Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FTC: "Valóban történt egy beszélgetés a klub és Szabics Imre között. A játékos jelenleg a labdarúgó-válogatottal készül, így abban maradtunk, hogy az írek elleni barátságos mérkõzés után ülünk le újból tárgyalni" - mondta Orosz Pál vezérigazgató. (Blikk)
Effe88
elõször megláttam a nso-n a fõcimet
megörültem
mondom jön a nikolic😄😄😄
a lófaxt😄😄

JimKirk
Hat csodalatos!
ressy14
Láma!
ugy érted hasznára volt a Vasanak hogy eljött onnan? mert hogy a Fradiban egy értékelhetö megmozdulása nem volt miota itt van, az is biztos.

a Fradi nevelésû kulcsárral nem értem mi a helyzet. úgy vettem észre h számûzetése után visszatérése hasznára volt a csapatnak.

Effe88
Én Abdit nem engedném el
pölöskeitól meg ha megtudánk szabadulni😄😄
de jó lenne😄😄
ranilovic is nagy kapusnak indult 😄😄de ezek szerint nem véletlenül nem tartott rá igény a maribor:😄😄

Rudee
Én Kulcsárnak adnék még egy esélyt. Morales meg számomra örök kérdõjel marad, lehet, hogy folyamatos játéklehetõséggel jó lett volna. De 1 millió dollárt nem ér, így menjen hát.

Szar Bayern, szar Bayern :)

és az esélyes távozók

Liban Abdi (szomáliai-norvég, ?), Balog Zoltán (?), Junior (?), Kulcsár Dávid (?), Lisztes Krisztián (?), Maróti Béla (?), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejár a kölcsönszerzõdése), Oláh Lóránt (Kaposvár – lejár a kölcsönszerzõdése), Pölöskey Péter (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivóczky Norbert (?)

Rudee
1-2 védõ sem ártana.

Effe88
gosztonyi,szabic,szakály,böde jó lenne
a többi felejtõs

?

Alekszandar Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (Paks), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Adrian Markus (romániai, FC Bihor Oradea – Románia), Menyhárt Attila (REAC), Borja Pérez (spanyol, Alcorcón – Spanyolország), Szakály Dénes (Videoton), Szabics Imre (Sturm Graz)

banok
Hát nem voltam a teljesítményüktõl elájulva idén...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
hát, gratulálok...

A Fradista Kubatovnak talán nem így kéne bánni az utolsó Fradistákkal a csapatban...
"Lejár Balog Zoltán, Lisztes Krisztián és Rósa Dénes szerzõdése, és nem hosszabbítjuk meg" ...és ennyi

Cél jövõre az 1-6. hivatalosan

Effe88
lol
nagy nevek jövõre mehetünk a 6-7. helyért-.-

mert nem tudom hogy Rósa helyére jön fiatalításként,
vagy Morales helyére, mert hogy úgyis sok a külföldi 😊

Negatív vagy... mindig a leggyengébb láncszemet veszed észre! 😄

www.smart-bus.hu

Alempijevics so-so...
de a 32 éves Vladan Csukics...nem is magyar, nem is fiatal, de legalább van olyan béna mint Sztanics

www.smart-bus.hu

bakkerman
hát igen,a Gyõr miatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
apám, ez még létezik? 😄

ReszegKoldus
Miért nem inkább a bajnokcsapatod topikjába irkálsz?
Talán mert rájuk a kutya se kíváncsi? 😊

Vagy akár a saját topikodba is írhatsz 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

fradis közmondás:megba....nk mindenkit!
hát mostanában mintha titeket ba....ak volna,úgy mint az utolsó meccsen is,meg még ki tudja hány mérkõzésen

tomigear a sheriff

JimKirk
Jozsie az A6-os!
10 Fradista
csak k.. n'lock 😊))

Busai: Fradista van a keretben
(mondjuk Busai pont Jovával drukkolt a csajoknak)

Jova mondjuk a csajok meccsén kint volt,
nehéz ítéletezni az ügyben,
mindenesetre a vezetõségnek kapásból B+, mert nekik kellett volna kötelezni a nem játszó játékosokat is,....

bakkerman
vagyis az Audi az lehet nem az övé,de a lakás igen,és az se szar...

bakkerman
bicskanyitogató,ahogy az is,hogy ennek a nulla Pölöskey gyereknek nulla eddigi karierrel nulla sikerrel van egy kibaszott jó,és drága lakása,meg egy kurvajó audija.

JimKirk
<#violent>
ez csapatszellem ? minden idõk legtöbb verését begyûjtõ Fraditól? ....

Rudee
A kis Lowton épp a Wembley-ben játszik a feljutásért. Azért pár éve az Üllõi úton erre biztos nem gondolt. Jó lenne, ha jövõre sikerülne 1-2 ilyen kaliberû fiatalt igazolni.

azért egy-két fröccs csak jót tett volna Dömének, nyilatkozatképesebb kis fröccs után

JimKirk
Jol toljak a fiuk nagyon!
Mor3llo
Öröm nézni ezeket a bundameccseket 😊)
Grúz jó sok mixet tehetett a meccs elõtt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
Ehhez képest egyelõre érdekes a meccs... <#vigyor>

Nem tudom ki mit gondol róla, és a klubnak mik lesznek jövõre a tervei, de remélem Klein marad egy darabig.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Hopp a Lóri 😄

ezek után szinte stream se kell

Gyenes – Fülöp, Grúz, Klein, Sváb – Jovanovic, Hakola, Otten, Junior – Oláh, Beliczky.

Cs.: Kunsági, Batik, Gárdos, Nyilasi, Varga, Vattai, Pölöskei II

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem x lesz

tomigear a sheriff

x

tomigear a sheriff

Pakson nyerünk mert senki sem akar 4. lenni 😊)

ez eddig igenfasza 😄
A tepsifoci szerint Paksról Böde
az erdélyi Krónika szerint Adrian Marcus Nagyváradról (õt akarta honosítani Egervári)

nos akkor komoly erõsítések elé nzünk... mert aki 6 gólt lõ a román másodosztályban az tuti többet vág az NBIben.... hehe

😞

Sippie
7:30-nál hogy elnyomták a biztonságiõrt 😄😄😄 "Ottmaraggyá kisköcsög!" 😄
sok esélyük nem volt a biztonságiaknak lefújást követõen! 😄DDddddd