Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye? legalább valahol legyél elöttem? (ha már hozzászólás-számban beelözödtél)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
46!
Na jó! Csak Április 25-án kezdtem neki.
Na jó! Csak Április 25-án kezdtem neki.
ooops 😊 és nem teccik nekik? dumáld rá az egész céget a setizésre :o)
Leellenõrizték a gépem, ráadásul állandó vita volt, amiért folyamatosan mentek a gépeim 1999 óta. 😊
913
ufokutato: mi az ami a többi teljesítményt elviszi? mert a seti úgy van beállítva (low priority), hogy mindig a maradék prociidöt használja el.
más: vírus csak a megpiszkált kliensekkel terjed, mivel az alap progi tisztán csak adat (szöveg) file-okat hoz visz, elég nehéz lenne megoldani a vírusozást rajtuk...
ufokutato: mi az ami a többi teljesítményt elviszi? mert a seti úgy van beállítva (low priority), hogy mindig a maradék prociidöt használja el.
más: vírus csak a megpiszkált kliensekkel terjed, mivel az alap progi tisztán csak adat (szöveg) file-okat hoz visz, elég nehéz lenne megoldani a vírusozást rajtuk...
Semmi különös, csak más munkahelyen fogok dolgozni. De, ha minden jól megy, egy hónapon belül újra setizem.

847 aszem a masik gepen is romanproxyt kene valtani...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
909
Dikkma: nem fut mellette valami más procizabáló? nézd meg egy progival a teljesítmény-eloszlást... nekem a nap legnagyobb részében 93-98%on pörög a Seti
Dikkma: nem fut mellette valami más procizabáló? nézd meg egy progival a teljesítmény-eloszlást... nekem a nap legnagyobb részében 93-98%on pörög a Seti
Remélem idióta öcsém nyomja a setit, mert box lesz ha nem.
Ha ment múlt hét óta minden nap akkor egy olyan 78-nál tarthatok.
Ha ment múlt hét óta minden nap akkor egy olyan 78-nál tarthatok.
1198 36293
Na mostantól meghatározatlan ideig nem lesz több csomagom, így Efreet és Laalee is utolérhetnek.
Na mostantól meghatározatlan ideig nem lesz több csomagom, így Efreet és Laalee is utolérhetnek.
901
gyaaa, 4K csomag alatt 😊 pár hónap és megesszük öket reggelire 😊))
gyaaa, 4K csomag alatt 😊 pár hónap és megesszük öket reggelire 😊))
115 2043
Le vagyok maradva.
Le vagyok maradva.