23418
  • karajjj
    honnan ismered a szüleimet? :D
  • ReszegKoldus
    Szerintem apád megcsalta anyád, így érthető, hogy anyád haragszik rá és inkább nem akar találkozni vele, ezért inkább csak kettesben találkozik veled :D
  • Solt
    Ez szerintem is orbitális baromság!
  • Zenszkij
    Kicsit olyan érzésem, mintha gyerekként apám iszákos lenne (MLSZ), ezért anyám (a tábor) szarik a pofámra, de azért "lélekben" velem van. Korrekt egy anyuka lenne nem? Nah ez a véleményem ezekről a megmozdulásokról.
  • Grenzjager
    Ha nem kurva anyázhatok egyet a lilákra, és ők viszont énrám a Kubatov 12 éves kislánya miatt egy Fradi-Újpesten, akkor igenis a szenvedélyt akarják kiirtani a lelátóról.

Vigye akkor a VIP páholyba vagy sétálni bárhova. De a szurkolási kultúra ilyen szintű megreformálása érdekes lesz. Politikától függetlenül Kubatov-Csányi-Kósa-Garancsi-Deutsch vonal jó helyzetben, és fölényben van, de szigorúan a politikától függetlenül Török Gábor politikai elemző MLSZ elnökségi tagságával együtt sok a politikaifiszfasz a magyar a fociban és semmi sem az mint aminek látszik.

Néző lesz, szurkoló kevesebb, ennyi.
  • DaemoonHunter
    Oda ment egy nagy PLUSZ! :)
  • Solt
    Te mióta gyúrsz agyra?

Én is keményen dolgozó kisember vagyok, és képzeld, van időm viszonyítani...
  • karajjj
    a keményen dolgozó kisember nem ér rá viszonyítani, max csak vasárnaponként a templom után, egyébként csak azt nem értem, hogy akkor miért nem a felcsúti topikba írsz?
  • Solt
    Szerintem egy dolog van rossz oldalról megközelítve, az pedig az, hogy a stadion nem színház. Ezen kívül a többi intézkedés kb rendben van... a stadion hamarabb épül, ezért látványos, ezért van belőle politikai tőke is, plusz javítja a gazdasági mutatókat, reggelig lehetne sorolni. A foci majd jön ezután, ha jön... de ezt majd ahogy írod is, 10-15 év múlva megvitatjuk.

A nyugati focinak, és úgy általában a komplett nyugati világnak megvolt az az előnye, hogy nem ült a nyakán táváris 50 évig... és nem csak gazdaságilag, hanem szellemileg is ez elég nagy előny. Így egy fokkal könnyebben lehet fejleszteni az infrastruktúrát párhuzamosan a focival... meg úgy általában minden más is egyszerűbb.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.08. 14:35:33
  • Solt
    Tudod, van aki nem felejt, és így tud viszonyítani! ;)
  • Solt
    Szerintem nem vagyok... túlzásra, túlzással reagáltam.

Hogy mi faszság, az nézőpont kérdése, és akkor máris ott vagyunk, hogy miből engedjünk...

Most szar? Szerintem nem az... egy valami hiányzik, a hangulat! Ezen kívül minden jobb mint régen.
  • masoma
    úgy érzem félreértetted amit írtam. csak a magyar foci fellendítését rossz oldalról közelítették meg. a nyugat-európai foci nem úgy indul be minálunk, hogy stadionokat építünk és a szurkolókat lecseréljük nézőkre. példának okáért Dárdainak nem kellett új stadion, tapsrudat veregető nézők, meg hiperszuper öltöző, hogy egy szimpatikusabb hozzáállású válogatottat lássunk játszani. én kint voltam bukarestbe (akkor játszott először dárdai vezetésével a csapat) nem hittem a szememnek, hogy ezek a magyar játékosok képesek így futni meg helyezkedni (magukhoz képest). valószínű ez a vita köztünk Solt majd 10-15 év múlva érhetne véget, amikor kiderül, hogy sikerült-e felfuttatni (feléleszteni) a magyar focit ezekkel a sokoldalú fejlesztésekkel, beruházásokkal ámde ultraellenes hozzáállással.
  • ReszegKoldus
    Én egy csomó dolgot nem értek... :)

"Ma már töredékét fizetjük az eddigi büntetéseknek."
    Nem úgy van, hogy aki nem szkennelt és nem megy be, annak rejtegetnivalója van és gonosz rendbontó huligán? Tehát, akik bent vannak nyilván egytől egyig családbarát módon szurkolnak.
    Kitiltották már azokat, akik miatt ebben a szezonban büntetéseket kellett fizetni? És ha nem, miért nem? Legalább a büntetést behajtották rajtuk gondolom, hiszen erről volt szó, hogy azért nem elég csak a sok kamera, mert a kártyával+szkennerrel lehet tutibiztosan beazonosítani valakit...ja hogy nem, mert "eltekintettek ettől a megoldástól"

Akkor most ez hogy van pontosan, ha 50 ember kurvaanyázik az még oké, azért nem jár akkora büntetés, mintha 5000 tenné? :D

