Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

almát vár a körtefától 😊 el...am 😛

mondjuk nem neki kellett volna lépnie, mert õ most ennyit tud, hanem annak aki mindig almafát vár a körtétõl....

Jogos! 😄 Fene azt a "nemes" formályát... 😊)

www.smart-bus.hu

bakkerman
a magas lóbaszó csatár gyerek távozott? 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😄😄
nem nem

Pölöskei marad
Pölöskey távozott

kekec powa 😛

Pölöskei közös megegyezéssel távozott...

www.smart-bus.hu

lehet a 2-esre már jól fizet a bwin...

Rudee
"Nyerni kell Pécsett"

Akkor húzz cipõt meg mezt Döme, talán lesz elõre játék is 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

höööö

Fõ probléma azzal van, hogy semmi elképzelés nem látszik a játékunkban...

www.smart-bus.hu

Nem annyira rossz mint tavaly volt lehet lesz jobb is. De ennyi pénzbõl, ilyen kerettel senki ne várjon 6.-nál jobb helyett. Tú sok csapat van már akiknek beéret az utánpótlás nevelési programja. MTK, Vidi, Honvéd, Debrecen, És akkor még a pénzel teletömött Gyõrrõl nem is beszéltünk. És persze vannak az ilyen Kecskemét szerû csapatok. A pozitívum az hogy ez már nem annyira gyenge mezõny. Ez látszik a válogatottba betett Gyúrcsón is. Kell még pár év meg pénz és egy Nyilasi szintû edzõ hogy legyen egyáltalán esélyünk ezek ellen.

Effe88
hát ez gyenge volt nagyon:S:S

JimKirk
Vicces bacsi a Dome!😊
Pont az az elképzeléstelen nulla játék mit az elõzõ idényben. Kidolgozott helyzet jó ha félidõnként egy összejön. Teljesen esetleges passzolgatás, az egész játékon érzõdik a "majd lesz valahogy" stílus.
A mecset látva meg Détári hülyét csinál magából az ilyen "Bajnoki cím a cél" nyilatkozatokkal. Vagy ha õ ebbõl a keretbõl ezt kinézi, akkor õ is alkalmatlan teljesen (lehet amúgy is).
Igy ránézésre örülhetünk ha a mezõny elsõ felébe beverekedjük magunkat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem jött meg a játékengedélye...

Egyébként meg kurva gyengék vagyunk! 😊

www.smart-bus.hu

Rudee
Egész jó a meccs eddig.
Somalia-t mondjuk hiányolom, jó lenne ezek között a védõk között a sprinteit nézni. Hakola se rossz a bal oldalon, pedig neki a másik szél az otthona. Esetleg Gyömbértõl jöhetne 1-2 elõrefutás, az kicsit hiányzik, simán meglepné az ellenfelet. Böde jó, bár a gólpassznál szerencséje volt, hogy a védõ még beleért. Úgy láttam, hogy belsõvel inkább kapura akart lõni.

Rudee
A Diósgyõrrel nem hosszabbító Frizoni-t megnézném zöld-fehérben. Az Eto ellen jól játszott, amikor élõben láttam.

Rudee
Az a 11-es nagyon gyenge volt. Pozitív, hogy vannak helyzetek, azért tavasszal 1-2 meccsen még azok is hiányoztak. Egy normális, gólérzékeny csatár kéne elõre. Ez a Marosevic játszhatott volna többet, hogy megmutathassa mire is képes.

A ma délelõtti edzõmérkõzésen, 200 nézõ elõtt
FERENCVÁROS–MVM PAKS 1–2 (1–1)
FTC: Jova – Fülöp N., Otten, Klein, Sváb – Jovanovic, Csukics, Gyömbér – Somalia, Böde, Pölöskey P.
FTC, II. félidõ (77. perctõl): Gyenes – Batik, Grúz, Papucsek – Nyilasi, Hakola, Józsi, Orosz M., Beliczky – Marosevic, Máté J.
Paks: Pokorni – Heffler T., Sifter, Szabó J., Csehi T. (Báló, a szünetben) – Kulcsár, Bartha, Fiola, Sipeki – Kiss T. (Heffler N., a szünetben), Simon A.
Gólszerzõ: Csukics (16.), ill. Bartha (20.), Simon A. (60. – 11-esbõl)

Pölö megye I. már? Otten jókat veszekedett a bíróval mint új csk

Alakul az a bajnok csapat, a Pakstõl is kikaptunk 2-1-re...

