Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
természetesen ezzel nem akartam megbántani Jovát, de számomra Õ olyan, mint Kemenes ... ha beérik idõvel még jó lehet.

Amúgy én még emlékszem Justin Haberre a maga 180 centijével, akkor bazi nagy probléma volt csak akkora, persze Jovánál most nem gáz a 180 centi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#nyes><#eplus2>

gabber_saviola
😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Effe88
tegnap a hollandok feketébe voltak és a bíró is feketébe olt(nadrágba😄)
még is lõttek 4 gólt
D😄😄:

gabber_saviola
Nem, simán megtalálja majd magát a Lokiban.

Nem vagyok híve ennek a játékos elüldözésnek ... simán akkor le kellett volna Détárinak ültetni a padra, és nem kitenni ennek ... sajna ha ez így marad, akkor Sváb Dani is erre a sorsra jut.

gabber_saviola
szerintem Jova nem kapus, simán csak mákja volt, hogy Megyeri lelépett és kellett gyorsan valaki a kapuba.

ReszegKoldus
Mivel nem hinném, hogy azt a "teljesítményt" várnák tõle, amit a Fradiban nyújtott, akkor van néhány lehetõség.

- nagy császároknak hiszik magukat a lokinál, hogy õk majd épkézláb focistát faragnak abból, akibõl a Fradi nem tudott(?)
- majd ha jobban játszik, megmagyarázzák azzal, hogy ott nincs rajta szurkolói nyomás (nincs is kitõl <#hehe>)
- a már említett pénzmosás, vagy hasonló dolog ami nem fog kiderülni
- simán hülyét akarnak csinálni magukból (ez sikerült<#beka3>)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
<#banplz>muahahahah

ReszegKoldus
Aztán majd szórni fogja a gólokat mindenki "nagy meglepetésére".

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

komolyan mondom, jobbak mint az autónepperek, pedig azok is eladnak minden szart 😄
Effe88
egyébként ezek a magyar menedzserek a legjobbak😄😄
olyan szarokat el tudnak adni hogy hihetetlen😄😄
ilyen halmosi féléket a pl-be😄 meg lackókat a seria a-ba😄😄😄 stb...pölöskeyt egy lokiba😄😄😄

ráadásul 2015-ig 😊)))
Pölö helyében már a Lokiban vonulnék vissza, és akkor róla neveznék el az új stadiont, és akár vezetõedzõ is lehetne a Fõkondás helyett 😊

Láma!
molinóuszkár is kellett nekik. vagy hogy hivták azt a kapust...😄

Effe88
szerintem itt vmi pénzmosás meg a háttérben vagy nem tudom😄😄😄
vagy ezek ekkora kretének???😄😄😄
ez a pölöskey egy blasz 2es csaptba való a padra

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

leigazolták baszki <#wow2>
ez az amit nem értek Pölöskey próbajátékon egy magyar klubnál... mintha nem ismerné senki 😊))

Mor3llo
ja, aztán kb valahol a Kozármislenyben fog kikötni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
a falábú Coulibalyval tökéletesen meglennének 😄DD csak a labda zavarná mindkettõt,de remekül elmozognának,és elvonnák a védõk figyelmét a balfaszságukkal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pölöskey a lokinál próbázik... 😄
Effe88
dede
kb,1,80 magas:SS:S:
hátrány: a pontrúgásoknál pl. szöglet ilyenek
kijövetelei bizonytalanok, karjai rövidek

bakkerman
egyébként ez a Jova srác szerintetek nem túlsúlyos picit? Vagyis én amikor néztem õt meccs közben,ilyen robosztusabb a felépítése,nem olyan igazi kapus alkat,tehát nincsenek hosszú kezei,lábai,és ez hátrány az 1-1 elleni szitukban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
Az se rossz. Lényeg jova nem védjen mert azért elég nagy hibákat vétett, meccsenként többet is, kijövetelei meg botrányok......

gabber_saviola
Én meg abban reménykedem, hogy Ranilovics véd majd, Jova meg pihen kicsit.

Effe88
Kösz az infokat.
Remélem moniz õt védeti majd.

gabber_saviola
Én tegnap láttam benne fantáziát. Ami elsõre lejött, hogy nem olyan kapkodós, mint Jova.

Láma!
Nem sok dolga volt.. a gólról nem nagyon tehetett, amugy pedig roppant magabiztosan mozdult ki, néha 16-oson kivülre is. Legalábbis amennyit láttam a meccsböl, az alapján.

Effe88
Kunsági milyen volt tegnap???

Rudee
Kunsági, Otten, Jovanovic, Józsi, Máté, Böde, Grúz, Cukic, Orosz, Klein, Somália

Antal, Koszó, Vaskó, Balogh, Sós, Mohl, Savic, Luis Ramos, Litsingi, Jorginho, Balázs

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!
ja hogy 18:30kor lesz?
azt hittem 17:30 😄D

itt vadászok meg mérgelödök hogy semmi nem adja😄

azért kösz!