Az se világos, hogy ha a 90% (már ha ez igaz) le akar cseréltetni valamit, mitől jogosítja fel, hogy akármilyen szarra cserélje le, miért nem lehetett azt is megszavaztatni?
    Szerencsétlen lánya gondolom egész életében befogott füllel fog mászkálni, nehogy bárhol csúúúnya szót halljon. :D
  • karajjj
    nézdmár, egy elmútnyócévező személyesen...
  • Zenszkij
    Kubatovnak sok mindenben igaza van. Ki nem állhatom a Fideszt (az "emútnyócév" szereplőit is), de a jelenlegi rezsim nagyon kedvez a Ferencvárosnak. Mikor a büdös életbe kaptunk volna az ölünkbe egy stadiont? A Fradi sas szerintem is egy vicc, de úgy látszik direkt annak akarták. Telibe sza..m, hogy milyen a sas, ha gólokkal verjük a Dózsát. A B-közép is már kezd idegesíteni, 7-8 hülye irányítja a sok barmot, hogy ne járjanak meccsre, menjenek evezni a Dunára, torkon sza..m őket is. Én kimegyek szurkolni, FIZETEK, szkennelek. Eltelik 2-3 év a, kutyát se fogja érdekelni a régi tábor. Ez van. Eddig se a táborért jártam meccsre, hanem a Ferencvárosért. Nem az a Fradista, aki kint hőbörög, hanem aki bent vagy otthon szívből szurkol a csapatnak. Ha nem tetszik ott van az MTK menjenek oda szurkolni, azokra úgyis ráfér :D.
  • nagyzolcsi
    Akármit mondasz,régen jobb volt!
  • Láma!
    Szerintem ne legyél demagóg...
    Igenis ezt csinálják, semmiből sem engednek, hiába orbitális faszság.
    És ez nem jelenti egyben azt is, hogy régen jobb volt, csak azt jelenti hogy most is szar...
  • Solt
    Én sok dologban egyetértek vele, de van itt egy-két meredek kijelentés... főleg ezen pislogtam,

"Ha súlyos büntetést kapunk, előfordulhat, hogy egy szektor fizeti majd ki."

Ezt még emésztenem kell...
  • Solt
    Úgy-úgy... milyen jó is volt előttük minden, emlékszem a Fradi ajrópai top csapat volt kiváló elnökökkel, az ország meg virágzott, sőt még a kerítés is kolbászból vót. No meg olyan sem hangozhatott el korábban, hogy akinek nem tetszik, az elmehet innen... a makacsságot csak a lexikonokból ismertük... hmmmm... régi szép idők. Milyen jó is lenne megint szemekre lövöldözni...
  • masoma
    nagyon makacs...az a baj, hogy ez nem csak kubatovra hanem az egész fideszre értetendő. szerintem úgy gondolják, ha belemennek bármilyen egyességbe akkor az a gyengeség jelét mutatja és belebukik az egész antikapitalista korrupt rendszer amit felépítettek, mind a fociban, mind a politikában. habár utóbbi kettő már majdnem ugyanaz sajnos...
  • ReszegKoldus
    ez egy bohóc

• Solt
    Nem, nem vágom... kérlek világosíts fel, szeretnék tanulni a nálam okosabbtól.
  • nagyzolcsi
    Nem vágod?Szomorú
  • Solt
    Mi ebben a legalja?
  • Livius
    Apróhirdetési oldalon keres hostokat a Ferencváros
    Ez aztán a legalja már!
  • Zenszkij
    bekaphatja ez a retvedék Dózsa
  • banok
    Eddig jók vagyunk Felcsúton :)
  • Zenszkij
    amúgy volt egy olyan elnök az elmúlt 30 évben aki nektek megfelelt? :D Szívós pl?
  • Zenszkij
    vicc ez a madár...tragikomédia
  • Zenszkij
    jegyet kifizették? :D
  • Solt
    Jaj... :)
  • Grenzjager
    Véletlen? :)))))
  • Grenzjager
    "hangadók", ráadásul Jova túl szurkolóbarát.
  • Solt
    Miért pont ők? Mindenki kiment...
  • Grenzjager
    :)))))
  • Grenzjager
    videó újra: A tábor Csákváron

Jova és Busai megkapta az elnökségi leb@szást, amiért megköszönték a meccs végén a biztatást.
  • Mor3llo
    olyan a szeme, mintha be lenne tépve
  • Grenzjager
    Diósgyőri vélemény:

"minden malíciát, iróniát félretéve, komolyan mondom, részvétem ezért, sikerült egy kancsi idiótát faragni egy méltóságteljes sasból, amely itthon kb az egyetlen normális és valódi töltettel bíró kabalaállat volt"
  • Zenszkij
    nem térek magamhoz a röhögéstől :D :D ezzel jó magas labdát dobunk a Dózsának :D :D KASZTRÁLT STRUCC
  • Effe88
    undorító
    mi ez a szar?:/