6256
-
#1426 Akkor mondj egy helyet ahonnan le lehet tölteni a CloneCD-s ISO-t. -
#1425 Jó az -
#1424 Nem értem miért kellett elbaszni így a barnust hogy csak clonecd-s változattal lehet nyomulni :((( -
#1423 Honnan lehet letölteni az 1.01-es patchet hogy lehessen nyomulni a barnuson? -
Gábor #1421 Barnus oldalán azt írja,hogy a clone cd-s kell:(
Nagyban keresem. Aki megtalálta legyen szíves ide dobni egy linket a fórumba!
Köszönöm! -
Al-Ashrad #1420 Aha és fingod sincs mi lehet a gond mi? :) az az igazság hogy nekem sincs... :)) a
Amugy ez a Clone CD-s W3 megegyezik az ISO-s Warcraftal? vagy egy teljesen másik kell? Én mondjuk megpróbáltam ezzel a 1.01-esel fellépni Barnusra de azt irta ki hogy a game dll és a war3 exe nem megfelelő , nem lehet hogy csak azokbol kellene megszerezni az 1.01-est? -
#1419 "A Warcraft3 néha teljesen lefagy megáll a kép stb. meg olyat is szokott csinálni hogy fogja és ujrainditja a gépet...nem tudom mi lehet a baj ha valaki tudja az segítsen! köszi"
Valószinű gépedben nem stimm valami. Legalábbis én most járok az orc hadjáratnál és eddig még nem csinált ilyet. -
Al-Ashrad #1415 Hello!
Na még 1 kérdéssel fordulok ismét hozzátok...
A Warcraft3 néha teljesen lefagy megáll a kép stb. meg olyat is szokott csinálni hogy fogja és ujrainditja a gépet...nem tudom mi lehet a baj ha valaki tudja az segítsen! köszi -
#1414 tudom a választ, de el nem mondom :)
legyen annyi elég, hogy nemrég jött ki a játék, de én már _rég_ végigvittem.
nem kell hozzáfúzni semmit :D -
#1413 Árulja már el nekem valaki hogy miért olyan szar a 1.01? -
#1410 Kali? Az egy másik server? -
#1408 hát ennyi volt a multis WC3 számomra, hogy 1.01-es lett a barnus... :( -
Al-Ashrad #1406 Hello!
Na működött eddig nekem a Barnus...Most beakarok lépni az accountommal és azt irja ki,hogy rossz a jelszó...csináltam még 1et annak is ugyanez volt a baja...ha valaki tud akkor segítsen! előre is köszi!
-
#1404 Vagy csak egyszerűen hülye vagy. -
#1403 Én speciel észre se vettem ezeket a hülyeségeket de szvsz te is csak azért mert direkt kerestél valamit benne amibe bele lehet kötni. -
#1401 Szerintem ha ennyit vártál rá,akkor ne vedd meg,vagy ne szerezd meg,és akkor tök jól jártál vele,érdemes volt várni rá.Várj valami mást,hátha az is el lesz baszva,aztán várhatsz még valamit,csak addig add el a PC-t -
#1396 hogy nem indul el? tehat kiír valamit?
Na mentem barnusra gyertek! -
rusland #1394 ahoz hogy tudjak mpzni kell eredeti cdkey?
a battlnetet le kell tolteni? -
Andreas #1390 Sziasztok,
Az élőhalottaknál a hullákat lehet még használni valamire az alábbi három dolgon kívűl?
- Ghoul gyógyítás.
- Csontváz feltámasztás.
- Feltámasztás valamelyik hőssel a 6. szinten.
-
#1389 Vki vitte már végig hardon? Mi a plusz a végén? -
#1388 mekkora gém volt ma barnuson.
3v3 volt aztán végül tőllünk kiesett zedas, aki nagy gémer, tehát mondhatni elejétől 3v2 ment, de Ballack meg én nyertünk, óriási gém volt aztan az ellenfél végig minket Istenített a cseten :DDDDDDD
-
Mihail #1387 Találkoztatok olyan problémával, hogy a warcraft III grafikai részletessége valamiért elállítódik sokkal gyengébbre? -
#1386 Nem csinál valaki szervert? -
#1385 megyek barnusra. -
#1384 Loadert utoljára bétánál használtam -
#1383 Még nem megy 1.01-el a Barnus, mert még nincs loader.
Néha elolvashatnátok a híreket ha már beléptek a Barnusra... -
Gábor #1381 Nem toltam a campaingeket még ezzel, tehát nem tudom, csak azt,hogy a barnus progiját frissíteni kell sürgősen! -
Gábor #1377 Ballmoth 1.01-es peccsel mész a barnusra? Neked nem szól,hogy dll hiba, 1.00 kell? -
#1375 Hát megpróbáltam hardon az uccsó night elf pályát, de nem sikerült.
Még volt hátra 12 perc, amikor legyalulták a bázisomat.
normalon még simán ment. -
rusland #1374 sztem a moderator torolte ki es ha tovabb dumalsz ki is tilt -
Gábor #1370 Csak nekem mondja azt pecselés után a barnus indítója, hogy az v1.00 kéne?? -
#1369 Jah ha sirni nem lehet. En is mentem halozni ket nagypofajuval hogy ok hogy tudnak jaccani es haverel lementunk es az elso mecsben ugy kikaptunk hogy sozhoz nem jutottunk. En ket csoportot vesztetem el csak mert a nightelf hulye level Starfall magiajat hasznaltak. Olyan ideges lettem hogy nem igaz, Asztan meg rajottem hogy csak a 1.32 petcs van fent:) Hihe:) Mit le nem rohogtem amikor jott es alig sebzett. -
rusland #1368 FAT-R segits -
rusland #1367 na valaki irta hogy a hlcompanyrol szedjem leszedtem de az r00 es az r19 tomoritett file hibas
legyszives valaki adjon nekem vagy rakja fel valahova ezeket
vagy adjon egy icq es azon keresztul leszedem
nagyon fontos kerlek,kerlek
bye
-
Gábor #1365 Van online taktika leírás, mint volt sc-hez egy nagy rakás? Érdekelne más emberek taktikája! Ha vkit érdekel a téma közületek, azzal szivesen elbeszélgetnék itt v egy új, csak a taktikával foglalkozó topicban. Egyébként NE játékosok nem tudnátok játék kezdete, bázis/védelem építési taktikát mondani? Kicsit elcsúszom az egységek felhúzásával ált az építkezések miatt, ezért 1.5-szörös túlerő jön ált.
Minden észrevételt köszönök! -
#1364 Egyébként már reggel 10-kor megjelent gyáriban nálunk,fullra magyar dobozban,magyar kézikönyvvel,11.900 a legtöbb helyen,Orkos dobozban láttam-vettem csak,de biztos lesz vagy van a többi dobozban is más boltokban -
#1363 A videokat is ki lehet kapni,warcraft3/movies,itt az összes mpq-t átnevezni avi-ra,és sima divx-ként azonnal indítja akármelyik lejátszó,a mediaplayer is,ha van codec telepítve. -
#1362 A hangokat és a zenéket nagyon egyszerűen ki lehet csalogatni.A Warcraft3 world editort elindítod,megkeresed a sound menűt,ott van 1000 hang és az összes zene,a félperces kis zenék is.És azt nyomod neki,hogy export.Kimenti mindet.A zenék tényleg 112Kbitesek -
Mihail #1361 Kéne a patchhez crack... -
#1357 van 1 olyan, h. Custom Game, ott tucc kreálni és belépni .
chatbe belépni pedig értelemszerűen az enter chat-el lehet.