Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
116-ról lementem 90-re.. mostanábban visszaszedtem, ugy 100 körül lehetek. 180 cm-t verem kb. Nem is akarok se lejebb, se feljebb változni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ja,még azt is szokták mondani :az idegességtõl nincs jobb fogyókúra.A vacsit hagyd ki,mellõzd a szinhidrátokat,tzésztákat mellõzd stb,stb.
Sokat olvastam a neten a fogyási módszerekrõl, és még nem döntöttem egyik mellett sem. Egyedül nem megy, ahogy a cigaretta letétele sem ment, azt is csak segítséggel sikerült.
Engem egy fogyókúrás módszer érdekel még, és ha errõl van valakinek tapasztalata akkor légyszi írjon.
Van egy terápia Sytem Nelson-Qxrroid Medicine. Egy gép segítségével elemzik, hogy mi az amit lebont a szervezeted és mi az amit nem. Ennek megfelelõen átalakítják az étrended... többet nem is írok.
A lényeg, ha valaki a módszerre ismer és már van benne tapasztalata, akkor írja, meg, hogy nála bevált e és milyen tapasztalatai vannak róla.
Neten nem találtam róla semmit, de tudom, hogy nagyon drága. Azt mondták, hogy ha betartom a megbeszélteket akkot az eredmény 100%-os, de melyik cég nem mondja ezt, amelyik el akarja adni a termékét?!
Fölöslegesen nem akarok pénzt kidobni, ezért kérek mindenkit, akinek van róla tapasztalata, az ossze meg Velem legyszives.
Köszi mindenkinek: Csuporkati
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
DE VAN!!! , DE VAN!!! Mi az hogy halló tessék?
War. War never changes.
curse the stars with vertigo!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
jaa és énis izmos vagyok mint persze mindenki!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
visszaolvastam altom te is 100on felul vagy irigykedsz h en 2méter vok mellé te meg erz a valalmig se?loál
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
...sose azt nézd...