JimKirk
Eg es fold!<#wow1>

pepsifocin találtam hozzászólások között
érdekes
vidi edzés
fradi edzés

😄D

www.smart-bus.hu

szerintem Döme ennyit nem filózott rajta 😊))))

Szerintem õ volt a trió bal oldalán... 😊

www.smart-bus.hu

Rudee
Akkor meg Sváb a kakukktojás, mint belsõ védõ 😊

3-5-2

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Na jó, de a Pölõt azt nyomatni kõõõõõõõ, hiszen olyan jól tud sörözni meccs helyett 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rudee
Jovanovic, mint védõ <#zavart2>

Még a kis Fülöp jobb megoldás lenne oda. Pölöskey helyett meg Beliczky/Orosz/Máté.

Ranilovic – Jovanovic, Otten, Klein, Sváb – Hakola, Csukity, Böde, Gyömbér – Pölöskey, Somalia
cs.: Kunsági, Beliczky, Pölöskei, Gárdos, Orosz, Batik, Máté, Nyilasi, Józsi, Grúz, Fülöp

na megszúrtuk a bajnoki címet 😛

mondjuk Dömét legalább szondáztatni kéne mielõtt nyilatkozik....

Fradi-Veszprém 1-2
Pölö hozott egy NBIII-as szintet....

ja hogy csak edzõ meccs volt??
nyilván a Veszprémnek is csak az volt...

Rudee
Az meghívásos torna volt. De utólag elmondhatjuk, hogy még egyre olyanra nincs szükség.

Effe88
jó ez
fölösleges amerikázni stb...
ilyen meccseket kell játszani
kis önbizalom kell😊

bakkerman
télen nagy amerikázások voltak,most nyáron meg ilyen aszód meg soroksár az ellenfelek? 😄 vagy elment minden pénz Bödére? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Felkészülési mérkõzések

07. 04., szerda: Ferencváros – Veszprém 18.00
07. 07.. szombat: Ferencváros – Paks 10.30
07. 11., szerda: Aszód – Ferencváros 18.00
07. 14., szombat: Ferencváros – Soroksár 11.00
07. 14., szombat: Ferencváros – ellenfél szervezés alatt
07. 21., szombat: Ferencváros – Szigetszentmiklós / még nincs egyeztetett kezdési idõpont /
07. 21., szombat: Ferencváros – BKV Elõre / még nincs egyeztetett kezdési idõpont /

Kubatov tudja a dolgát 😊

edzõ meccsekre, szurker kártya ás belépõ

Rudee
Kulcsár a Paksé.

<#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Nekünk nem a Sturm vagy a Lech lehetõségeivel kell versenyezni. Egyértelmû volt, hogy egyik se jön.

vkit igazoltunk a Vidi2-bnõl, az NBIINyugati csoport Fejér körzet gólkirályát, de majd jövõre ingyen továbbáll tõlünk mint eddig bárki...

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

😊ok Mtk ifista volt,
de most, most van, most nem kell gólokat lõni
számomra hihetetlen hogy ilyen dolgokra semmilyen szinten nem ad a csapat, akkor amikor majd nagyon sok "új" jön...

gabber_saviola
Biztos valami fogadásból vagy hasonló miatt vette fel azt a mezt. Amúgy én inkább erre emlékszem tõle:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Beliczky

hányinger

Rudee
Beliczky 3 perc alatt lõtt kettõt az U21-es válogatottban. Jó lenne megtalálni neki a megfelelõ posztot, belõle még lehetne valaki.

na már hív legalább ennyi 😊

A biztos távozók listáját közzé tette a Ferencvárosi Torna Club vezetõsége:
Marko Simic, Lisztes Krisztián, Oláh Lóránt, Balog Zoltán, Rósa Dénes

Ajánlat esetén távozhat:
Pölöskey Péter, Maróti Béla, Kulcsár Dávid, Liban Abdi, Junior