Insane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megeccer. Es az IDF fajlt hogyan nyitom meg. Az IDF Exploder csak pcx fajlokat lat. Semmi olyat, amilyet Anee is irt.
Es az IDF fajlt hogyan nyitom meg. Az IDF Exploder csak pcx fajlokat lat. Semmi olyat, amilyet Anee is irt.
szólok
Hol lehet változtatni mondjuk a felverést..láttam 0sok 31kevés meg hasonlókat de konkrétat nem....
esetleg elküldheted
Hol lehet változtatni mondjuk a felverést..láttam 0sok 31kevés meg hasonlókat de konkrétat nem....
esetleg elküldheted
Az a fo problema, hogy mas jatekokban multitexturazassal van megoldva a dolog, ami egyszeri szamitast vesz igenybe, itt az Insane-ben, kulon objektumokat helyez le, ami egy ido utan brutalis mennyiseg lenne. (Ha jol tudom...)
Amugy ha erdekel a tuning – es ha meg nemprobaltad – a sar-fold-fu-stb felverodest es a koszolodas merteket eleg latvanyosan fellehet tornaszni. Csak ugy omlik a sar a kerekek alol. Persze ez is gepigenyes, de nem szamottevo. A STYLES.IDF be kell bele turni. Szerintem egyertelmu, bele van irva a file-ba, de ha nem talalod, szolj.
Amugy ha erdekel a tuning – es ha meg nemprobaltad – a sar-fold-fu-stb felverodest es a koszolodas merteket eleg latvanyosan fellehet tornaszni. Csak ugy omlik a sar a kerekek alol. Persze ez is gepigenyes, de nem szamottevo. A STYLES.IDF be kell bele turni. Szerintem egyertelmu, bele van irva a file-ba, de ha nem talalod, szolj.
Koszi! De tenyleg "melyebb" valtozasra gondoltam. Franko lenne, ha latni lehetne, hogy merre jartal mondjuk 20 perccel ezelott! Sok gep mar elbirna, tekintetel arra, hogy nehany mai program, ha jol emlexem az Ubisoft uj F1 jateka ilyen, a tobb oras versenyen vegig megtartja a guminyomokat. Vegulis mindegy, hogy milyen eros geped van, a lenyeg, hogy lehet-e buheralni? Ha meg lelassul akkor majd visszaallitjuk. 😊
zolee-na kigaza van!
Az 1. Hungarian Midtown Madness 2 Site ON-LINE Multiplayer bajnokságot rendez!
jelentkezni a http://mm2.supergamez.hu/jatek.php címen lehet!!!
Az 1. Hungarian Midtown Madness 2 Site ON-LINE Multiplayer bajnokságot rendez!
jelentkezni a http://mm2.supergamez.hu/jatek.php címen lehet!!!
Megint +kerdem: Bele lehet piszkalni valahol, hogy a kereknyomok megmaradjanak? Nincs a vonalban 1 guru?
A magyaritás a demoval is müködik 😊)
Csak ird be cimnek:free.supergamez.hu-
müködik az.
Tressy:Kössz a feltöltést,müködik.
müködik az.
Tressy:Kössz a feltöltést,müködik.
Erre a nyûves Supergamez FTP-re mikor, hogyan lehet csatlakozni????????
Akármikor, akárhányszór próbálom mindig "530 Login Incorrect".
WHY???
Akármikor, akárhányszór próbálom mindig "530 Login Incorrect".
WHY???
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Engem is érdekel de nagyon!
És én is játszok multiban bármikor
E-mailt írjatok: [email protected]
ICQ-t nem használok egy ideje, szóval ...
GamerBoy
És én is játszok multiban bármikor
E-mailt írjatok: [email protected]
ICQ-t nem használok egy ideje, szóval ...
GamerBoy
Engem érdekel
Csátok!
Ha valakinek van kedve NET-en nyomulni, az keressen meg ICQ-n 66763345.
Ha Offline vagyok is hagyj üzit, megkereslek!
Ha valakinek van kedve NET-en nyomulni, az keressen meg ICQ-n 66763345.
Ha Offline vagyok is hagyj üzit, megkereslek!
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
😊))))))))))
Mivel az elozo file-ok bizonyos jogai a GameStar-hoz kotodnek, gondoljatok magatok ele egy GS boritot, es mondjatok azt, hogy: GS, GS, GS!:o))))))))
(Akit meg nem erdekel, ne is foglalkozzon vele...)
(Akit meg nem erdekel, ne is foglalkozzon vele...)
dzsodzsival még jobb😊)
lehet szivatni a gépet elveszed a zászlót és felemelkedsz s csáó nyertél!
lehet szivatni a gépet elveszed a zászlót és felemelkedsz s csáó nyertél!
Kosz Aborg!
