Insane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

tudom, hogy warezkérdést nem igazán kéne itt megtárgyalni, de nem tudna valaki segíteni egy kicsit? körbenéztem neten nagyon sok helyen, de már sehol nem kapható az insane, és letölteni sem tudom (torrent, dc, semmi😞. Nem tudna valaki segíteni? Valaki feltölthetné rapidshare-re vagy esetleg dc-n átküldhetné, mer nagyon kéne már ez a játék, de egyszerûen fellelhetetlen.

Gregorius
Esetleg nálam?
(lásd itt alul!)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Firerock
megoldódott mmég elõtte köszi
az volt a gond hogy nem regeltem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Biztos hogy reg jó volt és be is jelentkeztél az oldalra?
Nekem jó.
Firerock
köc

ngcsnet
én a hsw-t ajánlom, van sok jó mod insanehez😉

Firerock
császtok
tudnátok adni vmilyen jó letöltõs oldalt ahonnan kocsikat pályákat tudnák leszedni???
mer arra az insanehetre regeltem de én ott sehol nemtalálom a kocsikat....s

😄

ngcsnet
na ilyenrõl szerintem ne is álmodj, hogy van<#idiota>

<#sniffles><#confused>

Insanehez van valami házi pecs hogy lehessen separated pedállal is mûködjön és ne csak combined módben menjen?
ok

Privi ment
Vagy jobb!
Aki akar az adja meg az msn-ét itt és felveszi az egyik haverom!Aki csinálja a szervert!

Játszottatok már neten vele???
Ha valaki jönne egy kis játékra neten az irjon ide vagy PM-be!

vagy csak középre tekered a kormányt :-)
zolo
Meglett a probléma oka, bezavart a kormány.Kihúztam és minden mûködik.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Olyannal találkozott valaki, hogy a menüben nem mûködik a jobbra irány?Játszás közben jó, tudok versenyezni, de a menüben nem megy jobbra.És ez azért zavaró,mert így a bajnokságban nem tudko pályát választani jobbra.
Van valamilyen megoldás?(A játékok felpatcheltem 1.0.1.2-re.)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nekem van kedvem és sztem másoknak is 😊
Nem kell hamachi, hanem aki szerver, annak az IPjét kell megadni és TCP/IP alapon simaliba megy.
Nincs kedvetek egy kis multihoz, ha lehet egyáltalán? Belsõ hálón kipróbáltuk itt ment rendessen, így gondolom hamachi-val is meglehet oldalni a dolgot.

ngcsnet
:S
ha alpha mappingra nyomok...

passatgt
sztem az alpha mappingot kell kikapcsolni nem?

ngcsnet

Nem tudjátok miért lesz átlátszó a kocsi modellem az insane veh builderben?

mert zmodelerben még tökéletes...:

Az alábbiak az az alábbi üzire mentek volna. Teccikérteni?! <#vigyor3>
<#wave><#nyes>
Raho
Na szerencsére sikerült, nem tettem fel a peccseket, és az volt a gond.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Na ezt nem tudom, ilyenrõl nem hallottam még.

VW Jetta II 1,8T

Tehát alkalmazás van, kép nincs? Nem lehet, hogy az intro hiányol valami codecet?

Raho
Segítséget kérnék!!! Újra telepítettem a rendszert, fel tettem a gémet, elindítom és semmi, a folyamatoknál fut a game.exe de semmi több, mi lehet a baj???

VW Jetta II 1,8T

Mármint a Sreamer 4x4
Multiplayer: return the flag az az igazi!!! :-) Taktika is kell ám
Bence94
helo aki meg akarja venni 950 ft tehetiitt

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nekem megvan, de sajni ott rontották el, hogy rohanni kell :-( nincs az a jó lassúzás meg benne mint a triálosoknál.
passatgt
Köszi!

