Insane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
énis szivesen mennék olyan jó lenne ha tudnék multizni de nem értek hozzá 😞 valaki segitsen benne mert semmit nem értek 😞((

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
én már próbáltam minden oké volt csak a házakat nem láttam :S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szerintem játssz végig a bajnokságot, ez egy szórakoztató továbbjutási lehetõség, ahogy sorra nyered a bajnokságokat, úgy szabadulnak fel pályák és kocsik. Ha van kedved multizni összeröffenhetünk. :-)

Jurassic Park megy, próbáltam.
Hali All!

Miért van "lezárva" (LOCKED) az a pálya amit beraktam?

Tudom, olvastam, próbáltam: INEEDMOREMAPS
Nem jó.
és ráadásul azt tapasztalom, hogy a start is piros színû.

Valaki próbálta már a Jurassic Parkot?
Ha te vagy a szerver, akkor a tûzfalon is meg a routeren is engedni kell a portokat, máskülönben nem találnak meg. Szal a portforwardolást nem úszod meg. Ha ezek megvannak, akkor a haverokak megadod az aktuális IP-det és hozzád csatlakoznak.
Hoffi
privibe küld el az msn cimed pls!!
Elõre is köszI!

Hoffi
szal ha valaki tudja az ip-met akk csak beirja má játzshat is?? nem is kell semmit csinálni azokkal portokkal?

Hoffi
a pályák müködnek!KÖSZI!
viszont ezekhez a portokhoz meeg a gamespyhoz agyon nem érte szoval nem tom mi legyen,de naon sszeretnék multizni!

Gregorius
Mindkettõn.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hoffi
azokat a portokat a routeren vagy a tûzfalon kell engedélyezni?

Hoffi
köszi megprobálom!

Gregorius
Úgy, hogy tudod pl a szerver, vagyis a host, azaz a házigazda IP-címét, aki nyitott egy játékot. Ezt a TCP/IP protokollon keresztül teheted meg.

Összekötsz két gépet direktbe egy keresztcsatolt UTP kábellel. Ezt a verziót az IPX alatt tudod meghajtani.

Vagy telepíted a GameSpy Arcade-ot, és ha nem találja meg a játékot, akkor kézzel hozzáadod az exe-t.

Továbbá meg kell nyitni a kívánt portokat is. 2300-2400 TCP+UDP

További részletek...

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Asszem be kell gépelni a menüben hogy ineedmoremaps ez az összes térkép elérhetõségének a kódja. A térképek számának, amit a játék kezelni tud, van egy felsõ korlátja. Efölött nem látszanak a térképek, ezt a gyári térképek kivételével lehet például orvosolni. Ekkor viszont változhat a véletlen térképgenerálás, mert a pályagenerátor a meglévõ pályákból morfolja össze a térképeket.

Hoffi
mert a játékban a multiplayerbanh nemtom mit kell csinálni

Hoffi
ja és még azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne multizni
Elõre is köszi

Hoffi
hy

vmiért nem mûködnek a pályák berakom õket a maps mappába és nem találom õket a játékban vagy esetleg valamit engedélyezni kell?
Elõre is köszi!

Gregorius
Meglehet, nem tudom, mert én mindig csak eredetivel próbáltam. Mondjuk a második hivatalos patch egyben no CD-s volt, szóval elég egy telepítõkulcs hozzá szerintem, ami tiszta. Viszont nem olyan szédítõ 1990 vagy 990 Ft-os árun árulják a hipermarketekben.

Gregorius
Ez olyasmi mint a Screamer 4x4

Hoffi
Insaneba csak eredetivel lehet multizni?

Hoffi
torrentrõl má a teljest töltöm ha minden igaz 😄
1 Giga sztem nem az de egy probát megér 😄

MOTORM4X DEMO
Aki szerette a Terep2 és az 1NSANE annak kötelezõ kipróbálnia.

Innen letölthetõ a demo
Hella!
Mielõtt nekifogsz, elõtte nem árt a Maps és a Vehicles mappákról másolatot készíteni.
Pályákat az Insne\Data\Maps mappába kell másolni.
Autókat a Vehicles mappába.
Csak az .idf kiterjesztésûeket kell.
Arra ügyelni kell, hogy 39 fájlnál több ne legyen egyik mappában sem.
Hoffi
hello
hogy kell berakni a játékba pályákat pls segitsetek!
Elõre is köszi!

Te a listámon vagy rádszólok akkor :-D
Egyébként ma este insane :-)
Ha nem látszódik add hozzá
nekem miért nem látszódik a gamespyarcade-ben az insane ?
Gregorius
Nekem is megvan. Bár a GameSpy arcade-ot nem raktam már fel vagy 3 éve. De engem is érdekelne a dolog.

