Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én még emlékszem Justin Haberre a maga 180 centijével, akkor bazi nagy probléma volt csak akkora, persze Jovánál most nem gáz a 180 centi.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
még is lõttek 4 gólt
D😄😄:
Nem vagyok híve ennek a játékos elüldözésnek ... simán akkor le kellett volna Détárinak ültetni a padra, és nem kitenni ennek ... sajna ha ez így marad, akkor Sváb Dani is erre a sorsra jut.
- nagy császároknak hiszik magukat a lokinál, hogy õk majd épkézláb focistát faragnak abból, akibõl a Fradi nem tudott(?)
- majd ha jobban játszik, megmagyarázzák azzal, hogy ott nincs rajta szurkolói nyomás (nincs is kitõl <#hehe>#hehe>)
- a már említett pénzmosás, vagy hasonló dolog ami nem fog kiderülni
- simán hülyét akarnak csinálni magukból (ez sikerült<#beka3>#beka3>)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
olyan szarokat el tudnak adni hogy hihetetlen😄😄
ilyen halmosi féléket a pl-be😄 meg lackókat a seria a-ba😄😄😄 stb...pölöskeyt egy lokiba😄😄😄
Pölö helyében már a Lokiban vonulnék vissza, és akkor róla neveznék el az új stadiont, és akár vezetõedzõ is lehetne a Fõkondás helyett 😊
vagy ezek ekkora kretének???😄😄😄
ez a pölöskey egy blasz 2es csaptba való a padra
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kb,1,80 magas:SS:S:
hátrány: a pontrúgásoknál pl. szöglet ilyenek
kijövetelei bizonytalanok, karjai rövidek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Antal, Koszó, Vaskó, Balogh, Sós, Mohl, Savic, Luis Ramos, Litsingi, Jorginho, Balázs
Szar Bayern, szar Bayern :)
azt hittem 17:30 😄D
itt vadászok meg mérgelödök hogy semmi nem adja😄
azért kösz!
és 80 plus-os táp kell holnap ugy készülj. az alatt semmi nem érdekel😄
(Nyilván a körülmények is mások persze)
Csak a dátumot és az aktuális szereplõket kell megcserélni évrõl évre, ez lesz a forgatókönyv majd most is…
201? június: Idén a bajnoki cím a cél, olyan játékosokat igazoltunk, akik mentálisan is erõsek, akik tudják mit jelent a Fradiban játszani.
201? július: Az edzõmeccsek eredménye nem számít, a keret nagyon erõs minden posztra van két azonos képességû játékosunk. Profi munka folyik, aki kritizálja az edzéseket próbálja meg végigdolgozni mindezt. Hosszú távra tervezünk, amíg én itt vagyok, addig xy marad az edzõ.
201? augusztus: Elkerülhetetlen a váltás, új szakmai impulzusra, irányvonalra van szükség. A most érkezõ xy-ra hosszú távon számítunk. A cél továbbra is az elsõ három hely.
201? október vége: A télen kicseréljük a keret nagyrészét, olyan játékosok érkeznek, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól. Az új edzõ munkáját a tavaszi szezontól lehet majd érezni.
201? március: Sajnos télen kevés a szabad játékos, de akik érkeztek azok komoly erõsítést jelentenek majd. Megyünk tovább az úton, ez az év a csapatépítés jegyében telik majd el. A nyáron nem lehet pénzkérdés az erõsítés.
201? május: Bár a történetünk legrosszabb szezonját futjuk, de szerzõdést hosszabbítottunk xy-al, akivel olyan úton indulunk el, mint Alex Ferguson a Manchesterben. Amíg én vagyok az elnök, addig itt nem váltják évente az edzõk egymást.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sztrímen nézem, hát komolyan mint ha nem is az itteni Abdi lenne.
azt jelenti, hogy bitang jó a csapat😄😄😄
amúgy 2 hétih nem lesz forduló(csak ilyen ligakupás bohóckodás)
de 15.én jön a haladás bajnokira
tuti gyõzünk<#hawaii>#hawaii>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
(Détári Lajos, 2012.)
Balkáni és észak-baláni(Kárpát-medence)akhoz balkáni edzõ kell sztem, de melózzon Moniz, baj nem lehet ... nagyobb baj
www.smart-bus.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a liga egyik leggyengébb csapatát nem tudjuk legyõzni
ráadásul nem is saját pályájukon játszanak😄d:😄
no mindegy moniz szép volt a tavaszt nem éli meg õ se😄😄