Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a Pécs elleni meccset, ami az utolsó lesz ebben az Albert-stadionban, ingyenessé teszik. bár ez mégcsak szurkolói óhaj... hamár uccsó...

bakkerman
beszopatta Nagy Zolit rendesen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
<#taps><#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

<#eljen><#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Julian Jenner

November 11.: Isten áldja a független Lengyelországot – Fradi szurkolók — 11 listopad: Niech Bóg b³ogos³awi niepodleg³± Polskê ! Kibice Ferencváros

Zenszkij
végre hosszú idõ után jó kedvre derített a csapat 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jenner meg Besic nagyon jók voltak

ReszegKoldus
Nekem az tetszik, hogy most már az Üllõi útra se nyerni jár minden ***** csapat, hanem kénytelenek beállni védekezni, ha még ki lenne küszöbölve ez a sok korán bekapott gól és a helyzetkihasználás javulna, akkor elég jó tavasz lehet 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kaplan
Nyert a csapat, jól játszott a csapat, pénzt hozott a csapat, csodálatos este! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JimKirk
Jenner mekkora zsuga mar, azt a rohadt eletbe!
JimKirk
MEGVAN!!!
Kellettek, de új játékos volt az elmúlt években is jópár, mégis nézhetetlen volt a "játék". Ez a csapat lehet nem a legjobb az országban, de képes nézhetõ meccseket produkálni, és lassan eljut oda hogy bárkit megverhet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zenszkij
Kondás bármit is mond, ezt akár 2-3 góllal is nyerhette volna a Fradi és a Loki egy szót sem szólhatna. A pályán nem voltak.

ReszegKoldus
Ja, X-re rászolgáltak volna a 80 percnyi védekezéssel 😄

Rudee
Azért kellettek oda az új játékosok is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zenszkij
Moniz összerakta ezt a csapatot, az látszik, van játék, elképzelés. Végre már szerencsénk is volt! SZÉP VOLT FIÚK!

banok
nyertünk 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Azért elég keményen meg volt szorongatva az elmúlt 3 meccsen a listavezetõ, egy újonc(<#idiota>) és a bajnoki címvédõ, és ezeken a 4 akció gól az elég sovány, játék alapján kétszer ennyi is reális lett volna szerintem.

ReszegKoldus
Moniz ettõl függetlenül biztos, ami biztos elmondja majd (jogosan), hogy nem lehet elégedett, mert a helyzetkihasználás egy kalap szar 😊

Rudee
Fábián ezzel a 11essel megkoronázta a mai teljesítményét, 20 méterrõl ilyet befújni 😄DD

Rudee
Nincs játékban sajnos. De most már jó lenne egy gól, mert a végén a láki lõ egyet lassan a semmibõl.

Gólokkal kéne vezetni, de amilyen szerencséjük van a Kondás bandának még õk fognak egyet bemákolni a végén...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
(fa)Somalia...

Helyzetkihasználáson azért bõven lenne mit javítani még mindig

Zenszkij
sokat totojázik

Effe88
csukics<#zavart2><#zavart2>

Zenszkij
Onnan egy partjelzõ se mondja meg hogy les-e vagy sem, egyszerûen ha valami kétes akkor a Debrecennek lengetnek, a Fradi pályán. Okádék.

ReszegKoldus
Azért az kemény lenne, ha ilyenkor megtapsolnák meg gratulálnának neki 😄

Közben Jova <#wow3>

Rudee
Ez meg nem volt les, nem a játékos orrát kell nézni kedves sporttárs, hogy rohadjon ki a maga pici bele.

Zenszkij
fel is rúgták, jó magyar szokás szerint

ReszegKoldus
Jenner milyen cselt nyomott...

banok
Szép gól volt <#eljen>

Zenszkij
Böde parádé!!! 1-1

ReszegKoldus
Ez már valami rekord lesz, megint megvan a hátrány 10 percen belül

kedvfokozó

(szerintem) az MLsZ írja elõ, mert az MLSZ dönt hogy melyik napon, és milyen idõben lesz a játék.

Annyi hogy az MLSZ ezt nem merte péntek estére vagy szombatra tenni, mert kis derby.

banok
Most megnéztem én is és senki nem közvetítette élõben. Akkor viszont talán a klubok közül szerette volna valamely ezt az idõpontot.

Effe88
na ja
de nem is adtam a tvXD
(legalább is vissza néztem a mûsortXD sport1-2-m és az m1-m2 se adta

és pénteken mindig közvetítenek magyar NB2-es meccset 13.30-kor?
Nem akarom elhinni hogy nincs benne az MLSZ keze

banok
A közvetítõ TV dönt a mérkõzés idõpontjáról.

Effe88
na ez tényleg
szánalmas<#levele>
péntek 13:30
lehetett volna akkor már szombaton is ,reggel 6:30kor

"Az Újpest és a Ferencváros még a másodosztályxban is külön figyelmet követel magának" ...na igen, ezért volt a meccs pénteken majdnem délben, hogy nehogy legyen szurkoló, mitõl parázik ennyire az MLSZ, akkor már tették volna délelõttre a meccset.

Zenszkij
Kaptunk 250 milliót a Szerencsejáték Zrt.-tõl csöcsre 😄.

Rudee
Újpest II-Ferencváros II 1-2 (0-1)
G.: Rubus (92.) ill. Nyilasi B. (16.), Gárdos (84.)

Én reméltem hogy egy csatár jön,
elvileg majd télen.

akkor mégiscsak van zsé mindenre, (3.-4. legnagyobb költségvetésünk az NBI-ben).

mondjuk abban is bíztam h Sváb egyre jobb formába lendül.

Rudee
Nincs, már vlahol Azerbajdzsánba nyomja, ha onnét még nem zavarták el.