és 80 plus-os táp kell holnap ugy készülj. az alatt semmi nem érdekel😄

gabber_saviola

Láma!
stream-et tud valaki a ligakupához?

Effe88
neeemmmmmmmmmmm
ez most más lesz😊tuti😊

<#idiota><#idiota><#idiota>

ReszegKoldus
Sajnos nekem minden edzõváltásnál a "május" jut eszembe, hogy de jó lenne olyan úton elindulni, eddig nem akartam példának hozni (eszerint megtették máshol mások), pedig nála jobb példa nincs.
(Nyilván a körülmények is mások persze)

Ferencvárosi öröknaptár

Csak a dátumot és az aktuális szereplõket kell megcserélni évrõl évre, ez lesz a forgatókönyv majd most is…

201? június: Idén a bajnoki cím a cél, olyan játékosokat igazoltunk, akik mentálisan is erõsek, akik tudják mit jelent a Fradiban játszani.

201? július: Az edzõmeccsek eredménye nem számít, a keret nagyon erõs minden posztra van két azonos képességû játékosunk. Profi munka folyik, aki kritizálja az edzéseket próbálja meg végigdolgozni mindezt. Hosszú távra tervezünk, amíg én itt vagyok, addig xy marad az edzõ.

201? augusztus: Elkerülhetetlen a váltás, új szakmai impulzusra, irányvonalra van szükség. A most érkezõ xy-ra hosszú távon számítunk. A cél továbbra is az elsõ három hely.

201? október vége: A télen kicseréljük a keret nagyrészét, olyan játékosok érkeznek, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól. Az új edzõ munkáját a tavaszi szezontól lehet majd érezni.

201? március: Sajnos télen kevés a szabad játékos, de akik érkeztek azok komoly erõsítést jelentenek majd. Megyünk tovább az úton, ez az év a csapatépítés jegyében telik majd el. A nyáron nem lehet pénzkérdés az erõsítés.

201? május: Bár a történetünk legrosszabb szezonját futjuk, de szerzõdést hosszabbítottunk xy-al, akivel olyan úton indulunk el, mint Alex Ferguson a Manchesterben. Amíg én vagyok az elnök, addig itt nem váltják évente az edzõk egymást.

gabber_saviola
Mondjuk a gólján kívül sok minden nem csinált, de hát akkor is gól szerzett nem egy kis csapat ellen.

Rudee
Biztos jobban keres "kicsivel", azért meg már képes játszani. Mondjuk azért kellenek a társak is, hogy valaki jól teljesítsen.

gabber_saviola
és most kapott egy sárgát.

Sztrímen nézem, hát komolyan mint ha nem is az itteni Abdi lenne.

Rudee
Abdi most lõtt gólt a Porto ellen <#zavart2>

Effe88
igen
azt jelenti, hogy bitang jó a csapat😄😄😄

amúgy 2 hétih nem lesz forduló(csak ilyen ligakupás bohóckodás)
de 15.én jön a haladás bajnokira
tuti gyõzünk<#hawaii>

talán azt hogy nem lehet fogadni az 55. és a 65. perc között történtekre? <#eplus2><#eplus2>

Mondjuk az elmúlt 3 meccsen 2x kaptunk sorsdöntõ gólt a 90. perc után. Ez is jelent valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A második gólunknál lehetett látni, hogy kb mit tudunk. Mentálisan vannak ezek szarban, de nagyon...

www.smart-bus.hu

"DOLGOZUNK TOVÁBB"
(Détári Lajos, 2012.)

mondjuk Moniz azon bukhat, hogy õ még nem tudja melyik játékos/bíró tett fel Szingapúrban 50.000 eurót arra hogy utolsó percben alakul ki az X.

Balkáni és észak-baláni(Kárpát-medence)akhoz balkáni edzõ kell sztem, de melózzon Moniz, baj nem lehet ... nagyobb baj

Pár hónap múlva kiderül, hogy ez még a Döme utózöngéje, vagy, hogy a Moniz is csak ennyit képes kihozni ezekbõl...

www.smart-bus.hu

2-0-ról leikszelni ezzel a szar bandával. Hát valami nevetséges. Elmehet az összes játékosunk a picsába...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JimKirk
Hat ja!
Effe88
amúgy kurva szégyen ez az x😄😄
a liga egyik leggyengébb csapatát nem tudjuk legyõzni
ráadásul nem is saját pályájukon játszanak😄d:😄
no mindegy moniz szép volt a tavaszt nem éli meg õ se😄😄

mondtam h be kéne állni bunkifocit tolni s semmi támadás, ezekkel??