6256
-
#1288 na csak tudok végre ma este gémingelni, féljetek :D -
#1281 Üdv!
Én végignyomtam, és el kell hogy keserítselek, nem lehet a Burning legionnal (persze élőhalottként te segítettél nekik) amúgy az összes faj ellenük van kb...Az utolsó Nightelf kampányban annyi arc jön ellened hogy elmegy majd a kedved tőllük -
fucko #1279 Ha nem erdekel,mit pofazol huhh?Tudom hogy joindulatu vagy es csak a tudomasunkra akartad hozni de engem ugyancsak nem erdekel a te mondanivalod ugyhogy csak teszek neked egy szivesseget:qrva anyad:),jo volt?:) -
DuriBumi #1277 Milyen szerver? -
#1275 most vagyok undead07. Hany palyas az elohalott kampany? megyek barnusra... -
fucko #1272 Mivan bazze nemlatom hogy irnal,csak itt nagy a pofad a mircen nem mersz beszolni!
:D -
fucko #1270 Hat mer muterektol kapod a pizt,1cceru nem?:) -
fucko #1268 Jo ötlet,nem szabad kimulni hagyni.Munkasember a faszt.Valld be hogy te is otthon döglesz mint en. -
fucko #1266 Mer nem valaszoltal:)Es megsetodtem,most könyöröghecc hogy visszalepjek:)) -
fucko #1264 En is ugyertem hujegyerek szökőkuttal a fejen:) -
fucko #1262 Hat meg sikreszegen egy trinyoval a szervezetben is latni lehet hogy a 2 jatek qrvara nem hasonlit egymasra -
fucko #1260 Tenyleg nem hasonlit a wc3 a br-re. -
fucko #1257 Na te kis kibelbaszott faszrago göreny,hogy nezne mar ki a wc3 ugy mint az a faszomverese battle realms ,ami meg seggtörlesre se jo mert nem wcpapirbol van?
Ahh inkabb ne.:) -
fucko #1255 Hat mitmondjak,qrvara nem.A battle realms sehol nincs a warcraft3hoz kepest se grafikaban se masban ,igaz nem is allitottatok hogy de:)
De meg csak nem is hasonlit hozza. -
Lolka #1253 Minden pálya után van video?
Egyébként még nem láttam a játékot de képek alapján a Battle Realm-re hasonlít a grafikája!?
Szerintetek jobb vagy roszabb? -
#1252 Csakis ISO!!!!!!! -
rusland #1251 na? -
rusland #1250 van olyan hogy ISO es va olyan hogy RIP melyiket toltsem hogy leygen video meg minden es lehessen CDrol install-alalni -
#1249 Még nagyon uj -
rusland #1248 pontosan mi? -
Xanyi #1247 Üdv mindenkinek!
Nem igazán játszok ezzel a játékkal, de most töltöttem le a RIP-et a barátnőm kedvéért, és lenne egy kérdésem!
Egész jó kis játék, de magyarítást nem tudtok véletlenül hozzá?
Ha nem, nem is lesz?
Előre is köszi!
Xanyi -
#1243 Ott asszem valamelyik szörny eldob egy kulcsot! Bocs, ha már nem időszerű, vagy nem jó! -
#1242 Na megyek barnusra nem jon valaki? amugy undead 4-edik misszional vagyok. -
Fat-R #1241 full fentvan a hlcompany ftp szerveren
a warez.hu-n megtalálod -
Fat-R #1240 na végre sikerült letöltenek már a human 3. pályán járok kb 45 perc alatt. -
rusland #1238 full-t nemlehet valahol? -
rusland #1237 nema nincs tobb beta:( ezert szedtem le:( -
rusland #1236 okes:) -
fucko #1234 Kuplung is a haverom csak flameltunk kicsit:)) -
fucko #1233 Hülye csak hülyültem:)) -
rusland #1232 mert nemtokvele nyomulni -
rusland #1231 na leszedtem a beta-t van kod egy rakassal
na:
nem kell letolteni valami batlle.net progit vagy valamit? -
rusland #1230 na errol bezselek -
fucko #1229 Mi van ?Most mi a faszert kell beszolni ki beszelt neked hmm? -
rusland #1228 nemtom kinek van igaza de tom hogy te kezdted fucko de telleg