Milyen játékot vársz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
a mohaa "régi" már,és nem sok olyan emberke van,aki a breaktrú miatt játszik,szvsz a spearhead a best! és a sima,alap mohaa. nemrég nyomtuk lanon,aztán ott van még a cs. gondolom senkinek sem kell bemutatnom..

Hehe én is csak.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Hát ótós játékkal régen jáccottam, de emlékeim szerint a single módban a gép ellenfelek is kilöktek hátulról, miért lenne ez unfair multiban? Ja, mer neked nem tecc? Hát ilyen az élet egy örök harc a fennmaradásért.
Nos bármennyire hihetetlen évek múlva is lehet tolni gamét és pont ez mutattya meg, hogy melyik az igazán jó game. Bf pl már egy éves és hatalmas bázisa van még mindig itthon, a SOF2, vagy a MOHAA sem egy mai darab mégis sokan tolják. Biztos mind hülye, mert elavult szarokkal jáccanak. SOF 2 pont most csordogál le újra, mert megjött a kedvem hozzá.
Nyilván megnézi az ember az újdonságokat és igaz, hogy sok a hulladék, de manapság is lyelennek meg jó kis gamék. Persze neked nem jók. Hát így jártál.

Azt kérded mire jó a multiplayer?
Hát arra, hogy egy játék ne arról szóljon, mint nálad, hogy egyszer végigviszem azt annyi, hanem akár még évek múlva is egy jót jáccak vele, ha éppen ahhoz van kedvem.
Multiban ugyanis nem jönnek csõstõl a fegyvered elé a hülye idegenek, alaposan meg kell izzadni egy fragért, vagy akár csak azért, hogy életben maradj. Na ez az igazi kihívás, ilyet egy single rész sem tartalmaz még a legerõsebb fokozaton sem. A másik, hogy egy játékon belül egy kör sen ugyanolyan, mert valódi intelligencia irányítja az ellenfeleket és azok bizony sok esetben igenm rafkósak tudnak lenni. De tudod mit? Ne jáccá, ha szarok a gamék. Mindenki azt csinál, amit jónak lát.

Ezeket te írtad:
-"Itt vannak az FPS klónok,de mi a fenének. Már megint lehet egy emberrel végigszaladgálni egy épületekkel,utcákkal,garázsokkal teli pályán,úgy, hogy közben össze-vissza lövöldözünk különbözõ ismeretlen esetleg ismert célpontokra."

-"mivel a Half Life 2 is ugyan azon az elven mûködik,hogy gyerünk elõre és irtsuk a buta lényeket, akik olyan hülyék, hogy jönnek csõstül a fegyvereink élé megdögleni."

-"Kicsit gondolkodjatok el ti is rajta mielõtt megvesztek vagy letöltötök egy játékot, hogy érdemes-e vele egyáltalán bajlódni, "végigvinni" és utánna elfelejteni"

Ezek szerint szingli játékokról írsz és az alapján fikázol, gondoltam azt hitted a multiplayer opció csak dísz.
De látom nem, kipróbáltad. Szal akkor az a bajod, hogy a single részek unalmasak, a multiban meg szanaszét szivatnak. Jó, rendben ez is egy válemény.

precision
Ki melyik játékot várja a legjobban???

Én az NBA Live 2004-et, de már nagyoooooon!!!!!!!!!

Bazinga!

fm
az elõzõ GreenCard #1609esére ment..sry

fm
épp errõl szól a multi. ki hogy tudja legyõzni a másikat,és ez benne a kihívás:pl. túljárni a másik eszén a 2. világháborúban,vagy épp kilökni egy kanyarban,hogy darabokra törjön a verdája..a játékok egyre élethûbbek,ez a lényeg..
(az igaz,hogy túl sok van már belõlük,ezért kell szelektálni)

Adam5
sziasztok!
nem tudjátok honnan lehet letölteni a sima
unreal tournament-et?
kivéve dc, dc++ bdc++ (pl. warezoldalról)

Sadun Tryst
nem minden emeber faszfej a neten, keresni kell a jó helyeket, nem 1 rossz hely alapján kell vélemény nyílvánítani.
sajnos a neten nagyon sok a csíter és a bunkó... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

