Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jó akkor monizal kellett volna kezdeni😊
dömének meg megköszönni szezon végén
így meg jól beragadtunk a rajtnál
de megszoktam már hogy nálunk minden másképp megy

Láma!
mert akkor még Moniz nem akarta õket😊

mindkettõ dolgozott már vele ha jól tudom.

Effe88
fasza
de miért nem lehetett ezt július elejére😄😄😄
no mindegy már

www.smart-bus.hu

Effe88
aha
hát nem rosszak a mutatói
gyengíteni csak nem fog minket😄😄

Névjegy
Név: Andrei Ionescu
Születési idõ/hely: 1988. március 29., Craiova
Eddigi klubjai: Universitatea Craiova, Steaua Bucuresti, Politechnica Iasi (kölcsön), Royal Antwerpen, Ferencváros

Ionescu szülõvárosa, az Universitatea Craiova csapatában nevelkedett, majd a 2004/2005-ös szezonban a PSV utánpótlásában futballozott. Elsõ profi szerzõdését mégis a Craiovával kötötte, ahonnan 2008-ban leigazolta a Steaua Bucuresti.

A támadó középpályás a bukaresti csapatban eltöltött idõszaka során 17 alkalommal szerepelt a román U21-es válogatottban.

Ionescu a legutóbbi szezonban a belga Royal Antwerpen csapatát erõsítette.

Effe88
az kicsoda?😊

Ionescu aláírt, õ mondjuk már tudja milyen az uppest ellen...

mindenesetre a felhozatalból tuti befutónak tûnik...

JimKirk
Ez egyertelmu(a reszemrol)!
sb1
Nem ide tartozik, de azt hiszem megérdemli a Vidi a gratulációt, szurkoljunk mi is nekik egy szép menetelésért 😊
Hajrá Fradi!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

szerintem elkezdeni sem nagyon tudják 😄
ReszegKoldus
"Amit szakvezetõnk az edzés elején megígért, az valóban visszaköszönt a pályán: labdarúgóink fõként a támadások befejezését gyakorolták."

Miért, azzal volt eddig valami gond? <#nemtudom><#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
és még mennyi ilyen lesz
minden meccsen csinál vmi baromságot<#levele>
remélem moniz is kiszúrja a dolgokat

www.smart-bus.hu

JimKirk
A bosnyak gyerek nem lehet rossz, kivancsi vagyok!
😊))) navégre mind2 hírre!! <#taps><#eljen>

www.smart-bus.hu

JimKirk
<#eljen>

www.smart-bus.hu

elsõre is tudomásul vette szerintem mindenki, egyébként meg sg-n amúgyis tilos a reklám...
-ez nem a vatera-
Rudee
Peric kölcsönvéve, remélem lõ vagy 15-öt.

Gyömbér lett az egyik biztonsági tartalék a válogatottban 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Igen, ez számomra is egy kicsit furcsa, hogy nem tudja hozni a saját teamjét. De majd meglátjuk, hogy mi sül ki belõle... Én bizakodó volnék azért. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ja a másik... kíváncsian várom Moniz meddig tud a niemand nagytamásokkal együtt dolgozni... mert azért ez így nem kerek

mi lesz ha nem nyerünk? semmi extra...
csak a szokásos...
egyre durvábban pofátlan ez a bagázs...
nálunk csak a Vidinek nagyobb az éves költségvetése (mienk 1.4-1.5 md HUF) és ehhez képest mit tud felmutatni a csapat?
van egy komolynak tûnõ külföldi edzõ és Böde, ennyi
ok talán egy Eger Debrecenben meglesz... huuuurrrááá

Effe88
hétvégén Eger-Fradi
ha azt se nyerjük........:SS:S:

csak hát mindig ugyanazokat a köröket futjuk...
bár tény vannak bíztató jelek, kíváncsi vagyok a pár gyors igazolásra.

A remény nem az elsõ meccsre vonatkozott.. Nehogy már 1-2nap alatt mutasson már fel egy edzõ valamit, ami elcseszett volt..

Jah Live!

Tiszteletre méltó, hogy van edzõ, aki még bevállalja nálunk az edzõséget. Egy normális, legalább elemi szinten futballozni tudó játékoskeret kéne, a Fradi-szívrõl már nem is ábrándozok. Hol van az utánpótlás, a Fradi-nevelés? És mit csinálnak a környék iskoláiban? erre kéne odafigyelni!!!
végülis semmi új sincs megint, új edzõ, remény, vereség.
Jovának még "érnie" kell... addig tanulási célzatból jöhetne Gyenes, amig Klein is eltiltását tölti...
Szomália meg utazhatna, bárhova...
A többiek hozták végülis a fika szintet.

Effe88

EZ azért sokat elárul...

www.smart-bus.hu

Így van!<#eljen> Kezdetnek ez nem volt rossz a kiállításig!

www.smart-bus.hu

Rudee
De hiába a mezõnyfölény, igazán kidolgozott helyzet most sem lett belõle. Beadás balról, beadás jobbról, aztán helló. Akkor kellene egy 2 méteres állat, aki tud fejelni.

