Insane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a linkeket. Még azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet letölteni az 1nsane-t és az autókat hogy lehet berakni.
denpatrik
mégvalami:valaki nem akar 1nsane-ezni Gamespy arcade 2.0-n?Én nagyjából minden este járok ha tehetem,habár nagyjából 11 körül kezdõdik a móka,de hatalmas játékok vannak,na meg ezen felül nagy móka,jó arcok(sajna már inkább csak külföldiek,de ez nem gond!)
Én még nem vok elég jó,így a nagy öregekkel nem tudok eléggé menni,de kéne már 1 jó magyar player aki az insaneheat-os arcokkkal szembeszállna!pl.ezekkel itt😞TheMadGod,BangerSandsmash,RedDog1,Drow,BIGSEAN)
Szóval aki bátor az jöjjön,gamespy-ben naygjából meg tudok segíteni ha kell.

denpatrik
Heya!

ittvan pár oldal így nagy hirtelen:

http://www.quickiespatch.co.uk/
http://1nsanecarsandmaps.webs.com/
http://1nsanenations.webs.com/
http://insanefun.hupont.hu/ - ez a sáját 1nsane-es letöltõs oldalam(még nyáron csináltam)
http://www.freewebs.com/minibuzz/
http://hsw.hu.ip10.varolista.hu/index.php?gamesid=17
http://www.freewebs.com/gz1nsane/trucks.htm

némelyik oldalra muszály reg-elni h tudj letölteni mapokat,autókat vagy esetleg mást.

Tunngle játék támogatásai közt ott van az Insane 😊 Ezt akartam írni.
És ha már új post, akkor egy kis érdekesség.

Rigs of Rods-ban minap láttam, hogy az egyik map, pontosabban a
Quarry TT (qrytt.zip)
Version: BETA

It's a quarry-style map. One of the first I made for RoR, converted from 1nsane.

Ott böngészve DeGA profiljai közt megtaláltam Fat-Alfie-t is, akinek volt oldala is, és nagy Insane fan 😄
BÚÉK!

Jó kérdés, utánanézek, mert régebben 2 nagy oldal is volt
.
Ám én mostanában is szoktam vele nyomni. Ha jól láttam a Tunngle játékai közt ott van a tunggle.
Sziasztok! Hol lehet letölteni az 1nsanehoz autókat?
Vártam, köszi 😊

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Kreáltam egy telefon dizájnt 😊
Varenga
<#eljen>

Esetleg az invictustol megvenni 1000ft ert? Sajnos mashogy nem hiszem h menni fog. Ha irtal nekik es nem tudnak adni, akkor irj majd.
Sziasztok meg tudná valaki mondani hogy hogyan lehet magyarosítani az 1nsane-t? Mert csak az angol verziót találtam meg.
Köszi
ZTM
Természetesen, Wolfeinsteinezni is IP alapján szoktunk😊

IP alapon van a komunikacio a suli gepek kozt?
ZTM
Sziasztok!
Nem mai játék, de elvittem suliba hogy majd nyomjuk, megy rendesen de nem tudunk multizni:/ akárki csinál servert nem látjuk a játékon belül.
Ha beírjuk az ip címet hogy onnan csatlakozzon, csak azt írja játékhoz csatlakozás aztán 5 perc múlva kilép😞
Valaki valami ötlet?

Emberek!

Gameranger-ben az insane tamogatott jatekok kotott van! /http://www.gameranger.com/

Akinek kell priviben megkuldom a Gameranger nevemet es ID-met.
Ha online lennel neha 😄
Hoffi
mi az xfire-od?😄
felveszlek😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Kár hogy Xfire-ben nincs benne a támogatottság. Mehetnénk egyet vele.
Hoffi
na már sikerült😄
azért köszi
a baj megoldodott a patch felrakásával😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Konkrétat nem tudok mondani, mert ugye én már az eleve feltelepített, játékot indítom, és ott nekem a G25 ös profilja is ott van, szal semmit sem kell állítanom.
Ha a kormányt kihúzod akkor gondolom nincs ez a hibajelenség....
Tipp: talán a fék / gáz tengely környékén puhatolózz, mégpedig a kormány szoftverében. Pl.: ne legyen külön a két tengely, vagy a fordítottja, külön legyen a fék és a gáz tengelye.
Sok sikert, remélem segíthettem.
Hoffi
sziasztok
már elég régóta halott ez a fórum de én azért reménykedem hogy van még itt pár olyan segitõkész emberr aki válszolna a krdésemre
tehát olyan bajom lenne hogy felraktam a játékot minden megy tökéletesen csak mikor a vehicle controlls ba rámegyek mondjuk a steer-re hogy azt megváltoztatom akkor mindig kiirja hogy realase all controlls angol tudásommal naggyából ez anyit jelent hogy kapcsolj ki minden érzékelõt
ez naggyából annyit jelentene szerintem hogy valamelyik gomb bevan ragadva
és egyszerûen akármit csinálok ezt irja ki!😞((
régebben is nyomtam a játékot ezzel a kormánnyal annyi különbséggel hogy akkor még nem win7-em volt
nagyon szeretnék játszani segítsetek lécci