Nekem is megvan
Én a GamespyArcade-t használom. Ott vannak még fent, én ott szoktam összeröffenni multira :-)
Bence94
nekem megvan a játék egyszer páran összejöhetnénk.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nahar
Ma elõvettem ezt a régen sokat játszott gamet, s csalódottan tapasztaltam, hogy online nem talált senkit 😞

Esetleg szervezhetnénk egy multi partit!

Motorola Defy

Gamespyarcade-ben mai napig is vannak ott és lehet oltári meneteket menni. :-)
Pár tipp:
A gamespyarcadeben, ha az insane hozzá van adva, akkor
a full.cfg ben (GameSpy Arcade\Services\full.cfg) az Insane után lévõ bejegyzések közt a lateentry sornál az értéket 0-ról 1-re kell átírni. (lateentry=1).

A my gamesben lévõ Insane-hoz az advanced options gomb után feljövõ ablakba másoljuk be ezt: nosplash nomovie nomutex és ennek hatására, az insane egybõl elindul, nem lesz videó stb. Megjegyzem, az Insane nem szereti, ha a elérési útban szóköz van. Teszem azt, "Program files" Mert ekkor a "nosplash nomovie nomutex" bejegyzést nem eszi meg sajni.
Gregorius
Igaz, ezt elírtam. Persze ha a fejlesztõ osztogat, az még kevesebbet mond általában, noha az Invictus valóban bír terjesztési joggal is. Egy ingyen kapott szoftver azonban nem feltétlenül jár terjesztési joggal is, ami hiányában nem beszélhetünk freeware-rõl.

Nem a kiadó, hanem a fejlesztõ, maga az Invictus.

Soldiers
ez a insane.cx.it torrent oldal? errõl a honlapról van szó?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gregorius
Na ezek itt fogalmi zavarok azért. Attól, hogy a kiadó ad neked egy példányt, az még nem jelenti azt, hogy freeware. Ha nyersz egyet a tombolán, az sem freeware.

Az Insane az mára freeware kategória. Valami állásbörzén Debrecenben az Insanet mint egyik projectjüket mutogatták és adták oda annak akit érdekelt a dolog, olyan promó címen. Tudomásom szerint tehát nem gáz ha véletlenûl nem eredeti.

torque12
Valaki elárulná PM ben, hogy hogy juthatnék hozzá ehhez a játékhoz a "neten" Köszi

Shiwo
ok, köff, majd próbálkozom akkor a router tûzfalában ezen portokkal

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Router fogja, igen.
Az insneheat.com oldalról mazsolásztam ezt.

outgoing port 7000 tcp / 18010 udp / 17000 udp
outgoing and incomming 2801 udp
Direct X will need port 47624 tcp both outgoing and incomming
2300-2400 tcp both incomming and outgoing
2300-2400 udp both incomming and outgoing
Shiwo
Hali !

Nekem is olyan gondom lenne, hogy nem tok játszani hálóba mással...tûzfalban engedélyeztük a gémet, a dplaysvr.exe-t (vagy mit), de akkor se láttuk 1mást..lehet a router fogja meg ?!? ill router mögül nekem csak a belsõ ip-t látja a gém...próbáltuk hamachival is, de azzal se jött össze (mondjuk még soha nem gémeztünk hamachin keresztül, lehet szarul állítottuk be..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Aztaaa és én nem voltam ott? Nem lehetne valahogy hogy akkor tudjak róla én is?
Te nem vagy véletlenül Bertino MSN listáján? :-)
SimaSuna
Tegnap olyat Insane-ztünk...7en off road racing franciaországban 😊
nagyon fain volt 😊
Firerock
szvsz az 1ik legjobb Pc-s kormány

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

miaza MOMO?😄

Sok! Ennyiért tök újat kapni, egészen pontosan 25.100 Ft
Varenga
Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON

Router, tûzfal? engedni;
TCP/IP, peer to peer kell és más semmi

Patch 1 és 2 mindkettõtöknek ua?
Firerock
császtok
valaki eltudná nekem mondani hogy hogy tudnánk multizni??
megcsinlom a szervert bediktálom haveromnak azt az Ip-t amit az 1nsane ad host Ip-nek de kiírja hogy keresi a szervert vagy mit és nem tud belépni a szobába.mi elhet a gond?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ha itt sem tudnak adni neked Insanet, akkor keresünk neked valamit.

invictus ~ Ide kerul a Kukac szimbolum ~ invictus.hu

A fenti emailra írj nekik.