136
Mike oldfield
  • Evil
    edk2 n megtalalhato az osszes.
  • htibcsike
    Sziasztok!
    Légyszi, segítsetek nekem, persze, ha tudtok!:-)) Nagyon régóta keresem és szeretném megszerezni .MP3 vagy AUDIOCD formájában Mike Oldfield összes albumát, beleértve a válogatásokat is. Szeretném kérni, hogyha megvan valakinek, légyszi, írjon a [email protected] címre. Természetesen kiegyeznék az illetővel és vagy az írást is kifizetném, de nagyon kellene Oldfield összes albuma .MP3 vagy AUDIOCD formájában. Előre is nagyon szépen köszi a segítségeteket!
    Üdv: Tibi
  • Breki33
  • Sephi
    Van a TB2-3 DVD-es koncert es a Millenium bell.

Tovabba megvan az osszes altalam ismert kisfilm is meg koncert.
  • emlékszel
    imádom Mike Oldfield-et!!!! :):)
  • Breki33
    még mindig várom a választ
  • Sephi
    Meg keszul az uj album de kerdo e hogy ez megint egy jateknak lesz vagy egy igazi uj Oldfield alkotas.

Beleraz a hideg,
  • Sephi
    Nem hinnem de akkor is kisertesbe ejtoen hansolnit. Bar inkabb Mike lopta el szvsz.
  • OPM
    gigi ellopta a kiadatlan anyagot?? :D
  • Sephi
    Gyerekek most toltottem le egy uj remixet amit Mike par uj dalabol van osszealitva! Meg soha sem hallot szamok kevereke!

Ezeket a dalokat a Maestro programba lehet hallani tole de sajna fizetni kell. Ez a Tubular Worls vagy a MusicVR masneven! Ez az uj verza a Maestro.

Mike 1993-ban nem sokkal a Tubular Bells 2 utan irt uj szamokat de soha sem jelentette meg oket csak most! Es nem fogjatok elhinni! Az egyik szam ritmusa pontosan megegyezik Gigi Dagostino 1998-99 ben kiadott Passion szamanak ritmusaval :))))
  • Breki33
    szval
    várom a választ
  • Breki33
    mindegyik DVD?

Nem írnád meg nekem?
  • Sephi
    Nekem megvannak de kulon nem kolekcioba :P
  • Breki33
    Ezt keresném

2 x DVD-Video + DVD-Audio

DVD 1 : THE ART IN HEAVEN CONCERT :

The Millenium Bell - Live in Berlin. Berlin welcomes the new millenium with the world's most spectacular light-show Art In Heaven set to the timeless music of Mike Oldfield performing live in concert. Twelve fluorescent light balloons, 250 rare Xenon gas space cannons and 550 special stage lights turn the sky above Berlin into a unique pyramid of light under the direction of Gert Hof. More than half a million spectators experience this superlative show set at the foot of Berlin' beautiful victory column. Mike Oldfield performs several of his legendary classics including 'Tubular bells', 'Moonlight shadow' and 'Shadow on the wall' as well as the premiere of his album 'The millennium bell. The musical climax of this event is the special 'Art in Heaven'. Also appearing in the State Orchestra and The Glinka State choir of St. Petersburg. An amazing event of art, culture and music to commemorate the start of the new millennium. CLASSIC SONGS : 1. Tubular bells 2. Portsmouth 3. Moonlight shadow 4. Secrets 5. Shadows on the wall - THE MILLENNIUM BELL : 1. Sunlight 2. The doges palace 3. Mastermind 4. Broad 5. Liberation 6. Amber light 7. The Millennium bell - SPECIAL : Art In Heaven

DVD 2 : TUBULAR BELLS II & III Live :

Side One - Tubular Bells II Recorded at Edinburgh Castle : 1. Introduction 2. Sentimental 3. Dark Star 4. Clear Light 5. Blue Saloon 6. Sunjammer 7. Red dawn 8. The bell 9. Weighless 10. The great plain 11. Sunset door 12. Tattoo 13. Altered state 14. Maya Gold 15. Moonshine 16. Reprise

SIDE TWO - Tubular Bells III - Recorded at Horse Guards Parade London : 1. Introduction 2. The source of the secrets 3. The watchful eye 4. Jewel in the crown 5. Outcast 6. Serpent dream 7. The inner child 8. Man in the rain 9. The top of the morning 10. Moonwatch 11. Secrets 12. Far above the clouds 13. Secrets - Reprise 14. Far above the clouds - Reprise

A DVD Audio player will allow you to experience the advanced resolution content, in sound quality that is far superior to that of CD. Includes video excerpts from 'Tubular Bells II - Live at Edinburgh Castle' and 'Tubular Bells 3 - Live at Horseguard Parade, London' Also features the original audio demos of 'Tubular Bells'.

