Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg van 3. ilyen.
Meg van egy 900-as Duron.
De hát netbeui sux 😞
Hyper-Threading nélkül meg több idõ. Szal valamit csak gyorsít?!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nekem a 16 az gyakorlatilag az állandó 90% feletti proci-szabadság mellett van. (max winamp megy mellette, meg irc meg opera)
a 75 csomag mindegyikét ezzel a géppel, és ezzel a beállítással végezted el, ezzel a klienssel?
De most nem aszondom 10 órának kéne lennie, csak nem 20nak. Mert 1475 óra alatt 75 csomag az kerek 20.
Na jó ebben benn van az is, hogy játszom is mellette néha, de 10 órából 1 játék mellett fut, 9 meg üresjáratban egy letöltéssel meg egy irc-vel.
Csak azt nem értem, 1475 óra, és 75 csomag, az kerek 20 órás átlag. Na mindegy, engem senki sem szeret, úgy látszik a seti sem. Más ilyen géppel ledarál egy csomagot 10 óra alatt. De igazán nem gond. Tényleg nem.
http://setiathome.berkeley.edu/sstatus.html
itt írja, hogy épp mikori csomagok vannak kiosztva, és hogy épp nincs-e lehalva a szerver.
p3-700al 13 óra körül reális. ott vold MadMind, neki is volt 1 furcsa csomag, amivel lassan végzett.
Efreet ez a lol hogy p3-700assal volt 31 óra..
De ezt az újraellenõrzést nem tudtam. Nekem most minden 99-es.
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
"Some workunits produce large (> 60K😎 result files. Previous versions can't send these files, so users don't get credit (and, since our server doesn't get results, it keeps sending the work units over and over). This was only partially fixed in version 3.06, but is now fully functional."
plusz jobban müködik prokszik mögött, stb... de leginkább az elsö miatt.
Dikkma: nem elmaradás, csak az új technológiával és az új szürési szoftverrel átellenörzik a régi csomagokat is. a mostani csomag nekem is '99-es, az elözö 2001-es volt. és rakd fel a 3.07-es klienst. a 3-as klienssorozat keményen be lett lassítva az új dolgok miatt... a 31 óra az valami 200-300 körüli proci?
HIHIIHIIúéflasdú fsdú.édg
Volt újraindítás, de nem hatotta meg. Szép komótosan befejezte és utána a köv. csomikat rendesen csinálta.
De most nem futtatom, mert MEG EGY csomagot kiszamoltatok a UD-vel, akkor meglessz a kemeny 10 csomi+1000 feletti pontszam es igy azt be is fejezem vegleg. 😞
Kar hogy ilyen hulye vege lett... 😞
látjátok, kár volt itthagyni a setit ilyen okosságok miatt...
Az új házban egy 300W-os táp van, így kb 140VA-t eszik.
Szvsz a p120-ra még van esély, hogy nem fõ meg, de a táppal nem kockáztatnék.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Laalee: de maximum-elven lehet annyival számolni nem? annál csak kevesebb lesz 😊
nekem meg dobta a csomagot valamikor azt üresben kerregett ez a vacak.
a tap nem annyit fogyaszt mint ami ra van irva! annyi a max terhelhetõsége, egy olyan gep nem zabal tobbet 50-60w nal vinyostul cdromostul, taprol leszedni hutést szerintem butasag, vagy a hõleadó bordát cseréld ki 2-3 szor akkorára.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
891