Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Nos bármennyire hihetetlen évek múlva is lehet tolni gamét és pont ez mutattya meg, hogy melyik az igazán jó game. Bf pl már egy éves és hatalmas bázisa van még mindig itthon, a SOF2, vagy a MOHAA sem egy mai darab mégis sokan tolják. Biztos mind hülye, mert elavult szarokkal jáccanak. SOF 2 pont most csordogál le újra, mert megjött a kedvem hozzá.
Nyilván megnézi az ember az újdonságokat és igaz, hogy sok a hulladék, de manapság is lyelennek meg jó kis gamék. Persze neked nem jók. Hát így jártál.
Hát arra, hogy egy játék ne arról szóljon, mint nálad, hogy egyszer végigviszem azt annyi, hanem akár még évek múlva is egy jót jáccak vele, ha éppen ahhoz van kedvem.
Multiban ugyanis nem jönnek csõstõl a fegyvered elé a hülye idegenek, alaposan meg kell izzadni egy fragért, vagy akár csak azért, hogy életben maradj. Na ez az igazi kihívás, ilyet egy single rész sem tartalmaz még a legerõsebb fokozaton sem. A másik, hogy egy játékon belül egy kör sen ugyanolyan, mert valódi intelligencia irányítja az ellenfeleket és azok bizony sok esetben igenm rafkósak tudnak lenni. De tudod mit? Ne jáccá, ha szarok a gamék. Mindenki azt csinál, amit jónak lát.
-"Itt vannak az FPS klónok,de mi a fenének. Már megint lehet egy emberrel végigszaladgálni egy épületekkel,utcákkal,garázsokkal teli pályán,úgy, hogy közben össze-vissza lövöldözünk különbözõ ismeretlen esetleg ismert célpontokra."
-"mivel a Half Life 2 is ugyan azon az elven mûködik,hogy gyerünk elõre és irtsuk a buta lényeket, akik olyan hülyék, hogy jönnek csõstül a fegyvereink élé megdögleni."
-"Kicsit gondolkodjatok el ti is rajta mielõtt megvesztek vagy letöltötök egy játékot, hogy érdemes-e vele egyáltalán bajlódni, "végigvinni" és utánna elfelejteni"
Ezek szerint szingli játékokról írsz és az alapján fikázol, gondoltam azt hitted a multiplayer opció csak dísz.
De látom nem, kipróbáltad. Szal akkor az a bajod, hogy a single részek unalmasak, a multiban meg szanaszét szivatnak. Jó, rendben ez is egy válemény.
Én az NBA Live 2004-et, de már nagyoooooon!!!!!!!!!
Bazinga!
(az igaz,hogy túl sok van már belõlük,ezért kell szelektálni)
nem tudjátok honnan lehet letölteni a sima
unreal tournament-et?
kivéve dc, dc++ bdc++ (pl. warezoldalról)

sajnos a neten nagyon sok a csíter és a bunkó... 😞
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
NFS U full.
D2 1.1 final
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
SADUN TRYST
fallout 3! a kedven RPG-m!
Renault magnum http://kamionszim.hu
WarCraft3-Frozen Throne magyarosítását
Alien vs Predator 3 (ha lesz)
Fallaut 3
Enter the matrix folytatását (ha lesz)
Diablo 3
Disciples 3 (ha lesz)
és más egyebet
STALKER, HL2, Far Cry, Sims 2, Mafia 2 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ide nem írok semmit. Vagy mégis?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
S.T.A.L.K.E.R.
Breed
Kreed
Painkiller
Apocalyptica
Deus Ex: Invisible War
Duality
Mythica
Black9
Call of duty
Dungeon Siege 2
Joan of Arc
Sims 2
Far Cry
Beyond Good & Evil
Oni 2 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
fifa2004
The Buggy - Make, Ride,Win!
jah, meg az uj gépemet!

football without ultras is nothing
Ugyanis külföldröl sok free oldal nem elérhetö. Pl extra,uw,stb.
Ha nem külföldi hálón vagy,akkor más ötletem hirtelen nincs.
Nekem legalábbis a cégnél így van. innen nem érme el ezeket az oldalakat,csak otthonról.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______