Part One : 1. Introduction 2. Fast guitars 3. Basses 4. Latin 5. A minor Tune 6. Blues 7. Trash 8. Jazz 9. Ghost 10. Russian 11. Finale - Part Two : Harmonics - Peace - Bagpipe Guitars - Caveman - Ambient guitars - The Sailor's hornpipe
  • Breki33
    Még egy Shaped Signs

klikk

Nemsemmi muzik
  • Breki33
    hát csak gyorsan kölönben megrendelem P
    eddig az összes száma tetszik
  • Sephi
    Letoltottem es tenyleg fajn! Majd szolok ha talaltam vallamit oksa?
  • Breki33
    Amiről beszéltünk azzal kapcsolatban semmi?

Hallgasd csak ezt meg.

A koncertről hol hqallottál?
  • Sephi
    Na igy viszaolvasva kicsit viszamentem az idobe. 2000 talatam ra Mikra es akkor nyithatam meg a topikot is amint az latszik.

Azota mar sok muve megjelent ami uj es most is kozeledik alitolag egy Budapesti koncert is. Ki mit tud rola?
  • Evil
    mar rajta vagyok :)
  • Breki33
    atr of heaven
    tubular bells II
    tubbular bells III

akkor neked a legjobb még nincs meg
  • Evil
    nem tudnad megmondani mi a pontos neve ennek a londoni koncertenk?
    Nekem egyelore egy berlini(art of heaven)es egy edingboroi(tubular bells II) van.
  • lee86
    köszönöm a segítséget! (neked is sazsmadar!)
  • Breki33
    Hát tudod úgy volt, hogy a Londonit valaki ajánlotta és megnéztem.........
    Addigis szerettem Mike Olfield-et, de ezt a koncertet látva tátott szájjal hallgattam néztem.

Mint a közönség aki zuhogo esőben a helyén ülve esetenként
    állva tombolt.
    Elvarázsolt és azóta koncerteket gyűjtök.

És elhatároztam, hogy keresek háttérinfókat a koncertekről (pl melyik az a énekesnő aki a Man In The Mirror-t énekli úgy, hogy belebosódzik az ember háta)

És ők mindent vágtak.
    Szval Mike Olfield ügyben szerintem ők azok akik szinte mindent tudnak, kezdve a feleségitől befejezve legújabb interjújáig.

Azóta szedtem le Jan Michel Jarre
    Pink Floyd
    Dire Strait-s
    Vangelis koncerteket is de a csúcs ez és a Berlini Jubilleumi koncert marad
  • lee86
    ezeket a koncerteket is onnan tudakoltad meg?
  • Breki33
    szia én az index fórumátitt sztem tudnak segíteni.

Amit itt nem tudnak MIke-ról az nincs is :-)

Amúgy nekem magamnak is három koncertje van meg avi-ban DVDrip-ben és fantasztikusak
  • sazsmadar
    tudnám neked ajánlani valamelyik file megosztót. pl Kazaalite. www.kazaalite.tk
  • lee86
    hellosztok! nagybátyámtól kaptam egy óriási megrendelést Mike oldfield albumokkal kapcsolatban, és tanácstalan vagyok... nem tudnátok adni olyan címeket, ahonnan letölthetném albumai nagy részét? (az origó topikját nem volt időm áttanulmányozni..)
  • Mp3Pintyo
    mike oldfield - discovery
    IRC
    network: irc.bararcade.com
    channel: #coffee-shack
    size: 56.9
  • Evil
    koszi, ezt nem ismertem, bar a 2003 as TB nincs fent.
  • Evil
    up.

Nem tudtok M.O. Discovery albumot?Ha lehet akkor ne dc n mert nem hasznalom.Amugy johet mas albuma is, mert sajnos sok csak 112kbit be van meg.
  • Sephi
    gyerekek semmi hir a Mike jatekarol? Alitolag ebben a hoba lehet letoltyeni www.musicvr.com
  • Sephi
    Ezek is ertelmesek:)
  • Kenny
    KENNY!!!KENNY!!!KENNY!!!
  • CSOCSO
    CSOCSO!!!CSOCSO!!CSOCSO!!!
  • hangya
    szoval a barátnőd....oksa..az elementset ha megszerzem ezen a forumon fogom licitáltatni..aki a legtöbbet adja érte, azé lesz...

Best of tubular bells?? azt hiszem én is megvezsem majd..mikor lesz a várhatű megjelenés???
  • Sephi
    hangya:))) cecaa:) a Platinum mar megvan mert elhozta a baratnom az Elemtsert meg intezkedjel :)))

Most jelenik meg a Best Of Tubular Bells!!! Alig varom!
  • hangya
    Szia Sephi!

Azt hiszem tudok segiteni az eredti Platinum cd ügyében:))
    Vagy már megvan??:))
    Itt nálunk egész jó árban vannak a cd-k, ha kell valami csak szólj..
    Épp inzétzkedem az Elements miatt is..ha megvan, érdekelne??
    Irj vissza!SE!