Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ott van a Böde, de ma is gyenge volt. A 2. félidõ elején volt egy lövése, ami épp hogy elgurult a kapusig.
Bár azt sem értettem, hogy a szögleteknél neki miért a rövid sarkra kell mennie. Talán a legmagasabb játékos, középen kell az ilyennek érkezni és fejelni, vagyis megpróbálni fejelni.
A végén meg amit kihagyott...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Knézy is megmondta, hogy azt játszották, amit egy emberelõnybe lévõ vezetõ csapatnak kell 😄DD

ReszegKoldus
Egyébként röhej volt a honvéd kb antifocit nyomott emberelõnyben, még 10 emberrel is jobb volt a Fradi (szerintem)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
jobbak voltunk míg jova nem csinlta meg a szitut
sõt még 10 emberrel is küzdöttünk legalább
de csatár nélkül nem lehet nyerni!!!!!!!!!!!!(kivéve spanyol válogatott)
pericsnek jönnie kell minimum
jovát pedig számûzni
kunságit vagy gyenest ki kell próbálni esetleg még kapust igazolni

1-0 vagy 2-0 olyan mindegy.
De legalább most 10 emberrel is volt bennük valami lelkesedés, odajutottak a kapig. Sajnos ott tartunk, hogy ezzen elindulva már reménykedni kell...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Ez a vereség Jováé. Inkább ütött volna a labdába, legalább megmaradt volna az egyetlen normális védõnk. Így aztán az Eger ellen már örülhetünk, ha egy pont lesz a végén.

Effe88
gyönyörû<#levele>

ReszegKoldus
Edzéseken Döme lehet, hogy vasvillával kergette el a kapu közelébõl a gólra törõ játékosokat, aztán ez még mindig bennük van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Egyre inkább Oláhra emlékeztet. Lehet még tippmixel is. A helyzetetit mindenesetre ugyanúgy kihagyja.

ReszegKoldus
A srácok titokban valami spéci gyógyszert szednek góllövés ellen, ami fõleg a 16-oson belülre érve fejti ki hatását.

banok
Nem megy.
A Fradinál messze nem csak Détári (volt) a probléma. De a népnek bûnbak kellett...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
bazdmeg bödeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
édes istenem
sírokkkkkkkkkkkk😄😄😄😄😄

Effe88
😄😄jó lesz ez a moniz
kb 5 forduló múlva repül<#idiota><#vigyor5>
aztán jön pinyõ stb,stb

ReszegKoldus
Döme öltönyben nyomta, Bobby rövidgatyában, a Tanár úr meg az elején sálban, itt nem a focival akarnak kitûnni az edzõk úgy látszik 😄

Effe88
<#taps><#vigyor5><#ijedt>

Ez az új edzõnk ez amúgy eszkimó? Vagy 30+ fokban hosszú nadrág-melegítõ felsõ nyakig felhúzva mért jó neki? <#wilting>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
Gyorsan felmérte a helyzetet, hogy nincs elõtte senki, akinek a nyakába állva elérhetné a labdát, ráadásul a létráját is az öltözõben felejtette. <#beka3>

Effe88
jó de ez egy "nyomorék"
nem tudok rá mást mondani sajnos

Rudee
3 méterrel odébb Sváb csak nézte. Nem láttam kivel, talán Grúzzal fogtak egy embert.

Rudee
De ennyire nem lehet elszámítani. Legalább egy labdányira volt a fejétõl is, gondolom azzal akarta elérni.

Rudee
Egyértelmû.

Effe88
:S
nem lett volna baj ha vki fogja de jova is istenemS::Selindul aztán meg visszatáncol ahelyett, hogy lehúzta volna vagy kiütötte volna

ReszegKoldus
Majd kitalálják, hogy Kleinnek kellett volna fognia az embert a szögletnél csak hát... <#whatever>

Effe88
mondtam, hogy kijöveteleknél bûn gyenge, szögleteknél meg esélytelen a termete miatt is...

Effe88
jova<#levele> borzasztó gyenge kapus, az se érdekkel, hogy Fradi szíve van, ilyen kapussal egyszerûen nem lehet kiállni...

