Milyen játékot vársz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Pandora Tomorrow
3P
Heroes of Might and Magic 5

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

zaki
csak ennyit? 😊

cSuwwi
Gta 4 vagy San Andreas, attól függ melyik lesz, Mafia 2, Driver 3, Doom 3 és HL2 😊

shit happens

Még kiegészíteném: Mafia 2 és Hitman 3 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ReTeK
Lords of the Realm III

zaki
MAFIA 2-t

[HUN]PAStheLoD
mostantól énis várom!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

DJ Skyline
én vágom.

piSTUKA: már megjelent.

DJ Dkyline: én nem mondtam hogy 2004ben fog megjelenni 😊

DJ Skyline
nem tom én FPS terén is szeretem a realisztikusságot...tehát én ilyenekkel játszom mint hogy MOHAA,Call of Duty,Battlefield 1942...(realisztikusság alatt a történelmi hûség,és valóságon való alapulást értem)tehát én az ilyen ûr izé FPS-kel nem igazán játszom..

piSTUKA
hat pedig ez is egyfajta FPS (keress ra a googliban), csak a tortenete sokkal velosebb, mint altalaban a tobbinek.

amugy most neztem, mar kint van a kalozvaltozat, bar igen sir mindenki, hogy csupa bug... namajj meglatjuk!

DJ Skyline
azt se tudom mi az kezdjük azzal...én Autó szimulátor, és FPS fan vagyok...

piSTUKA
nocsak, ezt senki nem várja?

Deus Ex - Invisible Wars.

Amint kijön, nyomom is!

DJ Skyline
én imádom a Call of Duty-t és nem hinném hogy 2004-ben kijönne a 2!

d3, mp3, q4, c&c tiberian twilight

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Call of Duty 2-rõl már írtak Hardwireden, de nem hinném hogy kötekedni kéne egy ilyen miatt..

DJ Skyline
Call of Duty 2---persze...az alap nem rég jött ki nem hogy a 2...azt még várhatod,meg a Half Life2-t is,mert azt feltörték..és így csúszik az is...

Half-Life 2, Doom 3, Star Wars: Battlefront, Call of Duty 2

mafia 2 . hitman 3, gta újat és a driver 3
ollie
Há ez jó játék lehet! De szerintem az elõzõ rész, a #1406 sokkal jobb, de a legjobb természetesen a legelsõ (#1) volt! Emléxel amikor meg kellett benne ölni Luke Skywalker-t?

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Skyline
Postal 2, MOHAA Pacific Assault, GTA 4, egyéb második v.h.-s játékokat..

Trackmania by NADEO
Én még több WW2-es gammát várok de a Join Operation WW2-es modja érdekel nagyon azt igérték a fö gamma után rögtön kiteszik.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Én a Syberia 2-t, és azt a Back to the Futuret várom a legjobban. Mostanában rászoktam a kalandjátékokra.

zaki
nem, most vagyok Komkolzgrad-ban, csak most egy kicsit pihentetem a game-t...

LezLee
Zaki: örömmel látom hogy szerepel a listádon a Syberia 2. Ezek szerint bejött az 1. rész? Végignyomtad már?
Amúgy én is a Syberia 2.-t várom a legjobban, meg talán a Stalker-t, ha elfut a gépemen, ami nem nagyon biztos 😞
Hát igen. Király lesz remélem!
Driver 3!!!

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

ibronk
LFS S3

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

zaki
amúgy az .elsõ 4 játék nem nagyon fog menni a gépemen (2100-as cerka, 640ddram, gef3 ti200 128mb)

zaki
Half Life 2
Stalker
Far Cry
Doom 3

és amike a legjobban:

Driver 3
Syberia 2
GTA: San Andreas, vagy nem tom mi lesz a neve a következõ játéknak

Sadun Tryst
Perimeter!
itt 1 kép róla:

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

EndreMan
KOTOR!!!!! De nagyon....de már nemkell soká!!!

0Fritz0
Még sokat kell tanulnod, ha ilyenen felkapod a vízet.
Más fórumtémáknál ilyen a szelíd reggeli ébresztés a haverok részérõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fm
😄 azt a játékot hiába várod...

fm
1. Fallout3
2. STALKER
3. Medal of Honor: Pacific Assault

+fifa sorozat köv. részei 😊

magus
The Simpsons : Hit & Run

SLICK
Ez nagyon LOL!!!!!!!!!!!!

fm
van ilyen meg ilyen és végül ilyen de most látom,hogy mások értik mit írok..csak Te nem. mind1.

de tudod mit,hadd
be valakinek:
😄 Peace 😄

Én személy szerint nem mondtam, hogy nem vagy épelméjû, csak felhívtam a figyelmedet, hogy a játékokat ne csak a singleplayer alapján értékeld. Erre jöttél, hogy oké, de a multiplayer is egy nagy fos és ezt olyan érvekkel támasztottad alá, hogy a szemét másik kilökött a pályáról és így legyõzött. Nos itt a vége a vitának, hiszen nem fogunk tudni téged meggyõzni arról, hogy ez a multi szépsége és te sem arról minket, hogy a multi ezért fos. Ez a lényeg, a többi mellékszál.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

0Fritz0
Ahogy érzed...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
kaucsukwestco!
Nézd meg a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1017262350 -lapot. Bár egy ideje nem ír oda senki, de hátha...

0Fritz0
Jah és csak hogy tudd, semmi bajom veled!

0Fritz0
Kicsi szivem, látom szelektív a látásod, mivel a A #1624-es "bemutatás" csupán szójáték volt, de elmagyarázom (csak most, csak neked ) : "gondolom senkinek sem kell bemutatnom... ééés itt jön a bemutatás! éted!.. érted? Láthatod, hogy "bemutatós kezek" között van egy HATALMAS VIGYORGÓ FEJ! Nézd már meg a szmájlikat (a Mehet! alatt) és akkor talán észreveszed a külömbséget a "bemutatás" és "bemutatás" között.
Hólapát: "Most te mi a faszt mutogatsz be nekem."- no comment.
Elmagyarázom az észosztást is: Jajj minden szar, mindenki bánt és senki sem viselkedik jó kisfiú módjára, mert FPS-ben legyaknak, versenyben meg lenyomnak...
De a legjobban ez tetszett: - "Mirejó a multiplayer?
Számodra tök idegen emberek ellen játszani?" - Szánalom Powa! (Gondolom szeretsz emberek között lenni..., vagy már túl sok is volt? )
Teljesen igazad van, minden program szar, az egér meg akad... hagyd a fenébe... éljen a Tetris!

0Fritz0
Tudod, nekem egy kicsit fucsa a szitú... Osztod az észt itt, a JÁTÉKOSOK Fórumában és közben minden gémet szétfikázol, jah és ha már itt vagy, akkor az emberkéket is elküldöd havat lapátolni. Na most akkor ki az Idegjancsi??

fm
nem túlzottan érdekel hozzámszóltál-e vagy sem,ez egy fórum,gondolom tudod mire való,meg vannak még privát üzik is. +nem mutogattam be,csak magadra vetted. nyugi van a véleményedet szabadon áraszthatod,semmi gond,csak nem volt igazad néhány dologban.
Üdv Lacháza lakóinak,jól megvagy a szomszédaiddal?

Sof2 kb másfél éves

Ja CS! Hogyan is felejthettem el!