[HUN]PAStheLoD
Pain Killert! (Serious sam 2+1 😊)
NFS U full.
D2 1.1 final

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sadun Tryst
jaj igaz, mit is mertem ÉN kihagyni! SADUN TRYST

fallout 3! a kedven RPG-m!

gumikacsa
Rig'n'roll munkacímen készülõ kamionszimulátor(release date: 2004), de bármilyen valamire való kamionos játék jöhet. (De nem olyan sza***rok,mint a big mutha truckers...)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nos igazad lenne, ha nem lenne multiplayer, de látom te még a gépi ellenfeleknél vagy legaradva. Ebben az esetben csak azt nem értem minek nyilvánítasz véleményt olyan témában, aminek egy nagyon fontos oldalát nem is ismered.

SLICK
Sims2
WarCraft3-Frozen Throne magyarosítását
Alien vs Predator 3 (ha lesz)
Fallaut 3
Enter the matrix folytatását (ha lesz)
Diablo 3
Disciples 3 (ha lesz)
és más egyebet

fm
stalker .. fallout3 .. fifa world cup 2006,mert akkor végre megint lesz foci vb is

Nba 2004 mát csak egy két nap kérdése4

oneal1
montoya az etnikum!!

!Forza Ferrari!

Sadun Tryst
hogy mit várok?

STALKER, HL2, Far Cry, Sims 2, Mafia 2 😊

Sadun Tryst
nézz körbe www.letoltes.com, biztosan fogsz valamit találni (nekem is ilyen kártyám van és a 45.23xp driver van fent, s azzal müködik a gamma)

zaki
Á a Sims 2-t én is várom, nagyon kíváncsi leszek rá

Kandurex
Call Of Duty, Stalker, Half-Life 2, Spellforce, Doom3

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

see.aakogh
Call Of Duty, STALKER, Half Live2, Doom3, Quake4, The Sims2...

DarkHorSe
Call of Duty,Planetside Core Combat

Swedish people are albino monkeys

zaki
jaaa, és Half Life 2 😊

zaki
Call of Duty, Championship Manager 03-04, STALKER, Painkiller, Sims 2, Far Cry, FIFA 2004, NBA Live 2004. ha minden igaz ezeknek a fele megjelenik 1 hónapon belül

anyira azé nem kötelezeõ... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BADE
Eddig a Comm3-t,de mivel szar(de azért kötelezõ végigjátszani) mostmár a Diablo3-at!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mex péjn három

Ide nem írok semmit. Vagy mégis?

Sol Dier
Hogy érted azt, hogy "érdemes"?

dikki*yysw
Elmondom neked ebbõl mire érdemes várni. STALKER, Deus Ex2, Painkiller, CoD, DS2, talán Far Cry 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ehhez képest 17:00-kor már mondták nekem irc-n 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sol Dier
UT2004
S.T.A.L.K.E.R.
Breed
Kreed
Painkiller
Apocalyptica
Deus Ex: Invisible War
Duality
Mythica
Black9
Call of duty
Dungeon Siege 2
Joan of Arc
Sims 2
Far Cry
Beyond Good & Evil
Oni 2 😊

Kandurex
6 perce jött ki whehehehee....LOL...HIDDEN AND DANGEORUS 2

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

czky
Én végigvittem!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tcm2004
fifa2004
The Buggy - Make, Ride,Win!
jah, meg az uj gépemet!

football without ultras is nothing

2004 :p

NBA 2003

Shaman
Mert külföldi hálózatban vagy.
Ugyanis külföldröl sok free oldal nem elérhetö. Pl extra,uw,stb.
Ha nem külföldi hálón vagy,akkor más ötletem hirtelen nincs.
Nekem legalábbis a cégnél így van. innen nem érme el ezeket az oldalakat,csak otthonról.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Crashday

sohrking
NFS UNDERGROUND

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Shaman
Nem várok!!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

raziel.
Morrrowind II.
Morrowind III.
stb.
😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

KG21
Simpsons hit&run, Driver3, NBA live 2004, Fifa 2004

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

SLICK
Diablo 3 minden mennyiségben és valami F-1 es játékot

worl of warcraft ,everquest 2
MaSzKa
+ valami franko kis autós simulárorokat!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
quake4 hl2 doom3

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

oneal1
need for speed 7😊
black and white2
half life 2
racing legends

!Forza Ferrari!

Pempő
LFS S2, S3