jatszottam rohadt sokat a regiekkel, mert amikor az elso megvolt, akkor kb 8 eves voltam, es a batyam vegignyomta, en meg a feleig vittem kb, de batyamat mindig neztem game kozbe, wc2-vel mar en is sokat nyomtam, de imadom a vilagot.