Somogybabod? Akkor szerintem te valami Triál jellegû dolgot keresel. Ha jól emlékszem a Screamer 4x4 egy elég profi triál-szim volt. Ha nem ismernéd szerintem megér egy próbát.

passatgt
Ismrem,nagyjából végigfutattam de nem találtam

Szia!
Nem tudok róla, de jó lenne bíza itt is.
Ha van kedved, akkor a insaneheatoldalán talán fellelsz valamit. Ha még nem ismered, akkor sztem nézd meg.
passatgt
Hali!
Létezik hozzá olyan pálya,mint somogybabodon?Tehát egy kijelölt pályán kell végigmenni úgy,hogy nem érsz hozzá a bothoz😊Tök jó lenne ilyen

Szia, asszem max 39 autó és pálya lehet benne, mert a többit nem tudja kezelni. (ha valaki tud valamit, hogy van valami amivel többet is tud kezelni, nosza rajta, ne kiméljen).

Nagyon jó kis forrás: www.insaneheat.com.

Sztem mindenki szivesen multizna vele, ha lenne idejük...vagyis mindenki akkor érne rá.

Anno voltak olyan multik, mikor fullon voltunk :-)
Gregorius
Nálam akad még egy kevés.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

GTi Gaga
Hi All!

Életem nagy vágya teljesült, amikor sikerült megvennem a játékot! Automexbe vettem kemény 950 magyar forintért 😊

Rengeteg autót és pályát töltöttem le a játékhoz! ( Hungarian Sim worldröl ) megprobáltam berakni az összes autót, és pályát, ám kifagyott a játék, igy csak párral probálkozok 😞 A leszedet pályákat, hova kell bemásolni? beraktam a maps mappába, de nem látszasnak?

hswröl 170 autót és 96 pályát sikerült leszednem, akinek esetleg ennél több van valamijen formában eltudja nekem jutatni! Segitségeteket elöre isköszönöm! Üdv Gaga

ui: multizni szivesen multiznék! ha valaki még játszik a játékkal Szoljon megyek 😊

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

LEADER
köszi az infot!

Tesco -ban bukkant fel utoljára! 1-2 hónapja.

http://hordeofb108.uw.hu

Szia!
Szerver, peer to peer kell és csak az IPt kell beírni, igen.
Tûzfalon engedni kell a játékot, game.exe meg asszem valami dplaysvr.exe is.
Esetleg ha nagyon RTF eztek és van XP-s meg Windows 2000 gép ii a hálóban akkor esetleg az XP Flag/Gate fix is fel lehet pakolni. www.insaneheat.com -> downloads>patches részben.

GameSpyArcade alól is lehet indítani.
Itt pl eredeti van. Légyszi áruld el, hol lehet még kapni és mennyiért?
LEADER
Üdv mindenki!
Neten próbáltuk haverokkal, de nem tudtunk csatlakozni egymáshoz. Kérdéseim:

Hálózati játék/új játék beállításánál peer to peer, vagy kliens-game?

A szerver címéhez csak aki a játékot csinálta, annak csak az IP-jét kell beírni ugye?

Nem hinném, hogy tûzfal gond, de ha tudtok valami ötletet azt meg köszönném!
Még arra is gondoltam, hogy esetleg van valami patch, ami kellhet. Az patch1-2 fenn van.
Eredeti gamétek van, már aki játszik?

Elõre is köszönöm!

http://hordeofb108.uw.hu

Ha fent lennél a neten <#idiota>
Raho
Délután egy kis multi???

VW Jetta II 1,8T

[HUN]FaTaL
mehetne majd multi én se játszottam még vele de nagyon bejövõs😊 szóljatok ha lesz vmi 😊 itt az msn-m: [email protected] 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

aham, Raho még ujjonc 😄 Mennie kell Csak

Raho, alap kocsi és õálya 😊)<#nyes> kell hogy menjen. Nah majd velem proca 😄
jointeer
hy, loálos egy aláírás ám <#wow2>

köcsög