Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy ez nem a hardware forum, de ide tartozik a SETI miatt:
Van egy regi gepem, egy P120-as, 32 MB rammal. Arra gondoltam, hogy esetleg felhasznalnam a SETI szamolasahoz (parancssoros kliens), bar lassu mint a tetu, de viszont (majdnem) egesz nap mehetne. A kerdesem az hogy szerintetek, ha a huto es a proci koze rakok friss szilikonzsirt, akkor levehetem-e a procirol az aktiv hutest? Es a tapbol is kiszerelnem a ventilatort. Gyakorlatilag egy teljesen hangtalan gepet raknak ossze. Mondjuk ez nem igaz, mert ugye a vinyonak is lenne hangja. Viszont aze' hogy megse dogoljon be a gep kiszerelnem a hazbol az egeszet, es csak ugy szabadon lenne. Meg arra gondoltam hogy a tapegyseget is szabadon, a burkolatot lebontva hasznalnam (nincs kisgyerek ugyhogy az erintesvedelem most nem olyan fontos). Szerintetek eleg lenne igy a hutes? A vinyo hangjat tudnam ugy csokkenteni, hogy valamifele hungarocell dobozt raknak ra, vagy vaami ilyesmi. Ja es az is erdekelne hogy mennyi lenne igy a gep fogyasztasa (elenyeszo/sok/stb)?
Ja, most toltottem le a Winshock2-t mert Win95 OSR2 menne a gepen, de a paracssoros kliens nem idul a regi winshock-kal. 😞
Van egy regi gepem, egy P120-as, 32 MB rammal. Arra gondoltam, hogy esetleg felhasznalnam a SETI szamolasahoz (parancssoros kliens), bar lassu mint a tetu, de viszont (majdnem) egesz nap mehetne. A kerdesem az hogy szerintetek, ha a huto es a proci koze rakok friss szilikonzsirt, akkor levehetem-e a procirol az aktiv hutest? Es a tapbol is kiszerelnem a ventilatort. Gyakorlatilag egy teljesen hangtalan gepet raknak ossze. Mondjuk ez nem igaz, mert ugye a vinyonak is lenne hangja. Viszont aze' hogy megse dogoljon be a gep kiszerelnem a hazbol az egeszet, es csak ugy szabadon lenne. Meg arra gondoltam hogy a tapegyseget is szabadon, a burkolatot lebontva hasznalnam (nincs kisgyerek ugyhogy az erintesvedelem most nem olyan fontos). Szerintetek eleg lenne igy a hutes? A vinyo hangjat tudnam ugy csokkenteni, hogy valamifele hungarocell dobozt raknak ra, vagy vaami ilyesmi. Ja es az is erdekelne hogy mennyi lenne igy a gep fogyasztasa (elenyeszo/sok/stb)?
Ja, most toltottem le a Winshock2-t mert Win95 OSR2 menne a gepen, de a paracssoros kliens nem idul a regi winshock-kal. 😞
nekem az itthoni gép gyakorlatilag soha nincs kikapcsolva, ezért IS megy rajta a seti. meg sok minden egyéb is, ami miatt nem kapcsolom le.
889
889
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na jo arra lennek kivancsi hogy DIREKT bekapcsolva hadjatok-e a gepet CSAK ez miatt. Esetleg van egy kulon gepetek plusszban amin csak a SETI megy?
Van kozuletek aki otthon szamoltatja a SETI-t?
885
23) Brazil 1720186
24) Hungary 1705866
4 órával jobb az átlagunk náluk, de ök többen vannak...
