Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár azt sem értettem, hogy a szögleteknél neki miért a rövid sarkra kell mennie. Talán a legmagasabb játékos, középen kell az ilyennek érkezni és fejelni, vagyis megpróbálni fejelni.
A végén meg amit kihagyott...
Szar Bayern, szar Bayern :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
sõt még 10 emberrel is küzdöttünk legalább
de csatár nélkül nem lehet nyerni!!!!!!!!!!!!(kivéve spanyol válogatott)
pericsnek jönnie kell minimum
jovát pedig számûzni
kunságit vagy gyenest ki kell próbálni esetleg még kapust igazolni
De legalább most 10 emberrel is volt bennük valami lelkesedés, odajutottak a kapig. Sajnos ott tartunk, hogy ezzen elindulva már reménykedni kell...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Fradinál messze nem csak Détári (volt) a probléma. De a népnek bûnbak kellett...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kb 5 forduló múlva repül<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
aztán jön pinyõ stb,stb
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem lett volna baj ha vki fogja de jova is istenemS::Selindul aztán meg visszatáncol ahelyett, hogy lehúzta volna vagy kiütötte volna
végre egy csatár
más kérdés, hogy ezt miért nem lehetett már hamarabb, nem értem miért nem lehet a rajta elintézni az igazolásokat...S:S::S
Õt szerezték be a kaposváriak anno Nikolics pótlására amikor õ a Vidibe távozott, de Pericsnek is nagyon jól ment Somogyban, igaz most a Vidi túl erõs neki.
Állandó kezdõ lehetne nálunk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
már jó rég óta készíthették elõ ezt a monizt:SS:
de így hogy lehet edzõsködni hihetetlen, állandóan arra gondolni, hogy már rég ki van nézve a helyedre egy edzõ....
Gondolom a slepp (edzõi team) marad, mert ugye László Csaba is jönne ha saját embereivel dolgozhatna, de azt nem szabad.
Dömének abban igaza lehet hogy már a Pápa meccs elõtt tudták Kubatovék hogy jön Moniz a helyére, csak a pontos idõ volt kérdés.... miért nem lehetett ezt nyáron csinálni? .. mert már nyilván a Pápa elõtti meccs elõtt tárgyaltak Monizzal.
Így most nyáron jött a zseni 30 éves ex-kecskeméti szerb csóka a "jövõ csapatába", aki Kecsónak se kellett, a nagy nagy tehetségek, akik már fiatalon (? ... 😛) 23-24 évesen bemutatkozhattak az NBII-ben...
..ebbõl mi fog kisülni, mert a fiatal nem lesz fiatalabb és a tehetséges sem tehetségesebb...
'szal a vezetõség sehogy sem áll a korrektség és a gondos elõre tervezés magaslatán... vagy a logikájukat nem értem
<#whatever>#whatever>
csak a szegény villamos fájlalja a belsejét... ejjj
A helyzetek belövése nagyban függ a játékos mentális állapotától is... ez pedig edzõi feladat...
Ha eredményesen játszanánk, de szarul, az nem érdekelne... de így, hogy se eredmény, se játék, de még csak halvány elképzelés sincs... elég volt...
Ennek ellenére tisztelem a Dömét, és sajnálom, hogy nem sikerült neki.
www.smart-bus.hu
Egyébként utolsónak nekem pont az a Schembri rémlik, hogy õ be tudta lõni a helyzeteit, helyzetek azóta is vannak (hogy most gyönyörûen kidolgozott akciókkal és szép játékkal vagy sem, az más kérdés), csak nem igazán lövik be.
Pl. Bödének is volt tegnap kb. 3 volt, amibõl 0 lett gól. Na most ezzel lehet, hogy egyedül vagyok, de engem baromira nem érdekelne, ha az ellenfél 20-szor lõ kapura és abból szerez 1-2 gólt, a Fradi meg nagy nehezen elbotladozik 3-szor az ellenfél kapujáig, de abból 3 gólt szerez és így lenne 29. meg 30. bajnoki cím, én simán aláírnám 😊
A sokadik szarul elvégzett szöglet is edzõ hiba! Ha látom, hogy képtelen beadni, akkor választok mást... ha az is képtelen, akkor kis szögletet rúgatok velük, és megpróbálok távoli lövésekre játszani. ( A Hakola pl kurva jól lõ messzirõl )
A Fradi jó pár évig nem lesz bajnok... az elsõ lépés egy olyan edzõ lenne, aki kiváló szakmai munkát tesz le az asztalra. Ha ez megvan, akkor jöhetnének az erõsítések posztokra...
www.smart-bus.hu
Ott a Józsi, a Somália, a Böde, a Hakola, akikre lehetne alapozni. Ha tudom, hogy a Cukic egy pöcs, és csak labdaszerzésre jó, akkor elmagyarázom neki, hogy miután megszerezte a labdát, passzolja olyan emberhez, aki tud velem mit kezdeni, és ne álljon neki cselezni, ívelgetni! Ha ezt elmondom neki, és nem azt csinálja, akkor kibaszom a csapatból... utána meg elgondolkozok rajta, hogy mi a szarnak igazoltam le...
Tehát amíg nem lesz pénzünk összevásárolni egy bajnokcsapatot, addig marad az, hogy kell egy olyan edzõ, aki ebbõl a pár jó játékosból ki tudja hozni azt ami bennük van.
A Döme erre láthatóan képtelen volt. Semmi jele nem volt annak, hogy pár hét múlva ez a nulla játék bármiben is javulhatna...
www.smart-bus.hu
Nyilván a foci bonyolultabb a mutogatásnál, de annak azért elég alapnak kéne lenni, hogy a szögletet nem rúgjuk ki a másik oldalon bedobásra.
Ez a csapat meg valóban nem bajnokesélyes, sõt, szerintem 3-4-5 év minimum kéne hozzá, csak ez a "számláló" újraindul minden edzõváltásnál.
Nem mondom, hogy kizárt, hogy jöjjön valaki, akinek kijön a lépés és 1 év alatt bajnokságot nyer, de elnézve az edzõk számát és az eredményeiket ez egyre valószínûtlenebb.