Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dömének meg megköszönni szezon végén
így meg jól beragadtunk a rajtnál
de megszoktam már hogy nálunk minden másképp megy
www.smart-bus.hu
Név: Andrei Ionescu
Születési idõ/hely: 1988. március 29., Craiova
Eddigi klubjai: Universitatea Craiova, Steaua Bucuresti, Politechnica Iasi (kölcsön), Royal Antwerpen, Ferencváros
Ionescu szülõvárosa, az Universitatea Craiova csapatában nevelkedett, majd a 2004/2005-ös szezonban a PSV utánpótlásában futballozott. Elsõ profi szerzõdését mégis a Craiovával kötötte, ahonnan 2008-ban leigazolta a Steaua Bucuresti.
A támadó középpályás a bukaresti csapatban eltöltött idõszaka során 17 alkalommal szerepelt a román U21-es válogatottban.
Ionescu a legutóbbi szezonban a belga Royal Antwerpen csapatát erõsítette.
mindenesetre a felhozatalból tuti befutónak tûnik...
Hajrá Fradi!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Miért, azzal volt eddig valami gond? <#nemtudom>#nemtudom><#beka3>#beka3>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
minden meccsen csinál vmi baromságot<#levele>#levele>
remélem moniz is kiszúrja a dolgokat
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gyömbér lett az egyik biztonsági tartalék a válogatottban 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak a szokásos...
egyre durvábban pofátlan ez a bagázs...
nálunk csak a Vidinek nagyobb az éves költségvetése (mienk 1.4-1.5 md HUF) és ehhez képest mit tud felmutatni a csapat?
van egy komolynak tûnõ külföldi edzõ és Böde, ennyi
ok talán egy Eger Debrecenben meglesz... huuuurrrááá
bár tény vannak bíztató jelek, kíváncsi vagyok a pár gyors igazolásra.
Jah Live!
Jovának még "érnie" kell... addig tanulási célzatból jöhetne Gyenes, amig Klein is eltiltását tölti...
Szomália meg utazhatna, bárhova...
A többiek hozták végülis a fika szintet.
www.smart-bus.hu
Ettõl még Jova egy ostoba pöcs, nem kisebbítem az "érdemeit"! De tõle nem várok többet... ( mint ahogy Grúztól sem, csoda, hogy õ nem állíttata ki magát ) viszont Kleintõl többet vártam.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha meg 0-1 és marad 11 vs 11, akkor is maradt volna egy nagyot hibázó, teljesen önbizalom hiányos kapus, aki lepkézett volna párat. A megfogott 11es adta vissza neki, ha az bemegy tuti 3-4 góllal nyer a Honvéd.
inkább legyen 0-1 és 11 ember mint 10 ember és tizenegyes
Jova hibája, hogy ilyen helyzetbe hozta, de Klein hibája, hogy így oldotta meg! Ha nem rúgja agyon, akkor 0:1-rõl 11 (!!) emberrel lehet küzdeni az egyenlítésért... Így emberhátrányban fociztunk az elsõ ellen több mint egy félidõt. Rendkívül ostoba húzás volt! Ha ezt a Grúz játssza el, akkor nem lepõdöm meg, de egy Kleintõl többet vártam...
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A lényeg, hogy amíg egyenlõek voltak a feltételek, addig lehetett látni, hogy mit akarunk... Remélem pár hét alatt az alapokat illetõen rendbe rakja õket fejben, aztán hajrá... No meg remélem lesz ideje a pontrúgások begyakorlására is, mert az valami döbbenet amit védekezésben mûvelünk!
www.smart-bus.hu