Sajnos a 2-es beallitassal kilep a windowsba a palya betoltesenek a vegen. Viszont ha a vezerlopultban a kontrollt a rumblepad-re allitom, akkor a 2-es beallitasban megy, raadasul mukodik az FFB is, ami eddig nem ment! De nem tudom beallitani az iranyitast (release all controll). Csak elore meg ugyebar... 😞
Talan megoldhato lenne ugy, hogy legalabb a rumblepad mukodjon FFB-vel ha a 2-es beallitast at lehetne allitani a gyari custom 1 bill. kiosztasara, mivel a pad erre van allitva de ott meg nincs FFB. Megprobalnad Aborg? Ha a joy kihuzva-indit game, akkor sem lehet a bill. megvaltoztatni. A peccs fent van.
Ezt a nagyszeru jatekot ennyire elszartak volna, vagy csak en vagyok bena?
Sajnos a 2-es beallitassal kilep a windowsba a palya betoltesenek a vegen. Viszont ha a vezerlopultban a kontrollt a rumblepad-re allitom, akkor a 2-es beallitasban megy, raadasul mukodik az FFB is, ami eddig nem ment! De nem tudom beallitani az iranyitast (release all controll). Csak elore meg ugyebar... 😞
Talan megoldhato lenne ugy, hogy legalabb a rumblepad mukodjon FFB-vel ha a 2-es beallitast at lehetne allitani a gyari custom 1 bill. kiosztasara, mivel a pad erre van allitva de ott meg nincs FFB. Megprobalnad Aborg? Ha a joy kihuzva-indit game, akkor sem lehet a bill. megvaltoztatni. A peccs fent van.
Ezt a nagyszeru jatekot ennyire elszartak volna, vagy csak en vagyok bena?
van átlátszó festés
Formula1.jatekok.hu de ez nem reklám
Formula1.jatekok.hu de ez nem reklám
jhó megy
Anee
A ket autot feltehetned a SG severre... vagy nekem elkuldhetned e-mail-be.
(Sajnos a GS-ral „elvi” problemaim vannak)
Koszi!
jha hogy még az sincs meg...na akkor vezérlõpult s ott van gameing options vagy ott kalibráld vagy a logitech kis szofwarejében
Huu Anee! Olyan rebuszokban irsz! Hol kell a kontrollert beallitani? A windozban? A joy Logitech WingMan USB-s FFB-es.
jha ez már szégyen😊
Milyne hangkártya vezérlõpult/game kontrollerél beállítoddad-e?
Meg Insanebe is lehet be lehet állítani...
Meg milyen dzsoly?
Milyne hangkártya vezérlõpult/game kontrollerél beállítoddad-e?
Meg Insanebe is lehet be lehet állítani...
Meg milyen dzsoly?
Bele lehet piszkalni valahol, hogy a kereknyomok megmaradjanak? Meg mindig nem mukodik a joy! Ezt a szegyent... 😞
SRÁCOK!!
MEGJELENT 2 "VERDA" a gamehoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik jobb mint a másik!!!!!
Nha nem mondom tovább:
Az egyik a már elõre közölt KEREKES GNÚ
A másik meg hááát az Insanet új kategóriába emelõ Elsõ WW.s REPÜLÕ!!!!!!!
AZ INSANE MOST LETT IGAZÁN INSANE!!!!!!
A gamestar cdn vannak rajta Invictusék elõször nekik adták lehet feltöltöm de lehet nem
ISTENEK LETTEK!
MEGJELENT 2 "VERDA" a gamehoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik jobb mint a másik!!!!!
Nha nem mondom tovább:
Az egyik a már elõre közölt KEREKES GNÚ
A másik meg hááát az Insanet új kategóriába emelõ Elsõ WW.s REPÜLÕ!!!!!!!
AZ INSANE MOST LETT IGAZÁN INSANE!!!!!!
A gamestar cdn vannak rajta Invictusék elõször nekik adták lehet feltöltöm de lehet nem
ISTENEK LETTEK!
OliApa: Ha van, probald tuningolni a bill. kiosztas, kodlap cserelo, stb, programot. Nalam Multikey van, es ha be van kapcsolva (system.ini-be beirva), akkor cseszekszik a bill. az Insane alatt, es apszolutt nem lehet chat-elni, vagy a Generatorba beirni semmit.
Sziasztok!
A FFB joy meg mindig nem mukodik a jatek alatt, sem a bill. kiosztas megvaltoztatasa! Kar lenne erte...
A FFB joy meg mindig nem mukodik a jatek alatt, sem a bill. kiosztas megvaltoztatasa! Kar lenne erte...
Úgy hogy megveszed az eredetit de elõtte letörlöd arippet
Az Insane hivatalos oldalara (www.invictus.hu),felkerult a ket hivatalos auto (Traktor, Van), kicsit modositva-javitva. A Van-hez van negy uj festes.