Nyilvánvaló, hogy egyes posztokra kell új ember, de azért ne felejtsük el, hogy Détári uralma alatt egyetlenegyszer sem játszottunk ilyen jól, mint most az elsõ félidõben (a kiállításig).
Nem tudom, hogy "mindenki" miért sír, azt tudom, hogy én azért sírok, hogy egy rutinos játékosnak csak ennyi esze van! Azért biztos nem reklamálnék, mert maradunk tizenegyen... így sakk és matt volt!

Ettõl még Jova egy ostoba pöcs, nem kisebbítem az "érdemeit"! De tõle nem várok többet... ( mint ahogy Grúztól sem, csoda, hogy õ nem állíttata ki magát ) viszont Kleintõl többet vártam.

www.smart-bus.hu

Rudee
Akkor meg azért sírt volna mindenki, hogy milyen beszari és meg se próbál szerelni.

DE az övé! Ha lehetetlen, akkor nem kell megpróbálni, mert lehetne annyi esze, hogy annak kiállítás a vége! Köze nem volt a labdához, direkt felrúgta! Mit gondolt mi lesz? A tizenegyes garantált, az tízbõl kilencszer gól, plusz jár a piros! Nem jobb megoldás a meccs egyharmadánál ilyenkor inkább hagyni, hogy berúgja? Nincs lap, és lehet tovább küzdeni TELJES létszámban! Ehhez semmi más nem kell, csak minimális játékintelligencia! Nála ez hiányzik úgy látom...

www.smart-bus.hu

Rudee
Inkább Jovát kellett volna kiállítani kezezésért. Az az emberhátrány lenne végre elõny. Õ vette át Pölöskei szerepét.

Ha meg 0-1 és marad 11 vs 11, akkor is maradt volna egy nagyot hibázó, teljesen önbizalom hiányos kapus, aki lepkézett volna párat. A megfogott 11es adta vissza neki, ha az bemegy tuti 3-4 góllal nyer a Honvéd.

Effe88
Ez igaz de Solt arra gondol, hogy inkább hagyni kellett volna a kispesti
inkább legyen 0-1 és 11 ember mint 10 ember és tizenegyes

Rudee
NEM az övé. Lehetetlen volt már olyan helyzetbõl szerelnie, amilyenbe Levike vitte.

Nem Klein hibája, hogy a tizenhatoson belül agyonrúg egy gólhelyzetben lévõ játékost, és ezáltal kiállíttatja magát? Ha nem az övé, akkor kié?

Jova hibája, hogy ilyen helyzetbe hozta, de Klein hibája, hogy így oldotta meg! Ha nem rúgja agyon, akkor 0:1-rõl 11 (!!) emberrel lehet küzdeni az egyenlítésért... Így emberhátrányban fociztunk az elsõ ellen több mint egy félidõt. Rendkívül ostoba húzás volt! Ha ezt a Grúz játssza el, akkor nem lepõdöm meg, de egy Kleintõl többet vártam...

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Elmúlt pár meccs alapján úgy tûnik a pontrúgásokat jó lenne védekezõ szemszögbõl IS gyakorolni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Az nem Klein hibája, Jova hozta ilyen ostoba helyzetbe. Kijött a semmire, a cseh akkor már bízott a társban, hogy a labdát azért eltalálja. Ha látja, hogy rosszul jön a kapus akkor nyilván úgy helyezkedik, ahogy kell.

Csak az elsõ félidõt láttam, de az alapján a kiállításig teljesen jók voltunk. ( magunkhoz képest ) Jova és Klein hülyeségéig a Honvéd szinte a tizenhatosunkig nem jutott el. Jova ostobaságát nem ragoznám, viszont azt hittem Klein ennél rutinosabb! Ilyen nyilvánvaló szabálytalanságot a tizenhatoson belül, ráadásul gólhelyzetben lévõ játékos ellen... Próbálja megakadályozni szabályosan, ha nem megy, akkor még mindig könnyebb 11 emberrel egyenlíteni, mint 10 emberrel... Ha ez az utolsó 10 percben van úgy, hogy mi vezetünk, még azt mondom oké... de így... irdatlan butaság volt!

A lényeg, hogy amíg egyenlõek voltak a feltételek, addig lehetett látni, hogy mit akarunk... Remélem pár hét alatt az alapokat illetõen rendbe rakja õket fejben, aztán hajrá... No meg remélem lesz ideje a pontrúgások begyakorlására is, mert az valami döbbenet amit védekezésben mûvelünk!

www.smart-bus.hu

Rudee
Nagyon buta az az ember.

ReszegKoldus
Na igen, még szerencse hogy a jövõ heti meccset a sport1 adja, Jenõbõl most így pár hét alatt nagyon elég volt 😄

Effe88
böde az gyenge nagyon
ndjodo jobb volt nálla😄😄