ReszegKoldus
Jovától ez a védés volt a minimum kb

Rudee
Bravó Levente... <#duma>

Sippie
azon én is felröhögtem 😄 nagy arc az ember, csak edzõnek szar 😄
Effe88
ez jó hír
végre egy csatár
más kérdés, hogy ezt miért nem lehetett már hamarabb, nem értem miért nem lehet a rajta elintézni az igazolásokat...S:S::S

Milan Perics a Vidibõl esélyes h jön, orvosin már túl van.
Õt szerezték be a kaposváriak anno Nikolics pótlására amikor õ a Vidibe távozott, de Pericsnek is nagyon jól ment Somogyban, igaz most a Vidi túl erõs neki.
Állandó kezdõ lehetne nálunk.

bakkerman
"a tevezt majd a pölöskey mögött fogom játszatni" OWNED ASD:ASSDG:SADSD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

JimKirk
Akkor azert ment el mindig a hangja.
Oziris666
"A játékosok magukévá tettek" 😄DDDDDDDDDD

Effe88
😄😄nagyon komoly😄😄

remélem a Fradi szóvivõje vagy a kommunikációs igazgatója lesz Döme, mert megérdemli - és nem viccbõl. Ezek hiányozni fognak 😄

bakkerman
nem akarom rontani a bizniszedet,de ez most kajak attól "exkluzív",meg 30 ezer forint,hogy rajta van egy fradi felirat? amikor olvastam azt hittem legalább címer is lesz rajta...ez így vérszegény

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

-reklám-
ReszegKoldus
Legközelebb vissza kell hozni a gatyás Bobbyt vezetõedzõnek, Tornyi másodedzõ, Csank kapusedzõ, Döme szóvivõ, ha õ épp kocsmában van, akkor Csank beugrik nyilatkozni helyette.

Rudee
Biztos abban bíznak, hogy majd ez a pali hoz magával néhány játékost is. Csak azokat is meg kéne fizetni valamibõl.

Effe88
bizony ez hamar össze jött
már jó rég óta készíthették elõ ezt a monizt:SS:
de így hogy lehet edzõsködni hihetetlen, állandóan arra gondolni, hogy már rég ki van nézve a helyedre egy edzõ....

nagyon kíváncsian várom a dolgok alakulását, Moniz a vezetõedzõ.
Gondolom a slepp (edzõi team) marad, mert ugye László Csaba is jönne ha saját embereivel dolgozhatna, de azt nem szabad.

Dömének abban igaza lehet hogy már a Pápa meccs elõtt tudták Kubatovék hogy jön Moniz a helyére, csak a pontos idõ volt kérdés.... miért nem lehetett ezt nyáron csinálni? .. mert már nyilván a Pápa elõtti meccs elõtt tárgyaltak Monizzal.

Így most nyáron jött a zseni 30 éves ex-kecskeméti szerb csóka a "jövõ csapatába", aki Kecsónak se kellett, a nagy nagy tehetségek, akik már fiatalon (? ... 😛) 23-24 évesen bemutatkozhattak az NBII-ben...
..ebbõl mi fog kisülni, mert a fiatal nem lesz fiatalabb és a tehetséges sem tehetségesebb...

'szal a vezetõség sehogy sem áll a korrektség és a gondos elõre tervezés magaslatán... vagy a logikájukat nem értem

polluxware
sztem jó meccs volt.. végülis a magyarok nyertek

<#whatever>

csak a szegény villamos fájlalja a belsejét... ejjj

Rudee
Neki most jó dolga van, szerencsére.

A Tornyi, a Verebes azért volt jó edzõ, mert elhitette a falábúval is, hogy az adott poszton Európa egyik legjobb játékosa... az is edzõi feladat, hogy a játékosokat úgy kezeld, hogy kihozhassa magából a maximumot. Ide tartozik a megfelelõ taktika, és ide tartozik a lelki világának az ápolása is.

A helyzetek belövése nagyban függ a játékos mentális állapotától is... ez pedig edzõi feladat...