Hello! Kezdo Insane-os vagyok. Vkinek nem lenne kedve ip-n keresztul jatszani velem? mail: [email protected]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szevasztok.
Érdekelne, hogy tudom használni a png kiterjesztésü skineket.
IDF Exploder 1.1-em van, de nem jöttem rá a használatára, idf kiterjesztésü fileokat betudtam olvastatni vele, de semmi több.
Elöre is köszi.
Érdekelne, hogy tudom használni a png kiterjesztésü skineket.
IDF Exploder 1.1-em van, de nem jöttem rá a használatára, idf kiterjesztésü fileokat betudtam olvastatni vele, de semmi több.
Elöre is köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Hello!
én is kenem az Insane-t. Van egy kormányom (Genius Speed Wheel) Így analóg irányítással megy a game. Nagy buli.
OliApa: joy probléma nálam is van (Primax Raptor 3D),ezért lököm a kormánnyal.Az orvosságot pedig nem tudom.
én is kenem az Insane-t. Van egy kormányom (Genius Speed Wheel) Így analóg irányítással megy a game. Nagy buli.
OliApa: joy probléma nálam is van (Primax Raptor 3D),ezért lököm a kormánnyal.Az orvosságot pedig nem tudom.
A kontrol menuben nem enged uj beallitast, mert ezt irja ki : "Release all controls" . A joyom Logitech Wingman FFB USB, de nem mukodik. Az iranyitas menujeben pirosan jeloli ki azokat a sorokat, amelyekre szukseg lenne. 😞 Mas program alatt a joy mukodik. A patch fent van, a joy legfrissebb drivere is. Jelenleg egy Logitech Rumblepaddal jatszunk, de ez is csak ugy mukodik, hogy az eredeti bill. kiosztast letukroztem a padra, igy sajna nem analog. Nincs a joyra valami gyogyszer?! Bruhuhu.... 😞
Joy: En hasznaltam. Eleg kellemes, mert analog kent hasznalja (furcsa lenne ha nem), es igy tok jo az iranyitas. Csak szokni kell. Nekem nem megy, mindig is bill-es voltam. Persze a kormany jobb lenne, csak az nincs😞((
DVD: Nincs DVD-s valtozat – legalabb is en nem tudok rola – csak a jatekot legeloszor, kinti verzioban lehetett kapni, DVD-tokban. Nekem is igy van meg. Szerintem sokkal praktikusabb. Igaz angol doksik meg egyebek, de magyar nyelvu (is) a progi. Ha a „dobozos” verzio olyan mint a Screamer 4x4-e, akkor az eleg kellemetlen es lehangolo. Azt is megvettem – ez a ket progim van ossz-vissz – de se normalis konyv, se CD borito, se semmi.
DVD: Nincs DVD-s valtozat – legalabb is en nem tudok rola – csak a jatekot legeloszor, kinti verzioban lehetett kapni, DVD-tokban. Nekem is igy van meg. Szerintem sokkal praktikusabb. Igaz angol doksik meg egyebek, de magyar nyelvu (is) a progi. Ha a „dobozos” verzio olyan mint a Screamer 4x4-e, akkor az eleg kellemetlen es lehangolo. Azt is megvettem – ez a ket progim van ossz-vissz – de se normalis konyv, se CD borito, se semmi.
Csak cserelni lehet a skineket, boviteni nem. Es figyelni kell az eredeti, kicsomagolt kep meretre (Kbyte), mert a PNG tomoritett formatum, es a kep tartalmatol fuggoen, valtozik a merete (Kbyte). Ha esetleg nagyobb az uj skin, feluliraja az utana kovetkezot, es akkor fagyi, vagy egyszeruen nem muxik.
Ezt a problemat oldana meg, egy IDF csomagolo... meg egy csomo minden mast...😊))
Ezt a problemat oldana meg, egy IDF csomagolo... meg egy csomo minden mast...😊))
Na belepreseltem a skint. De nem lehet tobbet belerakni autonkent csak 4x2-t? Joy tovabbra sincs. 😊
Tudtok segiteni?
Hogyan lehet a skineket betenni a progiba? Az IDF Exploderrel? Miert nincs joy?
Hogyan lehet a skineket betenni a progiba? Az IDF Exploderrel? Miert nincs joy?
Bocs a kimaradásért
Javított MAPKONVERTER
Itt meg az ini file csak ez lehet ami "File not found" Másoljátok be az insanemapc.exe mellé
ini file
Remélem így már jó lesz 😊
A haver gépére feltettem és ott ok.
DOGMAN
Javított MAPKONVERTER
Itt meg az ini file csak ez lehet ami "File not found" Másoljátok be az insanemapc.exe mellé
ini file
Remélem így már jó lesz 😊
A haver gépére feltettem és ott ok.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"