Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
sazl : c
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Eddig egy hónap 1 hét alatt adtam le kb 15 kg átlagsúlyt.
Naponta egyszer eszem, délközeli állapotba és nemsokat , 2 szelet kenyér átlagba ,hozzá hús a fehérje miatt, és sok zöldség , ez kiszokott tartani. Vagy fözelék vagy leves attól függ , édességekre pedig minimalizálodtam.
Napi folyadékbevitelem 2,5-3,5 liter , és nem cökkentetettem ezt eddig.
Napi sporttevékenységem : 1-2 órás séta , este fekvö széria férfi létemre: elején 50 és 30 -t váltakozva naponta, majd 60/30- 70/40 - és most 90/60
nem egybe mert még nem birom el a 90-t egybe olyan 3 15 seces pihi kell.
Most 185 /93 de nyáron munka melett kondizok és igy akarom a hasról leadni a fölös igy kb 88 -ra szeretnék lemenni
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de én 180 vagyok oo)
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
♥ Тимошенко ♥
Amúgy 50 kiló nem kóros, attól függ, hogy milyen magas vagy. Számold ki a BMI indexedet. Ha meg a Bulémia mint betegség pontos meghatározása rád illik, akkor szerintem tényleg érdemes a környezet segítségét kérni, nem kell szégyelni, olyan mintha influenzás lennél, csak ki kell lábalni belõle. Persze ez szvsz.
spam. sry
♥ Тимошенко ♥
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nagyon egyszerû, nálam évek óta bevált, és nem utolsó sorban olcsó, de nem tudományos módszerem van, viszont súlyfeleslegem nincs.
Minden étkezéshez kb 1 liternyi ásványvíz, vagy víz, és semmi édesített ital. (a gyors telítettségérzettõl kevesebb kaja fér le) 😊
Keményebb módszer:
Egy nap vagy szénhidrát (cukor, liszt,krumpli, stb), vagy zsiradék ( hús, húskészítmény).
A nyáron görögdinnyés tisztítókúrát csináltam, ami abból állt, hogy 2 nap csak dinnyét ettem (kb. nettó 10 kg-ot/nap)és pihentem. A végére - pontosan nem emlékszem mennyit - meglepõdve tapasztaltam, hogy csökkent a súlyom.