Ha eredményesen játszanánk, de szarul, az nem érdekelne... de így, hogy se eredmény, se játék, de még csak halvány elképzelés sincs... elég volt...

Ennek ellenére tisztelem a Dömét, és sajnálom, hogy nem sikerült neki.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
-volt

ReszegKoldus
Hát nincs mese, Tornyi kell ide, az még úgyse volt 😄

Egyébként utolsónak nekem pont az a Schembri rémlik, hogy õ be tudta lõni a helyzeteit, helyzetek azóta is vannak (hogy most gyönyörûen kidolgozott akciókkal és szép játékkal vagy sem, az más kérdés), csak nem igazán lövik be.

Pl. Bödének is volt tegnap kb. 3 volt, amibõl 0 lett gól. Na most ezzel lehet, hogy egyedül vagyok, de engem baromira nem érdekelne, ha az ellenfél 20-szor lõ kapura és abból szerez 1-2 gólt, a Fradi meg nagy nehezen elbotladozik 3-szor az ellenfél kapujáig, de abból 3 gólt szerez és így lenne 29. meg 30. bajnoki cím, én simán aláírnám 😊

Rudee
Ennél több nincs bennük, ezért nem kell sztárolni egyiket sem. Reménykedni is fölösleges, ha olyan jó lenne valamelyik is, akkor nem itt játszana. A gyengékre van pénz, meg egy játékosra kellett elkölteni szinte mindent. Nem egy Bödére kellett elkölteni annyi pénzt. Lehetett volna jobban erõsíteni.

Nem kis szerencsével voltunk veretlenek...

A sokadik szarul elvégzett szöglet is edzõ hiba! Ha látom, hogy képtelen beadni, akkor választok mást... ha az is képtelen, akkor kis szögletet rúgatok velük, és megpróbálok távoli lövésekre játszani. ( A Hakola pl kurva jól lõ messzirõl )

A Fradi jó pár évig nem lesz bajnok... az elsõ lépés egy olyan edzõ lenne, aki kiváló szakmai munkát tesz le az asztalra. Ha ez megvan, akkor jöhetnének az erõsítések posztokra...

www.smart-bus.hu

Te ezt most direkt csinálod? Abból kell fõzni ami van! Ha 3-4 jó játékosod van, akkor azt kell játszani, amit õk jól tudnak! Olyan taktikát kell prezentálni, amiben az a 3-4 jó játékos a tudása javát hozhatja...

Ott a Józsi, a Somália, a Böde, a Hakola, akikre lehetne alapozni. Ha tudom, hogy a Cukic egy pöcs, és csak labdaszerzésre jó, akkor elmagyarázom neki, hogy miután megszerezte a labdát, passzolja olyan emberhez, aki tud velem mit kezdeni, és ne álljon neki cselezni, ívelgetni! Ha ezt elmondom neki, és nem azt csinálja, akkor kibaszom a csapatból... utána meg elgondolkozok rajta, hogy mi a szarnak igazoltam le...

Tehát amíg nem lesz pénzünk összevásárolni egy bajnokcsapatot, addig marad az, hogy kell egy olyan edzõ, aki ebbõl a pár jó játékosból ki tudja hozni azt ami bennük van.

A Döme erre láthatóan képtelen volt. Semmi jele nem volt annak, hogy pár hét múlva ez a nulla játék bármiben is javulhatna...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Dehogynem volt eredményes, tegnapig veretlen volt a csapat 😄

Nyilván a foci bonyolultabb a mutogatásnál, de annak azért elég alapnak kéne lenni, hogy a szögletet nem rúgjuk ki a másik oldalon bedobásra.

Ez a csapat meg valóban nem bajnokesélyes, sõt, szerintem 3-4-5 év minimum kéne hozzá, csak ez a "számláló" újraindul minden edzõváltásnál.

Nem mondom, hogy kizárt, hogy jöjjön valaki, akinek kijön a lépés és 1 év alatt bajnokságot nyer, de elnézve az edzõk számát és az eredményeiket ez egyre valószínûtlenebb.