23) Brazil 1720186
24) Hungary 1705866
4 órával jobb az átlagunk náluk, de ök többen vannak...
mert ügye kuzdottunk hogy lenyomjuk a mittemenmelyik orszagot es most is kuzdunk hogy legyurjuk a kovetkezöt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Csak azért néztem be, hogy enyém legyen az 1300.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
persze hogy az a fontos mi mas 😄 celja nemsokvan ennek sem, legalabb a verseny
790 9055
790 9055
884
várható volt... nembaj, majd veszek dual athlon 2300+ -t, meg a cég gépeit átállítom a nevemre, és akkor MadMind-ot is legyorsulom... mintha ez lenne a fontos...
várható volt... nembaj, majd veszek dual athlon 2300+ -t, meg a cég gépeit átállítom a nevemre, és akkor MadMind-ot is legyorsulom... mintha ez lenne a fontos...
jah már láttam...nem sámli teljesítmény!
koszontem.
ih akkor jó ideje nyomhatod már!+
koszontem.
szerinted az ezer fölötti szám, meg a 800 körüli számok hogy lehetnek százalékok? 😊
ezek itt a kész csomagok számai...
ott van jobboldalt középen a kliensprogramnál Data Units Completed résznél... nekem most épp 880
ezek itt a kész csomagok számai...
ott van jobboldalt középen a kliensprogramnál Data Units Completed résznél... nekem most épp 880
akkor már csak egy kérdés: mi az a sok szám amit ide beirtok? hogy hány %nál jár a feldolgozás?
koszontem.
1142
Ne használd képernyõkímélõként, mert akkor alaposan belassul. Egy P1 133-on 300 óra volt a rekordom.
Ne használd képernyõkímélõként, mert akkor alaposan belassul. Egy P1 133-on 300 óra volt a rekordom.
egy csomag nekem p3-450en 16-18 óra, ha SEMMI mást nem csinál a gép... neked az 1.4es procival a 10órás csomag az reális lesz, ha használod közben a gépet, és be van állítva állandó futásra (preferences-data analysis always runs (64+ram)
a segítségi szerzödésben, amig gondolom részletesen elolvastál, írják, hogy ha valakihez olyan csomag kerül, amiben "candidate" vagyis jónak tünö jelsor van, azt még kiküldik kb 3-4 helyre ellenörzésre, plusz ök maguk is lefuttatják a mélyebb futamokat rajtuk. ezekután ha esetleg mégis lenne benne valami ami bizonyítékként szolgálhat, akkor a hátbaveregetésen kívül semmire nem kötelezik önmagukat 😊
a segítségi szerzödésben, amig gondolom részletesen elolvastál, írják, hogy ha valakihez olyan csomag kerül, amiben "candidate" vagyis jónak tünö jelsor van, azt még kiküldik kb 3-4 helyre ellenörzésre, plusz ök maguk is lefuttatják a mélyebb futamokat rajtuk. ezekután ha esetleg mégis lenne benne valami ami bizonyítékként szolgálhat, akkor a hátbaveregetésen kívül semmire nem kötelezik önmagukat 😊
ha kiírja hogy congratulation you found an alien planet siganl akkor nyertem egy nyalókát? 😊)
koszontem.
1.4 Ghz el mennyi ido 1 csomag feldolgozasa? 😊
koszontem.
KEZDŐDHET A VADÁSZAT!!!!!!!!!!!!!
koszontem.
kössz már töltöm is !!!!
koszontem.
http://setiathome.berkeley.edu/
itt lehet letölteni a klienst:
http://setiathome.berkeley.edu/download.html
aztán közlöd, hogy új user vagy, és hajrá.
1ébként 878
itt lehet letölteni a klienst:
http://setiathome.berkeley.edu/download.html
aztán közlöd, hogy új user vagy, és hajrá.
1ébként 878
nekem azt írta ki hogy 45 dollárért regisztráljam magam valamire...nem találtam letöltést
koszontem.
767
erdekes lenne hogy en teszek szivesseget nekik es fizessek is erte 😄
erdekes lenne hogy en teszek szivesseget nekik es fizessek is erte 😄
dehogy kell fizetni... letöltöd a klienst, és hagyod, hogy menjen a gépen. ha kész van csatlakozol a netre, és leszeded az újabb csomagot... nincs semmi fizetnivaló.
876
876
oh mégse.. ezért fizetni is kell? akkor nem buli...
koszontem.
beszállok én is a projectbe! Rettegjetek alienek megtalálok mindenkit!!!
koszontem.