23418
-
Solt #19719 Sokkal nehezebb lesz szerintem... -
#19718 Nagy pofára esés lenne ezután vasárnap pontot veszteni. -
#19717 5:1
-
#19716 micsoda kupát nyerünk:D
mehet a vitrinbe az u9-es bajnokság kupa mellé -
Solt #19715 Még az a gól! :D -
#19714 Haha milyen gól :D
Aborah dupla -
#19713 Remélem ezt a játékot és helyzetkihasználást átmentjük a bajnokságra is :)
-
#19712 Aborah 3:1
mit nem adnék, ha hétvégén is meglőnénk 3 gólt egy félidőben...(és nyilván nem kapnánk) -
#19711 Jenner
-
#19710 Hát sajnos nem az enyémbe :D -
#19709 Csukiiiiics -
#19708 egyébként az MLSZ ezeket a pénzeket kinek a zsebébe tömi? -
#19707 Monizon vékonyabb kabát van? -
Grenzjager #19706 amit az aktuális ellenőr vagy a játékvezető nem talál sértőnek... -
#19705 Tamogatom! -
#19704 mlsz írhatna egy listát szerintük mit szabad énekelni a meccseken :D
-
Gabe18 #19703 Azt merték mondani hogy "mocskos piszkos Diósgyőr?" Hát hogy lehet ilyet mondani? Teljesen fel vagyok háborodva elvtársak! Nem elvtársak! Illetve, elvtársak csak...
Bohóc MLSZ. A Diósgyőriek meg leszúrkálják az embereket, az hányszázezer? -
#19702 Erdekes lenne, ha locsolovesrseket, nepdalokat enekelnenek a fiuk. Arra mit reagalnaaz MLSZ, meg ugy altalaban az jonep?:) Lenne pofaraeses rendesen. -
#19701 Megbotránkoztató :D -
Grenzjager #19700 Végső Támasz - Lángol a Stadion (Fradi nóta) :)) -
Zenszkij #19699 szóváltás alakult ki, ezen bexartam LOOOOOOOOOOL Nem itt kéne megnyerni a meccset, ha a Fradi 2-6-ra győz nem lett volna ez, tiszta szégyen, JOVA takarodj! -
Grenzjager #19698 duplikázom mert érdemes
Ferencváros XVI
Ferencvárosi szurkolók közleménye!
2013 április 21-én megtartott Diósgyőr-Ferencváros mérkőzés után, több száz Ferencváros szurkoló indult gépjármű konvojokban Budapest irányába, amelyben érthetetlen módon egy Diósgyőr szimpatizánsokat szállító személygépkocsi is haladt, ablakán Diósgyőr sálakat lobogtatva!!! A gépjármű hirtelen egy ház előtt megállt, mely mellett Ferencvárosi autók is megálltak a feltorlódott forgalom miatt! Szóváltás alakult ki, melyet a piros-fehérbe öltözött kisebbségiek késsel óhajtottak rövidre zárni és két embert is megszúrtak!! Egyiküket a comb hátsó részén, a másikat pedig a karján a tricepsz izmot átvágva!! Ezután a társaikat védelmező Fradi szurkolók elől bemenekültek a házba a provokálók!! Ezután pedig megérkeztek a rendőrök és már semmi érdemleges nem történt! Az esettől kb.500 méterre, a szúrt társaink segítségére érkező több száz Fradi szurkolót, a rendőrök könnygázzal és gumibotozással tudták csak megfékezni!! E közlemény azért jött létre, mert a sajtóban több ferdített, vagy teljesen alaptalan, kitalált történet jelent meg!! (buszból kiszálló,kapu elé vizelő szurkolók...) A Ferencváros szurkolói nem tűrik és nem támogatják a médiában hamisan megjelenő híreket! Természetesen ezeket az embereket nem azonosítjuk a Diósgyőr igazi szurkolóival, akik egyből az esemény után, mindenféle ellenszenvet félretéve, segítségüket ajánlották, amit köszönünk nekik! Jobbulást sérültjeinknek, csapatunknak pedig jobb játékot kívánunk! Hajrá Ferencváros!! -
Zenszkij #19697 Most kell nagyon fegyelmezetten és erőszakosan játszani, és meglehet a 3. hely, talán az ezüstérem is. Nagyon nehéz hetek jönnek, minden el fog dőlni. -
#19696 Azért csöppet össze kell kapni agyban a fiukat, emrt 4 olyan meccs jön egymás után ( vidi, paks, eto, mtk) amiken hatalmas blama is lehet akár... -
Grenzjager #19695 RÜHES BORSOD!!! -
#19694 Nem. -
#19693 miért, az lesen volt? -
#19692 Csalódott vagyok mert én azt gondolom, hogy egészen minőségi játékosokból áll most a csapat de egy kicsit eltűnni látszik belőlük az a gyilkos ösztön. A sorozatos ziccerek kihagyása pedig nyilván koncentrációs hibákra vezethető vissza. Ettől függetlenül Leonardonak egyelőre nagyon nincs mire flegmának és nagyképűnek lennie. Vucsinics is ezt csinálja rengetegszer a Juventusban de azt tudjuk, hogy két perc alatt eldönt meccseket a gól+gólpassz kombójával. Amúgy kicsit kitérve a Diósgyőrre, Seydi szerintem eléggé minőségi játékos viszont a Kádár-Elek-Rudolf trió iszonyatosan csalódás... -
Zenszkij #19691 nem finomkodni kéne itt, hanem 4-5 gólokat vágni ennek a xar magyar mezőnynek, azt nem lenne sólyomszem stb -
#19690 Jövő héten minimum 3 pont kell. -
Gabe18 #19689 Solymosi moslék tevékenységét elnézve azt mondhatjuk hogy szereztünk egy bravúr pontot... -
Zenszkij #19688 még a 2 percet se várja meg ez a tetű -
Zenszkij #19687 nagyképűen játszik, mellesleg a lesgóltól függetlenül ezeket ki kellett volna végezni -
#19686 Ez a Leonardo gyerek eléggé nagy szégyen amúgy. -
#19685 Most mindjárt kitalálják, hogy aki a labdát kapta az nem volt lesen. -
Zenszkij #19684 ez a meccs el is megy...ráadásul az előbb az 11-es volt, nem baj az MTK-t még behozhatjuk, ők is a Fradit akarják nemzetközi kupában, nincs is szurkolójuk, le fogják adni a pontokat -
Solt #19683 Katasztrófális ez a bírói hármas... -
#19682 csak ketten voltak lesen... -
#19681 Ezt akartam írni... -
#19680 Madocsai Maradona :D