elõre is köszönöm

Jelentem az Insane simán elindult a Windows 7 RC 7100 változatán. Ahogy eddig se, most se telepítettem, hanem még a régi telepítésbõl a game.exe-t elindítottam.
Mivel anno magyarul tettem fel. Ezért elsõ indítás után miután kiléptem belõle, elmentem a regisztrációs adatbázisba és a LangID értékét átírtam 10 re. Magyar lett.
Gregorius
Én legutóbb soroksári Tesco-ban láttam pár darabot ilyen Ezt vedd meg szerû csomagolásban. De asszem az Invictustól is rendelhetõ. Ez nem tuti.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hoffi
csá
valaki nem tudja hogy belehet-e állítani a H váltót a játékhoz?
pl G25-nek?

elõre is köszi

pl hol?
Gregorius
Boltban még mindig kapni elvétve.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Demister
Olyan problémánk lenne hogy lanban játszunk és a nyolcadik embert nem engedi fel, erre nem tudtok megoldást ?

kifli
hali nekem ez a játék anno megvolt magyar szinkronnal meg minden de most sehol nem találom 😞

honnan tudom beszerezni?
Hoffi
értem köszi!

Ez nem a router, ez a Windows tûzfala, itt elvileg ha elindítod a multit, akkor a game.exe-re feldob egy feloldást kérõ ablakot, más dolgod ott nincs. A kép alapján okés, ha a szerkesztés alatt a game.exe van. és elég 1.

Azt mondtad routered van, de nem tudod mi az és hol kell állítgatni? Akkor jobb lenne ha valami hozzáértõt keresnél elõ hozzá, mert ez nem idevaló, a játék keretén belülre.
Hoffi
ezt kell itt vagy mit kell csinálni a portokkaL?😄

Hoffi
#1210: akkor már értem a dolgot 😄 viszont megnéztem azt az oldalt de sehol nem találtam az autók között ezt az átépített vitarát :S

#1211: a routernél a portokat ugy kell engedélyezni hogy hogy hát nem tudom😄ezt letudnád irni hogy te hol engedélyezeted vagy mit csináltál a portokkal?😄

elõre is nagyonszépen köszönöm s egítséged!

Igen a routernél kell.
A kocsit a videó végén lévõ linkrõl tudod leszedni 😄
www.insaneheat.com
A portokat mindenképpen engedni kell, pláne annak aki szerverkedik.
Játékon belül hálózati játék, ott új indítása peer to peer, tcp/ip azok maradjanak.... õ a szerver.
Akik meg csatlakozni akarnak, azok hálózati játék, csatlakozás és a szerver címéhez a másik gép, vagyis a szerver IP címét kell beírni, majd start.
Hoffi
húú wazzeg ez nem jött be😄

na szóval ebben a videoba ami van vitara:

ezezezezez 😄

Hoffi
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a videóban szereplõ vitarát?

elõre is köccönöm😄

Hoffi
és ha gamespy-al multiznék akkor is megkell nyitni a portokat?

Hoffi
amugy ezeket nem a tûzfalnál kell a port hozzáaadásához irni?
bocs ha hülyeséget kérdezek😄

Hoffi
azt értem oké de tudnál valami leirást tartani hogy ezt az egészet hogy kell? valami programmal vagy kell hozzá valami nagy tudás?😄

elõre is kösz mindent!

Ezek kellenek neki:
TCP/UDP 2300-2400
TCP 47624
Hoffi
mennékén szivesen de nem értek a router beállításaihoz :S 😞((

sztem hagyd a motormaxot, gyere insane multiba 😄
Hoffi
na megcsináltam a windows most megy a játék
márt ccsak a motorm4x kéne hogy ne faggyon le állandóan 72%-NÁL és akkor én lennék
a világ legboldogabb embere😄

Hoffi
na ma ujralesz húzva az XP-m talán most majd jólesz

szurkoljatok 😄

Hoffi
az nem lehet mert akkor az ujratelepítésnek segítenie kellett volna! de nem segitett 😞(

ngcsnet
elsõ ötlet; modok (autók/mapok) miatt?

Hoffi
na én most akasztom fel magam!
megint nem jó a játék pedig hozzá se nyultam semmihez!
ááá faszom kivan má az egésszel!

#1195:igen kiirja hogy hibát észlelt ezért a game.exe leállt ilyent ir

Hoffi
jaaaj dejó valami csoda miatt most helyreállT ! 😄DD

Az a hibaüzenet mi? Game.exe leállt, .... stb?
Hoffi
Üdv!

hát nagyon nagy problámám támadt!
remélem tzudtok segiteni!
nos az lenne a baj hogy mikor a pálya, autó kiválasztása után indulni akarok akkor a betöltés után mindig kidob hibaüzenettel<#gun><#gun><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#falbav><#falbav>
ezt nem oldotta meg az ujratelepítés sem sem az se ha más felbontáson akarok játszani egyszerûen semmi 😞((((
segítsetek lécci!😞((

Elõre is nagyon szépen köszönöm!