Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haldoklik a Fradi drukker,a szurkoló társai meglátogatják a kórházban.
Állnak az ágya körül,mire megszólal:
- Fiúk! Egy vallomással tartozom nektek.
- Add ki a szíved, mondjad bátran! - Kérlelték.
- Én tegnap óta Újpest drukker lettem!
- Hogy tehetted ezt velünk meg a csapattal?!!
- Arra gondoltam, inkább közülük haljon meg valaki.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Tedd be a Magyar Foci topikba is... 😊)
www.smart-bus.hu
"A stadionnak 2014 õszére kell elkészülnie."
Egyetértek <#vigyor1>#vigyor1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Meg ugye...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az meg, hogy a Celtic meg a Lazio "vérgyenge"... <#wow3>#wow3> Mondjuk a Lazio nem is zöldfehér csapat így nem tudom, hogy kerültek szóba.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Egy nagyváradi Fradi drukker volt egyetemi éveim alatt a lakótársam, így természetesen a tévén közösen nézett mérkõzéseken szolidaritásból én is a Fradinak szurkoltam. Egyszer fel is róttam neki, hogy nyakában a zöld sállal képes volt belealudni kedvenc csapata 0-0-ra végzõdött mérkõzésébe. A Ferencváros az a budapesti csapat, amelynek Erdélyben illik szurkolni."
"Mivel ebben a helyzetben a szívünk "kétfelé dobog", így középre fogunk ülni, nem valamelyik szurkolótáborba, és a terv szerint zöld-fehér csíkos trikót meg bordó KVSC-sálat viselünk majd."
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Hát nagyon ajánlom, hogy az a "mintegy 40" ne kezdjen el az idõ haladtával egyre csak növekedni 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hosszú tárgyalássorozat végén eldõlt, hogy csapatunk a Kolozsvár (CFR Cluj) ellen vívja meg az Albert Stadion búcsúmeccsét."
Próbálják fényesíteni a dolgot, de ennek a stadionnak a búcsúmeccsre azért csöppet nívósabb ellenfél dukálna..
Na mindegy,majd az újban már egy Bl szerepléssel nyitunk majd 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
örülök hogy semmi Celtic ha már Rapid Wien, Panathianikos nuku.
Teljesen logikus lépés volt a történtek fényében, hogy az egész fordulót törölték. Igazságtalan lett volna, hogy az a négy csapat amelyik most játszik, addig meg pihen, amíg a többi lejátssza az elmaradt meccsét... Így mindenki pihen, egyszerre lehet majd az egész fordulót pótolni, nincs sérülés, nincs szétcseszett pálya...
Ha nem csak a divatos és elvakult mlsz köpködés lenne a cél, akkor talán be lehetne látni, hogy így volt jó! ( Nekünk is, mert legalább felépülnek a sérülteink, és nem a Somália lesz majd a jobbhátvéd! )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
http://mindigessoha.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/14/Olvasoi_level/
"Sziasztok!
Olvastam a legújabb cikketeket és a következõ történetet szeretném megosztani Veletek ennek kapcsán, hogy miért nem nyilvánosan írom azt a végére meg fogjátok érteni szerintem.
A TV2 Mokka adását én tiltattam le. Ezért nem lehet látni az interneten. Mi voltunk az a család, akit sajnos rengetegszer mutattak a TV2 híradóiban, Tényekben, Mokkában. Tudtunk nélkül az Üllõi úton felvettek minket, ahogy megyünk haza a meccs után két gyerekkel, és véletlenül a kutyás rendõrök rajtunk keresztül csörtettek végig a kerítésrázó drukkerekhez. Ez egy véletlen "baleset", rendõri hiba (?) volt, utána elnézést is kértek a rendõrök, illetve megkérdezték, lett e bajunk. Egyszerûen a nagyobb fiammal a parancsra induló kettes sor közepére kerültünk, szabályosan átgázoltak rajtunk, miközben rajtunk kívül ember nem volt már a kordonon belül. A testemmel védtem a fiam, hogy a kutyák ne ugorjanak rá, hanem inkább rám.
Ezt a vonulást a tv2 felvette, átvágta, és úgy mutatta be a botrányokat túlzó felvételein, mintha erre a meccsre veszélyes és felelõtlenség lett volna nõnek, gyereknek, családnak kimenni. Arcunkat az adásban nem takarták ki, engedélyemet a kiskorú gyermekek bemutatására nem kérték. Az esti híradó után egész este csörgött a telefonom, mivel nekem a Ferencvárosban van üzletem, a gyerek meg a Fradi utánpótlásában focizik. A családról nem beszélnék, mennyire borult ki miatta. Még az elsõ adás után letiltattam a felvételt (mivel nem a stadionban történt, jogom volt hozzá). Ennek ellenére a TV2 még vagy 5x leadta, hol kitakarással, hol anélkül.
A másnap reggeli Mokka adása után - ahol szintén nem voltunk kitakarva - már jogi segítség igénybevételével hívtam fel újra a tv2-t, és kértem számon, hogy ha egyszer letiltatom magunkat, hogy merik a Mokkában is leadni. Azon kívül, hogy elnézést kértek és szabadkoztak, mást nem tudtam elérni, hisz az adásban már lement, így le kellett tiltatnom az internetes oldalukon is a megjelenést. Nekik belefért a nézettség kedvéért ez az egész, az emberi jogokkal, illetve a kisgyerekek személyiségi jogaival nem foglalkoztak. Gondolták, megússzák egy telefonos bocsánatkéréssel. Felháborító, hogy ezt megtették, és felháborító az, hogy kihasználva egy rosszul alakult rendõri intézkedést úgy vágnak össze egy anyagot, hogy az a valóságot nem tükrözi, sõt kimondottan ferdíti.
Egyrészt a gyermekeim, magam joga miatt tiltattam le a felvételt, másrészt azért, hogy ne tudják a Fradi ellen felhasználni, csapatunkat, szurkolóinkat negatív színben feltüntetni e megvágott felvétel segítségével. Ez a történet még hozzátartozik a tv2 gusztustalan stílusához.
Köszönöm."